Εurovision 2006

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Σήμερα αποφασίζουμε για το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στην "δική" μας Eurovision! Όπως όλοι γνωρίζουμε θα τραγουδήσει η Άννα Βίσση.

Τα υποψήφια κομμάτια είναι:

1. Welcome to the party (Δημήτρης Κοντόπουλος)

2. Everything (Νίκος Καρβέλας)

3. Α beautifull night (Πήγασος)

4. Who cares about love (Νίκος Καρβέλας)

Μόλις άκουσα και τα 4 και προσωπικά ψηφίζω φανατικά το "welcome to the party". Μπορεί να μην έχει κανένα Ελληνικό στοιχείο όπως το περυσινό τραγούδι είναι όμως πάρα πολύ καλό και μπορεί να γίνει διεθνή επιτυχία...

Reaction score
23
Τα άκουσα και εγώ όλα τα τραγούδια και δεν μου άρεσε κανένα.....

Πιστευω πως το λιγοτερο κακο είναι το Everything , αλλά δεν είναι τραγουδι για να κερδισει στην Eurovision

V

VIDEOMIX

Guest
Χάλια και τα τέσσερα.
Κάτι που μου έκανε κακή εντύπωση ήταν χθές απο τον ALPHA το οτι έδειχνε ενα μόνο τραγούδι εκ'των τεσσάρων, προσπάθεια προόθησης δηλαδή!!!!

Reaction score
29
Ψηφίζω φανατικά το A beutiful night (ΠΗΓΑΣΟΣ).Θεωρώ πως εχει ενα διαφορετικό άκουσμα και σου καρφώνεται στο μυαλό.

Reaction score
7
Σήμερα αποφασίζουμε για το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στην "δική" μας Eurovision! Όπως όλοι γνωρίζουμε θα τραγουδήσει η Άννα Βίσση.

Τα υποψήφια κομμάτια είναι:

1. Welcome to the party (Δημήτρης Κοντόπουλος)

2. Everything (Νίκος Καρβέλας)

3. Α beautifull night (Πήγασος)

4. Who cares about love (Νίκος Καρβέλας)

Μόλις άκουσα και τα 4 και προσωπικά ψηφίζω φανατικά το "welcome to the party". Μπορεί να μην έχει κανένα Ελληνικό στοιχείο όπως το περυσινό τραγούδι είναι όμως πάρα πολύ καλό και μπορεί να γίνει διεθνή επιτυχία...
Τα ψιλοακουσα, αλλα γιατι 2 απο τον Καρβελα;

Το 3. μου θυμιζει λιγο απο It's a beautiful life ...

Επειδη εχω την εντυπωση οτι η Αννα θελει sony και καλα να κανει διεθνη καριερα πριν φτασει τα 50.... αρνουμαι να ψηφισω και να ασχοληθω παραπανω με το φετεινο θεμα...

Reaction score
0
Μείζον θέμα έχει δημιουργηθεί με την απουσία οριστικής απόφασης για τα ποσοστά επιρροής της απόφασης από τη μεριά του κοινού και από τη μεριά των κριτών.
Για το 60/40 για κοινό/κριτές αντίστοιχα που ορθώς είχε επικρατήσει τα τελευταία χρόνια, συζητείται να μειωθεί το ποσοστό του κοινού.
Αυτό μυρίζει παρέμβαση από Καρβέλα ώστε το τελικό αποτέλεσμα να έχει αυτόν νικητή.
Είναι χαρακτηριστικό ότι λίγες ώρες πριν την έναρξη του διαγωνισμού και η επίσημη ΕΡΤ δεν έχει κάνει επίσημη ανακοίνωση.
Στο μεταξύ όλα, μα όλα τα polls από Sites στο internet, ραδιοφωνικούς σταθμούς και τηλεοτικά κανάλια βγάζουν πρώτο το "Welcome to the Party".
Αν δε βγει αυτό, είναι 100% σίγουρο ότι θα υπάρξει αλλοίωση στο αποτέλεσμα.

Μα καλά ρε γαμώτο ο Καρβέλας θα βάλει νόμο στην ΕΡΤ; Ανάγκη έχει η ΕΡΤ τη Βίσση;
Δε μπορώ να καταλάβω!!

Reaction score
5
Διεθνη καριερα πριν τα 50;;;;;;
μα καλα ποσο ειναι;;;
Νομιζω οτι τα εχει ηδη περασει!!!!
Και θα κανει διεθνη καριερα μεσω της Eurovision;;;
Χε χε χε ....
Γιατι δεν εκανε και ο Sakis και η Elena;;;;

Reaction score
14
και τα 4 μετρια, και η Βίσση λίγο ώριμη και γερασμένη μου φάνηκε.... δεν είναι μετα απο 26 χρόνια και όπως λένε οι Εγγλέζοι "spring chicken"!!!!

Κρίμα για τα τραγούδια, δεν ήταν τίποτε το συγκλονηστικό και το Everything το 2 ίσως και 3 στην προτίμηση μου.

Απο ότι άκουσα μάλλον της Κύπρου με την Αννετ θα πάει καλίτερα.

V

VIDEOMIX

Guest
Το καλύτερο των τεσσάρων βγήκε τελικά.
Όμως, καμμία σχέση με Ελλάδα. Ούτε ενα οργανάκι τέλος πάντων όπως γινόταν έως τώρα, έτσι για τα μάτια του κόσμου.

Reaction score
802
To εχω για το χειροτερο απο τα 4 και με διαφορα κιολας...
Το 3 ηταν καλο...

Reaction score
786
Το τραγουδι ηταν της πλακας... Εντελως "καρβελικο" κομματι του κιλου, χωρις καμμια τυχη στον διαγωνισμο. Οχι οτι τα αλλα ηταν καλυτερα...

Η Βισση πρεπει να παρει συνταξη. Οταν φυγουν τα φιλτρα των βιντεοκλιπ και των φωτογραφησεων, αποκαλυπτεται μια γηρασμενη κυρια με βαμμενο μαλλι.

Πολυ καλη η παρουσιαση απο Καπουτζιδη-Μακρυπουλια, αν και νομιζω οτι η Ζετα εχει παρει καποιους ποντους στην περιφερεια!

V

VIDEOMIX

Guest
Ποιό πάνω που έγραψα οτι ειναι το καλύτερο των 4, εννοούσα, για τον συγκεκριμένο διαγωνισμό. Οπου τα τελευταία χρόνια τα εύκολα τραγουδάκια (σουξέ) ειναι αυτά που έχουν τις ελπίδες για κορυφή. Συν τις συμμαχίες φυσικά. Οπότε, άστα βράστα!!!!

Reaction score
0
Δεν ειδα την "Χοροεσπεριδα" αλλα απο περιεργεια "βρηκα" τα υποψηφια τραγουδια στο internet για να τα ακουσω.
Ηταν και τα 4 για το Βlack P.
Θα προτιμουσα παντως να ειχε βγει το "welcome to the party " αν και ολα τα τραγουδια ειναι copy-paste του υφους αλλων τραγουδιων της "μικρης". :D

Reaction score
427
Το welcome to the party ήταν μακράν το καλύτερο από τα 4.
H eurovision θέλει δυνατά τραγούδια για να ξεσηκωθεί ο κόσμος, με χορευτικά (βλέπε ρουσλάνα, την τουρκία με το everything i can αν θυμάμαι καλά, και το number one).
Κανένα δεν ήταν μπαλάντα.
Πόσο μάλιστα αυτή η ανούσια μπαλάντα η οποία δεν σου μένει στο αυτί.
Η καλύτερη μπαλάντα που έχω ακούσει ποτέ και την ακούω ευχάριστα ακόμα και τώρα, ήταν το τραγούδι που πήρε την 2η θέση από την Σερβία Μαυροβούνιο.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Το welcome to the party ήταν μακράν το καλύτερο από τα 4.
H eurovision θέλει δυνατά τραγούδια για να ξεσηκωθεί ο κόσμος, με χορευτικά (βλέπε ρουσλάνα, την τουρκία με το everything i can αν θυμάμαι καλά, και το number one).
Κανένα δεν ήταν μπαλάντα.
Πόσο μάλιστα αυτή η ανούσια μπαλάντα η οποία δεν σου μένει στο αυτί.
Η καλύτερη μπαλάντα που έχω ακούσει ποτέ και την ακούω ευχάριστα ακόμα και τώρα, ήταν το τραγούδι που πήρε την 2η θέση από την Σερβία Μαυροβούνιο.
Όλοι που ξέρω πιστεύουν ότι το welcome to the party ταίριαζε καλύτερα στην Eurovision...

Απορώ ποιοί ψήφισαν το άλλο...

Μπαλάντα δεν μπορεί ποτέ να κερδίσει... μπορεί να πλασαριστεί στην 5άδα αν το τραγουδάει μια καλή και εκφραστική φωνή ή να πατώσει...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ρε σεις είναι αλήθεια ότι οι Τούρκοι θα έχουν και ολίγο από Ελληνικό στίχο στο τραγουδάκι τους...?

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas