Επιτέλους έχω δίλημμα!!! ΟΝ, FORTHNET ή ΟΤΕ?????

Reaction score
173
Απάντηση: Επιτέλους έχω δίλημμα!!! ΟΝ, FORTHNET ή ΟΤΕ?????

Να ρωτησω κατι που μπορει να το εχει ηδη αναφερει καποιος.
Τα πακετα μαζι με σταθερη τηλεφωνια ειναι voip;

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Επιτέλους έχω δίλημμα!!! ΟΝ, FORTHNET ή ΟΤΕ?????

Να ρωτησω κατι που μπορει να το εχει ηδη αναφερει καποιος.
Τα πακετα μαζι με σταθερη τηλεφωνια ειναι voip;

1.000%

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Επιτέλους έχω δίλημμα!!! ΟΝ, FORTHNET ή ΟΤΕ?????

Που σημαινει πως αν κοπει το ρευμα τηλεφωνο γιοκ
σωστα;

Στην ΟΝ δεν είναι VoIP είναι κανονική τηλεφωνία ακριβώς ή ίδια με ΟΤΕ. Επίσης το μόνο που μπορώ να σας πώ με το χέρι στην καρδιά ότι απο την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα η τηλεφωνία της είναι σουπερ και με ποιότητα που δεν θα καταλάβεις οτι μιλας φθηνά. Και το να μιλάς με εξωτερικό χωρίς χρονοχρέωση είναι τρελή ντερ-κάβλεν!!!

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Επιτέλους έχω δίλημμα!!! ΟΝ, FORTHNET ή ΟΤΕ????

Στην ΟΝ δεν είναι VoIP είναι κανονική τηλεφωνία ακριβώς ή ίδια με ΟΤΕ. Επίσης το μόνο που μπορώ να σας πώ με το χέρι στην καρδιά ότι απο την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα η τηλεφωνία της είναι σουπερ και με ποιότητα που δεν θα καταλάβεις οτι μιλας φθηνά. Και το να μιλάς με εξωτερικό χωρίς χρονοχρέωση είναι τρελή ντερ-κάβλεν!!!
Γιαννη μαλλον θα πρεπει να τα πουμε απο κοντα για το θεμα αυτο γιατι ηρθε η ωρα μου.
Ασε που εχεις και ανθρωπο:cool_1:

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Επιτέλους έχω δίλημμα!!! ΟΝ, FORTHNET ή ΟΤΕ

Γιαννη μαλλον θα πρεπει να τα πουμε απο κοντα για το θεμα αυτο γιατι ηρθε η ωρα μου.
Ασε που εχεις και ανθρωπο:cool_1:
όποτε θές Φανη!!!:cool_4:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Ως γνωστόν έχω acn από το ξεκίνημα του adsl στην Ελλάδα...

Η γραμμή είναι της acn και όχι δικιά μου κάτι που σημαίνει ότι απαιτείται μια μεγάλη διαδικασία για να διακοπεί η γραμμή και να μπει άλλη γραμμή adsl στο όνομά μου... μάλιστα ο αριθμός στον ΟΤΕ είναι σε συγγενικό πρόσωπο κάτι που σημαίνει επιπλέον διαδικασίες (εξουσιοδοτήσεις κλπ...).

Γι' αυτό ήθελα νέα γραμμή από εναλλακτικό πάροχο ή ακόμα και conex...

Και πάνω που προχωρά η αίτηση στην ΟΝ και με ενημέρωσαν ότι 14/8 θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία...

Έρχεται η ACN και προσφέρει 8 Mbps γραμμή με 45 Ευρώ!!!

Δηλαδή με ένα τηλεφώνημα απλά αναβαθμίζω την γραμή από 2 Mbps σε 8 Μbps...

Νέο δίλλημα δηλαδή!!!!

Άρα τι κάνουμε;;; Τεστάρουμε την ΟΝ και αν τον πρώτο μήνα έχουμε προβλήματα την σουτάρουμε και πάμε σε acn 8άρα... ή καλύτερα τεστάρουμε την ίδια ώρα και την acn και την ΟΝ και σουτάρουμε όποια παίζει πιο χάλια;;;

Ακούω γνώμες...

Υ.Γ. Επιτέλους ως καταναλωτής έχω επιλογές... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.944
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm