Επιτέλους έχω δίλημμα!!! ΟΝ, FORTHNET ή ΟΤΕ?????

Reaction score
14
δεν υπάρχει πακέτο χωρίς 12μηνο αυτή την στιγμή στην αγορά
HOL, ON, Zisto, 2play, telefonet+....όλα με 12μηνο είναι και με ρήτρα πρόωρης αποχώρησης
και ο ΟΤΕ με τα 8 του 6 μηνες δεσμευση και μετά πάς όπου θές αν θές ή ο ανταγωνισμός εχει πάει τα 49 Ευρώ πρός τα κάτω...!

Reaction score
173
Απάντηση: Επιτέλους έχω δίλημμα!!! ΟΝ, FORTHNET ή ΟΤΕ?????

Καλα ολα αυτα
Σημερα μου ελεγε ενας φιλος οτι εβαλε vodafone το νεο πακετο που εχει μαζι με τη hol στα 12mbps.Για δειτε το λιγο

Reaction score
4
Ειμαι με forthnet κανα μηνα και κατι.
Στα 16μβιτ κλειδωμενος και δωρεαν τηλεφωνα.
Προβληματα? Κανενα.

Αλλα αυτο της ON που κραταει τις 3 τελευταιες μερες το προγραμμα , πολυυυυ θα το ηθελα.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
δεν απαιτείται αλλά εχει μαι γραμμή που δεν θέλει να την πειράξει. Χωρια που στην υπάρχουσα γραμμη εχει ADSL και για να αρχίσει η ΦΟΡΘΝΕΤ παιχνίδι πρέπει να τους την πάς καθαρή!!! 15-20 μέρες μινιμουμ και οχι περίοδο αδειών καλοκαιριού etc etc
Ακριβώς!!!

Άσε που δεν είναι στο όνομά μου οπότε βάλε και τις εξουσιοδοτήσεις κλπ...

Reaction score
4
Vivodi πως και δεν αναφερει κανεις σας?
Λες να εκανα λαλακια που εκανα νεο συμβολαιο για 12 μηνες?

Περιμενω 10 MBit γραμμη με απεριοριστα αστικα και υπεραστικα εντος Ελλαδος.

Δεν εχω ιδεα ποσα χιλ ειμαι μακρια απο το κεντρο.

35 ευρω ειναι η δικια τους η χρεωση.

Τον Αυγουστο που θα εχω την γραμμη θα ξερω αν αυτο το εως 10 θα ειναι 10 η κατι αλλο ...

Ας ειναι εστω 7-8 και καλα θα ειμαι.

Να ρωτησω ομως κατι αλλο?

Καλες οι ταχυτητες αλλα τις χρησιμοποιουμε ολοι η τις θελουμε κυριως για ψυχολογικους λογους?

Αυτες οι ταχυτητες στο μονο που φαινονται χρησιμες ειναι στα down loads πολλων Giga αλλα και παλι με αυτα τα ριμαδια τα torents δεν πιανεις και ποτε full ταχυτητα.

Οποτε μηπως ειναι δωρο αδωρο? :sad:

Reaction score
14

ΜΠΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Τον Αυγουστο που θα εχω την γραμμη θα ξερω αν αυτο το εως 10 θα ειναι 10 η κατι αλλο ...
2008? ίσως σε φτιάξουν οι ξεφτύλες!!! Δεν είδες το αλλος thread Με τις μαεστρίες που κάνανε στον πατέρα μου???? ΚΑι τις ομορφες χρεωσεις που μου σέρβιραν εντελώς ασχετα με το τι χρεώνει ο ανταγωνισμός?

ΜΑΚΡΙΑ ΤΕΡΥ

Reaction score
4
Γενικα Λευτερη ειναι για ψυχολογικους λογους περισσοτερο.
Τα sites δεν δινουν μεγαλα upload για να εκμεταλευτεις την γραμμη σου.
Στο κατεβασμα θα βλεπεις ψηλες ταχυτητες μονο οταν κατεβαζεις πολλα μαζι και ταυτοχρονα. (rapidshare).
Απο τορρεντς μαυρα χαλια εκτος και αμα εισαι σε κανα καλο club οπως το hd-bits που γενικα μου δινει οσο μπορω να πιασω με 16μβιτ.

Απο εκει και περα μπορεις να κατεβαζεις συνεχεια drivers απο Nvidia/Ati που τα sites τους πετανε.....:happy_5:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Επιτέλους έχω δίλημμα!!! ΟΝ, FORTHNET ή ΟΤΕ?????

Περιμενω 10 MBit γραμμη με απεριοριστα αστικα και υπεραστικα εντος Ελλαδος.

Δεν εχω ιδεα ποσα χιλ ειμαι μακρια απο το κεντρο.

35 ευρω ειναι η δικια τους η χρεωση.

Ας ειναι εστω 7-8 και καλα θα ειμαι.

Να ρωτησω ομως κατι αλλο?

Καλες οι ταχυτητες αλλα τις χρησιμοποιουμε ολοι η τις θελουμε κυριως για ψυχολογικους λογους?

Αυτες οι ταχυτητες στο μονο που φαινονται χρησιμες ειναι στα down loads πολλων Giga αλλα και παλι με αυτα τα ριμαδια τα torents δεν πιανεις και ποτε full ταχυτητα.

Οποτε μηπως ειναι δωρο αδωρο? :sad:
:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:...............την έκατσες......7-8 μεγκαμπίτια θα πιάνεις αν απέχεις 1 χιλιόμετρο από το κέντρο.....στα 2 χιλιόμετρα πέφτεις στα 5-6.......για πιο μακριά.....ας μη μιλήσω καλύτερα...:crazy_3:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Επιτέλους έχω δίλημμα!!! ΟΝ, FORTHNET ή ΟΤΕ?????

:crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1: :crazy_1:...............την έκατσες......7-8 μεγκαμπίτια θα πιάνεις αν απέχεις 1 χιλιόμετρο από το κέντρο.....στα 2 χιλιόμετρα πέφτεις στα 5-6.......για πιο μακριά.....ας μη μιλήσω καλύτερα...:crazy_3:
Hey! Από όσο ξέρω το DSLAM που παίρνω εγώ είναι γύρω στα 2 χιλιόμετρα. Όταν πρωτοσυνδέθηκα κλέιδωνα 15Mbits/1,2Mbits. Είχα κάποια disconnects και τελικά εδώ και δύο μέινες ΜΑΛΛΟΝ μου έχουν κατεβάσει την ταχύτητα στα 12Mbits/1Mbits για αυτό τον λόγο.

Νομίζω όπως και να έχει ότι ΔΕΝ παίζει ρόλο μόνο η απόσταση αλλά και η ποιότητα των καλωδίων, τα βραχυκυκλώματα κλπ κλπ κλπ. Είναι λίγο λαχείο. Στο ADSL gr δίαβαζα ότι κάποιοι βλέπανε διαφόρές στις πραγματικές ταχύτητες ανάλογα και με το ποια και ποσα φίλτρα, splitters κλπ είχανε συνδεδεμένα στο δύκτιό τους. Είναι ΛΙΓΟ λαχέιο!!!!!!!!!

Reaction score
1
Απάντηση: Επιτέλους έχω δίλημμα!!! ΟΝ, FORTHNET ή ΟΤΕ?????

Κάτι που έμαθα εχθές και το επιβεβαίωσα σήμερα με τον τεχνικό του συναγερμού μου.
Κάθε φορά που ενεργοποιείς/απενεργοποιείς το συναγερμό σου,αν έχεις σύνδεση με κέντρο εταιρείας security,χρεώνεσαι με τηλεφωνική κλήση.
Το έμαθα εχθές από τον ΟΤΕ της περιοχής μου όταν πήγα να τους κάνω παράπονα για το ποσό που μου ήρθε να πληρώσω στο λογαριασμό τους.
Οπότε,με τα πακέτα για δωρεάν αστικές/υπεραστικές κλήσεις,αυτά τα χρήματα τα γλυτώνουμε.

Να σας ενημερώσω επίσης ότι η από 29/5 αίτησή μου στη HOL για το double play,ακόμα εκκρεμεί.
Κατά τα άλλα,σε 25 εργάσιμες θα είχα ενεργοποιηθεί.
Το μόνο παρήγορο είναι το ότι σου απαντούν το πολύ σε 10-15 λεπτά όταν καλέσεις το 13844...ενώ στη Forthnet,ΠΟΤΕ!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Επιτέλους έχω δίλημμα!!! ΟΝ, FORTHNET ή ΟΤΕ?????

Hey! Από όσο ξέρω το DSLAM που παίρνω εγώ είναι γύρω στα 2 χιλιόμετρα. Όταν πρωτοσυνδέθηκα κλέιδωνα 15Mbits/1,2Mbits. Είχα κάποια disconnects και τελικά εδώ και δύο μέινες ΜΑΛΛΟΝ μου έχουν κατεβάσει την ταχύτητα στα 12Mbits/1Mbits για αυτό τον λόγο.

Νομίζω όπως και να έχει ότι ΔΕΝ παίζει ρόλο μόνο η απόσταση αλλά και η ποιότητα των καλωδίων, τα βραχυκυκλώματα κλπ κλπ κλπ. Είναι λίγο λαχείο. Στο ADSL gr δίαβαζα ότι κάποιοι βλέπανε διαφόρές στις πραγματικές ταχύτητες ανάλογα και με το ποια και ποσα φίλτρα, splitters κλπ είχανε συνδεδεμένα στο δύκτιό τους. Είναι ΛΙΓΟ λαχέιο!!!!!!!!!
Αν είναι όπως τα λες με σώζεις....:cool_4:.......από τα 24 μεγκαμπίτια της Forthnet δηλαδή μπορεί να πιάσω πάνω από 10-12?

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm