Ενωση?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. said:
Μήπως πρέπει να "σιγήσουν" λίγο τα κανόνια για να φανούν επιτέλους και οι πρωτιές με τα τεχνικά άρθρα;
H άποψή σας τόσο παλαιότερα όσο και τώρα είναι :ΟΧΙ.
Επέτρεψέ μου να έχω αντίθετη άποψη...
Δεν κατάλαβα ακριβώς τι εννοείς με αυτή την παράγραφο...

Όσον αφορά στο πόση ακόμα προσπάθεια η αλήθεια είναι ότι πολλά ακόμα έχουν να γίνουν. Βέβαια καταλαβαίνω ότι όταν εδώ συνεχώς παρουσιάζουμε προιόντα που ούτε τα περιοδικά του χώρου δεν έχουν δει, ο πήχυς είναι πολύ ψηλά... τι περισσότερο να κάνουμε; αλλά πάντα υπάρχει το περισσότερο!

Όσον αφορά στο με ποιούς... με τα 3.100 μέλη του avsite... δεν καταλαβαίνω το point... είναι υποτιμητικό για τους 15 Συντονιστές και τα υπόλοιπα 3.100 μέλη μας;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Θα επιμείνω στην λήξη του συγκεκριμένου θέματος και το ίδιο θα προτείνω και στην διαχείριση του avclub, για την αποφυγή περαιτέρω προβλημάτων.

Η υπομονή έχει και τα όριά της και από ένα σημείο και μετά τον ρόλο της ευγένειας θα πάρει και εδώ ο βόθρος τύπου Σουρλουλούδων. Αν δεν σας το είπε κανείς τόσα χρόνια, ο ρόλος των γενικών διαχειριστών δεν είναι μόνον οι απειλές για σβησίματα μηνυμάτων που ενοχλούν, αλλά και η γενική διατήρηση των καλών τρόπων συμπεριφοράς.

Reaction score
0
Καλημερα.

Εαν θελεις παντως τη γνωμη μου Νικο, καλα θα ηταν οτι προβλημα εχεις με τα μελη και τους διαχειριστες του avclub, να το ξεκαθαρισεις στο avclub με το "ονομα σου".
To να κανεις τετοιες κουβεντες εδω για εκει, εφοσον ολοι λετε οτι δεν εχετε προβλημα και δεν απαγορευετε τιποτα, δεν νομιζω οτι εχει κανενα νοημα.
Ουτε τα βλεπουν ουτε ασχολουντε.

Επισης καλα ειναι , εκει που παει να ηρεμισει το κλιμα λιγο (οχι οτι αγριεψε, αλλα λεω) να μην χρησιμοποιεις τετοιες εκφρασεις - απειλες, γιατι οπως και να το κανουμε , εισαι global mod. Aυτο το παραδειγμα θες να δωσεις? Ειμαι σιγουρος πως οχι.

Φιλικα, Χρηστος

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Χρήστο η άποψή σου είναι σεβαστή και η παρουσία σου εδώ σε τιμά. Στο avclub όμως δεν πρόκειται να γράψω. Ούτως ή άλλως το πιθανότερο είναι να μου σβήσουν τα μηνύματα. Δεν χρειάζεται όμως. Όλοι διαβάζουν το avsite πίστεψέ με.

Πρόβλημα δεν έχουμε μέχρι του σημείου που κάποιοι χρησιμοποιούν χαρακτηρισμούς τρομερά αγενείς για το σύνολο των μελών και του site. Εδώ δεν γίνεται διαγωνισμός για το ποιος είναι η παλαιότερη πουτ@να ή το μεγαλύτερο μπο@ρδέλο ας πούμε. Πρόβλημα με τους διαχειριστές του avclub δεν έχω. Επισημαίνω ότι η ανεκτικότητά τους μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα που δεν θα έπρεπε καν να υπάρχουν. Βλέπω μια χυδαία αντιμετώπιση σε ΔΥΟ ευγενικότατες προσκλήσεις. Αντί να βοηθήσουν στην διατήρηση του κλίματος, επικροτούν τα αυθαίρετα σχόλια που λέγαμε (όπου τους βολεύει προφανώς), από ανθρώπους που το μόνο που μπορώ να υποθέσω, είναι ότι βρίσκονται σε φάση ερωτικής απογοήτευσης λόγω της βαρύτατης απώλειας του μέλους φουνταριστού. Αν θέλουν τέτοιο forum εμένα δεν μου πέφτει λόγος...

Μια απλή πρόταση έκανα προς αποφυγή προβλημάτων. Όποιος θέλει την λαμβάνει υπόψη του.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Παρακαλώ για μια ακόμη φορά τα μέλη μας να δείξουν αυτοσυγκράτηση και να μην συνεχίσουν το θέμα.

Ευχαριστώ.

GF

Reaction score
27
Ας ληξει με χιουμορ!

Σορρυ ρε Κωστα! Εκανα και εγω λαθος τελικα! Ηταν ο ΜΠΑΜΠΗΣ ο ΣΟΥΓΙΑΣ!! :p :lol:

Reaction score
0
Νικο

οι ευγενικοτατες προσκλησεις, απαντηθηκαν ευγενικοτατα απο τους συντονιστες , και οχι μονο. Παρατεθηκαν κι σοβαρα ερωτηματα και προβληματισμοι που η αληθεια ειναι οτι δεν ασχοληθηκε κανεις απο εδω και ουτε εδωσε κανεις σημασια.
Αναλωθηκε η κουβεντα περι επισκεψης Παπαγεωργιου και για την ταμπακιερα που λενε, τιποτα. Δεν θα το παω παρακατω, ισως γιατι ετσι ειναι καλυτερα.

Σε ευχαριστω που εκτιμας το γεγονος οτι γραφω εδω και λεω τη γνωμη μου για καποια πραγματα ( οχι οτι κανω και τιποτα , απλα εφαρμοζω αυτα που πιστευω ), αλλα δεν μου δινεις την ευκαιρια να πω και για σενα το ιδιο Νικο. Τα συγκεκριμενα που αναφερεις οτι ενοχλεισαι, ειναι γραμμενα σε κατηγορια που δεν ειναι ανοιχτη για τους επισκεπτες ( μην το αναλυσουμε κι αυτο καμμια μερα τωρα, το εξηγησε πολυ ωραια ο Ανδρεας εδω εχθες ), την οποια ΠΡΟΦΑΝΩΣ και βλεπεις , αρα εισαι μελος. Και μαλιστα με nickname. Οποτε γιατι δεν γραφεις ? Τα περι σβησιματος μηνυματων που επικαλεισαι, απλα ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ. Απ'οσο γνωριζω, και ειμαι σχεδον σιγουρος, δεν εχει σβηστει ΚΑΝΕΝΑ μηνυμα απο εναρξης του avclub, οσο κι αν προσπαθει ο "κυριος" valhala να περασει τετοιο μηνυμα. Προφανως ο "κυριος" εχει κολλησει στο ΠΑΡΕΛΘΟΝ και δεν γνωριζω γιατι τον ΒΟΛΕΥΕΙ να μην ξεκολλαει.
Anyway, τα του valhala , δεν σας αφορουν προφανως, αλλα αφου τον αναφερεις κι εσυ, χωρις να ξερεις περι τινος προκειται, στο εξηγω.

Και μια τελευταια ερωτηση που την απευθυνω σε σενα σαν global mod......
εαν καποιος κυριος και μελος, dghjk123, απευθυνει μηνυματα ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ προς καποιο αλλο μελος ΕΠΩΝΥΜΟ, παρ Τσαρουχας Ν. , το ξερεις φιλε Νικο οτι νομικα υπεθυνος για την δημοσιευση της αυθερετης κατηγοριας ειναι ο ιδιοκτητης του domain, και μπορεις και πρεπει να κινηθεις νομικα εναντιων του?
Ειμαι σιγουρος οτι το ξερεις, αλλα πολυ καλυτερα το γνωριζει ο Ανδρεας που τον καει, με την καλη εννοια.
Εσεις σαν avsite, τι κανετε σε αυτες τις περιπτωσεις??

Επισης σε συγχαιρω , για την τελευταια προτροπη σου για αυτοσυγκρατηση.

Reaction score
0
GF said:
Ας ληξει με χιουμορ!

Σορρυ ρε Κωστα! Εκανα και εγω λαθος τελικα! Ηταν ο ΜΠΑΜΠΗΣ ο ΣΟΥΓΙΑΣ!! :p :lol:

Ειμαι κι εγω σιγουρος οτι με τετοιον τροπο θα ληξει φιλε, και θα κρατησουμε ολοι μας το "ζουμι" απο την ολη ιστορια !

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Όλα καλά και ξέρω καλά Χρήστο ποιός είναι νομικά υπεύθυνος.

- Για ποιά αυθαίρετη κατηγορία μιλάς όμως, δεν ξέρω...

Μήπως για αυτήν? :
Η εξαρτηση ΥΠΑΡΧΕΙ.Μην κανετε πως δεν την βλεπετε ορισμενοι. Το παρον forum μονο γι αυτο δεν μπορει να κατηγορηθει. Το αλλο ομως ειναι ενα εργαλειο πωλησεων στα χερια καποιων..
Οποιος δεν θελει να το δει αυτο, ας ξαναπαει να κρυφτει πισω απο την παπαρουνα του...
Αυτό είναι φήμη ή απλά ψευδής δήλωση? :
Το ένα είναι ιδιοκτησία ενός ατόμου, πολύ σχετικού με το χώρο και ενός ιδρυτού του γενέθλιου www.avforum.gr ...
Κατά την άποψη του ιδιοκτήτη όπως γνωρίζεις, αυτός ήταν ο μοναδικός ιδρυτής του avforum…

Έχεις μήπως άποψη για τις νομικές συνέπειες (τις οποίες επικαλέστηκε ο ΑΓΔ του avclub για άλλη όμως περίπτωση), που μπορεί να έχoυν οι παραπάνω δηλώσεις? Όσον αφορά στον κο Παπαγεωργίου, έκανα σαφές ότι η περίπτωσή του, αν και χρήζει ανάλυσης λόγω της ανευθυνότητας που και με βάση τα δικά σας λόγια επέδειξε, δεν έχει σημασία για μένα. Η άλλη άποψη είναι επίσης σαφέστατη. Μπορείς να κάνεις ένα τηλέφωνο και να μάθεις.

- Μπορώ να σου κάνω quotes μέχρι αύριο το πρωί. Το θέμα είναι η επιλεκτική αντίδραση σε μερικές καταστάσεις και με αυτήν την έννοια η επιλεκτική φίμωση, με απειλές διαγραφών. Αλλά το ξεπερνάω κι αυτό. Η προτροπή ήταν για την διατήρηση του καλού κλίματος.

Γι αυτό σου λέω Χρήστο, άστο να πάει ρε φίλε. Πες κι εσύ ένα ανέκδοτο να το τελειώσουμε αυτό το θέμα. :wink:

Reaction score
0
RDoherty said:
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Αθέμιτο βέβαια είναι να απευθύνονται στην Ηχοέκφραση στην οποία υπάλληλος είναι ο "αντίπαλός" τους και "εχθρός" τους. Ο άνθρωπος που "πρόδωσε το φόρουμ τους". Το λιγότερο που μπορώ να γράψω είναι η λέξη "αθέμιτο"!
"Αθέμιτο"? Ξεφτίλα του χειρίστου είδους είναι! Από τη μία έχεις τη φωλιά σου λερωμένη, έχεις υπάρξει συνένοχος σε μια κλασσική λαμογιά, έχεις βρίσει, κινείσαι υπογείως - και μετά πας στον άνθρωπο που τα υπέστη όλα αυτά και του ζητάς ... εκδούλευση: "Κύριεεεεε Καφάτεεεεε, σαααααας παρακαλώωωωωωω, δώωωωωωστε μας τις εγκαταστάααααασεις να κάνουμε παρουσιασούυυυυλες, γιατί δεν έεεεχουμεεεε και ζηλεύουμεεεεεεε".

Για τέτοιες περιστάσεις έχει ειπωθεί το "Ή συνένοχος ή βλαξ". Εδώ έχουμε και τα δύο, συν θράσος, μείον αξιοπρέπεια. Καλώς ορίσατε στην Άλγεβρα του Μ@λ@κ@, όπου η ανεξάρτητη μεταβλητή "περηφάνια" ισούται πάντα με το μηδέν 8)
Μάλλον γι' αυτή μιλάει ο Χρήστος. Αλήθεια, ο RDoherty ήταν παρών και έχει ιδία άποψη για αυτά που περιγράφει?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Έχει δίκιο ο Νίκος

Με όσα γράφτηκαν, αν ήθελε, οι δικηγόροι θα έτριβαν τα χέρια τους...

Αλλά εμείς εδώ δεν έχουμε μεγαλο-δικηγόρους που σε κάθε φράση σκέφτονται αγωγές και ευτυχώς που δεν έχουμε...

Γι' αυτό ας λήξει εδώ το ζήτημα και ας τα πούμε από κοντά με τον browser πίνοντας καφεδάκι ή πορτοκαλάδα (έτσι Ανδρέα; :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol:) στην επόμενη παρουσίαση του avsite.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δεν μιλάει γι αυτήν Θοδωρή. Αλλά κι εδώ δεν έχει δίκιο. Άποψή τελικά στα φόρουμ έχουν μόνοι όσοι ήταν παρόντες? Να πάρουμε δίπλα μας ο καθένας ένα δικηγόρο τότε Θοδωρή και να συζητάμε.

Δεν είναι σωστές οι παραπάνω εκφράσεις. Δεν τις επικροτούμε, το λέω ανοιχτά και το έχω ήδη ξαναπεί. Θα πρέπει να ψάξεις και τις αιτίες όμως.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Αγαπητοι μου φιλοι(και απευθυνομαι ιδιαιτερα σε σους βιαστηκαν να βγαλουν καποια συμπερασματα)
χθες βραδυ αλλα και σημερα το πρωι μιλησα με τον κ.Μπαμπη Κολεζα Γ.Δ. του avclub αλλα πανω απο ολα καλο μου φιλο που δεν μπορω να χαρω ως τετοιο.
Συζητησαμε στην ουσια του θεματος και αποφασισαμε πως προφανως ειναι νωρις να γινει κατι ριζικο.Απο την αλλη ομως συνεχιζουμε αργα αλλα σταθερα στην εξομαλυνση των σχεσεων των δυο φορα.
Δεν θα υπαρχει καμμια απαγορευση σε μελη του avclub(ενταξει, δεν υπηρξε και ποτε :lol: ) να παρακολουθησουν απο κοινου παρουσιασεις του avsite και το αντιθετο.
Μαλιστα θα υπαρχουν και οι σχετικες προσκλησεις.
Ελπιζω σε σχετικη συνεχεια μεχρι να ερθει ο καταλληλος καιρος που θα μπορουμε ολοι μας, και εκεινοι και εμεις, να μπορουμε να δουμε τα πραγματα διαφορετικα απο την σχεση των οπαδων Παναθηναικου και Ολυμπιακου... :wink:

Να ειστε καλα!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Αγαπητοι μου φιλοι(και απευθυνομαι ιδιαιτερα σε σους βιαστηκαν να βγαλουν καποια συμπερασματα)
χθες βραδυ αλλα και σημερα το πρωι μιλησα με τον κ.Μπαμπη Κολεζα Γ.Δ. του avclub αλλα πανω απο ολα καλο μου φιλο που δεν μπορω να χαρω ως τετοιο.
Συζητησαμε στην ουσια του θεματος και αποφασισαμε πως προφανως ειναι νωρις να γινει κατι ριζικο.Απο την αλλη ομως συνεχιζουμε αργα αλλα σταθερα στην εξομαλυνση των σχεσεων των δυο φορα.
Δεν θα υπαρχει καμμια απαγορευση σε μελη του avclub(ενταξει, δεν υπηρξε και ποτε :lol: ) να παρακολουθησουν απο κοινου παρουσιασεις του avsite και το αντιθετο.
Ελπιζω σε σχετικη συνεχεια μεχρι να ερθει ο καταλληλος καιρος που θα μπορουμε ολοι μας, και εκεινοι και εμεις, να μπορουμε να δουμε τα πραγματα διαφορετικα απο την σχεση των οπαδων Παναθηναικου και Ολυμπιακου... :wink:

Να ειστε καλα!
Πολύ θετική εξέλιξη!!!

Reaction score
0
Νίκος Τσαρουχάς said:
Όλα καλά και ξέρω καλά Χρήστο ποιός είναι νομικά υπεύθυνος.

- Για ποιά αυθαίρετη κατηγορία μιλάς όμως, δεν ξέρω...

Μήπως για αυτήν? :
Η εξαρτηση ΥΠΑΡΧΕΙ.Μην κανετε πως δεν την βλεπετε ορισμενοι. Το παρον forum μονο γι αυτο δεν μπορει να κατηγορηθει. Το αλλο ομως ειναι ενα εργαλειο πωλησεων στα χερια καποιων..
Οποιος δεν θελει να το δει αυτο, ας ξαναπαει να κρυφτει πισω απο την παπαρουνα του...
Αυτό είναι φήμη ή απλά ψευδής δήλωση? :
Το ένα είναι ιδιοκτησία ενός ατόμου, πολύ σχετικού με το χώρο και ενός ιδρυτού του γενέθλιου www.avforum.gr ...
Κατά την άποψη του ιδιοκτήτη όπως γνωρίζεις, αυτός ήταν ο μοναδικός ιδρυτής του avforum…

Έχεις μήπως άποψη για τις νομικές συνέπειες (τις οποίες επικαλέστηκε ο ΑΓΔ του avclub για άλλη όμως περίπτωση), που μπορεί να έχoυν οι παραπάνω δηλώσεις? Όσον αφορά στον κο Παπαγεωργίου, έκανα σαφές ότι η περίπτωσή του, αν και χρήζει ανάλυσης λόγω της ανευθυνότητας που και με βάση τα δικά σας λόγια επέδειξε, δεν έχει σημασία για μένα. Η άλλη άποψη είναι επίσης σαφέστατη. Μπορείς να κάνεις ένα τηλέφωνο και να μάθεις.

- Μπορώ να σου κάνω quotes μέχρι αύριο το πρωί. Το θέμα είναι η επιλεκτική αντίδραση σε μερικές καταστάσεις και με αυτήν την έννοια η επιλεκτική φίμωση, με απειλές διαγραφών. Αλλά το ξεπερνάω κι αυτό. Η προτροπή ήταν για την διατήρηση του καλού κλίματος.

Γι αυτό σου λέω Χρήστο, άστο να πάει ρε φίλε. Πες κι εσύ ένα ανέκδοτο να το τελειώσουμε αυτό το θέμα. :wink:

Νικολα θα στις εξηγησω τις αιτιες, αν και με εχεις κουρασει, γιατι για καποιο λογο διαβαζεις ΠΟΛΥ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ, και ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΩ, παρολο που ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ.

Επισης καλο ειναι, ΟΤΑΝ δεν καταβαινεις τι γραφω να με ρωτας , και να μην γεμιζεις τα ποστ σου με bold και υπογραμισεις, γιατι γινεσαι αυτος που δημιουργει εντυπωσεις και ξερεις οτι αυτο δεν ειναι το ζητουμενο.

Παμε αλλη μια......

1ον, η αυθαιρετη κατηγορια ηταν στο παραδειγμα που σου εφερα το οποιο και ΔΕΝ μου απαντησες. Κατανοησε το καλα οτι προκειται για παραδειγμα.-

2ον Τα κειμενα που παρεθεσες κι εχεις απορια ΕΙΝΑΙ ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ, κατι που δεν εχει να κανει με τιποτα απο αυτα που σου περιγραφω στο εν λογο μηνυμα μου, εφοσον ΑΦΟΡΑ nicknames.
Κατεπεκταση εκει απευθυνεσαι σε αυτον που το γραφει !
Τωρα το καταλαβες????

Παρενθεση ( οσον αφορα τα περι ιδιοκτησιας, ΕΣΕΝΑ δεν καταλαβαινω τι σε καιει, σαν απλο χομπιστα, και σε παραπεμπω στην εξηγηση που εδωσε ο Ανδρεας, στην οποια ΕΞΗΓΕΙ ουσιαστικα οτι νομικα το φορουμ ανοικε σε ενα ονομα τελικα. Ξαναεξηγω γιατι το περασες κι αυτο ετσι, ΝΟΜΙΚΑ σε ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ. Ξαναδιαβαστο.
Εφοσον ομως τα ιδιοκτησιακα του avforum , ΔΕΝ μας αφορουν ουτε εμενα , ουτε εσενα, σταματα σε παρακαλω να τα φερνεις στην κουβεντα ΜΑΣ και να δημιουργεις εντυπωσεις και κλιμα. ) εκλεισε η παρενθεση.

Οσον αφορα την αποψη μου περι νομικων συνεπειων που επικαλεστηκε ο ΑΓΔ που ρωτας, θα σου απαντησω - εξηγησω ΠΑΛΙ , οτι αφορουν τα NICKNAME, κι οχι τα μελη με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ. Εγω τουλαχιστον ετσι το καταλαβαινω, οπως και ο περισσοτερος κοσμος.
Οσον αφορα τα τηλεφωνα θα σε ενημερωσω , αν δεν το γνωριζεις, οτι δεν συνηθιζω να το κανω, εκτος απο πολυ ακραιες περιπτωσεις που αφορουν το ονομα μου. Για τα λοιπα, μου ΑΡΚΟΥΝ τα γραφομενα, δεδομενου οτι οποιος γραφει αναλαμβανει και την ευθυνη αυτων που γραφει. Κοινως εκτιθετε.

Τελειωνω λεγοντας σου οτι καλα θα ηταν να μιλησετε στον τηλεφωνο με τον Ανδρεα, ο οποιος με τη σειρα του ειχε μια τηλεφωνικη επικοινωνια επι του θεματος, οπως ειχε πει σε μηνυμα του οτι θα κανει , και να σας ενημερωσει περι τινος προκειται για να μην μπερδευουμαι ΣΥΝΕΧΩΣ τα μελη με ιστοριες του παρελθοντως κι εντυπωσεις .

Ας παμε παρακατω.

Reaction score
0
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:

Να ειστε καλα!

Μια χαρα ολα λοιπον. Προχωρουμε.

Δεν ειχα δει το μηνυμα σου φιλε, εγραφα. Σορυ.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μπράβο σας, δείχνετε τον δρόμο. Έτσι πρέπει να γίνονται τα πράγματα, με κουβέντα μεταξύ φίλων.
- Τα σέβη μου στον Γενικό Διαχειριστή του avclub, Μπάμπη Κολέζα.

p.s. Χρήστο (browser), το μόνο που μπορώ να υποθέσω, είναι ότι σκέφτεσαι ακόμη με άλλες, παλιές λογικές. Κατηγορίες και αυθαιρεσίες δεν είναι τα αντικείμενά μας. Αν τα ξεπεράσουμε όλοι, δεν θα συζητάμε γι αυτά. Να ‘σαι καλά.

Reaction score
0
Νίκος Τσαρουχάς said:
Μπράβο σας, δείχνετε τον δρόμο. Έτσι πρέπει να γίνονται τα πράγματα, με κουβέντα μεταξύ φίλων.
- Τα σέβη μου στον Γενικό Διαχειριστή του avclub, Μπάμπη Κολέζα.

p.s. Χρήστο (browser), το μόνο που μπορώ να υποθέσω, είναι ότι σκέφτεσαι ακόμη με άλλες, παλιές λογικές. Κατηγορίες και αυθαιρεσίες δεν είναι τα αντικείμενά μας. Αν τα ξεπεράσουμε όλοι, δεν θα συζητάμε γι αυτά. Να ‘σαι καλά.
Να σαι καλα Νικολα.

Τους αγωνιστηκους μου χαιρετισμους ( που λεει και μια ψυχη ) σε ΟΛΟΥΣ .

Reaction score
0
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:

Να ειστε καλα!
Και ήθελα καιρό να το πώ ότι η αιτία σπασίματος των φόρουμ ήτανε αυτή αλλά ως άσχετος με την υπόθεση και τα πρόσωπα δεν ήθελα να ανακατεύομαι...

Επίσης μια και είναι το πρώτο ποστ σε αυτό το θέμα, να πώ ότι το πρώτο μήνυμα του Ανδρέα μου θύμισε τον Παπαγιαννόπουλο που αποφασίζει να υποστηρίξει αντί τον Γκόρτσο, το Μπάρκουλη στη γνωστή ταινία και με τρόπο το φέρνει σιγά σιγά στους ψηφοφόρους. Δε λέω ότι υπάρχει το ίδιο παρασκήνιο αποδείχτηκε άλλωστε από τη συνέχεια, αλλά τι να κάνω, αυτό σκέφτηκα στην αρχή, κρατήθηκα δυο μέρες :?το είπα... 8)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.203
Members
38.668
Νεότερο μέλος
Dragon