Επιλογη ηχειων για λαμπατο

Reaction score
13
Δεν τολμαει να λειψει κανεις και να οι κοντριτσες.

Εγω παντως εκτος απο κατι τροχαια δεν εχω κανει αλλες ζημιες. Δηλωμενος μηχανοβιος βλεπεις 30 χρονια "Σε λα εσκούρας φοράδας" (που λενε κι Σπανιολοι) :crazy_3:

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Επιλογη ηχειων για λαμπατο

ακουσαν τον αξις πανω στο "ταπεινο" γκλενερ.
και συγκριναν το ακουσμα μονο με το μεγαρο λαιφ.
Συγγνώμη για την άγνοια αλλά αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος..
Ποιός είναι ο αξις και ποιό το γκλενερ ? Πρώτη φορά τα ακούω.. (έχω χάσει πολλά τεύχη από ότι φαίνεται..)

Reaction score
5
Γιώργο Αναμουρλίδη γιατί δεν διαγράφεις τα άσχετα post? Εγώ στην θέση σου θα το έκανα.

Αν περιμένεις έγκριση σώθηκες :cool_4:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Επιλογη ηχειων για λαμπατο

Συγγνώμη για την άγνοια αλλά αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος..
Ποιός είναι ο αξις και ποιό το γκλενερ ? Πρώτη φορά τα ακούω.. (έχω χάσει πολλά τεύχη από ότι φαίνεται..)
Tannoy Glenair.
Απ'οσο θυμάμαι βγαίνει σε δύο έκδοσεις (η μία με 15ιντσο και η άλλη με 10ιντσο).

Για τον "άξις" (axis?) θα σε γελάσω! :cool_4:

Reaction score
13
Τεχνικα μιλωντας, εκτος απο το θεμα της ισχυος, ειναι σχεδιαστικα λαθος, τα ΣΕ?
Mεγαλο θεμα ω Πλατων.
Σιγουρα ΟΧΙ λαθος.
Υπαρχουν πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα.
Το κυριο μειονεκτημα αφορα την χαμηλη αποδοση Ισχυος (25%) λογω καθαρης ταξης Α, και οτι αυτο συνεπαγεται για ενα συστημα.
Δυστυχως οι καταλληλες για Audio αεροψυκτες γυαλινες τριοδες Λυχνιες που υπαρχουν δεν υπερβαινουν τα 100 Watt. Αυτο σημαινει οτι με μια τετοια λαμπα σε ταξη Α (αποδοση 25%) δεν ξεπερναμε τα 25 Watt στην Εξοδο. Αυτο ειναι ενας καιριος περιορισμος.
Και τα Βαττ ειναι Βαττ. Δεν εχει μικρα και μεγαλα βαττ.

Δευτερο μειονεκτημα ειναι το κοστος κατασκευης ενος SE.
Κατα κανονα αντιστοιχει στο 3πλασιο εως 4πλασιο του κοστους ενος λαμπατου ΡΡ.

Τριτο μειονεκτημα ειναι οτι η Τριοδη λυχνια αυτη καθαυτη. Στις περισσοτερες των περιπτωσεων ειναι οτι πιο πρωτολειο και πρωτογονο υπαρχει σε λυχνια. Μαλιστα οι Τριοδες Αμεσου Θερμανσεως (DHT - βλεπε 2Α3, 300Β κλπ) ειναι οι απολυτως αρχαιοτερες τριοδες λυχνιες. Σαν κατασκευες ειναι ατελεστατες (χαμηλη Ενισχυση, αυξημενες χωρητικοτητες μεταξυ Ηλεκτροδιων, περιορισμενο ευρος ζωνης) σε σχεση με νεωτερους τυπους οπως οι πεντοδες (EL84, EL34) ή οι Τετροδες κατευθυνομενης δεσμης (Τετροδες Βeam - βλεπε 6550, ΚΤ88 κλπ)
Οι DHT εχουν αυτοθερμαινομενη καθοδο, που σημαινει οτι η ταση θερμανσης της Καθοδου συνυπαρχει με το ακουστικο σημα, και μεταφερει θορυβο στο σημα. Επισης το υλικο της Καθοδου δεν ειναι το ιδιο με μιας λυχνιας με ξεχωριστα νηματα (Εμμεσου θερμανσεως) πραγμα που υπεισαγει παραπερα περιορισμους.
Λογω του πολυ χαμηλου συντελεστη Ενισχυσης ολων των τριοδων, υπαρχει αναγκη οδηγησης της βαθμιδας Εξοδου με ισχυροτερες οδηγητριες λυχνιες.
Τελος στα SΕ, η συνολικη Αρμονικη παραμορφωση εξελισσεται πολυ νωρις σε αρκετα υψηλα επιπεδα, σε αντιθεση με τα ΠΠ, οπου για ενα μεγαλο ευρος Ισχυος διατηρειται σε χαμηλα επιπεδα και αυξανεται αποτομα κοντα στο τελος των δυνατοτητων του Ενισχυτη.

Επονται περισσοτερα ...

Reaction score
10
Στην εκθεση τα ακουσα.
Επαιζε ενα τζαζ σχημα με τα γαλλικα ηχεια που ειχαν.Φοβερο ακουσμα οντως.
Μολις τους εδωσα ενα δισκακι κλασσικη, χαθηκε η μπαλα!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
7
Mεγαλο θεμα ω Πλατων.
Σιγουρα ΟΧΙ λαθος.
Υπαρχουν πλεονεκτηματα και μειονεκτηματα.
Το κυριο μειονεκτημα αφορα την χαμηλη αποδοση Ισχυος (25%) λογω καθαρης ταξης Α, και οτι αυτο συνεπαγεται για ενα συστημα.
Δυστυχως οι καταλληλες για Audio αεροψυκτες γυαλινες τριοδες Λυχνιες που υπαρχουν δεν υπερβαινουν τα 100 Watt. Αυτο σημαινει οτι με μια τετοια λαμπα σε ταξη Α (αποδοση 25%) δεν ξεπερναμε τα 25 Watt στην Εξοδο. Αυτο ειναι ενας καιριος περιορισμος.
Και τα Βαττ ειναι Βαττ. Δεν εχει μικρα και μεγαλα βαττ.

Δευτερο μειονεκτημα ειναι το κοστος κατασκευης ενος SE.
Κατα κανονα αντιστοιχει στο 3πλασιο εως 4πλασιο του κοστους ενος λαμπατου ΡΡ.

Τριτο μειονεκτημα ειναι οτι η Τριοδη λυχνια αυτη καθαυτη. Στις περισσοτερες των περιπτωσεων ειναι οτι πιο πρωτολειο και πρωτογονο υπαρχει σε λυχνια. Μαλιστα οι Τριοδες Αμεσου Θερμανσεως (DHT - βλεπε 2Α3, 300Β κλπ) ειναι οι απολυτως αρχαιοτερες τριοδες λυχνιες. Σαν κατασκευες ειναι ατελεστατες (χαμηλη Ενισχυση, αυξημενες χωρητικοτητες μεταξυ Ηλεκτροδιων, περιορισμενο ευρος ζωνης) σε σχεση με νεωτερους τυπους οπως οι πεντοδες (EL84, EL34) ή οι Τετροδες κατευθυνομενης δεσμης (Τετροδες Βeam - βλεπε 6550, ΚΤ88 κλπ)
Οι DHT εχουν αυτοθερμαινομενη καθοδο, που σημαινει οτι η ταση θερμανσης της Καθοδου συνυπαρχει με το ακουστικο σημα, και μεταφερει θορυβο στο σημα. Επισης το υλικο της Καθοδου δεν ειναι το ιδιο με μιας λυχνιας με ξεχωριστα νηματα (Εμμεσου θερμανσεως) πραγμα που υπεισαγει παραπερα περιορισμους.
Λογω του πολυ χαμηλου συντελεστη Ενισχυσης ολων των τριοδων, υπαρχει αναγκη οδηγησης της βαθμιδας Εξοδου με ισχυροτερες οδηγητριες λυχνιες.
Τελος στα SΕ, η συνολικη Αρμονικη παραμορφωση εξελισσεται πολυ νωρις σε αρκετα υψηλα επιπεδα, σε αντιθεση με τα ΠΠ, οπου για ενα μεγαλο ευρος Ισχυος διατηρειται σε χαμηλα επιπεδα και αυξανεται αποτομα κοντα στο τελος των δυνατοτητων του Ενισχυτη.

Επονται περισσοτερα ...
Δεν αρκεί να γνωρίζεις για να είσαι δάσκαλος. Πρέπει να έχεις και μεταδοτικότητα.. Ακόμα κι εγώ που είμαι άσχετος από τεχνικά.. το πιάνω το υποννοούμενο.Τα σέβη μου αγαπητέ Μιχάλη. Χαρά μας να μαθαίνουμε από σένα.

Reaction score
7
Στην εκθεση τα ακουσα.
Επαιζε ενα τζαξ σχημα με τα γαλλικα ηχεια που ειχαν.Φοβερο ακουσμα οντως.
Μολις τους εδωσα ενα δισκακι κλασσικη, χαθηκε η μπαλα!!!!!!!!!!!!!
Για λέγε για λέγε.. (πας να μου γκρεμίσεις το μύθο το ξέρω.. διαβολικέ!)
Ποιά ηχεία παίζανε θυμάσαι ? Γιατί σίγουρα δεν θα παίζουνε τα πάντα με τα πάντα.. (κι όπως είπαμε τα βαττ είναι βαττ..)

Reaction score
10
Κατι τεραστια γαλλικα ηχεια με πολυ καλο value for money.Δεν θυμαμαι το ονομα τους!Αλλα για να τα ειχε μασταρει ετσι ο αντιπροσωπος κατι θα ξερει.
Πραγματικα με το cd κλασσικης χαθηκε και η σκηνικη παρουσια και οι χροιες, γενικως καμια σχεση με το ολιγομελες jazz σχημα που ειχε βαλει ο αντιπροσωπος! Απογοητευτηκα. Οπως και η παρεα που ειχα μαζι!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Επιλογη ηχειων για λαμπατο

nikolas,πραγματικά αυτή είναι η χρησιμότητα του ίντερνετ και ιδιαιτέρως του avsite.
Να ανταλλάσουμε γνώμες και γνώσεις,μέσω αυτού,με καλή διάθεση πάντα.
Όμως μην μπερδεύουμε τα πράγματα και τους ανθρώπους,..."ειναι πραγματι λυπηρο να βλεπει κανεις διαφορους ψιλοασχετους με 2-3- 10 ακουσματα να κατακρινουν ακοπα ενα κωτση ας πουμε, επειδη δεν εχουν την εμπειρια του και το εξασκημενο αυτι του, ή εναν σπερτο επειδη δεν εχουν τις τεχνικες του γνωσεις."...γιατί οι συγκεκριμένοι,δεν έχουν καμμία σχέση μεταξύ τους.
Ο νοών νοείτο...:happy_9:
γιωργο, τον κ. κωτση ουτε τον γνωριζω προσωπικα, ουτε τον εχω δει ποτε, αλλα ουτε στο τηλ εχουμε μιλησει.
τον γνωρισα μεσα απο τις σελιδες του ηχου, ανδρωθηκα ακουστικα με τη βοηθεια του και ετσι μπορεσα να καταλαβω στην πραξη το τι ελεγε ακουγοντας διαφορα που ειχε ακουσει και αυτος.

και σιγα σιγα, καταλαβαινοντας το τι ελεγε και πως τα ελεγε, εφτασα στο σημειο μερικες φορες να λεω: ετσι θα ακουστει αφου εγραψε το ταδε ο παρις.
και πραγματι ετσι συνεβαινε.
το αυτο και για τον κ. παναγοπουλο.
θυμαμαι το τεστ του καρμα και ελεγα: τι λεει , βρε τα φουσκωνει κλπ.
οταν ακουσα το καρμα καταλαβα τι ελεγε.

αλλα να ξαναγυρισω στο κ. κωτση, θα μπορουσε ισως καποιος να τον κατακρινει για καποιες συμπαθειες αλλα ολοι μας το εχουμε αυτο.
εγω για παραδειγμα, αν ημουν επαγγελματιας ρηβιουερ απλα θα ελεγα σε ολους πλην ελαχιστων κατασκευαστων: τι να μου πειτε βρε εσεις μπροστα στο 3.2 r?

μην εχοντας λοιπον προσωπικη σχεση με κανενα απο εδω μεσα αλλα και εξω απο εδω, δεξου οτι μπορω ισως να δω τα πραγματα πιο αντικειμενικα.

θυμαμαι το τεστ του ενισχυτη μου και πραγματι ετσι ειναι.
θυμαμαι το τεστ του μεγαλυτερου αδελφου του και πραγματι ετσι ειναι.

για ποιο λογο θα πω ασχημα λογια για εναν ανθρωπο που τον γνωριζω μεσα απο τα αρθρα του ΚΑΙ ΜΟΝΟ , οταν μαλιστα αυτος σταθηκε μαζι και με αλλους οπως ο κ. παναγοπουλος ενας οδηγος στην αναζητηση μου για το hi-end?

ολοι μας σαν ανθρωποι μπορει να κανουμε λαθη, κανεις δε λεει το αντιθετο.
ποσο μαλλον μπορει να κανει λαθος ενας ρηβιουερ για καποιο μηχανημα και ειτε να το υπερεκτιμησει, ειτε να το υποτιμησει .

αυτο ειναι λογος για να τον λεμε υποδικο , ή εμπορο ναρκωτικων ή δεν ξερω τι αλλο?

ειναι συμπεριφορα ωριμων πολιτων αυτη?

να σου πω κατι και να καταλαβεις.
πηγαινοντας να ακουσω το set μου στον αντιπροσωπο οπως καταλαβαινεις το ακουσα στο σηγκαλ. πολυ καλο ηχειο.
θυμαμαι οτι ο ηχος του ειχε δωσει 4.6

καποια στιγμη βαζω πανω τον σανραιζ το μεγαλυτερο ολοκληρωμενο.
απο τις πρωτες νοτες φανηκε οτι το ηχειο ηταν φτιαγμενο πανω του.
αμεσως μετα διαπιστωνω οτι πραγματι με τις μαμισιες ακουγεται ψυχρος σαν τρανζιστορ, οπως το εγραφε ο παρις.

στη συνεχεια, προσπαθωντας να καταλαβω τα χαρακτηριστικα του σπαρκ που με ενδιεφερε, τον εβαλα πανω στο κλιπς που σε προσφατο τεστ ειχε παρει 4.5

σου λεω οτι απεχει το ηχειο αυτο σαν τη μερα με τη νυχτα απεναντι στο σηγκαλ. ακουγεται ξεκουρδιστο και χαζο διπλα σε ενα σηγκαλ.
δεν σου περιγραφω την διαφορα των δυο με τον μεγαλυτερο.

προφανως στον ηχο απο λαθος καποιος εδωσε μεγαλυτερη βαθμολογια στο κλιπς απο οση αξιζε. η διαφορα των ηχειων σε καμια περιπτωση δεν ειναι μονο το 0.1 που τα χωριζε.

θα τους κρεμασεις?
θα πεις οτι τα παιρνουν απο την κλιπς?
οχι βεβαια.
ανθρωποι ειμαστε και ολοι μας κανουμε λαθη

απο καποιον συναδελφο εδω εχω διαβασει οτι το mp3 δεν εχει διαφορα απο το απλο cd.
εκανα τη βλακεια και αντι να κανω αντιγραφα με ενα προγραμμα ασυμπιεστο σαν το clone cd τελευταια πεταγα τα πρωτοτυπα μεσα στο πισι και απο εκει τα διαχειριζομουν φτιαχνοντας cd με διαφορα τραγουδια, καθως σε αλλο δωματιο ειναι το πισι και σε αλλο το κυριο συστημα μου.
σκεπτομουν οτι αφου ειναι ιδιο οπως εγραψε ο συναδελφος και μαλιστα με τοση σιγουρια δεν πειραζει.

σε πληροφορω οτι τουλαχιστον στο συστημα μου που δεν ειναι και τιποτα πανακριβο, ειναι ομως διαφανο, αναγκαστικα πεταξα τα cd αυτα, ξαναδανειστικα τα πρωτοτυπα και τα αντεγαψα με το clone cd.
μου φταιει ο συναδελφος ή η χαζομαρα μου που τον ακουσα?

και αυτο γιατι οχι μονο η διαφορα προτοτυπου με mp3 ειναι τεραστια, αλλα και η διαφορα του αποσυμπιεσμενου απο mp3 με το απλο αντιγραφο ειναι μεγαλη στο δικο ΜΟΥ συστημα.

αυτο τι σημαινει?
οτι πρεπει να χαρακτηρισω ως ασχετο τον συναδελφο που εγραψε κατι τετοιο?
οχι βεβαια.
οχι γιατι στο δικο του συστημα μπορει ετσι να εχουν τα πραγματα.

το προβλημα ερχεται οταν θελει καποιος να πεισει τους αλλους οτι εχει βρει την απολυτη αληθεια και δεν δεχεται τιποτα επ'αυτου!

σχετικα με τον κ. σπερτο ισχυουν οι ιδιες αποψεις που εχω για τον κ. κωτση, τον κ. παναγοπουλο κλπ.
αναγνωριζοντας απο τα τεχνικα αρθρα του οτι δεν ειναι καποιος ασχετος , ειδα τα τεχνικα μειονεκτηματα ενος set απο την κινα που σκεφτομουν να αγορασω.
γιατι αντε, το να κανει λαθος ενας ρηβιουερ, αυτια μας εδωσε ο θεος και μπορουμε να ακουσουμε και να δουμε το λαθος του.
αλλα στα τεχνικα?
απο την στιγμη που δεν ειμαστε ηλεκτρονικοι, μονο ατομα σαν τον μιχαλη μπορουν να μας ανοιξουν τα ματια σε καποια κρυφα σημεια οπως την κατασκευη.

μην με κατακρινεις λοιπον οτι μπερδευω τον ενα με τον αλλο.
γιατι περα απο τις οποιες προσωπικες διενεξεις που μπορει να υπαρχουν, αναγνωριζω στο προσωπο τοσο του κ. κωτση και του κ. παναγοπουλου, οσο και στο προσωπο του κ. σπερτου, δασκαλους-οδηγους που με βοηθουν στο δρομο μου, στο δρομο της ακουστικης ευτυχιας.

και τους βλεπω ετσι γιατι μεσα απο τις λιγες γραμμες τους μαθαινω ακοπα αυτα που οι ιδιοι εφαγαν χρονια να μαθουν.

σεβομαι λοιπον τον καθε ενα και φυσικα κρινω τον καθε ενα.

το αν καποιος ειναι φιλος μας σαν ανθρωπος , τουτο δεν σημαινει κιολας οτι ειναι και δασκαλος, ε?

ο καλυτερος μου φιλος, αδερφικος, που θελει μαλιστα να νιωθει και γνωστης του hi-fi στην ζωη, ακουγε το πριμαλουνα πανω στα τριανγκλ και μου ελεγε: εκπληκτικο! (λολ) πεντακαθαρο στα πριμα κλπ.

αλλα φυσικα αυτο που ελεγε για τις δικες μου εμπειριες ηταν χαζο.
επειδη ηταν φιλος μου και τον εμπιστευομαι στη ζωη μου, θα τον εμπιστευομουν και στο θεμα του hi-end οταν και αυτος δεν μπορουσε να ακουσει ουτε το ξυρισμα, ουτε την χρονικη αστοχια του φτηνου σαμπγουφερ πανω στα ηλιαδα?

μην συγχεουμε λοιπον την φιλια με την επαγγελματικη εμπειρια και την προσφορα της στο δρομο μας.

αυτα και ελπιζω να καταλαβες.

Reaction score
7
Κατι τεραστια γαλλικα ηχεια με πολυ καλο value for money.Δεν θυμαμαι το ονομα τους!Αλλα για να τα ειχε μασταρει ετσι ο αντιπροσωπος κατι θα ξερει.
Πραγματικα με το cd κλασσικης χαθηκε και η σκηνικη παρουσια και οι χροιες, γενικως καμια σχεση με το ολιγομελες jazz σχημα που ειχε βαλει ο αντιπροσωπος! Απογοητευτηκα. Οπως και η παρεα που ειχα μαζι!
Αν είναι αυτά που παίζανε και πρόπερσι (πέρσι δεν πήγα) και σε μένα κάτι δε μου καθότανε καλά..Μια άκουγες ωραία και μια κάτι σαν να έφταιγε στο στήσιμο (στο χώρο δεν ξέρω). Περίεργο όντως και κρίμα.. (πάντως τα ηχεία εκείνα ούτε εμφανισιακά μου άρεσαν ούτε με πείθανε για τη φοβερή τους κατασκευή. Εγώ δε θα τα έβαζα να κάτσουν μαζί με τα TLA ! ) Από την άλλη τα μεγάλα ορχηστρικά έργα θα πρέπει μάλλον να είναι ο φόβος και ο τρόμος των set γενικότερα..

Reaction score
10
Καλα εμφανισιακα δεν βλεπονταν. Με τιποτα δεν μπαινουν σε σαλονι. Εμενα κατι μεγαλα JBL μου θυμιζανε. Οσο για αυτο που λες για τα set φυσικα θα συμφωνησω.

Reaction score
0
Απάντηση: Επιλογη ηχειων για λαμπατο

σε αυτη την εκθεση δεν ημουν.
αλλα σε προηγουμενη που ειδα τον αξις πανω σε ουτοπια γελαγα.

ο αντιπροσωπος δεν ματατσαρει μην νομιζεις.
παρουσιαζει οτι πουλαει. και αν δεν σου αρεσει σου λεει φταιει το δωματιο .
φερε το ηχειο σου να το ακουσεις στο μαγαζι γιατι και ενας αλλος που ειχε το ιδιο ηχειο με σενα το ακουσε και επαθε πλακα κλπ κλπ
λολ

ακομα πιο πολυ γελαω οταν βλεπω διαφορους να ακουγαν τον αξις πανω σε ουτοπια και να λενε "φοβερο" λολ!

ναι, μιλαμε για ενισχυτες και ηχεια > 15.000 το καθενα.
αλλοιμονο να παιξουν σαν ενα συστημα των 1000 ευρω.

αλλα το να βαζεις ενα ουτοπια που καταπινει αμασητα τα βατ με κροσοβερ βαρυ σαν τα βαρακια του πυρρου του δημα (λολ) να σου παιξει με ενα set των 50 βατ , πρεπει ή να εισαι ασχετος, ή απλα να θες να παρουσιασεις για το ματι το τι πουλας.

και επειδη ασχετοι δεν ειναι οι εμποροι που πουλανε τετοια μηχανηματα (απειροι ισως, αλλα ασχετοι οχι) , το αποδιδω μονο και μονο στο οτι θελουν να παρουσιασουν το τι πουλανε.

θυμαμαι και ενα αλλο σχημα οπου το εκπληκτικο διωροφο set της cary επαιζε αστρωτο πανω σε ενα μοντανα. λολ

στην εκθεση οι εκθετες συμμετεχουν μονο και μονο για να πιασουν φιλιες και δημοσιες σχεσεις.
οταν το κανουν θα πας απο το μαγαζι τους και θα ακουσεις.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: Επιλογη ηχειων για λαμπατο

απο καποιον συναδελφο εδω εχω διαβασει οτι το mp3 δεν εχει διαφορα απο το απλο cd.
εκανα τη βλακεια και αντι να κανω αντιγραφα με ενα προγραμμα ασυμπιεστο σαν το clone cd τελευταια πεταγα τα πρωτοτυπα μεσα στο πισι και απο εκει τα διαχειριζομουν φτιαχνοντας cd με διαφορα τραγουδια, καθως σε αλλο δωματιο ειναι το πισι και σε αλλο το κυριο συστημα μου.
σκεπτομουν οτι αφου ειναι ιδιο οπως εγραψε ο συναδελφος και μαλιστα με τοση σιγουρια δεν πειραζει.

σε πληροφορω οτι τουλαχιστον στο συστημα μου που δεν ειναι και τιποτα πανακριβο, ειναι ομως διαφανο, αναγκαστικα πεταξα τα cd αυτα, ξαναδανειστικα τα πρωτοτυπα και τα αντεγαψα με το clone cd.
μου φταιει ο συναδελφος ή η χαζομαρα μου που τον ακουσα?

Ένας φίλος μου είπε πως οι μηχανές είναι γενικά πιο γρήγορες απο τα αυτοκίνητα. Πήγα και πήρα μία Varadero 125 κυβικών και με λύπη μου διαπίστωσα πως η κοπέλα μου με το Clio της φεύγει πιο γρήγορα στα φανάρια. Ποιός φταίει?! :happy_8:

Ιn other words, με ποιό codec και με τι bitrate γινόταν η συμπίεση?

Μην μιλήσει κανείς ! Θα το βρώ μόνος μου αυτό, που θα μου πάει..
Ηint: Έχει αναφερθεί και παραπάνω. :happy_9:

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Επιλογη ηχειων για λαμπατο

ακομα πιο πολυ γελαω οταν βλεπω διαφορους να ακουγαν τον αξις πανω σε ουτοπια και να λενε "φοβερο" λολ!
..Ημουν ένας απ' αυτούς.. Πάντως όταν μπήκα μέσα αυτό που άκουσα ήταν χάρμα. Τώρα στα ζόρικα όπως είπε και ο διαβολικός.. είναι πολύ πιθανόν να άκουγα άλλα.. Η μάλλον.. να μήν άκουγα..

ναι, μιλαμε για ενισχυτες και ηχεια > 15.000 το καθενα.
αλλοιμονο να παιξουν σαν ενα συστημα των 1000 ευρω.
Σωστό. Εγώ ο φουκαράς που να ήξερα πόσο κάνανε όταν τα πρωτοάκουσα ? Πρώτη φορά τα έβλεπα. Και σε σχέση με τη φασαρία που κάνανε σχεδόν όλα τα άλλα εκείνη τη χρονιά..

θυμαμαι και ενα αλλο σχημα οπου το εκπληκτικο διωροφο set της cary επαιζε αστρωτο πανω σε ενα μοντανα. λολ
Κι εγώ το θυμάμαι αυτό και θα συμφωνήσω. Λυπήθηκα..

στην εκθεση οι εκθετες συμμετεχουν μονο και μονο για να πιασουν φιλιες και δημοσιες σχεσεις.
οταν το κανουν θα πας απο το μαγαζι τους και θα ακουσεις.
100% σωστός.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.185
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe