- Reaction score
- 90.124
Είδα και το βιντεάκι, εντυπωσιακά χαρακτηριστικά range, efficiency και charging. 4κίνητο.εδώ είσαι.
Είδα και το βιντεάκι, εντυπωσιακά χαρακτηριστικά range, efficiency και charging. 4κίνητο.εδώ είσαι.
Για αυτό το έβαλα.Είδα και το βιντεάκι, εντυπωσιακά χαρακτηριστικά range, efficiency και charging. 4κίνητο.
Το μόνο σενάριο να με προλάβουν, είναι να παρουσιάζουν Μάρτιο και να παραδίνουν τον Ιούνιο, και στο μεταξύ να μην έχει αναχρηματοδοτηθεί το «κινούμαι ηλεκτρικά».Για αυτό το έβαλα.![]()
Πολύ πρωί για μένα, έβλεπα ταινίες χθες με τον γιο μου μέχρι πολύ αργά (τρανσφόρμερς, δεν είχε δει ούτε μια), δεν είχα πιει καφέ ακόμα, καταλαβαίνς.
Αν δεν θες να πληρώνεις service παίρνεις Tesla. Αν θες έχει και ακριβότερα από της Zeekr, και του άξονα, συμμαχικά.Service Plan
1 service - 2Y / 40000 km
349 EUR
2 services - 4Y / 80000 km
838 EUR
3 services - 6Y / 120000 km
1187 EUR
4 services - 8Y / 160000 km
1726 EUR
"For those to seek more". Designed in Europe, translated in China."For those to seek more. Discover our range of electric vehicles designed in Europe"
Οχι δεν μου λέει τίποτα. Ενα αυτοκίνητο, χωρίς να δούμε την συνολική εικόνα, σε μόνο μια υποκατηγορία, σε μια περιοχή την 30.000.000 κατοίκων με φορολογικές ιδιαιτερότητες…Μάλλον δεν σου λέει κάτι ότι το Νο1 luxury SUV σε σκανδιναβικα κράτη είναι το XPeng G9.
Η άποψη σου είναι πως άνω των 50.000€ ο κόσμος δεν θα παίρνει Κινέζικα αλλά άλλα οχήματα. Και σου απάντησα ότι σε κάποιες χώρες που είναι διαθέσιμο, το XPeng G9, ως luxury product, είναι πρώτο σε πωλήσεις.Οχι δεν μου λέει τίποτα. Ενα αυτοκίνητο, χωρίς να δούμε την συνολική εικόνα, σε μόνο μια υποκατηγορία, σε μια περιοχή την 30.000.000 κατοίκων με φορολογικές ιδιαιτερότητες…
Δεν βγάζω κάποιο συμπέρασμα.
Θέλω το σύνολο της Ευρώπης για να καταλάβω.
Να δω το στατιστικό. Αλλιώς δεν ισχύει αυτό που λες για όλη την Ευρώπη.Οι Ευρωπαϊκοί δείκτες δεν θα πουν απολύτως τίποτα καθώς η άποψη σου είναι ότι άνω των 50.000€ δεν θα αγοράζουν Κινέζικα. Ε αγοράζουν, και μάλιστα τα βάζουν και πάνω πάνω.
Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Αντιθέτως πιστεύω πως το Dolphin ειδικά θα πουλήσει πάρα πολύ, ειδικά στην Ελλάδα.Υπήρχε επίσης η αίσθηση ότι τα Κινέζικα δεν θα πουλάνε στην Ελλάδα.
Ε, να, τελικά δεν ισχύει….Η απλή έκδοση έχει κάτω από 50Κ και αν έχει και επιδότηση (που μάλλον έχει) τότε είναι και οι 2 εκδόσεις κάτω από 50Κ.
![]()
XPENG G9 | Bilia
Kjøp XPENG G9 hos oss i Bilia. Les mer, meld din interesse og bestill en prøvetur i dag!www.bilia.no