- Reaction score
- 10.369
Πάντως είδα δύο BYD στον Βόλο. Να δούμε αν είναι ντόπια ή περαστικά.
Και τα δύο με πινακίδες leasing.
Και τα δύο με πινακίδες leasing.
αχ τι όμορφο μωρέ!Η απλή έκδοση έχει κάτω από 50Κ και αν έχει και επιδότηση (που μάλλον έχει) τότε είναι και οι 2 εκδόσεις κάτω από 50Κ.
![]()
XPENG G9 | Bilia
Kjøp XPENG G9 hos oss i Bilia. Les mer, meld din interesse og bestill en prøvetur i dag!www.bilia.no
οι λεφτάδες θα συνεχίσουν να παίρνουν ΧΜυπάρχουν λεφτάδες που αγοράζουν ΧΜ , σε αυτό θα κολλήσουν...
Ωραίο, μικρό, στενό, μαιτζέβελο, οτι πρέπει για τα δρομάκια της Αθήνας, πρώτη μου επιλογή.![]()
Μια νέα μάρκα έρχεται στην Ευρώπη με ένα SUV 1.088 ίππων | carandmotor.gr
Την εμφάνισή του και επί ευρωπαϊκού εδάφους αναμένεται να κάνει το πανίσχυρο, αμιγώς ηλεκτρικό Mengshi M-Hero 917 των 1.088 ίππων με τις εντυπωσιακές προδιαγραφές και μεγάλη αυτονομία.www.carandmotor.gr
Όταν φεύγουμε στα 60+ ο ευρωπαίος θα κοιτάξει άλλες επιλογές.
Αχ Παναΐα μου τι τραβάω ο άνθρωπος.![]()
Επειδή δεν με διαβάζεις, και το αλτζχάιμερ σου χτυπάει την πόρτα, βάλε μια λίστα των τοπ10 οχημάτων πάνω από τα 60Κ στην Ευρώπη να δούμε πόσα είναι κινέζικα στο σύνολο, και άσε τα greek statistics.Βρε παλικάρια. Ή δεν με διαβάζεται, ή το αλτσχάϊμερ σας χτυπά την πόρτα.![]()
Γι αυτό λέω πως αρχίζει το αλτζχάιμερ.Η πρώτη σου πεποίθηση ήταν ότι κανένας δεν θα αγοράσει Κινέζικο πάνω από 50k.
Αυτό για εσένα σημαίνει "κανένας";Εκτίμηση μου πως οι Κινέζοι θα πουλάνε στην Ευρώπη κυρίως μικρά και μεσαία, με ταβάνι τα 50000€. Όταν φεύγουμε στα 60+ ο ευρωπαίος θα κοιτάξει άλλες επιλογές.
Quote εβαλα, ακριβώς τι έγραψα. Τα γραπτά μένουν.
Βαριέμαι να ψάχνω που το είπες. Θυμάμαι όμως πολύ καλά.![]()
ΕννοείταιView attachment 352895
Οι παραδοσιακοί κατασκευαστες δεν φαίνεται , τουλάχιστον για τον Οκτώβριο, να ιδρώνουν.
Αυτό είναι όλο το quote. Μην κάνεις μονταζιέρες @alexis . Δεν λέει κανένα.Ακόμα και έτσι το σκέφτεσαι λοιπόν. Αυτό λέω. Όποιος μπορεί να δώσει 40+ θα δει μη-κινέζικο. Έστω και ζόρικα. Θα προσπαθήσει τέλος πάντων.
Στην Κίνα φυσικά δεν ισχύει αυτό.
Να δούμε πόσα αυτοκίνητα των 50-60Κ θα πουλήσουν οι Κινέζοι στην Δύση συγκριτικά με τους Tesla BMW VW group Mercedes.
Ελλιπή στοιχεία, λείπουν περίπου 1000 κομμάτια G9 που πουλήθηκαν στη νορβηγία-δανία.View attachment 352895
View attachment 352896
2024 (October) Europe: Car Sales and Market Analysis - Car Sales Statistics
2024 (October): New car sales in Europe were flat with the Volkswagen Group dominating the European passenger vehicle market.www.best-selling-cars.com
Οι παραδοσιακοί κατασκευαστες δεν φαίνεται , τουλάχιστον για τον Οκτώβριο, να ιδρώνουν.
Σύμφωνοι.Και όχι 60.001 ευρώ, όταν λέω πάνω από 60Κ νομίζω πως είναι προφανές τι εννοώ.