Επιτέλους έχω δίλημμα!!! ΟΝ, FORTHNET ή ΟΤΕ?????

Reaction score
0
χμμμμ... Μένω Γέρακα και είμαι με ΟΤΕ 2mbit...
Περιμένω εδώ και 3 μήνες να έρθει η Forthnet ...
Από το wizard της Forthnet:
Αναμενόμενη κάλυψη: 15/07/2007
και όλα αυτά μέχρι χτες ...
από χτές
Πρόσβαση μέσω ιδιόκτητου δικτύου Forthnet:
Αναμενόμενη κάλυψη: 28/09/2007 Η ημερομηνία ενεργοποίησης μεταφέρεται λόγω καθυστερήσεων στην ανάπτυξη των ιδιοκτητων υποδομών οπτικών ινών.
Αχχχ .... εμείς πότε θα δούμε το Mbyte στο δευτερόλεπτο οέο?

Reaction score
14
Πρόσβαση μέσω ιδιόκτητου δικτύου Forthnet:
Αναμενόμενη κάλυψη: 28/09/2007 Η ημερομηνία ενεργοποίησης μεταφέρεται λόγω καθυστερήσεων στην ανάπτυξη των ιδιοκτητων υποδομών οπτικών ινών.

Όταν τα έλεγε ο...Νοστράδαμος (junior) :happy_8: δεν τον ακούγατε.... :happy_6:

Reaction score
0
Πολύ φοβάμαι οτι μετά την κινηση μάτ της vodafone και τις αναμενομενες κινήσεις από Wind & OTE μέχρι το φθινόπωρο, ολοι οι εναλλακτικοι θα πρέπει να δουν πολυ σοβαρά το θέμα γιατι αλλιως θα βάλουν λουκέτο πολύ σύντομα...

Reaction score
0
Πολύ φοβάμαι οτι μετά την κινηση μάτ της vodafone και τις αναμενομενες κινήσεις από Wind & OTE μέχρι το φθινόπωρο, ολοι οι εναλλακτικοι θα πρέπει να δουν πολυ σοβαρά το θέμα γιατι αλλιως θα βάλουν λουκέτο πολύ σύντομα...
Να σοβαρευτούν, να συγχωνευθούν, να κλείσουν - see if I care. Γέμισε η αγορά εταιρείες που προσφέρουν μετριότατες υπηρεσίες και ελάχιστη κάλυψη, ήταν αναμενόμενο ότι θα γίνει κάποιου είδους ξεκαθάρισμα και πολύ που άργησε.
Να μείνουν 4-5 εταιρείες που να απευθύνονται στο καταναλωτικό κοινό και όχι σε πειραματόζωα.

Reaction score
14
.
Να μείνουν 4-5 εταιρείες που να απευθύνονται στο καταναλωτικό κοινό και όχι σε πειραματόζωα.

:bravo: :bravo: :bravo:

Και λιγότερες. Είμαστε πολύ μικρή αγορά για να έχουμε 4-5 εταιρείες τηλεπικοινωνιών.

Reaction score
173
Απάντηση: Επιτέλους έχω δίλημμα!!! ΟΝ, FORTHNET ή ΟΤΕ?????

Εγω παλι πιστευω πως πρεπει ολοι μας να κανουμε μελετημενες κινησεις και οχι μεγαλα σε χρονο συμβολαια.Δε νομιζω πως θα αντεξουν για πολυ οι μικρες εταιριες.

Reaction score
0
Eγώ θυμάμαι που πριν 4 χρόνια πλήρωνα 50 ευρώ το μήνα για την χρονοχρέωση της pstn(7κb/sec !!! , ήμαρτον) , πάγιο isp , πάγιο Οτε και φυσικά για τα τηλέφωνα δεν υπήρχε επιλογή να είναι "free".

Μακάρι να πέσουν πολλά λεφτά από 2-3 μεγάλους και να έχουμε full ανταγωνισμό και κάλυψη, αλλά και οι "μικροί" έχουν βοηθήσει την κατάσταση όσο καιρό οι μεγάλοι ήταν εξαφανισμένοι , και ίσως ακόμη χρειάζονται.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Επιτέλους έχω δίλημμα!!! ΟΝ, FORTHNET ή ΟΤΕ?????

Η απάντηση του Οτέ ήρθε.........conn-x talk all day με 14.99Ε το μήνα...........απεριόριστες αστικές και υπεραστικές όλη την ημέρα.......η υπηρεσία θα διατίθεται από 24-7-2007........και εκτός αυτού ο προιστάμενος του Οτέ μου διαβαιβαίωσε ότι μέχρι το τέλος του 2007 τα 4 και τα 8 μεγκαμπίτια θα διατίθονται σε όλες τις πρωτεύουσες όλων των νομών της χώρας............αν οι εναλλακτικοί δεν καλύψουν άλλες πόλεις εκτός Αθήνα/Θεσσαλονίκη θα κλείσουν........εξαιρούνται HOL/Forthnet........:happy_4:

Reaction score
6
16/07/2007 Η γραμμή σας βρίσκεται στη διαδικασία κατασκευής. Εκτιμώμενη ημερομηνία ενεργοποίησης:30/07/2007

11/07/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ

27/06/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet

Λίγες μέρες πριν φύγω διακοπές θα ενεργοποιήσουν τα (θεωρητικά) 24Mbps...
Άντε να δούμε.... ;-)

Reaction score
4
Και ρωτάω τώρα...

Αν δεν υπήρχαν όλοι αυτοί με τα ιδιόκτητα δίκτυα πότε θα βλέπαμε 8 Mbps από τον ΟΤΕ?

Πριν από το 2010?
Στην καλυτερη των περιπτωσεων και σε τιμη των 100 ευρω το λιγοτερο.
Ειδικα για την free τηλεφωνια που ετοιμαζεται τωρα ο οτε στα 15 ευρω , ε ειδικα για αυτο με προχειρους υπολογισμους γυρω στο 2015 για το προγραμμα μετα τις 8 το απογευμα.wall_1

Reaction score
0
Απάντηση: Επιτέλους έχω δίλημμα!!! ΟΝ, FORTHNET ή ΟΤΕ?????

Δεν έχετε κι άδικο........μην ξεχνάμε όμως ότι οι ταχύτητες του Οτέ είναι εγγυημένες........;-).......τελικά Χρήστο τί αποφάσισες?................αν δεν σε ενδιαφέρει το iptv καλύτερα να μην βάλεις ON.......:prof:

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Επιτέλους έχω δίλημμα!!! ΟΝ, FORTHNET ή ΟΤΕ?????

Δεν έχετε κι άδικο........μην ξεχνάμε όμως ότι οι ταχύτητες του Οτέ είναι εγγυημένες........;-).......τελικά Χρήστο τί αποφάσισες?................αν δεν σε ενδιαφέρει το iptv καλύτερα να μην βάλεις ON.......:prof:
το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω...

Τώρα που εχουμε και δικό μας ανθρωπο στην ΟΝ, όλα θα είναι αρκετά ευκολα!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Επιτέλους έχω δίλημμα!!! ΟΝ, FORTHNET ή ΟΤΕ?????

το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω...

Τώρα που εχουμε και δικό μας ανθρωπο στην ΟΝ, όλα θα είναι αρκετά ευκολα!!!
Άλλο αυτό.......:happy_6: ........κι εγώ προτιμώ τον Οτέ επειδή έχω δικούς μου ανθρώπους.......:happy_9: ......anyway ρώτα τον όποτε μπορέσεις αν η On σκέφτεται να επεκταθεί και στην επαρχία. :cool_4:

Reaction score
0
Και ρωτάω τώρα...

Αν δεν υπήρχαν όλοι αυτοί με τα ιδιόκτητα δίκτυα πότε θα βλέπαμε 8 Mbps από τον ΟΤΕ?

Πριν από το 2010?
Ο ΟΤΕ δεν σκοτώνεται να ανταγωνιστεί τους εναλλακτικούς επειδή δεν χρειάζεται να το κάνει. Δίνει πολύ χαμηλότερες ταχύτητες από αυτούς και είναι σημαντικά ακριβότερος επειδή ξέρει ότι όλοι αυτοί μαζί δεν κάνουν έναν σοβαρό ανταγωνιστή.
Αν όμως μια εταιρεία του μεγέθους της Vodafone τώρα που μπήκε στο παιχνίδι αποφασίσει να ρίξει λεφτά και να ανταγωνιστεί τον ΟΤΕ στα ίσα, εκεί να δείτε τρέξιμο που θα κάνει ο οργανισμός...
Ποια ΟΝ και ποια Vivodi, συγγνώμη αλλά κατά τη γνώμη μου είναι αστείες εταιρείες με μόνο λόγο ύπαρξης την ελπίδα να εξαγοραστούν κάποια στιγμή.
Για να μην παρεξηγηθώ, κουτσός ανταγωνισμός είναι χίλιες φορές καλύτερος από καθόλου ανταγωνισμό αλλά ας μην τον μπερδεύουμε με το real thing.

Reaction score
152
ΣΚΥΡΟΣ. ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ.21/7/2007.
ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ (ΜΕ WIRELESS COΝNECT CARD 236.8kbit/sec) ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΝΑ. ΒΛΕΠΕΤΕ, Η ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΔΩ ΑΠΕΧΕΙ 600 ΜΕΤΡΑ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΙΟ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ADSL ΚΑΙ ΕΤΣΙ,ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ, ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΡΚΟΥΜΑΙ ΣΤΑ 46.6kbit/sec....
ΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΡΙΧΝΕΤΕ ΑΛΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΓΗ ΜΕ ΤΑ 4 ,8, 12, 24Mbit/sec....
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ.12 ΜΗΝΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ....
ΕΔΩ Ο ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΟΣ,ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΕ 2Μbit/sec ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ...ΠΥΡΑΥΛΟΣ!!! ...ΑΣΕ ΠΟΥ ΧΡΕΩΝΕΙ 3Ε/ΩΡΑ!!!!........
ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ADSL WIZARD ΤΗΣ FORTHNET ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΘΑ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ.ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΚΥΡΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΟΤΕ ΤΟ ....ΤΡΙΟ ΣΤΟΥΤΖΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΚΕΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ, ΟΤΙ ADSL ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΕΧΩ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΠΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ, Ο ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΚΟΜΒΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΩΡΑΡΙΟ ΝΑ ΤΑ ΞΥΝΟΥΝ, κλπ,κλπ.....
ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ???
ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΛΠΙΖΩ ΣΕ ΠΟΛΛΑ.

@johnny20. H ON ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΕΠΑΡΧΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΛΟΓΩ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΣΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ Α.Ε.Λ.1964 ...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Επιτέλους έχω δίλημμα!!! ΟΝ, FORTHNET ή ΟΤΕ?????

@johnny20. H ON ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ Η ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΕΠΑΡΧΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΩΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΛΟΓΩ ΧΟΡΗΓΙΑΣ ΣΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ Α.Ε.Λ.1964 ...
Μακάρι.......:cool_4:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.941
Members