Επίγεια Ψηφιακή ΕΡΤ. Τηλεφωνική Ενημέρωση κοινού. Εδώ γελάμε!

Reaction score
5
Μην αλλάξουμε θέμα Κωνσταντίνε. Τα έχουμε πει πολλές φορές για τους δημόσιους υπαλλήλους που δουλεύουν πολύ, για άλλους που δεν δουλεύουν, για τη διοίκηση που φταίει για όλα, για την άτιμη κοινωνία και τον καιρό...Γιατί ακόμα η παραγωγικότητα των εργαζομένων στην Ελλάδα είναι η χαμηλότερη της Ευρώπης δεν ξέρω...μάλλον φταίνε οι γνωστοί-άγνωστοι, οι κουκουλοφόροι και τα ΜΑΤ!! :lol: :lol:

Reaction score
0
Εγώ πάλι να ρωτήσω κάτι???
Τα άτομα των ειδικών ομάδων έπρεπε να τα σκεφτεί η ΕΡΤ μόνο με αυτό το κάκιστο κανάλι??? Ενημερωτικά στην Αγγλιά όλα τα κανάλια έχουν στις περισσότερες εκπομπές (δε συζητάω για τα κρατικά εκεί μέχρι και οι διαφημίσεις έχουν και οι live εκπομπές) υπότιτλους στα Αγγλικά μέσω teletext. Πατάς δηλαδή στο Teletext 888 και εμφανίζονται υπότιτλοι, στα live μάλιστα τους βλέπεις να σχηματίζονται εκείνη την ώρα αφού κάποιος τους πληκτρολογεί live προφανώς. Αντί λοιπόν να κάνουν ένα γελοίο κανάλι (που δε νομίζω να θέλει να παρακολουθεί κανείς) μπορούσαν να πάρουν ένα φθηνότερο φόρεμα στη Βίσση και να ρίξουν λίγα λεφτά για να υποτιτλίσουν όλες τις επομπές τους στα Ελληνικά. Τότε θα τους έλεγα μπράβο, τώρα απλά κοροιδεύουν τον κόσμο και δημιουργούν εντυπώσεις. Προφανώς αυτό που θέλαν το πέτυχαν ;-)
Προσυπογράφω φυσικά! Ασχετοσύνη, δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία και ανικανότητα! :mad_3:
Σιγά μην φτιάξουν κανάλι της προκοπής για κωφούς! Εδώ πριν χρόνια (δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα) κάθε κανάλι ήταν υποχρεωμένο να μεταδίδει εκπομπές για κωφούς. Και, αφ' ενός οι σταθμοί, και αφ' ετέρου το ίδιο το κράτος, έδιναν τόση σημασία που μετέδιδαν υποτιτλισμένα τηλεπαιχνίδια σε επανάληψη στις 4 το πρωί. :mad_2:
Αν και ΔΕΝ ξερω καλα ΑΓΓΛΙΚΑ θα συμφωνησω με τον Γιωργο τον Ακη και τον Βασιλη :happy_8:

Reaction score
3
Μην αλλάξουμε θέμα Κωνσταντίνε. Τα έχουμε πει πολλές φορές για τους δημόσιους υπαλλήλους που δουλεύουν πολύ, για άλλους που δεν δουλεύουν, για τη διοίκηση που φταίει για όλα, για την άτιμη κοινωνία και τον καιρό...Γιατί ακόμα η παραγωγικότητα των εργαζομένων στην Ελλάδα είναι η χαμηλότερη της Ευρώπης δεν ξέρω...μάλλον φταίνε οι γνωστοί-άγνωστοι, οι κουκουλοφόροι και τα ΜΑΤ!! :lol: :lol:
Δεν αλλάζω θέμα, αλλά κάθε φορά που συμβαίνει κάτι στραβό σε δημόσια υπηρεσία δεν είναι απαραίτητο να φταίει το ότι είναι δημόσια....

Αν και ΔΕΝ ξερω καλα ΑΓΓΛΙΚΑ θα συμφωνησω με τον Γιωργο τον Ακη και τον Βασιλη :happy_8:
Με μένα όχι, ε;

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster