- Reaction score
- 2.815
Βλέπω ότι ρωτάς και στο insomnia. Κανόνισε να σε διπλαρώσει ο Pleo και να σου πουλήσει ότι έχει εύκαιρο 
Φίλε μου δεν έχει επικοινωνησει κάποιος μαζί μου προσφέροντας το οποιοδήποτε προϊόν! Και ο χρήστης Pleo ούτε που έχει ασχοληθεί με το θέμα που ρωτάω!Βλέπω ότι ρωτάς και στο insomnia. Κανόνισε να σε διπλαρώσει ο Pleo και να σου πουλήσει ότι έχει εύκαιρο![]()
Μη διανοηθείς χωρίς sub.ακούω electro...house
Προτείνετε sub?????Μη διανοηθείς χωρίς sub.
Ίδιο με τη μάρκα των ηχείων που θα πάρεις και κατά προτίμηση, αυτό που η ίδια η εταιρία προτείνει σαν ταίρι με τα ηχεία της.Προτείνετε sub
Ναι φίλε μου το γνωρίζω! Αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει η δυνατότητα να τα ακούσω στημένα στο χώρο μου! Το καλύτερο που μπορεί να γίνει (και θα γίνει!!!) είναι να πάω με τον ενισχυτή μου εκεί και παίζοντας το είδος της μουσικής που ακούω εγώ!Έχε υπ'όψιν σου ότι,ότι αγοράσεις,θα ακουστεί εντελώς διαφορετικά στο χώρο σου διότι αυτός "παίζει" εντελώς διαφορετικά από εκείνον στον οποίο άκουσες τα ηχεία που αγόρασες..
Ναι αλλά έτσι ποτέ κανείς δεν θα αγόραζε τίποτα! Κανείς δεν φέρνει τίποτα στο σπίτι σου να δεις αν σου κάνει κτλ! Πάντα προσπαθείς εικονικά να τα προσαρμόσεις όλα στις δικές σου ανάγκες! Πολύ θα μου άρεσε και θα με βόλευε να ερχόντουσαν όλα στο χώρο μου να τα δοκιμάσω! Τώρα δοκιμάζω κι εγώ τα περί ήχου! Θα μάθουμε...!!!Aφου αποδεχεσαι το οτι δεν θα ακουστουν το ιδιο με το χωρο σου γιατι πας και τα ακους τοτε;![]()
Τελείως στην τύχη δεν το λες! Μια γεύση έστω και τυπική παίρνεις!Ενω δε ψωνιζει στην τυχη τωρα που τα ακουει στο μαγαζι...
Τα βλεπει ομως και αυτο ειναι που μετραει...ή οχι;![]()