Ο Μπάρμπα Στάθης, μόλις είχε βγει από την κατάψυξη...Ποιος άλλος ήταν εκεί;![]()
Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Ο Μπάρμπα Στάθης, μόλις είχε βγει από την κατάψυξη...Ποιος άλλος ήταν εκεί;![]()
Θα πει ότι ήταν εργατικό ατύχημα...Ηλεκτρολόγο. Του σωματείου. Δεν είναι καιροί να χάνονται αγωνιστες και σύντροφοι.
Πάλι ο εργοδότης θα πληρώσει τα σοσιαλιστικά πειράματα;;Θα πει ότι ήταν εργατικό ατύχημα...![]()
Δε θα βάλω κουζίνα. Θέλω από αυτό το σημείο να τραβήξω καλώδιο που θα καταλήγει σε ένα διμπριζο για να δώσω ρεύμα σε ένα ψυγειακι και ένα φουρνακι που θα τοποθετηθούν εκεί Και επειδή αυτό που θέλω να κάνω δεν είναι και πολύ by the book, δεν ξέρω αν θα δεχτεί να το κάνει επαγγελματίας...Να ξέρεις επίσης ότι σχεδόν σε όλες τις κουζίνες, οι περιστροφικοί διακόπτες, κόβουν και φάση και ουδέτερο.
Οπότε άμεσο θέμα ασφαλείας δεν έχεις, είναι και η γραμμή dedicated...
Φώναξε όμως έναν ηλεκτρολόγο...![]()
Θα πει ότι ήταν εργατικό ατύχημα...![]()
Πάλι ο εργοδότης θα πληρώσει τα σοσιαλιστικά πειράματα;;![]()
Ρε δε γ@μ1εstαι λέω εγώ...Έτσι κάνουν οι κ0υκ0υέδες!![]()
Ορίστε?Ελα ρε τσίπη . !
Καλά το ότι θα το μπουμπουνισω αύριο μοναχός μου είναι το μόνο σίγουρο!Χάρη, μη μασάς. Ο άντρας ο αληθινός αριστερός ο @άτος τα συνδέει μόνος του.
Οι κότες οι φιλελέδικες φέρνουν ηλεκτρολόγο και οι παλιοί οι ορθόδοξοι έχουν δοκιμαστικό.
Είσαι τρελός?Αν βάλεις δοκιμαστικό θα είσαι κατά βάθος πρώην ΠΑΣΟΚος, νυν ΣΥΡΙΖΑίος.
Ποιος θα μπουμπουνίσει ποιον φοβάμαι .Καλά το ότι θα το μπουμπουνισω αύριο μοναχός μου είναι το μόνο σίγουρο