- Reaction score
- 78.544
ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΞΕΧΑΣΕΣ!
Τώρα αυτό εδω , δλδ είναι σοβαρό? Για τα λευκά καλωδιάκια λεω.
Μου λύνει κάποιος αυτήν την απορία... γιατί απουσιάζουν από τον γράφοντα κάποιοι αντιπρόσωποι...
Αφού το λέει ο άνθρωπος η δουλειά είναι parttime....audiophile δεν πρόλαβε να κλείσει 8ωρο !
Σε αναμονή λοιπόν...Έχω την εντύπωση ότι ανεβαίνει ότι έχει έτοιμο... και ότι ανανεώνεται η λίστα...
Άλλο ένα σύστημα γιά το οποίο υφίσταται ομοφωνία-ενίοτε μάλιστα διά της...αφωνίας.Παρεμπιπτοντως η καρτα(μου) τα σπαει....νατο το μωρο στο ρακ.....
![]()
![]()
γιατι δεν παιζει με αυτα, παιζει με τον κρελλ...Πες μου κατι, γιατι δε βαζεις τα ncore πισω, κολλητα απ τα ηχεια κ τα χεις πανω στο ρακ?
Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι απλά δεν ξέρουν...είναι έμποροι...απλά...αλλιώς δεν εξηγείται...Με εκπλήσσει αρνητικά που δεν ασχολούνται καθόλου με το χώρο και το στήσιμο των ηχείων. Θεωρώ απαράδεκτο να προσφέρεις τόσο ακριβά προιόντα σε λάθος χώρο και να περιμένεις μόνο από αυτά, να σου δώσουν την απαραίτητη ηχητική αναπαραγωγή.
Για τυχόν παρεξηγήσεις.... δεν είναι δική μου...Ωραίες εντυπώσεις, με πολύ ευχάριστη παρέα μου άφησε η ταβέρνα (του Βασίλη?) το βράδυ του Σαββάτου....
οι έμποροι-αντιπρόσωποι δεν ξέρουν να στήσουν όπως γράφεις φίλε ep4nder...Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι απλά δεν ξέρουν...είναι έμποροι...απλά...αλλιώς δεν εξηγείται...
Και γι αυτό οι 1-2 που ξέρουν ασχολούνται!
Πέστα ρε φίλε εσύ που είσαι επαγγελματίας... Θεωρώ απαράδεκτο να προσφέρεις τόσο ακριβά προιόντα σε λάθος χώρο και να περιμένεις μόνο από αυτά, να σου δώσουν την απαραίτητη ηχητική αναπαραγωγή. Μετά από τόσα χρόνια, θα ήθελα να δω και μια προσπάθεια από ανθρώπινο παράγοντα κι όχι μόνο ΟΤΙ παίξουν τα συστήματα ...
Και αυτό είναι πολύ μετριοπαθές, γιατί έχουν υπάρξει και πολύ χειρότερα. Όπως ότι «κάποιους τους βάζουν οι ανταγωνιστές για να δυσφημίσουν τα προϊόντα μου».... οι επισκέπτες-ακροατές ας πούμε ξέρουν να ακούσουν;