Εταιρίες διανομής Κινηματογράφου και dvd στην Ελλάδα

Μηνύματα
5.115
Reaction score
7
Διαβάζω αρκετές μέρες το thread χωρίς να έχω απαντήσει γιατί ήθελα να έχω μια ολοκληρωμένη γνώμη.

Το όλο thread θα μπορούσε να λέγεται "Οι άθλιες εταιρείες διανομής και η Maiandros που ήρθε να σώσει τον κόσμο από το σκότος"

Από τα λεγόμενα του μέλους HelenMel το μόνο που μπορώ να συμπεράνω είναι ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να πεί 2-3 ταινίες της εταιρείας της χωρίς να νοιάζεται για την εικόνα που θα βγάλει προς τα έξω σαν μέλος της εταιρείας.

Ένα θέμα που έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον, δυστυχώς αντιμετωπίζεται σαν μέσο προώθησης από εσάς. Μισόλογα, επιχειρήματα του ποδαριού και πολλά άλλα (όπως πχ ότι οι τιμές σας οφείλονται στην διακρατική συμφωνία Ελλάδας - Αμερικής ενώ λίγο παρακάτω λέτε ότι εσείς προτιμάτε να διανέμετε ευρωπαικές ταινίες...)

Κάνετε προσωπική επίθεση σε κάποιον που δεν γνωρίζετε (Rosebud), με στοιχεία τα οποία για ένα σκεπτόμενο άνθρωπο είναι το λιγότερο αστεία, χωρίς να συνυπολογίζετε ότι το συγκεκριμένο μέλος έχει πραγματική υπόσταση για πολλούς εδώ μέσα που έχουν γνωριστεί μαζί του και μιλήσει μαζί του σε εκδηλώσεις του site, κάτι το οποίο μας δίνει δικαίωμα να έχουμε μια πολύ καλύτερη εικόνα του ποιός είναι και τί κάνει απ'ότι εσείς.

Αν θέλετε να διαφημίσετε τις ταινίες σας δημιουργήστε ένα thread με θέμα "Νέες ταινίες από την Μaiandros" και σταματήστε να προσπαθείτε να κερδίσετε εντυπώσεις. Όσον αφορά το ενδιαφέρον που αναφέρατε ότι έχει το θέμα, πιστέψτε με μετά από τόσα post το θέμα θα είχε πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον αν έλειπαν τα post σας αφού τα πραγματικά προβλήματα (σφαιρικά) έχουν αναφερθεί από πολλά μέλη αλλά όχι από εσάς.

Your Friendly Neighbourhood Don
 

Μηνύματα
1.895
Reaction score
786
Απάντηση: Εταιρίες διανομής Κινηματογράφου και dvd στην Ελλάδα

Μερικες ρητορικες ερωτησεις, μετα απο αναγνωση 17 σελιδων...

Εστω οτι μια εταιρια διανομης ταινιων ειναι παντελως αγνωστη οχι μονο στο ευρυ αλλα και στο "ειδικο" κοινο.
Φταιει το κοινο ή η εταιρια?

Εστω οτι οι ταινιες που κυκλοφορει η εν λογω εταιρια, κατα συμπτωση δεν βρισκουν διανομη στις αιθουσες ενω παιρνουν χαμηλη βαθμολογια και στο imdb.
Φταιει καποια παραξενη συνομοσια ή οι ιδιες οι ταινιες?

Εστω οτι το μοναδικο ισως οπλο μιας εταιριας με μικρο marketing budget, το website της, ειναι κακοφτιαγμενο, δυσχρηστο και εν τελει δεν παρεχει καμια χρησιμη πληροφορια για τα προϊοντα της εταιριας.
Φταιει ο χρηστης που το επισκεπτεται ή η εταιρια που το ανεβασε?

Εστω οτι για την κριση που διερχεται η αγορα του home entertainment στην Ελλαδα φταιει ο καταναλωτης που ακομα δεν ειναι υποχρεωμενος να "ψωνιζει" με το ζορι οτι θελουν να του πουλησουν.
Φταινε οι νομοι του κρατους ή οι νομοι της αγορας?

Τελος, εστω οτι μια marketing director προσπαθει να δημιουργησει brand awareness ξεκινωντας με το "λαθος ποδι" την συμμετοχη της σε διαδικτυακες κοινοτητες.
Φταινε οι διαδικτυακες κοινοτητες ή η marketing director?
 

Μηνύματα
116
Reaction score
0
Απάντηση: Εταιρίες διανομής Κινηματογράφου και dvd στην Ελλάδα

Αφιερωμένο εξαιρετικά :142::142:


Kosdion


Απάντηση: Τα Μαμόθρεφτα - Dirty Deeds (2005)

HelenMel, μιας και έχω διαβάσει τα τελευταία θέματα που άνοιξες (όχι όλα, αλλά αρκετά), πιστεύω ότι άδικα κουράζεσαι στο να γράφεις για κάποιες ταινίες που αξίζουν.

Κι εξηγούμαι:
Σε ένα ελεύθερο φόρουμ, μπορεί οποιοσδήποτε να γράψει τη γνώμη του για μια οποιαδήποτε ταινία, (εκτός από εκείνες για τις οποίες απαγορεύεται, π.χ. τις ακατάλληλες).
Δεν ξέρω αν πράγματι αξίζουν ή όχι αυτές στις οποίες αναφέρεσαι, εκείνο όμως που ξέρω σίγουρα είναι ότι ορισμένοι από δω μέσα έχουν τη δική τους άποψη και αν κάποιος τους τη "χαλάει", πέφτουν στην κυριολεξία απάνω του.
Δεν εννοώ ότι το κάνουν επίτηδες, απλά δεν μπορούν να δεχθούν ότι μπορεί να υπάρχει και κάτι άλλο εξίσου καλό ή και καλύτερο από το συνηθισμένο.
Ή ίσως και να μην μπορούν να αποδεχτούν την άλλη άποψη.
Δεν μπορώ να ξέρω τι ακριβώς φταίει.
Και για να στο αποδείξω, πληκτρολόγησε στην αναζήτηση "barbie" και θα καταλάβεις.
Και για να μην κουράζεσαι να ψάχνεις, όταν σου γράφουν ότι μια παιδική ταινία, όπως η προαναφερόμενη, δεν είναι του ύφους αυτού του φόρουμ, τότε........ καταλαβαίνεις.
Βεβαίως με το παρόν ποστ, δεν μπορώ να σου πω εγώ τι θα κάνεις, αλλά ειλικρινά μου αρέσει να διαβάζω θέματα που επισημαίνουν ταινίες που δεν πολυδιαφημίζονται.
Πάντως έχεις απόλυτο δίκιο στο ότι κάποιες ταινίες περνάνε απαρατήρητες. Ζήτησα στο βίντεοκλάμπ μου να δω το "μια νύχτα με το βασιλιά" και μου είπανε ότι αυτό είναι σε 7ήμερη ενοικίαση γιατί έχει βγει εδώ κι ένα χρόνο! Κι εγώ, που συχνά πάω και κοιτάω για νέες ταινίες, δεν την είχα δει!
 


Μηνύματα
2
Reaction score
0
Ποιες ελληνικές εταιρείες διανομής υπάρχουν σήμερα, παιδιά; Γνωρίζουμε; Απ' ότι ακούω κλείνει η μία πίσω απ' την άλλη...
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.621
Μηνύματα
2.868.325
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top