Επιτέλους έχω δίλημμα!!! ΟΝ, FORTHNET ή ΟΤΕ?????

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Τώρα είμαι ένας ευτυχισμένος καταναλωτής!!! Επιτέλους έχω δίλημμα ποιό adsl να διαλέξω!!!

1. ΟΝ έως 10 Μbps + iptv = 35 Ευρώ το μήνα (Νέα γραμμή).

2. Forthnet έως 24 Μbps = 21,5 + 15 Ευρώ το μήνα. (τα 15 είναι για την νέα γραμμή πάγιο στον ΟΤΕ).

3. OTE - Conn-x έως 8 Μbps = 48,5 + 15 Ευρώ το μήνα...

Ποιά να διαλέξω;;;

Η ON είναι η πιο φθηνή και έχει και iptv και δίνει και δική της νέα γραμμή.

Η Forthnet απαιτεί νέα σύνδεση τηλεφώνου ΟΤΕ αλλά δίνει 24 Mbps.

Ο ΟΤΕ είναι ο πιο ακριβός, δίνει μόνο 8 Μbps αλλά θα δώσει καλύτερο καλώδιο από το Κέντρο με αποτέλεσμα λιγότερα προβλήματα...

Τι κάνουμε λοιπόν;;;;

Υ.Γ. Στην Forthnet δεν έχω ακόμα κάλυψη αλλά αφού ξεκίνησε η ΟΝ είναι θέμα ημερών...

Reaction score
0
Απάντηση: Επιτέλους έχω δίλημμα!!! ΟΝ, FORTHNET ή ΟΤΕ?????

Το μόνο που έχω να πω είναι πως για την ταχύτητα έχει άμεση σχέση η απόσταση σου από το εκάστοτε κέντρο. Καλύτερα λοιπόν να ρωτήσεις σε τι απόσταση είσαι από το κέντρο της κάθε εταιρείας και έτσι θα καταλάβεις αν έχει νόημα το 24 π.χ. της forthnet. Μπορεί έτσι κι αλλιώς να παίζεις σε όλους στα 8, οπότε αλλάζουν και τα κριτήρια.

Επίσης, 2 συνάδελφοι ακύρωσαν την ΟΝ. Ο πρώτος γιατί δεν μπορούσε να βγάλει γραμμές και ο δεύτερος μόλις του ήρθε ο πρώτος λογαριασμός στα 110€. Συνηδειτοποίησε πως του είχαν χρεώσει και όλα τα τηλέφωνα που έκανε για την ρύθμιση/ αποκατάσταση βλαβών που είχε τον πρώτο μήνα!

Reaction score
14
μεγάλο το δίλημμα Χρήστο.

Αν δεν θές τρίπλ πλέϊ κλπ κλπ πάς για την FORTHNET Που και αυτή σίγουρα θα βγάλει μέχρι Οκτώβριο κάτι. Επίσης λόγω πιθανά 2χλμ απο το DSLAM θα είσαι κοντά στα 10-12μbit οπότε δεν είσαι και ασχημα. Ομως τα λεφτά που θα δίνεις 36.5 είναι ακριβότερα απο ΟΝ.

Αν πάλι θές σιγουριά και γρήγορη μετάβαση ΟΤΕ, κοστίζει αλλά τα 8 θα τα έχεις σίγουρα.

Ομως με την ΟΝ δεν γνωρίζω πόσο χρόνο θελουν να σε φτιάξουν. Θα σου έλεγα να κάνεις την αρχή με ΟΝ, τηλεφωνο στον Κάρολο Γκίκα και να πάρεις την προσωπική του διαβεβαιωση οτι τόσες μέρες π.χ. θέλουν. Είσαι σίγουρος επίσης με την ΟΝ ότι αφού μιλάς και σε εχει γνωρίσει ο Κάρολος ότι δεν θα είσαι απρόσωπος και χαμένος στα τερτίπια τους.

Reaction score
0

Αν θες το iptv η ON είναι η καλύτερη επιλογή, αν θές πολλά μεγκαμπίτια πας Forthnet και αν θες αξιοπιστία πας Οτέ...........εύκολη απόφαση.......:happy_6:

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Επιτέλους έχω δίλημμα!!! ΟΝ, FORTHNET ή ΟΤΕ?????

Το μόνο που έχω να πω είναι πως για την ταχύτητα έχει άμεση σχέση η απόσταση σου από το εκάστοτε κέντρο. Καλύτερα λοιπόν να ρωτήσεις σε τι απόσταση είσαι από το κέντρο της κάθε εταιρείας και έτσι θα καταλάβεις αν έχει νόημα το 24 π.χ. της forthnet. Μπορεί έτσι κι αλλιώς να παίζεις σε όλους στα 8, οπότε αλλάζουν και τα κριτήρια.

Επίσης, 2 συνάδελφοι ακύρωσαν την ΟΝ. Ο πρώτος γιατί δεν μπορούσε να βγάλει γραμμές και ο δεύτερος μόλις του ήρθε ο πρώτος λογαριασμός στα 110€. Συνηδειτοποίησε πως του είχαν χρεώσει και όλα τα τηλέφωνα που έκανε για την ρύθμιση/ αποκατάσταση βλαβών που είχε τον πρώτο μήνα!
και εμένα με χρεώσαν 0.63 Ευρώ για 7 κλήσεις πρός το 210 6161700 και μερικά ψιλά ακόμα 85 λεπτά για μία κλήση πρός κινητο τεχνικού της ΟΝ. Τους τα είπα και στον επόμενο λογαριασμό αφαιρέθηκαν. Τοσο απλό.

Δεν βρίσκω λόγο να ακυρώσεις επειδή σε χρέωσαν 1.5 Ευρώ σύνολο...!!! Το να μην δουλευει η γραμμή εντάξει πάω πάσο όπως πάσο θα πάει και η κάθε εταιρία όπως η ΟΝ αμα δεί οτι η γραμμή απλά δεν πάιζει.. (θα στειλει μέχρι 2 -trouble-tickets στον ΟΤΕ και μετά αυτό ήταν... 99% ο ΟΤΕ θα πεί δεν φτιάχνεται ώστε να πάρει τον πελάτη)

Reaction score
0

Απλή καταγραφή γεγονότων κάνω. Είναι οι 2 συνάδελφοι μου που κάθονται τυχαία δίπλα μου και σας μετέφερα απλώς το τι μου είπαν. Προφανώς (δική μου άποψη) δεν το έκαναν έτσι απλα. Θα οδηγήθηκαν εκεί. Μπορεί να μην έβγαζαν άκρη. Μπορεί να προσπάθησαν να μην χρεωθούν και να μην τα κατάφεραν. Ή τέλος μπορεί και να μην προσπάθησαν καθόλου και απλώς να τα πήραν στο κρανίο...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Το μεγάλο πρόβλημα στην Forthnet είναι η ανύπαρκτη εξυπηρέτησή τους...

Είναι γνωστό ότι μπορείς να μιλήσεις σε τεχνικό μόνο μετά τις 1 το βράδυ... αλλιώς τα Mbps που δίνει είναι η καλύτερη λύση...

Reaction score
164
Χρήστο, αυτός ήταν και ο λόγος που έφυγα από Forthnet: Απλά, δεν τους έβρισκα ΠΟΤΕ. Και μιλάμε για μισάωρα αναμονής με ανοιχτή ακρόαση και μόλις έπεφτε η γραμμή αμέσως redial...

Reaction score
0
Είχα κι εγώ το ίδιο δίλλημα και αποφάσισα μόλις την περασμένη Παρασκευή: στο you.gr έχει για τα μέλη προσφορά το πακέτο 24MBps (dsl μόνο, όχι double play) για 6 μήνες στα 49 ευρώ, από 117 που είναι η κανονική τιμή. Αν συνδιάσεις το πακετάκι αυτό μαζί με απεριόριστες αστικές+υπεραστικές συν το πάγιο του ΟΤΕ, το άθροισμα είναι κάτω από 40 ευρώ, χωρίς να φεύγεις από την σιγουριά του ΟΤΕ και χωρίς να αγωνιάς για το αν ο εναλλακτικός θα κάνει όσα υπόσχεται. Αν η forthnet με ικανοποιήσει μέσα στο 6μηνο θα προχωρήσω σε double play μετά.

Όποιος ενδιαφέρεται για την προσφορά του You.gr υπάρχει κωδικός-κουπόνι που μπορεί να δώσει για να πάρει την έκπτωση και υπάρχουν περιορισμένα τεμάχια απ΄ όσο λένε.

Reaction score
0
Είμαι ON 3 μήνες και είμαι καλά!!! Η γνώμη μου έιναι όμως πως ουσιαστικά συμφέρει να έχεις ON αν μιλάς αρκετά με εξωτερικό σε ΣΤΑΘΕΡΑ!!! Τότε πράγματι κάνεις και οικονομία στο τηλέφωνο. Λογαριασμό μέχρι τώρα πάνω από 40€ ΔΕΝ έχω πληρώσει και είμαι συνέχεια κλειδωμένος στα 12Mbps Down 1Mbps Up. Disconects έχω σπάνια. Θέμα για το Port Forwarding από την ON ΔΕΝ είχα ποτε, (Ενναλακτικό Router ή New Firmware που νομίζω ότι διανέμεται από σήμερα) Για τις άλλες δύο ΔΕΝ ξέρω. Αλλά ΟΤΕ ΔΕΝ θα επέλεγα ποτέ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για το γαμώτο!!!!!!!!!

Reaction score
0
Το πακέτο είναι αυτό

Κατά την παραγγελία δίνεις τον εκπτωτικό κωδικό και περνάει η έκπτωση (49 ευρώ αντί για 117).

Περισσότερα μπορείτε να βρείτε εδώ, συμπεριλαμβανομένου και του εκπτωτικού κωδικού (αν και εμένα δεν μου το ζήτησαν καν όταν τηλεφώνησα, τους είπα απλά "για την προσφορά forthnet")

Reaction score
14
Είμαι ON 3 μήνες και είμαι καλά!!! Η γνώμη μου έιναι όμως πως ουσιαστικά συμφέρει να έχεις ON αν μιλάς αρκετά με εξωτερικό σε ΣΤΑΘΕΡΑ!!! Τότε πράγματι κάνεις και οικονομία στο τηλέφωνο. Λογαριασμό μέχρι τώρα πάνω από 40€ ΔΕΝ έχω πληρώσει και είμαι συνέχεια κλειδωμένος στα 12Mbps Down 1Mbps Up. Disconects έχω σπάνια. Θέμα για το Port Forwarding από την ON ΔΕΝ είχα ποτε, (Ενναλακτικό Router ή New Firmware που νομίζω ότι διανέμεται από σήμερα) Για τις άλλες δύο ΔΕΝ ξέρω. Αλλά ΟΤΕ ΔΕΝ θα επέλεγα ποτέ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ για το γαμώτο!!!!!!!!!

και εγώ ευχαριστημένος ΟΝάκιας είμαι, αλλά αυτό για τον ΟΤΕ ποτε μην πείς πΟΤΕ... αυτά ελεγα και εγώ και ενέδωσα και στα 8Mbit του ΟΤΕ...!!!!

Reaction score
14
τα ...ψιλά γράμματα του πακέτου.

Απεριόριστο broadband internet με την πιο γρήγορη ταχύτητα στην αγορά, έως 24Mbps*
- Οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ 19%
- Η ταχύτητα έως 24Mbps προσφέρεται αποκλειστικά για τις περιοχές που καλύπτονται από το ιδιόκτητο δίκτυο της εταιρίας http://adslwizard.forthnet.gr
- Η υπηρεσία διατίθεται με ταχύτητα 1024Κ στις περιοχές που δεν είναι διαθέσιμο προσωρινά το ιδιόκτητο δίκτυo Forthnet, με αυτόματη αναβάθμιση έως 24Mbps, χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση
- Η ελάχιστη διάρκεια του συμβολαίου είναι 12 μήνες (συμπεριλαμβανομένων και των προπληρωμένων)
- Τέλος αποσύνδεσης πριν τη περίοδο των 12 μηνών €70
- Η προσφορά ισχύει μόνο για νέες συνδέσεις
* Μαζί ποντίκι Genius και mousepad Tucano για να σερφάρετε στο Internet με άνεση και στυλ!

Προσοχή: Η αποστολή των συμπληρωμένων δικαιολογητικών θα πρέπει να γίνει μέχρι τις 31 Ιουλίου 2007

Reaction score
0
δεν υπάρχει πακέτο χωρίς 12μηνο αυτή την στιγμή στην αγορά
HOL, ON, Zisto, 2play, telefonet+....όλα με 12μηνο είναι και με ρήτρα πρόωρης αποχώρησης

Reaction score
1
δεν υπάρχει πακέτο χωρίς 12μηνο αυτή την στιγμή στην αγορά
HOL, ON, Zisto, 2play, telefonet+....όλα με 12μηνο είναι και με ρήτρα πρόωρης αποχώρησης
H HOL είναι με αορίστου χρόνου και με ρήτρες για το 1ο, 2ο και 3ο έτος.

Reaction score
14
Χρήστο, απαιτείται νέα γραμμή;
δεν απαιτείται αλλά εχει μαι γραμμή που δεν θέλει να την πειράξει. Χωρια που στην υπάρχουσα γραμμη εχει ADSL και για να αρχίσει η ΦΟΡΘΝΕΤ παιχνίδι πρέπει να τους την πάς καθαρή!!! 15-20 μέρες μινιμουμ και οχι περίοδο αδειών καλοκαιριού etc etc

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.944
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm