Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Όχι, χρειάζονται pre-outs που ο AVR-2308 δεν έχει.Στην περίπτωσή μου ενεργά ηχεία θα μπορούσαν να λειτουργήσουν με τον ενισχυτή μου ;
Η προταση που σου εκανα εχει νοημα σαν ολοκληρωμενη λυση και οχι σαν mix and match.τώρα που το βλέπω πάλι ο Yamaha δείχνει πολύ καλή περίπτωση. Σε τι υπερέχει εν σχέση με το δικό μου εκτός των preout και των επιπλέον HDMI ;
Δυστυχως δεν εχω αποψη για τα συγκεκριμενα ηχεια αλλα αν κρινω απο αυτο το review τα "against" ειναι ακριβως αυτα που θες να αποφυγεις στην περιπτωση σου.Η μοναδική διαφορά του ενισχυτή είναι η επιτρεπτή διάταξη των ηχείων ;
Στα υπόλοιπα με κάθε επιφύλαξη δεν βλέπω ιδιαίτερες διαφορές πέραν και της ισχύος στα 130W.
Θεωρείς πως είναι καλύτερος ενισχυτής γιατί διαβάζω πως γενικά ο DENON είναι πιο ποιοτικός allrounder ;
Δηλαδή με αυτόν θα οδηγηθούν καλύτερα ακόμα και τα απλά ηχεία τύπου DALI και M1 ; Το PV1 ;
[DOUBLEPOST=1484820880][/DOUBLEPOST]Και κάτι ακόμα επειδή όπως είπα στην αρχή μου είχαν προτείνει αιρετικά πως μουσική θα ακούσω με αυτόν τον ενισχύτη μόν με τα TANNOY PRECISION 6.1 σε bookshelf θα μπορούσες (όπως πολύ κατανοητά έκανες με ότι άλλο μου έχεις πει) να τα συγκρίνεις εν σχέση με τις 3 παραπάνω λύσεις που κατέληξες ;