alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 32.916
Δεν έβγαλαν SOC;
Για αυτούς ναι, εννοείται. Δεν πληρώνουν αυτοί αλλά το εργοστάσιο.Είχαν μια αγωνία ξέρεις για το SOC. Στα @@ τους![]()
Ωραία, ίσως έτσι να μπορέσει να φορτίσει καμιά φορά και κανένας που το χρειάζεται...
Τελικά όχι μιαή, αλλά μιάμιση ώρα την είχαν να περιμένει τη γυναίκα μου, για να αλλάξουν ένα ρημαδοφίλτρο καμπίνας και να γεμίσουν το δοχείο του υγρού για το παρμπρίζ.Μπα, μισή ωρίτσα εκεί αναμονή, να μπει η σφραγίδα και δρόμο.
Γιατί καλέ;Δεν είμαι ούτε θα γίνω ο καταναλωτής του "ας το πάρω να δούμε τι κάνει".
Ξέρω τι γλιτώνω. Νεύρα και χρήματα. Πολύ σημαντικότερα για μένα. Αντίθετα, το "ας το πάρω να δούμε τι κάνει" μόνο περιέργεια θα καλύψει. Δεν έχω καμία περιέργεια για οτιδήποτε δεν με ενδιαφέρει. Αν με ενδιαφέρει, σημαίνει ότι προέκυψε ανάγκη, οπότε ακολουθώ ότι έγραψα παραπάνω.Γιατί καλέ;
Δε ξέρεις τι χάνεις..
Το μαγάρισεΛοιπόοον, το αυτοκινητάκι γ@μεί και δέρνει.-
Είναι τρομερά ευχάριστο και καλόγουστο μέσα, γοργό, πολύ ευέλικτο με την τετραδιεύθυνση, με οροφή που ανοίγει, ηλεκτρικό σκιάδιο, πίσω καθαριστήρα, καθισματάρες, τέλειο ήχο, οθόνες φουλ στο wow factor, υπεράφθονους χώρους.
In luv!
Πήγαμε για offroad στην Πάρνηθα μέσ' στις λάσπες, κατέβηκα για τσία και όταν μπήκα έγινε καφέ όλο το πάτωμα, έκανα κωλίκια μετά κι έλιωσα τα λάστιχα, έγδαρα 2 ζάντες, τίποτα δεν είπε ο καημένος.
Από αύριο, ναι, θα έχει νόημα.Και βέβαια, θα γράψω και αύριο, καθώς θα υπάρχουν επίσημα νέα με τιμές και specs.