- Reaction score
- 78.754
Αν απαιτείται άγγιγμα σε εξωτερική επιφάνεια, είτε ηλεκτρικό είτε όχι είναι το ίδιο ακριβώς.Δεν ανοίγει αυτόματα;
![]()
Αν απαιτείται άγγιγμα σε εξωτερική επιφάνεια, είτε ηλεκτρικό είτε όχι είναι το ίδιο ακριβώς.Δεν ανοίγει αυτόματα;
![]()
Το σημαντικότερο είναι πως το νέο BMW iX3 θα βασίζεται στη νέα αμιγώς ηλεκτρική πλατφόρμα Neue Klasse της BMW, έχω βαρεθεί να τα λέω..Το μόνο σημαντικό ήταν ότι θα είναι 400v και WLTP 800km.
Δηλαδή αυτό έκανες ότι δεν το είδες;ΥΓ. Βλέπω έφυγαν τα καντράν πίσω από το τιμόνι, έμεινε το τάμπλετ δίπλα στο τιμόνι, που κάτι μου θυμίζει, αλλά ονόματα δε λέμε.![]()
800 λέει, αλλά ότι θα φορτίζει ΚΑΙ στα 400.Το μόνο σημαντικό ήταν ότι θα είναι 400v
γυαλιά να αλλάξεις, έχει όργανα μπροστά στην βάση του υαλοπίνακα.ΥΓ. Βλέπω έφυγαν τα καντράν πίσω από το τιμόνι, έμεινε το τάμπλετ δίπλα στο τιμόνι, που κάτι μου θυμίζει, αλλά ονόματα δε λέμε.![]()
Δεν το άκουσα. Μπορεί να το έχασα.800 λέει, αλλά ότι θα φορτίζει ΚΑΙ στα 400.
Μια χαρά το είδα, σχολίασα αυτά που δεν είδα.Δηλαδή αυτό έκανες ότι δεν το είδες;
Άλλαξα πριν 3 μέρες, μη σκας.γυαλιά να αλλάξεις, έχει όργανα μπροστά στην βάση του υαλοπίνακα.
400KW , άρα όχι 400V αρχιτεκτονική.θα είναι 400v και WLTP 800km.