alexis
Reticular Activating System
- Reaction score
- 32.736
Δεν μας συμφέρει λέμε. Πρέπει να βάζουμε μέσα οοοοοοολες τις πωλήσεις. Και αυτές του έκανε ο σκαραβαίος.

Δεν είχα ανοίξει το λινκ, ούτε είχα προσέξει την προεπισκόπηση, και λέω όντως, έτσι θα είναι! Το ανοίγω και βλέπω ένα... φορτηγό!Ωραίο, μικρό, στενό, μαιτζέβελο, οτι πρέπει για τα δρομάκια της Αθήνας, πρώτη μου επιλογή.![]()
"Όποιος μπορεί να δώσει 40+ θα δει μη-κινέζικο"
Μόνο αυτό έχει σημασία. Τα υπόλοιπα είναι κατηγορίας "δεν είναι καλαμάκι είναι σουβλάκι"![]()
Νομίζω πως δεν καταλαβαίνεις με τίποτα τι γράφω. Δεν μπορώ να κάνω κάτι γι αυτό, λυπάμαι.Δεν μας συμφέρει λέμε. Πρέπει να βάζουμε μέσα οοοοοοολες τις πωλήσεις.
Ούτε εσύ καταλαβαίνεις.Καταρρίπτεται στα EV με τα δεδομένα της Δανίας, η οποία ως γνωστόν ανήκει στη "Δύση".
Ούτε εσύ.Ούτε εσύ καταλαβαίνεις
Έτσι ακριβώς.China: Resistance is futile![]()
![]()
Δε μαλώνουμε, απλώς τη δικιά μας (κοινή) υποκειμενική προτίμηση (στα 60+ χιλιάρικα προτιμούμε να πάρουμε κάνα γερμανικό όχημα, ώστε να έχει την "αίγλη" της φίρμας, είτε Μερτσέντες είτε πόρσε είτε μπεμβέ ξερωγω) εγώ δεν την μεταφράζω σε γενίκευση για όλο τον κόσμο (έστω τον "δυτικό"), ενώ ο καράφλας κάνει αυτό ακριβώς.Τώρα εδώ για κάτι πρέπει να μαλώνουν οι γιατροί αλλά θα πρέπει μάλλον να διαβάσω μερικές σελίδες πίσω για τι πράγμα ακριβώς
Μόνο μια;Ταξινομήθηκε και μια ηλεκτρική Rolls Royce.
Είναι φθηνή και δεν την παίρνει κανένας. Μόνο μισό εκατομμύριο ευρώ κάνει καλέ. Σιγά.Μόνο μια;
Δεν βγήκε καλό αυτό το ΙΧ;![]()
Με είχαν διαβεβαιώσει απο την ρόλς, οτι η αγορά μου θα έμενε κρυφή απο τις ταξινομήσεις, άντε τώρα να δικαιολογήσω 500Κ μαύρα.Είναι φθηνή και δεν την παίρνει κανένας. Μόνο μισό εκατομμύριο ευρώ κάνει καλέ. Σιγά.![]()
2μισηDimi πόσα χρόνια έχεις ηλεκτρικό αυτοκίνητο;
Ούτε για πλάκα. Ούτε να μου το χαρίζουνε. Μόνο αμιγώς ηλεκτρικό. Και θα αλλάξω κάποια στιγμή και της κόρης, να έχω 3 ηλεκτρικά.Πάρε θερμικό να τελειώνουμε. Χθες.
Ντιζελάκι κατά προτίμηση. Σα τους δεινόσαυρους.