Επαγγελματίες, αγγελίες, trolling, συστηματικές παραβιάσεις κανονισμού

TGD

Μηνύματα
2.446
Reaction score
2.167
Και πότε βγαίνει το "Επαγγελματίας"; Όταν περάσει ένας χρόνος; Ή όπως θα ήταν αναλογικό, είναι κυλιόμενο (δηλαδή κάθε μέρα μετράμε τις αγγελίες έναν χρόνο πίσω);
Γιατί στην β' περίπτωση ο Emmanouil 1964 μου φαίνεται ότι έχει δίκιο, μόλις έπεσε κάτω από το όριο.
 

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος Tesla fanboi
Editor
Μηνύματα
40.789
Reaction score
89.518
Είναι να μη σου βγει το όνομα.
Άμα σου κολλήσει μια ταμπέλα είναι για μια ζωή.
Σα την κολτσίδα, σα τις μνόψειρες.
Και στον τάφο θα σε κυνηγάει.

334215_680761b91e0228b6f27ad6cf16063027.png
 

Zizik

Chauncey Gardiner
Moderator
Μηνύματα
39.818
Reaction score
64.568
Και πότε βγαίνει το "Επαγγελματίας"; Όταν περάσει ένας χρόνος; Ή όπως θα ήταν αναλογικό, είναι κυλιόμενο (δηλαδή κάθε μέρα μετράμε τις αγγελίες έναν χρόνο πίσω);
Γιατί στην β' περίπτωση ο Emmanouil 1964 μου φαίνεται ότι έχει δίκιο, μόλις έπεσε κάτω από το όριο.
Είναι συνδυασμός νέων και ανοιχτών αγγελιών. Ο τίτλος αφαιρείται όταν έρθει η ώρα η κατάλληλη (και το προσέξω).
 

Μηνύματα
2
Reaction score
0
Πήραν φωτιά τα μπατζάκια σας, ένα διαχειριστή ανα θέμα επι 24αώρου θα χρειαστεί το σάιτ εάν βγεί στο ψάξιμο για τρολλιές, προσβολές κ ξερόλες. Το πιο σοβαρό είναι οι προσβολές, αυτό απαιτεί άμεση διαγραφή του μηνύματος. Οι 'επαγγελματίες΄ έχουν την σωστή αντιμετώπιση των διαχειριστών.
 Μηνύματα
12.308
Reaction score
4.755
Ομολογώ ότι δεν γνώριζα (μέχρι που είδα το θέμα εδώ), ότι υπήρχε συγκεκριμένος αριθμός αγγελιών, πέρα του οποίου, ένα μέλος χαρακτηρίζεται σαν "επαγγελματίας". Είναι αλήθεια ότι κάποιοι, χωρίς να είναι κανονικοί επαγγελματίες, το έκαναν συστηματικά, με συσκευές (ήχου κυρίως), που αγόραζαν οι ίδιοι από άλλες ιστοσελίδες και στη συνέχεια τις πουλουσαν εδώ, με ένα ποσοστό κέρδους (μικρό είναι αλήθεια), συνοδευόμενες από την συνήθη γαρνιτούρα "έχει ελεγχθεί από τεχνικό", "έχει αντικατασταθεί αυτό ,το ένα το άλλο"(πράγματα που ο μέσος χομπιστας, προφανώς δεν μπορεί να επαληθεύσει). Υπάρχουν όμως και αυτοί, που βάζουν αρκετές αγγελίες, γιατί απλά αλλάζουν συχνά μηχανήματα (ένα πάρε δώσε από μεταχειρισμένα κυρίως, μέχρι να τους κάτσει ο ήχος που θέλουν). Άλλοι που είναι απλά γκατζετακηδες και αγοράζουν συσκευές που κοστίζουν λίγο, από απλή περιέργεια, μέχρι να ανακαλύψουν ότι τελικά δεν χρειάζονται αυτό που αγόρασαν. Άλλοι που απλά είναι "ο σχετικός της παρέας" και βάζει τους φίλους του να αγοράζουν συσκευές και στη συνέχεια αναλαμβάνει να πουλήσει εδώ (με την εγγύηση ,ότι είναι παλιό μέλος......άρα όχι αρπακτικό) τις παλιές συσκευές. Και άλλες περιπτώσεις που δεν έχει νόημα να αναφέρω. Η μπάλα όμως τους παίρνει όλους και κακά τα ψέμματα, όταν κάποιος δει αγγελία από επαγγελματία, την βλέπει αν όχι τελείως αρνητικά, σίγουρα πολύ διαφορετικά από μια αγγελία μέλους, χωρίς αυτόν τον "τίτλο".
Το πως θα γίνει ο διαχωρισμός (και αν θα γίνει), είναι κάτι που άλλοι θα το αποφασίσουν, απλά και εγώ πλέον θα είμαι πολύ προσεκτικός για να μην ξεπεράσω αυτό το όριο. Άρα κομμένες οι αγγελίες για λογαριασμό φίλων ή για τον πεθερό μου (πρόσφατη αγγελία που έβαλα χωρίς να γνωρίζω το όριο) που λόγω ηλικίας, αποφάσισε να πουλήσει τα 2 από τα 3 συστήματα, που είχε σχεδόν 45 χρόνια (ξεκινήσαμε με το φτηνό και θα ακολουθούσαν μηχανηματάρες)....
Σίγουρα οι αγγελίες θα μειωθούν, σίγουρα θα χαθούν ακόμα και ευκαιρίες, από συσκευές που μπορεί να έχουν ακόμα και συλλεκτική άξια ή ευκαιρίες για συσκευές που είναι πρακτικά καινούργιες, αλλά πωλούνται σχεδόν στην μισή τιμή, απλά για να φύγουν. Ίσως αν υπήρχε η υποχρέωση καταβολής ενός ποσού για να μπει μια αγγελία να ήταν καλύτερα τα πράγματα και να μην είχαμε τον περιορισμό και τον "τίτλο".
 

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Μηνύματα
23.889
Reaction score
16.671
Άλλοι που είναι απλά γκατζετακηδες και αγοράζουν συσκευές που κοστίζουν λίγο, από απλή περιέργεια, μέχρι να ανακαλύψουν ότι τελικά δεν χρειάζονται αυτό που αγόρασαν.
Σ' αυτό, νομίζω πως πρέπει να προσθέσω και τα απωθημένα δεκαετιών. Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση πολλών ατόμων, των οποίων σήμερα η ηλικία κυμαίνεται μεταξύ 50 και 65 ετών περίπου, που αγοράζουν και πωλούν συσκευές συγκεκριμένης ηλικίας, αυτές που επωλούντο στην αγορά κατά την περίοδο 1970-1985, και έχουν συγκεκριμένη αισθητική, τότε που αυτοί οι άνθρωποι ήσαν νέοι.

Κατά τη γνώμη μου, αυτός είναι ο βασικός λόγος ύπαρξης αυτής της κινητικότητας συγκεκριμένων ατόμων στις αγγελίες, καθώς αγοράζουν όσο περισσότερες από τις συσκευές των νεανικών τους απωθημένων μπορούν, και μετά τις πουλάνε στον επόμενο, ανακυκλώνοντας έτσι το χρήμα τους. Προσωπικά δεν το βρίσκω καθόλου κακό, άλλωστε κι εγώ το έχω ζήσει αυτό το φαινόμενο, ενώ εξακολουθεί να με γοητεύει η αισθητική των Yamaha των 70's, καθώς και τα υπέροχα ξύλινα φινιρίσματα της Micro Seiki.

Βέβαια, αυτό έχει και παρενέργειες, καθώς, αν κοιτάς γοητευμένος πίσω, το παρελθόν σε προκαταλαμβάνει, ενώ το παρόν περνάει από μπροστά σου χωρίς να μπορείς να χαρείς αυτά που έχει να σου δώσει τώρα που συμβαίνει. Ακόμη και σήμερα, μετά από πάνω από 20 χρόνια, θυμάμαι τον εαυτό μου να κοιτάει μια το DAT και μια το B77 και να αναρωτιέται, "τί έγινε ρε μαλάκα"...
 

Μηνύματα
24.379
Reaction score
16.313
Είναι χαρακτηριστική η περίπτωση πολλών ατόμων, των οποίων σήμερα η ηλικία κυμαίνεται μεταξύ 50 και 65 ετών περίπου, που αγοράζουν και πωλούν συσκευές συγκεκριμένης ηλικίας, αυτές που επωλούντο στην αγορά κατά την περίοδο 1970-1985, και έχουν συγκεκριμένη αισθητική, τότε που αυτοί οι άνθρωποι ήσαν νέοι.

ΕΤΣΙ.... :party:ΥΓ.ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΕΑΝ ΧΑΡΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΜΑ

ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΓΓΕΛΙΑ.
 


Zizik

Chauncey Gardiner
Moderator
Μηνύματα
39.818
Reaction score
64.568
ΥΓ.ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΕΑΝ ΧΑΡΙΖΕΙ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΜΑ

ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΓΓΕΛΙΑ.
Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό αγγελιών.
 


daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Μηνύματα
28.086
Reaction score
58.062
Ολοι έχετε αβαταρ, ψηφιακές υπογραφές κ.α. Κοιταω πως να τις αλλάξω ;)
έλα καλέ τώρα.....τα σιάχνεις και μετά αυτά....
τώρα είσαι....λίγο αργότερα δεν είσαι... :biggrin:
YOLO

άνοιξε ένα νήμα...
πες μας για σένα....πως μας βρήκες
 Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
161.093
Μηνύματα
2.550.592
Members
36.268
Νεότερο μέλος
nikkx1
Top