Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Πιο πολύ ξεβρακώνεις τηλεοράσεις και βιντεοπροβολείς από γυναίκες,
ή μου φαίνεται; :414::410:
οι γυναικες δεν χρειαζονται φωτομετρο....:138:
Οι γυναίκες το μόνο που χρειάζονται είναι φιμωτρόμετρο... :114:
Α ναι, είμαι και γω κάτοχος μιας 50άρας (όχι γυναίκας) αλλά μέχρι στιγμής παραμένει στο κουτί της λόγω έλλειψης χώρου στο σαλόνι. Θα αποσυσκευασθεί με τη μετακόμιση στο νέο σπίτι, άγνωστο πότε (ελπίζω σύντομα)...
Xμμμ... Αυτό είναι λίγο πρόβλημα και φαντάζομαι κυρίως στη μέτρηση του μαύρου. Κάποια λύση θα σκαρφιστείς όμως...
Υπομονή...
Σωστά.Σιγά μη γλυτώσει και η καινούρια!:143:
Γιατι δεν επερνες μια lcd βρε...???
Δειχνει καλυτερα τις ειδησεις η πλασμα...???!!!.:116:
Σιγά μη γλυτώσει και η καινούρια!:143:
ποια θα εχει περισσοτερα καμμενα πιξελ!!!!:136:
Ωραια..Την απάντηση μπορείς να την καταλάβεις μόνος σου Κώστα μου. Παίξε με το Dune τα πατερνάκια του AVSforum, κι αφού ρυθμίσεις πρώτα μαύρο και λευκό, κάνε μια μέτρηση του on/off contrast στην LCD του σαλονιού σου, με την ίδια ακριβώς μέθοδο που μέτρησα εγώ το on/off contrast στην Panasonic. :126:
Δηλαδή, ακούμπα απαλά τον αισθητήρα στην οθόνη περίπου στο κέντρο της, και πάρε τις μετρήσεις στα πατερνάκια full field. Όπως αντιλαμβάνομαι εγώ τα πράγματα, αν μετρήσεις δέκα φορές λιγότερο on/off contrast από αυτό που μέτρησα στην Panasonic, θα πρέπει να κάνεις κολοτούμπες από τη χαρά σου!
Αλλά ο βασικότερος λόγος είναι άλλος Κώστα. Όπως δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά οποιοδήποτε μόνιτορ υπολογιστή με TN πάνελ εξαιτίας των αστείων γωνίων θέασης, έτσι δεν μπορώ να πάρω στα σοβαρά και οποιαδήποτε LCD τηλεόραση.
Οι plasma μπορεί να έχουν και αυτές πολλά κουσούρια, να θέλουν δηλαδή στρώσιμο εξαιτίας του image retention, να έχουν αντανακλάσεις για να φάνε και οι κότες, αλλά η εικόνα παραμένει εικόνα Κώστα μου, δεν κουνάς το κεφάλι σου μερικά εκατοστά και να αλλάζουν σχεδόν όλα στην εικόνα που βλέπεις... :137:
Βάλε άλλους να στα αγοράζουν :135::135::142:Η αλήθεια είναι πάντως ότι γενικά είμαι πολύ γκαντέμης με τα μηχανήματα που αγοράζω. Τις περισσότερες φορές θα χρειαστεί να πάω για αντικατάσταση συσκευής... :434: