Ε, ρε γλέντια! Panasonic TX-P42U10E...

Reaction score
0
Απάντηση: Ε, ρε γλέντια! Panasonic TX-P42U10E...

Το σχόλιο που έχω να κάνω εγώ εδώ και 1 εβδομάδα που την έχω είναι ότι το manual δεν ήταν ιδιαιτερα φιλικό προς τον χρήστη.
Την πήρα απο εδώ εδώ αλλά όχι 548 ευρώ που έχει τώρα αλλά 528 ευρώ.
Προς το παρών έχει γράψει καμια 50ρια ώρες στρωσίματος με εναλλασσόμενες εικόνες και αρκετές ώρες παιξίματος σε μεγέθυνση 1 και contrast 30.

Reaction score
0

Την πήρα απο εδώ εδώ αλλά όχι 548 ευρώ που έχει τώρα αλλά 528 ευρώ.
Προς το παρών έχει γράψει καμια 50ρια ώρες στρωσίματος με εναλλασσόμενες εικόνες και αρκετές ώρες παιξίματος σε μεγέθυνση 1 και contrast 30.
Η τιμή που αναφέρεται για την P42U10 στο link που μας δίνεις, είναι Tιμή με Φ.Π.Α.:592.37€....
Λες να φταίει η αύξηση του ΦΠΑ από 19% σε 21%???
Δεν έκατσα να κάνω τον υπολογισμό, αλλά κάτι τέτοιο μου μυρίζει...

Reaction score
0

Την ημέρα που την πήρα εγώ είχε 528, την ημέρα που έγραψα είχε 548 και τωρα την έχει 592. Μέσα σε μιαμιση εβδομάδα 70 ευρω πάνω.

Έχουμε και λέμε.Η αξία της τηλεόρασης χωρίς ΦΠΑ είναι 443,69.
Με ΦΠΑ 19% κοστίζει 528
Με ΦΠΑ 21% θα έπρεπε να κοστίζει 537

Αλλά επειδή η ελληνική εγορά είναι ανεξέλεγκτη της έβαλε καπέλο 55 ευρώ έτσι απλά.
Μάλλον ήταν ευκαιρία όταν την πήρα!!!:107::107::107::107:

Reaction score
0
ναι ήταν προσφορά.. κι εγώ με προσφορά την πήρα στις εκπτώσεις από το πλαίσιο περίπου 540 ευρώ.

Reaction score
0

Μέσα σε μιαμιση εβδομάδα 70 ευρω πάνω.
Κάτσε να αρχίσουν να τελειώνουν τα λεφτά του κοσμάκη και θα σας πω εγώ που θα πάνε οι τιμές....

Πάντως, ακόμα και με τα 600 Ε η τηλεόραση είναι απίστευτο value for money. Από τα λίγα προϊόντα που αξίζουν πραγματικά τα λεφτά τους!!!

Reaction score
0

Αυτό που έχω να πώ με την μέχρι τώρα απόδοσή της είναι ότι το value for money είναι κορυφαίο!!!!!!

Reaction score
0

Γλεντια περιμεναμε αλλα γλεντια δεν εχουμε δει ακομη:103:

Κι οχι τιποτα αλλο αλλα σε μικρο και σε τρελο ειναι να μη του ταξεις....:128:

Θα τολμουσα να συμπληρωσω και σε 'χομπιστα'...........

Μας εφτιαξες ενα ορντεβρ με φωτο κλπ αλλα για το 'κυριως πιατο' ειμαστε ακομη στην αναμονη:142:

Τι γινεται σεφ? Θα φαμε?

Reaction score
0

Ολο μελι μέλι και τηγανίτα τίποτα!!!:126::126::126:

Reaction score
0

Πρόκειται να έχουμε τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης ή τζάμπα περιμένω;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Υπομονή.
Υπάρχουν και δουλειές εκτός φόρουμ.

Reaction score
0

γεια σας παιδιά. Ξαναψάχνω μέτα 1,5 χρόνο για μία plasma ΤV (plasma και πάλι plasma,τι να λέμε τώρα μάθε μπαλίτσα αγόρι μου...) Εσείς μου ανοίξατε τα μάτια και πήρα την panasonic 37PX80, και τώρα που την έστειλα στους γονείς, βγήκα στη γύρα για καινούργια... best value πάντα και πήγα μία γύρα στα μαγαζιά να δώ αν έχει μείνει καμία U10.... Flashback.... Οι ίδιοι πωλητές να μου λένε το ίδιο ποίημά .... Καλά μαγνητοφωνημένο το έχουν ? Κάνα 2 πλάσματα στην γωνία, μουντά και κακοσυντονισμενα να σου τα δείχνουν οι πωλητές προς επιβεβαίωση της γνώμης τους.... Μαρκετιές του @@ου ... Θα ήθελα να τους δείξω τα μούτρα φίλων με τις LCD του 2χίλιαρου (πρόπερσι) όταν ήρθαν να δούμε κανένα ματσάκι, ήρθαν γελώντας, τι plasma?? Υπάρχουν ακόμα??? HD Ready ?? Προϊστορία.... Έφυγαν βλαστημώντας τα λεφτά που πέταξαν.... Γιαυτό θέλω πάλι την γνώμη σας, αξίζει να πάρω την U10 ή να περιμένω την U20? Δεν την είχαν ακόμη στην έκθεση, οι S20, G20 θα έχουν μεγάλη διαφορά τιμής? Πιστεύετε ότι θα έχουμε καλές προσφορές για το mundial , να περιμένω? Και κάτι ακόμα ενδεικτικό της κατάστασης : Πήγα στα 3 μεγαλύτερα καταστήματα, expert, multirama, Κοτσώβολος... μεταξύ 12 - 13.30, Σάββατο, στην Κέρκυρα, απαραίτητη η TV λόγο mundial σε πολλές τουριστικές επιχ. στα 2 πρώτα ήμουν μόνος μου, στο άλλο κοίταζε και άλλος ένας πελάτης σε όλο τον όροφο με τις TV.... Σας ευχαριστώ.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.737

Και μόνο που το έβαλες στο μυαλό σου το νέο μοντέλο U20, πρέπει να περιμένεις λίγο και να το πάρεις.
Αλλιώς αν πάρεις τώρα το U10 θα μετανιώσεις που δεν πήρες τότε το νεώτερο.
Το έργο το βλέπουμε συνέχεια.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Re: Απάντηση: Ε, ρε γλέντια! Panasonic TX-P42U10E...

Και μόνο που το έβαλες στο μυαλό σου το νέο μοντέλο U20, πρέπει να περιμένεις λίγο και να το πάρεις.
Αλλιώς αν πάρεις τώρα το U10 θα μετανιώσεις που δεν πήρες τότε το νεώτερο.
Το έργο το βλέπουμε συνέχεια.
+1
Όσον αφορά την S20 κοίτα μία εδώ

Reaction score
0

Μπας κα έχουμε κανένα νέο απο τις ρυθμίσεις?
Αν όχι που μπορώ να βρώ πατερνάκια να κάνω καλύτερη ρύθμιση απο την ότι νά'ναι που έχω τώρα?

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.089
Members