Επίσημη απάντηση της LG για την καθυστέρηση παράδοσης της 47LH9000!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Επίσημη απάντηση της LG για την καθυστέρηση παράδοσης της 47LH9000!

μπα ακόμα τίποτα
Αυτος ηταν ο λογος φιλε μου που ακυρωσα απο 14/1 περιμενα για κατι που δεν εβλεπα να ερχεται... (Διοτι η ιδια εταιρεια ειχε διαρρευσει οτι δεν προκειται να ερθουν) μετα την εκθεση βεβαια των νεων μοντελων ξαφνικα βρηκαν αποθεμα (απο αλλα κρατη....) και εμεις ανηκουμε στην Ευρωπη και δεν νομιζω οτι πρεπει παντα να περνουμε τελευταιοι οτι εχει απομεινει (τα σκουπιδια των αλλων) :109:

Reaction score
0
Απάντηση: Επίσημη απάντηση της LG για την καθυστέρηση παράδοσης της 47LH9000!

Είχα παραγγείλει αυτή την TV από τις 18-02-10 , και από Παρασκευή σε παρασκευή μου άλλαζαν την ημερομηνία παράδοσης.
Στις 11-03-10 (3 βδομάδες μετά) μου είπαν ότι αναμένεται μετά τις 26-3-10, (άλλες 3 Βδομάδες).
Σήμερα 26-03-10 και ως υπομονετικός πελάτης πήγα να ενημερωθώ για το πότε θα μου παραδοθεί η TV που είχα παραγγείλει στις 18-2-10 (45 ημέρες πριν), φυσικά και η τηλεόραση δεν είχε έρθει, και μετά από πολύ "πίεση" στα κεντρικά της LG (από το κατάστημα που είχα παραγγείλει) και ενώ την αρχή μας έλεγε ότι θα καθυστερήσει λίγο ακόμα .... μας ανακοινώθηκε ότι το μοντέλο καταργείτε και δε θα παραδοθεί ποτέ μιας και παραλαμβάνει μόνο 1 κομμάτι !!! Τους προέτρεψε δε να μου δώσουν το αντίστοιχο νέο μοντέλο 47LE8500.AEU που θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο.
Δυστυχώς "υπευθυνότητα & σοβαρότητα = 0" από μεριά της LG Ελλάς, σε καιρούς που όλοι ψάχνουν πελάτες με το σταγονόμετρο.
Αν μιλήσουμε δε ,και για αξιοπιστία & συνέπεια στις παραδόσεις άλλο ένα 0.
Προσωπικά είμαι πολύ στενοχωρημένος και απογοητευμένος από αυτή την αντιμετώπιση και σκέφτομαι πόσο βιτσιόζος θα μπορούσα να ήμουνα, μετά απ' όλα αυτά, να ξανά σκεφτώ να αγοράσω προϊόν από LG. Όμως κοιτώντας γύρω μου (PHILIPS -PANASONIC -SONY -κλπ) βλέπω ότι "Η ζωή είναι ωραία" και χωρίς LG (Life's Good)....

Reaction score
0

ήρθε και το τέλος Μαρτίου και ακόμα τίποτα! μάλλον μας δουλεύουν

Reaction score
8

Κι εγώ κάνω υπομονή μόνο από περιέργεια για το τι θα γίνει. Εξάλλου αλλη επιλογή δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή σε LED LCD. Την παραγγελία δεν την ακυρώνω αλλά απ'ότι βλέπω ακόμη και να έρθει η LH μάλλον θα περιμένω αλλόν ενα μήνα ακόμη για την LX6500.
Σίγουρα θα είναι πιο ακριβή αλλά οπωσδήποτε αξίζει τη διαφορά!!

Reaction score
95

Γενικά υπάρχει έλλειψη στην αγορά. Περιμένω 50'' plasma και δε βλέπω τίποτα πουθενά. Οι samsung είναι εξαφανισμένες, μάλλον μας καθυστερεί η αλλαγή αντιπροσωπίας. Οι Lg το ίδιο και oι Panasonic αργούν. Όπως φαίνεται και στα site καθόλου αποθέματα. Η αλήθεια είναι πως η Lg δίνει καλή εγγύηση και δωρεάν μεταφορά για εκτός Αθήνας άλλα αυτά τα πρβλήματα στην κίνηση της εικόνας με αποθαρρύνουν. Βλέποντας δε και τα καινούργια μοντέλα να μην έχουν ουσιαστική βελτίωση σε χαρακτηριστικά και στα προβλήματα στην κίνηση καλύτερα να περιμένω για samsung.

Reaction score
0

Ηρθαν επιτέλους οι Τηλεοράσεις!!! Άντε καλορίζικες σε όλους!!!!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Επίσημη απάντηση της LG για την καθυστέρηση παράδοσης της 47LH9000!

Ηρθαν επιτέλους οι Τηλεοράσεις!!! Άντε καλορίζικες σε όλους!!!!
Καλημέρα! Σε ειδοποίησαν για να παραλάβεις? Και από που έχεις παραγγείλει? (internet ή όχι?) Ευχαριστώ!

Reaction score
0

Όχι δεν με ειδοποίησαν! Αλλά πρωταπριλιά είναι λέμε καμια λαλακία

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.446

Όχι δεν με ειδοποίησαν! Αλλά πρωταπριλιά είναι λέμε καμια λαλακία

:405::405:

.

Reaction score
0

:142::142: Καλό!!!
Παιδιά, θέλετε να τις μετρήσουμε;
Εννοώ τις μέρες τις οποίες περιμένουμε, να δούμε ποιος θα νικήσει...
Μιλάω για την 47άρα.

Λοιπόν, την παρείγγειλα στις 27 Ιανουαρίου, οπότε περιμένω μέχρι και σήμερα 73 μέρες!!!!

Reaction score
0

εγώ έκανα παραγγελία την 47LE5500 στα ίδια λεφτά περίπου ...17/04 παραλαμβάνω(ελπίζω)

Reaction score
0

:142::142: Καλό!!!
Παιδιά, θέλετε να τις μετρήσουμε;
Εννοώ τις μέρες τις οποίες περιμένουμε, να δούμε ποιος θα νικήσει...
Μιλάω για την 47άρα.

Λοιπόν, την παρείγγειλα στις 27 Ιανουαρίου, οπότε περιμένω μέχρι και σήμερα 73 μέρες!!!!
Από 25 Ιανουαρίου, 75 μέχρι σήμερα!!!

Reaction score
0

Εεεεε, με πέρασες για 2 μέρες..:(

Reaction score
8

25 Ιανουαρίου κι εγώ....
75 μερούλες and counting!

Reaction score
0
Να ρωτήσω και κάτι σχετικό, για εμάς που έχουμε πληρώσει με κάρτα και δόσεις, και φυσικά πληρώνουμε κανονικά κάθε μήνα το αναλογούν ποσό στην κάρτα, Τι χρονικά περιθώρια έχουμε για να κάνουμε ακύρωση παραγγελίας και να γίνει επιστροφή χρημάτων? Γιατί ήδη έχει περάσει ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα από την ημερομηνία παραγγελίας (76 μέρες...). Θα παρακαλούσα κάποιον admin με γνώση επί του θέματος να αποφανθεί. Ευχαριστώ.

Reaction score
0

22 Ιανουαριου εγω

Reaction score
0

Για τέλη Μαρτίου δεν είπανε ότι θα στείλουνε κομμάτια;
Τελικά τι έγινε, έχουμε κανένα νέο για το πότε περίπου...;

Reaction score
0

Νομίζω πως πρέπει να ρωτήσουμε παιδιά..

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe