Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Reaction score
15.548
Αν διαφωνεις με αυτα που εγραψα διόρθωσε με τεκμηριωμένα .Αλλιως τα "χαζα" τα εκλαμβανω μονο σαν αυτοκριτική .
Και μην παραπλανεις τον κοσμο με δοξασίες η παρερμηνειες που εχεις στο κεφαλι σου .Το οτι εχεις DNA δεν σημαινει οτι το έχεις φτιάξει κιόλας :sneaky:
Μανο μου εισαι μεγαλος ανθρωπος....δεν σε παω κοντρα.:)

το οτι αναφερεις οτι εχω dna δειχνει και το κολλημα σου ......2 εχω :roflmao:
....σιγα τα ωα......:roflmao::roflmao:

ξεκολα λοιπον και μην λες χαζα :laugh:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.902
Μου'βγαλε όλη τη μέρα άνετα 1 μπαταρία με το Pico, και μάλιστα είναι στη μέση, οπότε όντως το istick αρκεί και δε χρειάζεται άλλο μοντ. Η καφέ LG έδειξε τα δόντια της!

Από το πρωί τη δουλεύω στους 255-260 βαθμούς κελσίου με αυτό το υγρό, και μέγιστη ισχύ άφησα 70 βατ, ίσα ίσα έκοψα 5 για να μη τερματίζει.

Η 0,2ωμ μου έφαγε πάνω από 4ml, χονδρικά στα 6-6,5ml είμαι στη μέρα, ενώ με την 0,5ωμ σπανίως τα ξεπερνούσα τα 4.

Η ποσότητα ατμού που βγάζει η 0,2ωμ είναι υπερδιπλάσια της 0,5ωμ, πολύ ντουμάνι λέμε.. οπότε κάπως έτσι δικαιολογείται και η μεγαλύτερη κατανάλωση υγρού.

Αυτά από το μέτωπο! Χαχαχαχαχα

Επόμενη δοκιμή η 0,4 ωμ τιτανίου, και μετά μία επισκευασιμη με το έτοιμο δείγμα! ;)

Reaction score
3.341
Η αλήθεια είναι ότι το vtc mini εξακολουθεί να είναι ότι πιο value for money κυκλοφορεί και απευθύνεται σε απλούς ατμιστες συμπεριλαμβανομένου
Του εαυτού μου !

Που θα βρούμε nife 30 σύρμα ?

m1ts0s

News poster
Editor
Reaction score
3.637

Reaction score
3.341
Εσύ ρε Κώστα θα το έχεις για κοτετσοσυρμα :roflmao:
Εγω μια απλή αντίσταση θέλω κάνω :idk:

Reaction score
15.548
το dicodes βγαινει μονο σε 0.28mm ;)

μην κοροιδευεις το κοτετσοσυμα....:fuckyou:
....θελω μεγαλη επιφανεια με νορμαλ watt για ζεστη αντισταση μονο ωστε να μην καιει το υγρο που ειναι σε επαφη.......εχεις καλυτερο αρωμα και με πλουσιο ατμο ;)

στα ψιλα συρματα καις το υγρο που ειναι σε επαφη για να βγαλεις και ατμο ..

Last edited:

Reaction score
8.905
Να τον ακούτε τον γέροντα (Μάνο58) και παρόλο που είναι καπνιστής σήμερα, γράφει σωστά πράγματα για τον έλεγχο θερμοκρασίας και σας κατευθύνει στο να κατανοήσετε το πως λειτουργεί, το μόνο που έχω να προσθέσω ότι είναι πολύ σημαντικό το να κλειδώνουμε την αντίσταση βάσει του χώρου (που βρισκόμαστε) που ατμίζουμε, η εάν έχει ρύθμιση τέτοια από το μενού (θερμοκρασία κλειδώματος) από εκεί την προσαρμόζουμε, γιατί πχ. εάν κλειδώσεις την αντίσταση σε εξωτερικό περιβάλλον που υπάρχει διαφορά (μερικές φορές είναι μεγάλη) θερμοκρασίας από έναν εσωτερικό χώρο, τότε ατμίζεις άλαν ντάλον...

Θέλει επίσης προσοχή σε καλά "σφιξίματα" στις διάφορες επαφές ώστε να έχει σταθερή (αγωγιμότητα) ωμική αντίσταση... και επειδή αυτές δεν τις έχουν οι έτοιμες κεφαλές του εμπορίου (όλες σχεδόν με μια πλαστική φλάντζα κάνουν την επαφή των συρμάτων στον κάτω πόλο) καλό είναι να αποφεύγονται αυτές για κατάσταση TC..

Από την άλλη μην μπερδεύουμε την "σταθερή" άτμιση από την "γευσάτη", δυστυχώς το TC δουλεύει με αραιωμένες σπείρες και μόνο με συγκεκριμένα σύρματα (ni200, ss, Ti κλπ) με αποτέλεσμα να είναι πίσω σε γεύση, έχοντας να αντιπαρατεθεί από τις απλές μάικρο-κόιλ και μετά τις "ζουμερές εξωτικές" αντιστάσεις τύπου clapton, fused, alien, stagged, zipper και πάρα πάρα πολλές άλλες που απλά είναι μακράν σε γεύση...

Και τώρα γατούληδες ας έρθουμε στα δικά μου... επειδή τους τελευταίους μήνες έχω ξεμείνει μόνο με 3 ντρίπερ (μιας και έχω πουλήσει όλο τον τανκάτο εξοπλισμό) έκανα έρευνα τι νέο να αγοράσω (και για να ελαττώσω την κατανάλωση υγρών) κατέληξα για πολλούς λόγους στον Advken CP V1.2

Θετικά
Ποιότητα κατασκευής (επαφές, σπειρώματα κλπ), επιχρυσωμένο ντέκ (για αποφυγή οσμών κλπ.) με σύστημα κλάμτ (με ανάρτηση) για την τοποθέτηση μονής αντίστασης και μπορώ να πω ότι στήνεται πανεύκολα η αντίσταση, δηλαδή φιλικό και για τους αρχάριους χρήστες, επίσης μπορείς να πεις ότι ο ατμοποιητής είναι τύπου (περίπου) genesis...
Από σήμερα που είναι στημένος με SS316L Fused 3 Core parallel Clapton μονή αντίσταση στα 0.24 Ω... η γεύση είναι απλά ΚΟΡΥΦΑΙΑ.
Αρνητικά
Δεν έχει στην συσκευασία δεύτερο ανταλλακτικό πυρέξ και επίσης το περίεργο (για εμένα) σε σχήμα επιστόμιο.

Βλέποντάς το μου έρχεται στο μυαλό... το ρητό.... είναι ώρα να θηλάξουμε το χρυσούλι μου...

20170215_141022.jpg

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
106.543
Με γεια!

Το 2 ml χωρητικότητα με χαλάει λίγο.

Reaction score
8.905
Ο δικός μου είναι ο V1.2.... κάποια στιγμή θα τον αδειάσω και θα σας ενημερώσω πόσα ml χωράνε. Αλλά όπως δείχνει μάλλον στα 2ml τον κόβω... ο Μάνος μπερδεύτηκε από την αρίθμηση... ;)

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
106.543
Είδα το βίντεο και μου άρεσε πολύ η ευκολία του στησίματος! :thumbsup:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.619
Members
38.471