Εντυπώσεις από το Hi End AVShow 2013

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.002
Tελικα.......μηπως να παρω κορνες ????????:laugh::laugh::laugh:
Καλομελέτα,μήπως κι έρχεται η στιγμή να σου αποσταλεί ένα ζεύγος που δεν πολυχρησιμοποιώ πλέον...:welcome:
Χμμ, με τα ταξη Α και τα λαμπατα δεν ειχες αναγκη την ενδυση τον χειμωνα.... :D
Ούτε και την...ψησταριά το καλοκαίρι.Τώρα πιά,είναι υποχρεωμένος να μην ακροάται μουσική ...ολόγυμνος.:headbang:
Αφού είναι τελικά αξιόπιστος σημαίνει ότι σε έπεισα και αυτό μου φτάνει. :rolleyes:
Όσο για τον MILES αν θέλει ας σου απαντήσει μόνος του.
Είναι περιττό να εξασκείς πειθώ γιά ζητήματα επί των οποίων έχει κάποιος γνώση από πρώτο χέρι.
Εξάλλου φαίνεται εκείνος να έχει ήδη απαντήσει έμμεσα σε γειτονικό νήμα:
http://www.avsite.gr/forum/threads/Τί-ακριβώς.130756/page-3#post-1736445
http://www.avsite.gr/forum/threads/Τί-ακριβώς.130756/page-4#post-1736557

Last edited:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Καλομελέτα,μήπως κι έρχεται η στιγμή να σου αποσταλεί ένα ζεύγος που δεν πολυχρησιμοποιώ πλέον...:welcome:

για πες για πες....τι θα μου στειλλεις?:D:D
να κανω χωρο στο τσαρδι?
σεμεδακια μπαινουν απο πανω....βαζω κατι κοφτα της γιαγιας και ειναι προικα!!:dance2::dance2:

ΜΠΑΣΑ ΕΧΟΥΝ??????:laugh::laugh::laugh:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.002
για πες για πες....τι θα μου στειλεις?:D:D
να κανω χωρο στο τσαρδι?σεμεδακια μπαινουν απο πανω....βαζω κατι κοφτα της γιαγιας και ειναι προικα!!:dance2::dance2:
ΜΠΑΣΑ ΕΧΟΥΝ??????
Λέω να στο αφήσω γιά έκπληξη άμα έφτανε εκείνη η ώρα.
Η σχεδίασή τους επιτρέπει με την κατάλληλη διευθέτηση σε ανάλογα φροντισμένο δωμάτιο να λαμβάνεις ακέραια την αίσθηση κομματιών όπως το παρακάτω:

Y

Yiannis_B

Guest
για πες για πες....τι θα μου στειλλεις?:D:D
να κανω χωρο στο τσαρδι?
σεμεδακια μπαινουν απο πανω....βαζω κατι κοφτα της γιαγιας και ειναι προικα!!:dance2::dance2:

ΜΠΑΣΑ ΕΧΟΥΝ??????:laugh::laugh::laugh:
:rolleyes:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Η σχεδίασή τους επιτρέπει με την κατάλληλη διευθέτηση σε ανάλογα φροντισμένο δωμάτιο να λαμβάνεις ακέραια την αίσθηση κομματιών όπως το παρακάτω:
πες μου βρε κιαρατα οτι ακους και minimal tech να πηδηχτω απο το παραθυρι μου!!!!!!!!:headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::taunt::taunt:
απο τετοια εχω κανα δυο τονους φιλαρακι.....αμ πως.....ολο την Περιστερω και την ξυνη θα ακουω για τεστ?
αυτα τα minimal αμα εχουν καλη δειγματοληψια ..ναναι φλακι δηλαδη στο τσαρδι γινεται κολαση απο το χαμηλο ...δισκοτεξ γινεται το σπιτι και η γυναικα μου λεει οτι τα εχω παιξει γιατι αυτα τα τραγουδκια τα ακουνε τα βλαμμενα τα πιτσιρικια......κολακευομαι τρελλα οταν μου λεει τετοια η αγαπημενη μου!!!!!!!

παρε και μια ιδεα απο τον λατρεια τον κολλητο τον Carl Cox που χορευα στην Ibiza στο Amnesia και τον ειχα απεναντι μου στα decs............ice σιχτηρ συγκινηθηκα με τα ex νιατα μου!!!!!!!!!!!!!:dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2::dance2:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
τα επαιζα και γω βεβαια οταν για δεκα χρονακια ημουν dj και το γλενταγα.....βεβαια επι εποχης Prodijy ,Suburban Project και Quatrofonia.............παω να ριξω ενα κλαμα γιατι ....συγκινηθηκα γαμωτι μου!!!!!!!!

Σε τετοια κομματια αμα τα παιζω δυνατα παω και στους 50 στην μετρικουλα και ριχνω ενα ντιμπακι plus και τριζουν οι γυψοσανιδες ....ειδικα οταν το γυναικα παει super market!!!!!
χαχαχαχαχα :roflmao::roflmao: κατακαιμενε πουρειντζερ!!!!!!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
τα επαιζα και γω βεβαια οταν για δεκα χρονακια ημουν dj και το γλενταγα.....βεβαια επι εποχης Prodijy ,Suburban Project και Quatrofonia.............
Αττικ έπαιζες ;:D:D:D

Reaction score
29.534

Δε λεω
" μοναδικό κομμάτι" κλασσικό δείγμα άμουσου ρυθμού.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.002
Δε λεω
Kαι ο εγκέφαλος καθενός μας είναι ΄΄μοναδικό κομμάτι΄΄.Στη δε κλασσική του λειτουργία,συντελούν μάλιστα παρεμφερείς "άμουσοι" ρυθμοί.;)

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Δε λεω
τωρα γιατι επρεπε να μπει και η ειρωνεια στην κουβεντα....δεν το καταλαβαινω ειλικρινα!!!!!

Reaction score
29.534
Μα δεν είναι ειρωνία. Απλά έχει μόνο ρυθμό, και οχι μουσική. Κατά την άποψή μου φυσικά.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.002
...κλασσικό δείγμα άμουσου ρυθμού.
Μα δεν είναι ειρωνεία. Απλά έχει μόνο ρυθμό, και οχι μουσική. Κατά την άποψή μου φυσικά.
Ακόμα και τα σιωπηρά διαστήματα της μουσικής διακρίνονται από ρυθμό.Γιά να γίνει επομένως δεκτόν ως άποψη αντί ειρωνείας,θα όφειλε ο εμπνευστής να έχει αποσαφηνίσει ποιό είναι εκείνο το στοιχείο που θα καθιστούσε έναν ρυθμό ΄΄άμουσο΄΄.Καθότι δείχνει να συγχέει την έννοια της μουσικής μ'εκείνη της... μελωδίας.;)

Δεν έχει μελετηθεί επαρκώς κατά πόσον μιά συστηματική αποχή ενός μέσου ακροατή από τις δύο πρώτες οκτάβες του ακουστού φάσματος,θα επέφερε άμβλυνση της μουσικής αίσθησης του ρυθμού...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.979
"Μουσική είναι η τέχνη που συν-κινεί τους ρυθμούς."
(Νικηφόρος Ρώτας, από παλιό τεύχος του Ήχου)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef