Εντυπώσεις από το Hi End AVShow 2013

Reaction score
8.905

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Έχω την εντύπωση ότι ανεβαίνει ότι έχει έτοιμο... και ότι ανανεώνεται η λίστα...

Reaction score
8.905
Αφού το λέει ο άνθρωπος η δουλειά είναι parttime....audiophile δεν πρόλαβε να κλείσει 8ωρο !
:D
Έχω την εντύπωση ότι ανεβαίνει ότι έχει έτοιμο... και ότι ανανεώνεται η λίστα...
Σε αναμονή λοιπόν...:cool:

Last edited:

east electronics

Επαγγελματίας
Reaction score
1.212
Δεν θα κρυψω οτι το νημα αυτο ειναι αρκετα μακρυ δυσκολο και κουραστικο να παρακολουθεις μια και ειναι τοσο εντονο σε οτι αφορα τις απανωτες κατχωρησεις .

προσπαθω να το παρακολουθω οσο το δυνατον πιο συχνα ο λογος που το κανω αυτο ειναι γιατι διαβαζωντας τις διαφορες αποψεις που γραφουν ολοι οι καλοι μας φιλοι προσπαθω αρχικα να καταλαβω εαν εχουν καποια σχεση με το αντικειμενο και ποια ειναι τα κριτιρια τους ωστε να πουν οτι το Α μου αρεσε και το Β δεν μου αρεσε .

Ειναι λιγο περιεργο να εχεις μεσα στο ιδιο νημα 10 ανθρωπους να λενε οτι τα μικρα συμβατικα QUAD που ακουσαν ειναι τελειως μαπα και αλλους δεκα να λενε οτι τοσο καλο ηχειο δεν εχουν ξανακουσει ...το QUAD ειναι παραδειγμα και αντιστοιχα πραγματα γραφτηκαν για διαφορα προιοντα .

Φιλικα
Σακης Πετροπουλος

Reaction score
1.844
Αν απορείς για τυχόν επαγγελματική σχέση των εδώ γραφέων με τον κλάδο της υψηλής πιστότητας, σε πληροφορώ ότι για την συντριπτική τους πλειοψηφία δεν υπάρχει επαγγελματική σχέση.

Μπορεί οι γνώμες για τα QUAD να διίστανται (τριίστανται) αλλά υπάρχουν άλλα προϊόντα που υπάρχει ομοφωνία. Έχω σταθεί σε αυτές τις γνώμες, απλοποιώντας τη ζωή μου.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.002
Παρεμπιπτοντως η καρτα(μου) τα σπαει....νατο το μωρο στο ρακ.....

:D:D:D
Άλλο ένα σύστημα γιά το οποίο υφίσταται ομοφωνία-ενίοτε μάλιστα διά της...αφωνίας.
(Παρμένο από το...HiEnd AV Show Korinthos ever & ever :))

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870
Με λίγη καθυστέρηση θα πω κι εγώ την άποψή μου.

Πήγα μόνο το Σάββατο βράδυ γιατί όλη τη βδομάδα ετοίμαζα τρία αυτοκίνητα για τον διαγωνισμό ηχοσυστημάτων αυτοκινήτου που ήταν την επόμενη μέρα (Κυριακή) στα Μέγαρα. Το πρωί του Σαββάτου ασχολήθηκα με το αμάξι του Γιάννη Κοτσίδη. Το αποτέλεσμα αυτών, ήταν να μην προλάβω να βοηθήσω τα παιδιά που έστησαν το χώρο.
Συγχαρητήρια στον Τάκη λαμπάτο και τον Πέτρο ηχειά που πρόσφεραν τα μηχανήματα τους!

Παρά τον λίγο χρόνο παραμονής μου στην έκθεση, αυτό που με προβληματίζει είναι η στασιμότητα κάποιων εκθετών. Με εκπλήσσει αρνητικά που δεν ασχολούνται καθόλου με το χώρο και το στήσιμο των ηχείων. Θεωρώ απαράδεκτο να προσφέρεις τόσο ακριβά προιόντα σε λάθος χώρο και να περιμένεις μόνο από αυτά, να σου δώσουν την απαραίτητη ηχητική αναπαραγωγή.
Μετά από τόσα χρόνια, θα ήθελα να δω και μια προσπάθεια από ανθρώπινο παράγοντα κι όχι μόνο ΟΤΙ παίξουν τα συστήματα. Καταλαβαίνω το πρόβλημα του χώρου και αναγκάζομαι να πηγαίνω κοντά στο ένα ηχείο ώστε να μειώσω τα λάθη του χώρου και ακούγοντας μόνο συχνοτικά.
Θα ήθελα να ακούσω σοβαρές ηχητικού περιεχομένου διαφορές από ένα αντίστοιχο σύστημα αυτοκινήτου...

Χάρηκα που ξαναείδα γνωστούς και φίλους και ανταλλάξαμε απόψεις για ηχητικά θέματα κι όχι μόνο.
Ωραίες εντυπώσεις, με πολύ ευχάριστη παρέα μου άφησε η ταβέρνα (του Βασίλη?) το βράδυ του Σαββάτου με τα νοστιμότατα γεμιστά!

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Γιάννη Κοτσίδη για τα καλά του λόγια!

Reaction score
2.566
Με εκπλήσσει αρνητικά που δεν ασχολούνται καθόλου με το χώρο και το στήσιμο των ηχείων. Θεωρώ απαράδεκτο να προσφέρεις τόσο ακριβά προιόντα σε λάθος χώρο και να περιμένεις μόνο από αυτά, να σου δώσουν την απαραίτητη ηχητική αναπαραγωγή.
Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι απλά δεν ξέρουν...είναι έμποροι...απλά...αλλιώς δεν εξηγείται...
Και γι αυτό οι 1-2 που ξέρουν ασχολούνται!

Reaction score
877
Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι άνθρωποι απλά δεν ξέρουν...είναι έμποροι...απλά...αλλιώς δεν εξηγείται...
Και γι αυτό οι 1-2 που ξέρουν ασχολούνται!
οι έμποροι-αντιπρόσωποι δεν ξέρουν να στήσουν όπως γράφεις φίλε ep4nder...
οι επισκέπτες-ακροατές ας πούμε ξέρουν να ακούσουν ??

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.156
βρε εμεις παντα ειμαστε οι καλυτεροι, και φυσικα παντα τα ξερουμε, οι αλλοι ποτε..!

Reaction score
1.844
... Θεωρώ απαράδεκτο να προσφέρεις τόσο ακριβά προιόντα σε λάθος χώρο και να περιμένεις μόνο από αυτά, να σου δώσουν την απαραίτητη ηχητική αναπαραγωγή. Μετά από τόσα χρόνια, θα ήθελα να δω και μια προσπάθεια από ανθρώπινο παράγοντα κι όχι μόνο ΟΤΙ παίξουν τα συστήματα ...
Πέστα ρε φίλε εσύ που είσαι επαγγελματίας :thumbsup: , γιατί όταν τα λέμε εμείς οι ερασιτέχνες ακούμε για παράδειγμα κάτι τέτοια:
... οι επισκέπτες-ακροατές ας πούμε ξέρουν να ακούσουν;
Και αυτό είναι πολύ μετριοπαθές, γιατί έχουν υπάρξει και πολύ χειρότερα. Όπως ότι «κάποιους τους βάζουν οι ανταγωνιστές για να δυσφημίσουν τα προϊόντα μου». :headbang:

Reaction score
2.566
Kotsidi γιατί γενικεύεις? Δεν νομίζω ότι οφελεί στην συγκεκριμένη περίπτωση. Σκέψου το απλό...αν ήσουν εσύ εκθέτης και ήξερες, δεν θα είχες προμηθευτεί από κάποιον προμηθευτή σου λίγα ηχητικά πάνελς να βελτιώσεις λίγο το δωμάτιο σου και να αυξήσεις έτσι την ικανοποίηση από το κυρίως προιόν σου και συνεπώς τις πωλήσεις σου? Απλά πράγματα...αν ξέρεις!
Αυτοι που το κάνουν δηλαδή τί είναι, μαλάκες?

Επίσης, αν ξέρουν, όπως προφανώς πιστεύεις, γιατί 9/10 καταστήματα ηχομηχανών δεν έχουν έστω λίγα προιόντα παθητικής βελτίωσης χώρου, ούτε καν για τους εαυτούς τους, ώστε να βελτιώνουν την εμπειρία του πελάτη στο χώρο τους?

Πίστεψέ με, την άποψή μου αυτή δεν τη λέω ούτε από κακία, ούτε με εμπάθεια, αλλά με απλή παρατήρηση των γεγονότων!

Last edited:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef