Εσωτερική κάρτα ήχου ή usb dac ?

D

Deleted member 23222

Guest
Απάντηση: Εσωτερική κάρτα ήχου ή usb dac ?

Ευχαριστώ πάντως που επιβεβαίωσες τις μύχιες σκέψεις μου...:437:

Reaction score
0
Δηλαδή να ακυρώσουμε την ιδέα του media server? Η να τον αφήσουμε για όλα τα άλλ α εκτός απο μουσική

Reaction score
0
Εντωμεταξύ δεν έχω καταλήξει αν θα πάρω εσωτερκή κάρτα ήχου ή usb dac. Εξάλλου η asus essence st δεν υπάρχει έτσι δεν είναι?

D

Deleted member 23222

Guest
Απάντηση: Re: Εσωτερική κάρτα ήχου ή usb dac ?

Εντωμεταξύ δεν έχω καταλήξει αν θα πάρω εσωτερκή κάρτα ήχου ή usb dac. Εξάλλου η asus essence st δεν υπάρχει έτσι δεν είναι?
Περίμενε να ξυπνήσουν οι ειδήμονες...:142:

Reaction score
685

και έπαιζε καλά το appletv?

είχες συνδέσει κανα dac με αυτό?
ειχα συνδεσει με μια πλαστικη οπτικη σε ενα Cambridge Dac Magic και ηταν μια χαρα αλλα δεν ειχα πειραματιστει ακομη με γυαλινες οπτικες κλπ.

Λογικα καλα θα παιζει εαν εχεις σοβαρο DAC... Εχω γνωστο που παιζει απο MacBook Pro σε ενα Orpheus Dac One SE με χρηση ενος Airport Express και ειναι πολυ χαρουμενος με το αποτελεσμα...

Reaction score
0
Δηλαδή το dac magic είναι μονόδρομος στην χαμηλή κατηγορία τιμής εαν θέλεις να ακούσεις αξιοπρεπή ήχο?

Costas Coyias

Επίτιμο μέλος
Reaction score
23.326

Για να χρησιμοποιήσω ρήση ενός φίλου που τα λέγαμε τηλεφωνικώς αντιπροχτές (για άλλο προϊόν...), θα μπορούσε να κάνει ενάμισυ χιλιάρικο και να μη μιλάει κανένας.

Reaction score
1.848

ειχα συνδεσει με μια πλαστικη οπτικη σε ενα Cambridge Dac Magic και ηταν μια χαρα αλλα δεν ειχα πειραματιστει ακομη με γυαλινες οπτικες κλπ.

Λογικα καλα θα παιζει εαν εχεις σοβαρο DAC... Εχω γνωστο που παιζει απο MacBook Pro σε ενα Orpheus Dac One SE με χρηση ενος Airport Express και ειναι πολυ χαρουμενος με το αποτελεσμα...
σε ευχαριστώ ιδιαιτέρως για την απάντηση σου.

Βρήκα άκρη να το δοκιμάσω κι εγώ, οπότε θα ξέρω από πρώτο χέρι.

Βασικά είμαι σε δίλλημα: ή το airport express να οδηγεί το (όποιο) dac, είτε ένα mac mini στο σαλόνι με όλα τα σχετικά....

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Εσωτερική κάρτα ήχου ή usb dac ?

Για να χρησιμοποιήσω ρήση ενός φίλου που τα λέγαμε τηλεφωνικώς αντιπροχτές (για άλλο προϊόν...), θα μπορούσε να κάνει ενάμισυ χιλιάρικο και να μη μιλάει κανένας.
Δηλαδή συστήνεται ανεπιφύλαχτα 1 dac magic με 1 hiface για 1 ξεκίνημα καλού ήχου στο σύστημα μας?

Reaction score
1.848
Απάντηση: Re: Απάντηση: Εσωτερική κάρτα ήχου ή usb dac ?

Δηλαδή συστήνεται ανεπιφύλαχτα 1 dac magic με 1 hiface για 1 ξεκίνημα καλού ήχου στο σύστημα μας?
να μη σου πω και τελείωμα....

Έχει τόσες ακόμα παραμέτρους ο καλός ήχος που δεν είναι να πολυασχολείσαι με τα dacια...

D

deleted user 10898

Guest

Βασικά είμαι σε δίλλημα: ή το airport express να οδηγεί το (όποιο) dac, είτε ένα mac mini στο σαλόνι με όλα τα σχετικά....
εαν παρεις airport express οχι "οποιο" dac, ενα dac με ισχυρα κυκλωματα μειωσης των σφαλματων χρονισμου.
μακ μινι αριστη λυση αλλα οχι πολυ βολικη. εγω πηρα imac.

Reaction score
0

απο οτι εχω ακουσει γτ και εγω παω για αγορα dac magic ειναι ισως το καλύτερο σε σχέση τιμή απόδοση.....και πιστεύω οτι μπορείς να ξεκινήσεις απο αυτο χωρις να αγοράσεις το hiface.....

Reaction score
4.419
Απάντηση: Re: Απάντηση: Εσωτερική κάρτα ήχου ή usb dac ?

να μη σου πω και τελείωμα....

Έχει τόσες ακόμα παραμέτρους ο καλός ήχος που δεν είναι να πολυασχολείσαι με τα dacια...
Προσωπικα για τελειωμα περιμενω το Musical Fidelity M1. Εχοντας αριστα υλικα, φημολογειται οτι ανταγωνιζεται με επιτυχια ολα τα πολυ ακριβα dac. Η τιμη του κατι παραπανω απο 400 ευρω.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Εσωτερική κάρτα ήχου ή usb dac ?

Προσωπικα για τελειωμα περιμενω το Musical Fidelity M1. Εχοντας αριστα υλικα, φημολογειται οτι ανταγωνιζεται με επιτυχια ολα τα πολυ ακριβα dac. Η τιμη του κατι παραπανω απο 400 ευρω.
K μενα μ ενδιαφερει , ξερουμε ποτε ερχεται?

Reaction score
685

μεγαλη διαφορα στην τιμη η δυο λυσεις...

εγω παντως ξεκινησα απο την πρωτη λυση και κατεληξα τελικα στη δευτερη (Mac Mini). Εαν εχεις τηλεοραση κοντα στο συστημα σου ειναι αρκετα καλη λυση αλλα ειναι πανακριβο το ατιμο. Το iMac ειναι πιο τιμια αγορα αλλα πως θα βλεπεις την οθονη απο τη θεση ακροασης?

Σημερα θα παω επισκεψη με τον Huston σε ενα φιλο που εχει ενα πολυ καλο συστημα (ηχεια Tidal, ενισχυτικα Sovereign κλπ) ο οποιος για πηγη χρησιμοποιει τον "ταπεινο" συνδυασμο Mac Mini + Stylos Styx USB Dac με κοστος λιγο πανω απο 2000 συνολο δηλαδη αστειο σε σχεση με το υπολοιπο συστημα.... Ισχυριζεται οτι δεν ψαχνεται για τιποτε αλλο ανεξαρτητως κοστους (και δεν εχει προβλημα να τα χωσει σε καλα Dac η πανακριβα transport). Εντυπωσεις αυριο...

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.312

Σημερα θα παω επισκεψη με τον Huston σε ενα φιλο που εχει ενα πολυ καλο συστημα (ηχεια Tidal, ενισχυτικα Sovereign κλπ) ο οποιος για πηγη χρησιμοποιει τον "ταπεινο" συνδυασμο Mac Mini + Stylos Styx USB Dac με κοστος λιγο πανω απο 2000 συνολο δηλαδη αστειο σε σχεση με το υπολοιπο συστημα.... Ισχυριζεται οτι δεν ψαχνεται για τιποτε αλλο ανεξαρτητως κοστους (και δεν εχει προβλημα να τα χωσει σε καλα Dac η πανακριβα transport). Εντυπωσεις αυριο...
Για να δουμε αυτο το Stylos...
Αναμενουμε λοιπον...

Kαι κατι ακομα...

Weiss INT202 η Μ2Τech HiFace Evo για interface???:111:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.585
Members
38.576
Νεότερο μέλος
Eleni Sousani