- Reaction score
- 2.550
Μόνο αμιγώς κινεζικό

Μόνο αμιγώς κινεζικό
Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν τα θερμικά (μπλιάχ θερμικά μπλιάχ), πόσο μάλλον η Γκέισα (μπλιάχ Γκέισα). Ορίστε, μου ήρθε αναγούλα και μόνο που τα σκέφτηκα.Μην καταπίνετε αμάσητα όσα σας λανσάρουν κάποιοι. Σκεφτείτε. Παίζονται και πολλά λεφτά.
Δείτε όλα τα δεδομένα πρώτα. Μπορεί κάποιοι να είναι σε εντεταλμένη αποστολή με αυτά που γράφουν. Μην τσιμπάτε.
Λες να ξεπέσει τόσο πολύ;Και είναι βέβαιο ότι θα πάρει κάποτε.![]()
Θα έπαιρνα και σήμερα ένα dolphin για την κόρη άνετα.Ε ρε τι γέλια θα ρίξουμε όταν θα πάρει κινεζικό ΕV ο ντιμιφουτ.
Και είναι βέβαιο ότι θα πάρει κάποτε.![]()
Έχει στην Κατεχάκη τέτοια ανηφόρα;Το Dolphin δεν ξεκινά από στάση σε +30% ανηφόρα. Το λέει και στο manual. Όσοι το αγόρασαν το έμαθαν στην πράξη. Στην Κατεχάκη πχ παίζει να μείνεις εκεί για πάντα
Όχι βέβαια... δεν ξέρω αν έχει πάνω από 10% σε κάποια κομμάτια...Έχει στην Κατεχάκη τέτοια ανηφόρα;
Μετά την Ηλιούπολη στην στροφή πάνω στον Καρέα υπάρχει πολύ σοβαρή πιθανότητα να είναι τόσο, ίσως και παραπάνω.Έχει στην Κατεχάκη τέτοια ανηφόρα;
Δεν είπα(με) ότι δεν το λέει, άλλο είπα, που συναντά κανείς τέτοιες ανηφόρες. Υπάρχουν, αλλά όχι ότι είναι κάτι που συναντάς συνέχεια. Από την άλλη, αν κάποιος μένει σε περιοχή με τέτοιες ή έστω και μικρότερες ανηφόρες (20% πχ) ε δε νομίζω ότι τέτοια αυτοκίνητα κάνουν για την περιοχή του! Παρεμπιπτόντως, άλλα αμάξια, αναφέρουν μέγιστη κλίση αναρρίχησης;
Ούτε με πυρηνική βόμβα - σε κεντρική λεωφόρο! Μα πώς τις μετράς τις κλίσεις; Τέτοιες κλίσεις ίσως στους παράδρομους που ανεβαίνουν σε συνοικίες στα βουνά, ίσως στο Λυκαββητό κάπου;Μετά την Ηλιούπολη στην στροφή πάνω στον Καρέα υπάρχει πολύ σοβαρή πιθανότητα να είναι τόσο, ίσως και παραπάνω.
Επίσης ξέρω σημεία στη Σαρωνίδα που θα δέσει άγκυρα.
35 χρόνια εκεί παραδίπλα εμένα. Όταν ξαναπάω θα το μετρήσω με το κινητό να σου πω. Για μικρή πάντως δεν μου φαίνεται.Ούτε με πυρηνική βόμβα (μα πώς τις μετράς τις κλίσεις; )