Εurovision 2006

Reaction score
5
Αν και δεν θέλω να ασχολούμαι, τελικά σε παρασύρει ο κικεώνας. Λοιπόν από ότι άκουσα ναι, το τουρκικό θα έχει και λίγο ελληνικό στίχο. Ενώ εμείς, θα στείλουμε το πουρό, που από την πίκρα του να κάνει 'διεθνή' καριέρα, γονατίζει μπροστά στο κοινό σαν παιδούλα, σαν την Avril Lavigne ένα πράμα.
Άσε που είπε και το εξής φοβερό (πάντα είχα σε εκτίμηση το μυαλό των μπουζουκοαηδόνων):
"Ε εντάξει, δεν έχει κάτι το ελληνικό, αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα η ενορχήστρωση, μπορεί να βάλω και μπουζούκι, και με το μπουζούκι εννοώ κάτι σε μαντολίνο"!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΝΝΟΩ ΚΑΤΙ ΣΕ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ ΤΑ ΑΣΜΑΤΑ ΣΟΥ!

Α ρε βούρδουλας που χρειάζεται...(τελικά θα το κάνω motto).

Reaction score
14
Το τραγουδι ηταν της πλακας... Εντελως "καρβελικο" κομματι του κιλου, χωρις καμμια τυχη στον διαγωνισμο. Οχι οτι τα αλλα ηταν καλυτερα...

Η Βισση πρεπει να παρει συνταξη. Οταν φυγουν τα φιλτρα των βιντεοκλιπ και των φωτογραφησεων, αποκαλυπτεται μια γηρασμενη κυρια με βαμμενο μαλλι.

Πολυ καλη η παρουσιαση απο Καπουτζιδη-Μακρυπουλια, αν και νομιζω οτι η Ζετα εχει παρει καποιους ποντους στην περιφερεια!
Φίλε ΘΕΜΗ, σου δίνω δεκα με τόνο (και όχι ριο μάρε)!!!

Οτι έγραψες είναι ακριβώς αυτά που σχολιάζαμε με την γυναίκα μου!!!

Η Βίσση χωρίς το ρετους των βιντεοκλίπ είναι σαν "γηρασμένη κυρία με καραβαμμένο μαλί"... ετσι έιναι εχεις απόλυτο δίκιο.

Ο Καπθτζίδης πολύ αρτιστικός "άνδρας" εεε??? Πολυτάλαντος και του πάνε τα περουκίνια είδικά τα ξανθά, αλλά ομολογουμένως πολύ έξυπνη η ιδέα των μιμήσεων και ειδικά η Μακρυ-καπούλια (φαινεται ότι ακολουθεί την πολιτική του ΠΑΣΟΚ=αναπτυξη της περιφέρειας) εδειξε οτι έχει μπριο και καλό καλιτεχνικό τελέντο.

Reaction score
17.558
Eιστε κατα τη γνωμη μου πολυ αδικοι με την Αννα Βισσυ και καποιες φορες η κατα μετωπον επιθεση αγγιζει ορια ανεπιτρεπτα για την καλλιτεχνικη προσωπικοτητα.

Ξεχνατε ισως οτι η Αννα δεν επεδιωξε να ειναι αυτη που θα μας εκπροσωπισει φετος στον Διαγωνισμο.Αντιθετως, κατα τη γνωμη μου, εμμεσα ολη η Ελλαδα κρυφοευχοταν να ειναι ΑΥΤΗ που θα μας "ΣΩΣΕΙ".Τον "σφυγμο του Λαου" επιασαν και οι υπευθυνοι της Ερτ και γονατιστοι την παρακαλουσαν μεχρι να ενδωσει...

Οσο για τα σημαδια του γηρατος....απλως κοιταξτε τον τραγουδιστη των Rolling Stones....εχει περισσοτερα! Αμφοτεροι δε - Αννα και Μικ - εχουν μεγαλη επιτυχια στο αλλο αντιστοιχο φυλο! :wink:

Εσεις,οι κατοικοι της Ελλαδος,ψηφισατε γι αυτο το αποτελεσμα! Εγω παντως αν και την συμπαθω παρα πολυ,.....ειμαι σχεδον μελος του fan club της.....(μηπως πρεπει τελικα να εγγραφω;) δεν ειχα την ευκαιρια να ψηφισω εχθες.

Ακομη κι αν "ο μονοφθαλμος ψηφιστηκε απο τους τυφλους για βασιλιας",η Αννα Βισσυ πιστευω οτι θα υποστηριξει το τραγουδι στη σκηνη με ολο της το ζηλο και
παθος που τη διακρινει.

Δεν ειχα την προθεση να εκδηλωσω τα αισθηματα μου για την απολυτη τραγουδιστρια,αλλα δυστυχως δεν αντεξα! Εγω μεγαλωσα με Αυτην. :wink:

Ας μου συγχωρεθει...

Reaction score
14
Οσο για τα σημαδια του γηρατος....απλως κοιταξτε τον τραγουδιστη των Rolling Stones....εχει περισσοτερα!

Ακομη κι αν "ο μονοφθαλμος ψηφιστηκε απο τους τυφλους για βασιλιας",.
Και ο Roy Orbisson είχε σημάδια γήρατος... και ήταν τυφλος...!!!

Εγω μεγαλωσα με Αυτην.
Και εγώ μεγάλωσα αλλά... και η Αννούλα δυστυχώς!!!

:roll:

V

VIDEOMIX

Guest
Όπα κυρία Χριστίνα. Κόψτε κάτι. Απόλυτη τραγουδίστρια για την Βίσση ειναι το λιγώτερο, ιεροσυλία.
Επίσης, τα μεγέθη για αντιστοίχιση του Μικ Τζάκερ και της Βίσση ειναι ατυχές. Και απο την άλλη όμως, ο Μικ Τζάκερ ειναι ο εχθρός της ομορφιάς. Τι επιτυχία έχει στο άλλο φύλο; Μήπως λόγο της φήμης του και των χρημάτων του;

Και επίσης, προς όλους, δεν υπάρχει διαφάνια για αυτές τις ψηφοφορίες με κινητά κλπ. Το μόνο σίγουρο της υπόθεσης ειναι τα χρήματα που τσεπώνουν οι πονηρήδιδες, απο τα κορόιδα που στέλνουν sms κλπ.

Reaction score
51
Στη 16η θέση θα εμφανιστεί η Άννα Βίσση με το "Everything" τη βραδιά του τελικού του 51ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της EUROVISION, στις 20 Μαΐου.
Ο Σάκης Ρουβάς και η Μαρία Μενούνος έκαναν χθες την κλήρωση για τη σειρά με την οποία θα ακουστούν τα τραγούδια των χωρών που συμμετέχουν στον ημιτελικό και τελικό του διαγωνισμού.

Η σειρά με την οποία θα εμφανιστούν οι 23 χώρες που συμμετέχουν στον ημιτελικό είναι η εξής:
1. Αρμενία
2. Βουλγαρία
3. Σλοβενία
4. Ανδόρα
5. Λευκορωσία
6. Αλβανία
7. Βέλγιο
8. Ιρλανδία
9. Κύπρος
10. Μονακό
11. ΠΓΔΜ
12. Πολωνία
13. Ρωσία
14. Τουρκία
15. Ουκρανία
16. Φινλανδία
17. Ολλανδία
18. Λιθουανία
19. Πορτογαλία
20. Σουηδία
21. Εσθονία
22. Βοσνία Ερζεγοβίνη
23. Ισλανδία

Στον τελικό συμμετέχουν συνολικά 24 χώρες, 14 έχουν ήδη πάρει το εισιτήριο για τη βραδιά της 20ης Μαΐου, λόγω της βαθμολογίας που απέσπασαν στην περσινή διοργάνωση, ενώ οι υπόλοιπες δέκα θα προκριθούν από τον ημιτελικό.

Η σειρά με την οποία θα εμφανιστούν οι 14 χώρες που έχουν ήδη προκριθεί για τον τελικό, είναι η εξής:
1. Ελβετία
2. Μολδαβία
3. Ισραήλ
4. Λετονία
5. Νορβηγία
6. Ισπανία
7. Μάλτα
8. Γερμανία
9. Δανία
12. Ρουμανία
15. Μ. Βρετανία
16. Ελλάδα
19. Γαλλία
20. Κροατία

Στις θέσεις 10, 11, 13, 14, 17, 18, 21, 22, 23 και 24 θα εμφανιστούν οι χώρες που θα προκριθούν από τον ημιτελικό. Η σειρά εμφάνισής τους θα ανακοινωθεί την ημέρα του ημιτελικού.
Musiccorner!

V

VIDEOMIX

Guest
Το βίντεο κλίπ του τραγουδιού της Βίσση, ειναι κάκιστα απαράδεκτο. Δείχνει οτιδίποτε άλλο εκτός απο χρώμα Ελλάδος. Άσε που μας δείχνει άξεστους και δίχως τοσο δα όμορφο τοπίο. Ήθελα νά'ξερα, που τους βρίκαν αυτούς που το έφτιαξαν, αλλα και τις ιδέες τους; :mad: Και μετά μου λέτε για θεορίες συνομωσίας. Μα ειναι δυνατόν κανείς να σκεφθεί κάτι άλλο απο το οτι κάποιοι δεν γουστάρουν να δείξουν μια Ελλάδα γεμάτη ομορφιές;
Εαν δεν εκμεταλευτούμε την θεαματικότητα της eyrovision προς όφελος του τουρισμού αν μη τι άλλο, τότε προς τι η όλη κίνηση; Για ενα ακόμη κομματάκι του πάζλ προβολής της υπερτιμημένης κυρίας Βίσση;

Reaction score
5
Βρε ποιές θεωρίες συνομωσίας; Αμφιβάλλεις ακόμα για την ανικανότητα των ελλήνων υπευθύνων να κάνουν κάτι καλό και να εκμεταλλευτούν το ακριβό αυτό "πανηγυράκι" στο έπακρο;

Reaction score
7
Επίσης διαφωνώ ριζικά με το ότι όλοι ευχόμασταν να τραγοθδήσει η Βίσση για να μας σώσει.Προσωπικά η Βίσση θα ήταν η τελευταία που θα ήθελα να τραγουδήσει.Αν πάρουμε από λαικές τραγουδίστριες χίλιες φορές Πέγκυ Ζήνα που έχει ΌΝΤΩΣ απήχηση στον ανδρικό πληθυσμό,Βανδή επίσης.Ή κάποια νεότερη φωνή.Αλλά όχι την Βίσση.Και μην κάνουμε άτοπες συγκρίσεις.Το να συγκρίνουμε Βίσση με Τζάγκερ είναι σαν να συγκρίνεις Πανταζή με Τζόνι Κάς...I rest my case...

Reaction score
23
από το medianews.gr :

"Είναι δυνατόν, ο εντεταλμένος σύμβουλος της ΕΡΤ κ. Γιώργος Χουλιάρας, να βγαίνει στην εκπομπή της συζύγου του κολλητού του φίλου, Μάρα Ζαχαρέα στο Mega και να δηλώνει ευθαρσώς ότι «η κυρία Βίσση είχε αρνηθεί να πάει στη Eurovision αλλά μόλις έμαθε ότι μιλάμε και με την κυρία Βανδή, πήρε τηλέφωνο και είπε ότι δέχεται»;

Μήπως η ΕΡΤ θα πρέπει να «καλύπτει» την Αννα Βίσση από τη στιγμή που αποφάσισε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διαγωνισμό; Αντιθέτως, βλέπουμε να γίνονται τέτοιου είδους δηλώσεις και να την αφήνουν να αντιμετωπίσει μόνη της κάθε δημοσιογράφο η τηλεπαρουσιάστρια που της επιτίθενται;

Ενα άλλο θέμα που πρέπει να ερευνήσουμε είναι ο λόγος για τον οποίο μία ελληνίδα καλλιτέχνιδα, η Νάνα Μούσχουρη που έχει πουλήσει 250 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο και είναι η πιο διάσημη μορφή της Ελλάδας στο εξωτερικό, δεν αξιοποιείται από την διοίκηση της ΕΡΤ η οποία "σφυρίζει αδιάφορα" ενώ η ίδια τους λέει «δώστε μου ρόλο στη Eurovision, θέλω να προσφέρω»...

Η Μούσχουρη δέχτηκε με πολύ χαρά να λειτουργήσει ως πρέσβειρα της Eurovision που θα γίνει τον ερχόμενο Μάιο στη χώρα μας. Είπε το «ναι» στην ΕΡΤ και από εκείνη τη μέρα, περιμένει στο ακουστικό της…

Οταν μια μεγάλη σταρ, κύριοι της ΕΡΤ, ακομπλεξάριστα δέχεται να προσφέρει απλόχερα τη βοήθεια της, δεν την έχουμε στο «περίμενε»... Η Νάνα Μούσχουρη είναι ένα πρόσωπο που ξέρει όλη η Ευρώπη (σε αντίθεση με τη Μενούνος που την ξέρουν στην Αμερική, όσοι την ξέρουν)και επειδή ο διαγωνισμός δεν θα μεταδοθεί στην Αμερική αλλά στην Ευρώπη, μήπως πρέπει να της δοθεί ένας ρόλος που θα βοηθήσει και το φαντασμαγορικό show της 20ης Μαίου;

Το BBC, δηλαδή, δεν πρέπει να ήξερε κάτι όταν είχε για χρόνια βραδινή τηλεοπτική εκπομπή με παρουσιάστρια τη Νάνα Μούσχουρη, με τον τίτλο "Nana and her quests";

Επίσης, μια και μιλάμε για τη Eurovision, οι πληροφορίες επιμένουν ότι το κόκκινο μίνι φόρεμα της Βίσση που είδαμε στο video clip του "Everything" ήταν "μάξι" τουαλέτα πριν πέσει στα χέρια και στο... ψαλίδι του Ν. Καρβέλα, δεν έγινε δυνατόν να επιβεβαιωθούν! Πάντως, όλοι οι συνεργάτες της Βίσση επιμένουν ότι ο Νίκος Καρβέλας της έχει απαγορεύσει να φοράει μακριά φορέματα στη σκηνή..."

Reaction score
7
Παιδια, ο Τζαγκερ ειχε ανεκαθεν τα σημαδια του γηρατος!!

Το τραγουδι οπως και η προφορα της ειναι αθλια, για τη EV παντα.
Οπως επισης ειναι και η επιλογη της ως εκπροσωπο...

ΑΝΝΑ πρεπει να το καταλαβεις οτι διεθνη καριερα ΔΕΝ προκειται να κανεις.
ΔΕΝ εισαι η Μαντονα.
Αντιθετα εισαι σαν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Στην Ελλαδα μαμει, αλλα εξω τον μαμουν...

"1988... και ακομα σ 'αγαπω"
"2006... να δουμε αν θα φεξει"

Αλλα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ....
ο ΚΑΡΒΕΛΑΣ
θα παει EUROVISION
οποτε ΔΕ θα χρειαστει
να του κανουν τη ΧΑΡΗ και
να κρεμασουν ενα ΠΑΝΟ στο Λονδινο
που να ΓΡΑΦΕΙ
ο Καρβελας ΜΑΜΑΕΙ...

ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΕ. ΑΞΙΟΣ.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Τεράστιο φαβορί να κερδίσει τον φετινό διαγωνισμό είναι η Ελλάδα!

Μεγαλύτερο και από την Έλενα πέρυσι... Την δίνουν 1 προς 3,25-3.5 δύο μήνες πριν τον διαγωνισμό με τον δεύτερο (Ρουμανία) να είναι 1 προς 8!!!!

Δείτε τι διαφορά δίνουν τα γραφεία στοιχημάτων...

http://www.oddschecker.com/betting/mode/o/card/specials-tv/odds/2090382x/sid/844157

Πέρυσι τέτοια εποχή η Ελάδα ήταν στο 1 προ 5.

Ευτυχώς πρόλαβα και έπαιξα Ελλάδα 1 προς 6 πριν 1 εβδομάδα!!!!

Θα μου πείτε πέφτουν μέσα;;; Τα τελευταία 3 χρόνια που παίζω έχουν πέσει απόλυτα μέσα όσον αφορά στις 3 από τις 4 πρώτες θέσεις και ο νικητής είναι πάντα ένας από τα 2 φαβορί που έχουν...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Γενικούλη τι ποσό έπαιξες???
Αρκετό στην Ελλάδα αλλά όπως πάντα έπαιξα και σε άλλες χώρες και φυσικά πάντα με την επιλογή each way δηλ. κερδίζω ακόμα και αν η χώρα που επέλεξα έρθει απλά μέσα στην τετράδα...

Από την Μάλτα ξέρεις πόσα έβγαλα πέρυσι;

Reaction score
17.558
Εαν δεν ειναι ρητορικη η ερωτηση,ποσα....; Εκτος κι αν τη θεωρειτε αδιακριτη Κυριε Ακρατοπουλε.

Επισης,με ποια κριτηρια πονταρετε σε καποια χωρα? Στη περιπτωση της Μαλτα ηταν η "Φωνη" να υποθεσω?

Σας ενδιαφερει γενικα η Ευροβιζιον,η συμμετοχη της Ελλαδας  πιο συγκεκριμενα - η

απλως ο τζογος?

Πιστευτετε στ αληθεια οτι το δικο μας "γηρασμενο" "πουρο" ειναι αξιο  διαπραγματευσης  στις θεσεις  αυτες που δινουν τα γραφεια στοιχηματων?
Ποιοι να ψηφιζουν σ αυτα τα site αναρωτιεμαι εγω... :) :)

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
KELLER XRISTINA said:
Εαν δεν ειναι ρητορικη η ερωτηση,ποσα....; Εκτος κι αν τη θεωρειτε αδιακριτη Κυριε Ακρατοπουλε.

Επισης,με ποια κριτηρια πονταρετε σε καποια χωρα? Στη περιπτωση της Μαλτα ηταν η "Φωνη" να υποθεσω?

Σας ενδιαφερει γενικα η Ευροβιζιον,η συμμετοχη της Ελλαδας πιο συγκεκριμενα - η

απλως ο τζογος?

Πιστευτετε στ αληθεια οτι το δικο μας "γηρασμενο" "πουρο" ειναι αξιο διαπραγματευσης στις θεσεις αυτες που δινουν τα γραφεια στοιχηματων?
Ποιοι να ψηφιζουν σ αυτα τα site αναρωτιεμαι εγω... :) :)
Έχω 2 τρόπους που βλέπω την Eurovision...

Ο ένας είναι λίγο Ελλάδα μαζί με καλό τραγούδι... δεν με χαλάει να είμαστε 20οι αν έχουμε χάλια τραγούδι, αλλά όταν είναι καλό φανατίζομαι λίγο...

Ο άλλος είναι ότι μετά από τόσα χρόνια που παρακολουθώ τον θεσμό έχω περίπου καταλάβει πως ψηφίζουν οι χώρες και τι περίπου τραγούδια... γι' αυτό το έριξα και λίγο στον τζόγο...

Όσον αφορά στο τραγούδι που μας εκπροσωπεί φέτος, είναι και δική μου έκπληξη το ότι είναι φαβορί... Μάλιστα μέρα με την μέρα γίνεται όλο και πιο ακλόνητο φαβορί καθώς οι κριτικές από όλη την Ευρώπη είναι καταπληκτικές...

Περί ορέξεως...

Reaction score
0
Βαρυσήμαντη παρέμβαση έκανε ο Μιχάλης Λιάπης στην Κωνσταντινούπολη, στην 5η διάσκεψη τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας πληροφορικής για την ευρύτερη περιοχή. «Βρισκόμαστε στο πλευρό σας και ελπίζουμε ότι θα δώσετε σε εμάς την ψήφο σας στο διαγωνισμό της Eurovision. Μην ξεχνάτε ότι εμείς σας ψηφίσαμε», είπε ο έλληνας υπουργός προς τους Τούρκους οικοδεσπότες, εξυπηρετώντας τα μέγιστα τον ...ύψιστο εθνικό στόχο της περιόδου...!!!

ΠΗΓΗ: www.satleo.gr

Reaction score
1
Πάντως εγώ αν ψήφιζα θα έδινα τα ακόλουθα:
Βοσνία 12
Ρουμανία 10
Νορβηγία 8
Ελβετία 7
Ισπανία 6
Σουηδία 5
Σλοβενία 4
Γερμανία 3
UK 2
Ιρλανδία 1

ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ το δικό μας, αν το ψήφιζα όμως θα του έδινα 5 (πάνω από τη Σουηδία και κάτω από την Ισπανία)

Reaction score
7
Second phase of ticket sales

The second phase of ticket sales for the 51st Song Contest Eurovision 2006 will start on the 29 March 2006.

Tickets for the Semi Final on 18 May plus for all dress rehearsals (Semi Final and Final) are still available.

* Semi Final: 50, 100, 150 and 200 Euro
* 1st dress rehearsal of the Semi Final: 10 and 20 Euro
* 2nd and 3rd dress rehearsal of the Semi Final: 10, 20, 30 and 40 Euro
* 1st dress rehearsal of the Final: 20 and 50 Euro
* 2nd and 3rd dress rehearsal of the Final: 30 and 90 Euro

Reaction score
164
ΧΡΙΣΤΕ ΜΟΥ!
Βλέπω σκηνές από την έναρξη! :shock:
Ο Δίας τραγουδάει το... Volare! H Αφροδίτη αυτό που έλεγε εκείνη η τραβεστί νικήτρια! Έλληνες πολεμιστές χορεύουν το Τζέκινς Χαν! Η Άρτεμις τραγουδάει... Ρουσλάνα!
Το απόλυτο κιτς! Ρόμπα ξεκούμπωτη!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas