Εurovision 2006

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μόνον εγώ ντρέπομαι ρε παιδιά για το ότι η Ευρώπη έβγαλε αυτά τα ζώα πρώτα σε διαγωνισμό... τραγουδιού? :(

Για χεβυμπουνταλάδες (οι χεβυμεταλάδες είναι πολύ πιο σοβαροί τύποι), καρναβαλιών καλοί ήταν...

- Αν ήταν στο χέρι μου, η Ελλάδα θα ακολουθούσε τα βήματα της Ιταλίας και δεν θα ξανασυμμετείχε ποτέ στο πιο κιτς πανηγύρι του πλανήτη. Εντάξει κι εγώ τσομπανοκαμπόυς είμαι... Αλλά μόνο και η προβολή της διοργάνωσης και αυτών των καραβλάχικων δημιουργιών, προσβάλει την αισθητική του κόσμου και αναθεωρεί την υπόσταση του θεσμού ως διαγωνισμό τραγουδιού.

Άντε του χρόνου και με live sex. 8)

Reaction score
164
Νίκος Τσαρουχάς said:
Μόνον εγώ ντρέπομαι ρε παιδιά για το ότι η Ευρώπη έβγαλε αυτά τα ζώα πρώτα σε διαγωνισμό... τραγουδιού? :(
Μάλλον :)
Σου φαίνεται για διαγωνισμός τραγουδιού; Και αν ναι, τι τραγουδιού; Κονσερβαρισμένου και τυποποιημένου όπως κάποιοι αποφάσισαν ότι είναι το καλό τραγούδι; Τραγουδιού που αντιπροσωπεύει την κουλτούρα και τις παραδόσεις μιας χώρας; Τραγουδιού στο στυλ να περνάμε καλά (είτε είναι τσιφτετέλι, είτε hip-hop);

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τίποτα δεν μου φαίνεται. Χάσιμο χρόνου και χρήματος μου φαίνεται. Να ναι καλά οι bookmakers... σιγά μην το ξαναδώ.

Reaction score
1
Απλώς επιβεβαιώθηκε ότι η Eurovision είναι μια τεράστια ΜΠΟΥΡΔΑ.

Τα καλά τραγούδια (κατ' εμέ της Βοσνίας και ιδίως της Νορβηγίας) πάτωσαν ή σχεδόν πάτωσαν.

Και καλά οι LORDI, αμ αυτοί οι απίθανοι Λιθουανοί?

Έχω την εντύπωση πως του χρόνου πρέπει να κατεβάσουμε τραγούδι που ν' αρχίζει με τους στίχους: "Συλλόγος μεγάλος ....." :lol: :lol: :lol: :lol:

Reaction score
2
παιδια πιστεψτε το. εγω δεν το εχω δει ποτε...... :D :D
θυμαμαι ημουν Αγγλια τη χρονια του ρακιντζη και παω στο μαθημα μου κανονικα το πρωι και ολοι τραγουδουσαν κοροιδευτικα το τραγουδι.....

Reaction score
51
Η γνώμη μου για την Eurovision είναι η ακόλουθη:
Αποτελεί έναν θεσμό ο οποίος με την πάροδο των χρόνων πιστεύω πως ενεπλάκη και με συμφέροντα άλλα, παρά την "αγνή" προβολή και την άμιλλα μεταξύ των χωρών ως προς την μουσική που αντιπροσωπεύει κάθε μία!!
Δηλαδή σίγουρα παρουσιάζει μία "Εξευγενισμένη" μουσική αντιπροσώπευση της κάθε χώρας, αλλά και συν τω χρόνω, μία προσπάθεια μίμησης και "απιμίμησης" ξενόφερτων ειδών (γιά κάθε χώρα) μουσικής, με σκοπό καθαρά την εξασφάλιση μίας επιτυχίας-μπούρδας!!
Δεν είναι όμως και λίγες οι φορές που στον Διαγωνισμό αυτό, παρέλασαν και πραγματικά "αντιπροσωπευτικά" ποιοτικά δείγματα της κάθε χώρας, ανεξάρτητα επιτυχίας!! (βλέπε Νορβηγία-Nocturne-Secret Garden) κλπ.!!!
-Η εθνική μας "Βισση-νάδα" αποτελεί ένα παράδειγμα προς αποφυγή για τα χρόνια που θάρθουν.
-Δεν είναι μουσική αυτή του τόπου μας! ούτε ήταν του Σάκη προπερσυ ούτε πέρσυ το You are my lover...undercover!!!!
Αυτο λέγεται ...μπασταρδοποίηση της Ελληνικής μουσικής και ο σκοπός είναι το κέρδος!!!! (από την κινητή τηλεφωνία -βλέπε ψηφοφορία, μέχρι το φόρεμα της Βίσση και τις γνωστές ..τσέπες αυτών των ...γνωστών ..άγνωστων των Ελληνικών Media!!
Απομένει λοιπόν η Eurovision ένα γενικό "ξενέρωτο" σαπουνο-πόπ φεστιβάλ, επίδειξης, glamour και δια-κρατικών σχέσεων σε επίπεδο lounge, όπου ξαφνικά έρχονται οι Lordi και αφήνουν σύξιλη την ρόζ μουσική βιομηχανία και στέλλνουν την "Βισση-νάδα" στα σκουπίδια!!!!!

Reaction score
14
Sambalis said:
Απομένει λοιπόν η Eurovision ένα γενικό "ξενέρωτο" σαπουνο-πόπ φεστιβάλ, επίδειξης, glamour και δια-κρατικών σχέσεων σε επίπεδο lounge, όπου ξαφνικά έρχονται οι Lordi και αφήνουν σύξιλη την ρόζ μουσική βιομηχανία και στέλλνουν την "Βισση-νάδα" στα σκουπίδια!!!!!
Ναι, ναι! :wink:

Reaction score
23
Να γράψω και εγώ λίγα λόγια για τον φετινό διαγωνισμό της EBU

1. Οι Lordi πραγματικά "ταραξαν" τα λιμνάζοντα νερά του διαγωνισμού καταφέρνωντας να συσπειρώσουν όλες τις "αρνητικές" ψήφους για τα pop σαχλοτράγουδα που έχουμε πλεον βαρεθεί. ΑΞΙΟΙ!!
2. Αρκετά τραογυδάκια φετος ήταν ανω του μετρίου - για τα δεδομενα του συγκεκριμενου διαγωνισμου - και παρα τις γνψστες διακρατικες συμφωνιες , τα αποτελέσματα στις πρώτες θέσεις ήταν μαλλον δικαια.
3. Η Ελληνική συμμετοχή δεν νομιζω οτι μπορουσε να παει καλυτερα , καθως το τραγουδι ήταν απλά καλό και τιποτα παραπανω.
Απλά εδώ στην Ελλάδα για 3-4 μηνες και στην τουαλετα να πήγαινες άκουγες το Everything....
4. Η διοργάνωση ηταν καλή αλλά προκλητικά ακριβή σε δυσκολες εποχές
5. Εξωφρενικά ήταν και τα νούμερα για τις αμοιβες της κας Μενουνος και του "φορέματος" της κας Βίσση !! Έλεος !!
6. Ειναι πραγματικά αστείο να βλέπεις τα τηλεοπτικά παράθυρα μετα την νίκη των Lordi. Αυτά που ειπώθηκαν ήταν απίστευτα "μαργαριτάρια" και από τους πιο απίθανους και άσχετους ανθρώπους....

Εγώ κύριοι έχω δυο κόρες και δεν θα τις κλειδώσω μέσα .......κλειδώστε τις δικές σας!!

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ said:
6. Ειναι πραγματικά αστείο να βλέπεις τα τηλεοπτικά παράθυρα μετα την νίκη των Lordi. Αυτά που ειπώθηκαν ήταν απίστευτα "μαργαριτάρια" και από τους πιο απίθανους και άσχετους ανθρώπους....
Πρώτη φορά είναι Διονύση; Αυτά συμβαίνουν όταν ο καθένας δεν ντρέπεται να βγαίνει δημοσίως και να μιλάει για πράγματα που δεν τα γνωρίζει. Ταυτίζοντας τη rock/metal με την αμαρτία και το διάβολο το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να αποδεικνύουν ότι δεν έχουν γνώση ούτε της μουσικής και του κοινωνικού πλαισίου μέσα στο οποίο αυτή λειτουργεί, ούτε, πολύ περισσότερο, της πίστης για την οποία κόπτονται.

Έκαστος στο είδος τουι, έλεος, γεμίσαμε Πάπες Βενέδικτους με το αλάθητο..

Reaction score
14
ΚΟΥΤΡΟΥΜΠΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ said:
5. Εξωφρενικά ήταν και τα νούμερα για τις αμοιβες της κας Μενουνος και του "φορέματος" της κας Βίσση !! Έλεος !!
Αλήθεια αυτήν την κοπελίτσα την πληρώσαμε κιόλας;;;

Κανονικά δεν θα έπρεπε διότι από διαπλανητικώς άσημη την κάναμε σταρ!!!    :p
Μας χρωστάει αιώνια ευγνωμοσύνη...  8)

Reaction score
427
Εγώ πάντως έκανα κέφι τους Λιθουανούς.
Μου θύμισαν Madness.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
sothoms said:
Εγώ πάντως έκανα κέφι τους Λιθουανούς.
Μου θύμισαν Madness.
Ήταν πραγματικά πολύ ωραίοι, κι ελπίζω με την προβολή που είχαν να τους δοθούν τώρα πολλές ευκαιρίες και έξω από τη χώρα τους.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988