Ενωση?

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.575
Νίκος Τσαρουχάς said:
Σωκράτη, μέγα λάθος.
Σου τη σπάει η αγωνία, η προσπάθεια, η δουλειά και τα ξενύχτια των συντονιστών και των μελών? Έχεις πάρει χαμπάρι για πόσες ώρες on line μιλάμε για τον καθένα? Για ρίξε μια ματιά.

... Άσε τις κόπιες από τα αμερικάνικα. ...
Ρε συ, έχεις κοπιαρίσματα από Αμερικάνικα; Έχω δύο από Ελληνικά. Αλλάζουμε; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Κώστας Κόγιας said:
Ρε συ, έχεις κοπιαρίσματα από Αμερικάνικα; Έχω δύο από Ελληνικά. Αλλάζουμε; :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Μέσα. Στείλε mail! :lol: :lol:

Reaction score
3.912
Γνωρίζετε ποια σκηνή έκοψαν απο την ταινία Τιτανικός ?

Οχι ????

Το Μητσοτάκη να αποχαιρετάει το πλοίο :mrgreen:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
sothoms said:
Ανδρέα
Νομίζω ότι έκανες φάουλ με το θέμα που άνοιξες :(
Σωτηρη, εγω δεν το νομιζω καθολου αλλα και δεν θα προσπαθησω να πεισω κανεναν πλεον.
Οποιος με πιστευει, με πιστευει.
Οποιος το πιστευει, το πιστευει.
Αυτα φιλε.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Και κατι ακομα.
Ειμαι πλεον σιγουρος πως απο ολη αυτη την ιστορια κατι καλο θα βγει.
Ελπιζω να το καταλαβετε συντομα...

Reaction score
5.346
Νίκος Τσαρουχάς said:
Μάριος Λαζάρου said:
Μια ζωή τεμπέλης...:lol: :lol:
Αγαπητέ Μάριε, σου εύχομαι να περάσεις γρήγορα όλα τα μαθήματα.

Κώστας

ΑΑΑΑΑΑΑΑχχχχχχχχααααααααααχχχχχααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
1
Χρήστο,αυτό ακριβώς εννοώ,αυτό ακριβώς εννοούσα και πριν δύο χρόνια που είχαμε κάνει την ίδια κουβέντα.
Μήπως όλες αυτές οι πρωτιές.οι τεχνικές αναλύσεις-Νίκο Τσαρουχά-τελικά πάνε χαμένες;
Τη γνώμη μου εκφράζω και σίγουρα δεν κάνω μονόπλευρη κριτική,ούτε στο Avsite,ούτε στο Avclub-κάποιοι εκεί μου είπαν ότι "το έχω δίπορτο"-ούτε παλαιότερα στο Avforum.

Γιάννη dreamGr,το κινητό μου δυστυχώς το ξέχασα στην Τράπεζα.
Αν θέλεις ακόμα να μιλήσουμε,αύριο θα σε πάρω τηλέφωνο.
Η αναφορά σου στην Ντόχερτυ με την "ανεκτίμητη" προσφορά,πραγματικά με άφησε άφωνο γιατί πολύ απλά από το λίγο που έχουμε μιλήσει αλλά και την προθυμία σου να με εξυπηρετήσεις με το πρόβλημά μου στο Α4,είχα και έχω βαθιά εκτίμηση στο πρόσωπό σου.

Νίκο Τσαρουχά ή valhala,δεν είναι κακό να γράφεις με το ονοματεπώνυμό σου και στο Avclub.
Τα απίστευτα ξενύχτια που έχετε ρίξει δεν χρειάζεται να μου τα επισημαίνεις αφού και εγώ έχω δώσει τα μπράβο γι' αυτήν σας την προσπάθεια.
Η παρατήρησή μου και ο συσχετισμός με το σύνολο των posts αναφέρεται στο "θα καταβάλουμε ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια" του Χρήστου.
Πόση ακόμα και από ποιούς;
Από αυτούς τους 15 με τα 80.000 posts?
Μήπως πρέπει να "σιγήσουν" λίγο τα κανόνια για να φανούν επιτέλους και οι πρωτιές με τα τεχνικά άρθρα;
H άποψή σας τόσο παλαιότερα όσο και τώρα είναι :ΟΧΙ.
Επέτρεψέ μου να έχω αντίθετη άποψη...

Για τον ΜΗΤΣ ακριβώς ήταν η παράκληση του Μπάμπη για τα "όχι πολλά άσχετα posts έτσι απλά για να γράφουμε".

Κύριε g.kar,το τελευταίο μου post και με αφορά και με τιμά.
Είναι προφανής η αδυναμία σας να μου απαντήσετε με επιχειρήματα γι' αυτή μου την παρατήρηση εξ'ου και το δικό σας σχόλιο.
Εσας δηλαδή σας αφήνουν αδιάφορο τα γραπτά της συγκεκριμένης κυρίας;
Σας παρακαλώ πολύ,απαντήστε επί του θέματος.

Τέλος,η όλη προσπάθεια ξαναλέω ότι ήταν σίγουρο ότι θα πέσει στο κενό,αφού λίγες εβδομάδες πιο πριν (και όχι πριν δύο χρόνια),κάποια από τα μέλη του Avclub χαρακτηρίζονταν μέσω παραβολών,"Πραιτωριανοί",ή
μέσω σχολίων σαν υποκλοπείς,κλέφτες,αχάριστοι,και άλλα κοσμητικά επίθετα.

Κύριε Αναμουρλίδη,εσείς κι αν αργήσατε να καταλάβετε το άδικο εις βάρος του Ανδρέα μιας και αν θυμάμαι καλά,παραμείνατε
Συντοτιστής στο AvForum για τουλάχιστο ένα χρόνο μετά την αποχώρηση του Ανδρέα από την Laserland και αφού γράψατε ότι
"Οσοι έμειναν και μάλιστα στην διαχείρηση,έχουν μεγάλο μέρος της ευθύνης για την γενικότερη στάση του σφετεριστή",οφείλεται να του ζητήσετε και δημόσια συγγνώμη.

Υ.Γ.
Νίκο Τσαρουχά,αν όντως διεγράφει post σου στο AvClub,είναι όντως απαράδεκτο.

Reaction score
3
"Κύριε Αναμουρλίδη,εσείς κι αν αργήσατε να καταλάβετε το άδικο εις βάρος του Ανδρέα μιας και αν θυμάμαι καλά,παραμείνατε
Συντοτιστής στο AvForum για τουλάχιστο ένα χρόνο μετά την αποχώρηση του Ανδρέα από την Laserland και αφού γράψατε ότι
"Οσοι έμειναν και μάλιστα στην διαχείρηση,έχουν μεγάλο μέρος της ευθύνης για την γενικότερη στάση του σφετεριστή",οφείλεται να του ζητήσετε και δημόσια συγγνώμη."

Σωκράτη,σχεδόν εννέα μήνες έμεινα μέχρι να ολοκληρωθεί το Power Buy που είχα αναλάβει.
Ομως ακόμη και σήμερα που μιλάμε,μετά απο δύο γεμάτα χρόνια,κάποιοι δεν γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις.
Αν και πολλά απο τα μηνύματά μου ήταν στην "κρυφή" κατηγορία,απο την αρχή ψαχνόμουν για το τι συνέβει και δεν έπαιρνα ποτέ ικανοποιητική απάντηση απο το εκεί "υπεύθυνο δίδυμο",Νικολουδάκου Σιδεράκη.
Ποτέ όμως δεν κατηγόρησα κρυφά ή φανερά τον Ανδρέα.
Εαν έχω σφάλει κάπου άθελά μου,ζητάω την συγνώμη,έτσι απλά και αντρίκια. :|
Πολλά όμως πράγματα και καταστάσεις που έχουν σχέση με εμένα και τον Αντρέα μέχρι να φύγω,ή καλύτερα να με κόψουν απο εκεί,ούτε εσύ,ούτε κανένας άλλος γνωρίζει. 8)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. said:
Νίκο Τσαρουχά ή valhala,δεν είναι κακό να γράφεις με το ονοματεπώνυμό σου και στο Avclub.
Αυτά ποιός σου τα είπε?
Εσύ έτσι κάνεις? :mrgreen:

ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. said:
Νίκο Τσαρουχά,αν όντως διεγράφει post σου στο AvClub,είναι όντως απαράδεκτο.
Δεν ξέρω, ρώτα τον valhala για το τι έγινε εκεί...

- Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε στο τι πρέπει να γίνει για να πηγαίνει το AVSite μπροστά. Ούτε έχουμε όλοι την ίδια αίσθηση ευθύνης απέναντί του. Οπότε μην το κουράζεις τζάμπα ρε Σωκράτη. Συμφωνείς, καλώς. Δεν συμφωνείς, πάλι καλώς. Δεν θα μαλώσουμε γι αυτό. Εγώ είμαι υποχρεωμένος απλά να σου πω και την δική μου άποψη. Φυσικά εδώ η γενική διαχείρηση επιτρέπει τις αντίθετες απόψεις και δεν θα απειληθείς με διαγραφή των μηνυμάτων σου, ότι κι αν γράψεις...
-----------------------------------------------------------------------------

Προς όλους:
Παιδιά, νομίζω ότι το συγκεκριμένο thread έπαψε να έχει λόγο ύπαρξης εδώ και πολλές ώρες, αφού αφορούσε κάτι πολύ συγκεκριμένο. Ας σταματήσουμε λοιπόν να του δίνουμε σημασία...

Ευχαριστώ

Reaction score
3.912
ΣΩΚΡΑΤΗΣ Τ. said:
Κύριε g.kar,το τελευταίο μου post και με αφορά και με τιμά.
Είναι προφανής η αδυναμία σας να μου απαντήσετε με επιχειρήματα γι' αυτή μου την παρατήρηση εξ'ου και το δικό σας σχόλιο.
Εσας δηλαδή σας αφήνουν αδιάφορο τα γραπτά της συγκεκριμένης κυρίας;
Σας παρακαλώ πολύ,απαντήστε επί του θέματος.
Η κυρία Ντόχερτυ ήταν μια γνωστή μου στην Αγγλία. Αυτή η κυρία δεν έχει κάποια σχέση με το avsite και κακώς την αναφέρατε. Αυτό ειλικρινά με στεναχώρησε. Μακάρι να έγραφε εδώ, αλλά δεν μιλάει ούτε γράφει Ελληνικά.
Αν εννοούσατε το μέλος του φόρουμ μας RDoherty και πάλι ειλικρινά στεναχωρήθηκα γιατί τον αποκαλέσατε κυρία.
Και πάλι, ακόμα και κυρία να ήταν, θα έπρεπε να την σεβαστούμε ακόμα περισσότερο.
Με το να κατηγορούμε αλλήλους το μόνο που κερδίζουμε είναι η πίκρα.

Σου ζητώ συγγνώμη εαν σε προσβαλα άθελά μου. Αυτό που περιμένω τώρα από σενα είναι ένα φιλάκι για το καληνύχτα.
Αν χρειαστεί, που εύχομαι να μην χρειαστεί, να ξέρεις ότι θα σου έδινα το φιλί της ζωής ακόμα κι αν ήσουν γύφτος.
Καληνύχτα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.203
Members
38.668
Νεότερο μέλος
Dragon