Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
το είδα κι εγώ... δεν θέλω να πιστεύω πως το έκανε κάποιος άσχετος... θα το ξέχασαν μέσα στη φρενίτιδα του στησίματος...Δυό λόγια κι από μένα...
................................................................................................................................
Και κάτι τελευταίο, χωρίς ονόματα (κι ας φωνάζει ο κου-φου). Όταν διπλοκαλωδιώνουμε ένα ηχείο, βγάζουμε τους βραχυκυκλωτήρες, δεν τους αφήνουμε βιδωμένους στη θέση τους. Αν θέλουμε να αυτό-αποκαλούμαστε επαγγελματίες δηλαδή. Διότι, επαγγελματισμός δεν είναι να φροντίζουμε την πραμάτεια μας, μη τυχόν μας πάρουν χαμπάρι και μας ξεφωνίσουν και μας κάνουν ρόμπα. Επαγγελματισμός είναι να κάνουμε τη δουλειά μας σωστά και για τους πελάτες που δεν ξέρουν και πολλά – πολλά, αλλά μας εμπιστεύονται, και μας δίνουν τα ωραία τους λεφτά, που είναι το ψωμί μας......Και του χρόνου!
Έξυπνο πάντως αυτό.... είναι όπως λέμε, μάζευε τα "στάσιμα" με το κουτάλι....
Αυτή είναι η άποψή σου, Costas Coyias...Όταν διπλοκαλωδιώνουμε ένα ηχείο, βγάζουμε τους βραχυκυκλωτήρες, δεν τους αφήνουμε βιδωμένους στη θέση τους.
καλε κυριε εσεις με πικαπιο; παλι καλα που με το κοψιμο του ιμαντα δεν καρφωσε βαλβιδες!Ρε σεις ποιός μπήκε με τον λογαριασμό του sudoku;
Υ.Γ.
Πάντως είχαν πολύ γέλιο οι αντιδράσεις όταν μάθαιναν ποιανού είναι το πικαπ και οι δίσκοι..
Είχα ακούσει τα PMC OB1i με Bryston BP26 προ & Bryston 4BSST2 τελικό και πηγή το cd Bonnec στο μαγαζί του αντιπρόσωπου. Το άκουσμα ήταν πολύ αναλυτικό και κουραστικό θα έλεγα σε μακρόχρονες ακροάσεις. Πίστεψα ότι έφταιγαν οι Bryston γι' αυτό.ο Leben με τα PMC twenty-24 που φαινοταν να οδηγουνται αρκετα καλα και για το τελευταιο θα ηθελα να μου πειτε κι εσεις
την γνωμη σας
Δεν το προσεξα αυτο που λες ισως εχεις δικιοΌμως αφού άκουσα στην έκθεση τον Leben CS 600 με τα PMC twenty-24, κατάλαβα ότι τα ηχεία της PMC δεν είναι του γούστου μου.
Τονίζονταν σε έντονο βαθμό τα συριστικά. Ζήτησα από τον άνθρωπο να μου βάλεi ένα cd δικό μου κι άκουσα ένα μόνο κομμάτι το "A Griselda" από το cd "Fronteres" του Josep Tero. Επειδή έχω παρακολουθήσει τον τραγουδιστή αυτόν και live και τον έχω γνωρίσει προσωπικά και το cd μου το έχει χαρίσει ο ίδιος, δεν ακούγεται έτσι η φωνή του με τίποτα, δηλ. τονισμένα συριστικά.
Το συμπέρασμα είναι προσωπικό και σε καμμιά περίπτωση δεν αποτελεί γενίκευση.
Το χαμηλό ακούγεται διαφρετικά από αυτό των bass reflex σχεδιάσεων. Υπήρχε σώμα στα χαμηλά, αν και από λάμπα οδηγούμενο.Δεν το προσεξα αυτο που λες ισως εχεις δικιο
Στις μεσαιες και στα χαμηλα πως σου φανηκαν υπηρχε σωμα; Γιατι αυτο με εντυπωσιασε
Επισκέφθηκα την έκθεση την Κυριακή το πρωί.Λογω της συντομης παραμονης μου στην εκθεση η ολιγολεπτη ακροαση στα δωματια των εκθετων δεν με βοηθησε να αποκρυσταλλωσω αποψη σε αρκετα set up.
Αυτα που μου εκαναν εντυπωση και να καθησω παραπανω ηταν τα Lamm με τα Ηorning,
τα PMC σειρας Fact,τα SPL, τα Geometric, τα Vadersteen για την γλυκυτητα τους,το δωματιο με τα Quadral και με λαμπατη ενισχυση, αλλα μεγαλη εντυπωση μου εκανε
ο Leben με τα PMC twenty•24 που φαινοταν να οδηγουνται αρκετα καλα και για το τελευταιο θα ηθελα να μου πειτε κι εσεις
την γνωμη σας
Πες......
Μεγάλος ο κόπος και η προσπάθεια όλων των εκθετών, αλλά και πολλά τα περιθώρια βελτίωσης για τις Εκθέσεις που θάρθουν.
Αντώνη τα έχω ακούσει πρόσφατα στημένα σε σπίτι με ένα ενισχυτή Boulder 3060 και ακόμα να συνέλθω... το δωμάτιο δεν είχε σχεδόν καθόλου ηχητικές παρεμβάσεις αλλά ήταν ένα πολύ καλό δωμάτιο σε διαστάσεις και διαρίθμηση... ο ήχος ήταν καταπληκτικός. Το ηχείο έχει αγοραστεί από την Γερμανία πριν την μεταβίβαση της αντιπροσωπίας...Βρε μπουτια αλλα λεω αλλα μου λες......
Δεν μιλησα για τον χωρο μου (ο οποιος και αυτος εχει σοβαρα προβληματα) μιλησα γενικα.
Μακαρι καποιοι να ειχαν στο σπιτι τους τον χωρο που ηταν στημενα τα wilson!!
Σας αρεσε ο ηχος λοιπον ενος τετοιου πανακριβου συστηματος?,απλο ειναι.
Μανο καλημερα,τι δεν σου αρεσε?