Επιλογή Air Condition

TGD

Reaction score
10.088
Τυπογραφικό λάθος, χάθηκε το χιούμορ...
Inverter από Inventor?
Τι σημαίνει "οχι"; Δεν έχει διαφορά ή μην πάρεις Inventor;

JOHN MARKOU

Münchhausen
Reaction score
29.228
Ούτε το ένα ούτε το άλλο.
Ο,τι έγραψα.
Inverter από inverter έχει διαφορά.
Δεν είναι απαραίτητο η σύγκριση να αφορά inventor.
Θα μπορούσε να περιλαμβάνει AUX- SENDO-MITSUBISHI, MITSUBISHI HEAVY , κλπ.

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.304
Σχεδον 40 τμ το σαλονι σχημα Γ 2,70 υψος και δυο μπαλκονοπορτες (μονη- διπλη) που επειδη ειναι συρομενες χανουν λιγο ! (Δυο τοιχοι με μπαλκονι)
18000 ή 21000?

Ururu Uluru Acadiau Baerbel Dubulu Wagyu κλπ, δεν βαζω !! Δεν θα ξυπνησω τα πνευματα εγω!,
ουτε θα λεω στην Αλε ανοιξε το Wagu σαν να ειναι μπριζολα !!

Ουτε με αδερφιστικα ονοματα Comfora Perfeta Tulitsa βαζω!

TGD

Reaction score
10.088
Ουτε με αδερφιστικα ονοματα Comfora Perfeta Tulitsa βαζω!
Πριν μερικά χρόνια επικοινώνησα με την "εταιρεία παραδοσιακού χτισίματος" στην Αίγυπτο να μου εξηγήσουν πώς φτιάχνουν τα τούβλα από τη λάσπη του Νείλου. Και τους ρώτησα αν χτίζουν το καλοκαίρι όπως στην Ελλάδα ή έχει πολλή ζέστη.
- Οι Αιγύπτιοι χτίστες, μου λέει, είναι σκληροτράχηλοι, δεν έχουν πρόβλημα με τη ζέστη. Τα τούβλα όμως το καλοκαίρι στεγνώνουν πολύ γρήγορα και κάνουν ρωγμές, οπότε τα φτιάχνουμε τον χειμώνα.
Ποιος έχει ανάγκη το αρκουδίσιον;

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
32.479
Μόλις τελειώσαμε 4 ελεφαντάκια. Πολύ βρώμα. Δείχνει να έφτιαξε και το ένα που είχε κάποια θεματάκια. Δουλεύει πολύ καλύτερα τώρα.

Από τη στιγμή που τα δουλεύω τόσο πολύ (τα 2 από τα 4), δηλαδή κάτι μήνες 24/7 το χειμώνα και άλλο τόσο το καλοκαίρι, ελεφαντάκι κάθε χρόνο, είπε.

Reaction score
3.129
Έχω Daikin και Toyotomi και είμαι ευχαριστημένος.
Κάνω ανακαίνιση μια μονοκατοικία , θα μείνουμε εκεί από του χρόνου.
Είναι ψηλοτάβανη full.
Εκεί θα βάλω Daikin, toyotomi και πιθανότατα mitsubishi heavy. Λόγω του υπερβολικού ύψους όμως θα είναι λογικά παραπάνω btu...

alexis

Reaction score
32.479
Με επικλινής στέγη τα ανώτερα σημεία στο ταβάνι κάθε δωματίου είναι στα 3.70m. Τα κλιματιστικά έχουν τοποθετηθεί κάπου στα 2.5m. Κανένα θέμα το χειμώνα.

gid

Reaction score
9.955
Με επικλινής στέγη τα ανώτερα σημεία στο ταβάνι κάθε δωματίου είναι στα 3.70m. Τα κλιματιστικά έχουν τοποθετηθεί κάπου στα 2.5m. Κανένα θέμα το χειμώνα.
Έχεις θέμα απλά όχι σε βαθμό που να σε ενοχλήσει. Οι νόμοι της Φυσικής δεν παύουν να ισχύουν σε κανενός το σπίτι.

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.304
Εγω εχω το 4πετσετακι στο πατωμα απο κατω ! για το καθαρισμα 😁

alexis

Reaction score
32.479
Έχεις θέμα απλά όχι σε βαθμό που να σε ενοχλήσει. Οι νόμοι της Φυσικής δεν παύουν να ισχύουν σε κανενός το σπίτι.
Γνωρίζουμε ότι η ζέστη ανεβαίνει και η ψύξη κατεβαίνει. 8-)

Με δρύινο καρφωτό πάτωμα σε όλο το σπίτι και από κάτω μόνωση, με ξύλινη σκεπή με διπλά ξύλα παντού, και μόνωση, αν έχω πίσω από το ηχείο 1° βαθμό δεν με νοιάζει ούτε το καταλαβαίνω. Δουλεύουν 24/7 για μήνες στους 22°C. Έξω έχει 0°C και εγώ κυκλοφορώ χωρίς κάλτσες. :)

Last edited:

gid

Reaction score
9.955
αν έχω πίσω από το ηχείο 1-2 βαθμούς δεν με νοιάζει ούτε το καταλαβαίνω.
Αυτό πού κολλάει; Έχει να κάνει με κίνηση μπρος-πίσω (οριζόντια), όχι ψηλά-χαμηλά.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.573
Members
38.463