Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Reaction score
15.548
ναι ....γιατι αλλαζεις συχνα αντισταση και σε κουραζει ...:laugh:

ο κεφαλας τον εγκρινει .............ή θα σου τα κανει κουδούνια ?:gotcha:
ντριπερ πηρε και δεν τοχει καταλαβει ακομα :D

καλοατμιστος Βασιλακη...:)
...αν ηξερα οτι θελεις τοσα ml με μονη αντισταση και την ευκολια του στησιματος που λεει και ο αβγδ...
θα σου εδινα αυτον...:p
και πουσε ......βαλε και ενα χρυσο δοντακι η χρυσο στρασακι (νασαι μεσα στην μοδα :D)
....να εισαι ασορτι βρε με τα ατμιστικα οταν τραβας τζουρα...:roflmao:
....θα τον δωσω στον αβγδ τον HADALY να μην μου κουραζεται...:roflmao:

ο Νικολακης τωρα που θα ανακαλυψει οτι μπορει να ατμιζει σε ολες τις καιρικες συνθηκες το ιδιο και χωρις να κλειδωνει την αντισταση .....να δω τι θα γραψετε...:roflmao::roflmao:

Reaction score
3.341
ο Νικολακης τωρα που θα ανακαλυψει οτι μπορει να ατμιζει σε ολες τις καιρικες συνθηκες το ιδιο και χωρις να κλειδωνει την αντισταση .....να δω τι θα γραψετε...:roflmao::roflmao:
Ότι έχεις δίκιο το 75αρι πρώτη μέρα σήμερα πάει σφεντονα και τα preset με preheat απλό και relaxed είναι σαν να ξεκινάς το πρωί με καφεδάκι και το βράδυ πίνεις και το ουισκακι σου !!!
Μαμαει ...
Δεν το έχω βυσματωσει στο pc για παιχνίδι ακόμα ...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Όμορφος μου φαίνεται! Κι αυτός 5 ml, μπαμπάτσικος! Τι λέτε; Να παίξω; :dance2:
Αμα κανεις "πνευμονικές" και θες ντουμανια αυτα τα μηχανακια κανουν .Μετα από τζουρα θα περνάς "απαρατηρητος"
Που θα κατσει διαμετρος 26αρα....στο Pico.........:gotcha:

Ειναι σημαντικο να αποφασίσεις τι γουσταρεις στο άτμισμα ..τσιγαρισιες (σχετικα σφιχτες M to L ) η πνευμονικές (αερατες ) .Οι ατμοποιητες ειναι 2 λογιων και δεν πολυταιριαζουν μεταξυ τους .
Εγω (ξαναρχισα ατμισμα :showingbiceps:) ο Ζιζικ. ο ΑΒΓΔ ο Γκονης ειμαστε της κλειστης τζουρας ...(τσιγαρισια ,λιγα βατακια 10-15 ,λιγο ντουμανι )Ο Μη ,ο Κεφαλας ειναι των πνευμονικων (ντουμανια και γκαζια )
Π ες τι θες να σου πουν οι αντιστοιχοι

Last edited:

Reaction score
15.548
εγω κανω τα παντα ειπαμε...δεν με παρακολουθεις....:D

...μην με βαζεις σαν τον ΜΗ :D

αναλογα την ορεξη κανω και το αναλογο ατμισμα....

ο cubis ειναι απο τσιγαρισιος ως πνευμονικος ατμοποιητης...οποτε δεν εχει θεμα.....

τα πολα βαττ θελουν και μοντακι με διπλη μπαταρια τουλαχιστον.....αυτο να ξερει.

και μακρυα απο μηχανικα..:D

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.763
Εγω (ξαναρχισα ατμισμα :showingbiceps:) ο Ζιζικ. ο ΑΒΓΔ ο Γκονης ειμαστε της κλειστης τζουρας ...(τσιγαρισια ,λιγα βατακια 10-15 ,λιγο ντουμανι )
Και ο Rose.

ξαναρχισα ατμισμα :showingbiceps:
Μπράβο θείο! :)

Reaction score
15.548
Ότι έχεις δίκιο το 75αρι πρώτη μέρα σήμερα πάει σφεντονα και τα preset με preheat απλό και relaxed είναι σαν να ξεκινάς το πρωί με καφεδάκι και το βράδυ πίνεις και το ουισκακι σου !!!
Μαμαει ...
Δεν το έχω βυσματωσει στο pc για παιχνίδι ακόμα ...
το thermal case analyzer να φτιαξεις...

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Και ο Rose.
Αυτος ρε δεν κανει νικοτινη πλέον
απλα βαζει κατι μακρυ και ζεστο στο στομα του καθε λιγο και λιγάκι :rolleyes:
[DOUBLEPOST=1487236053][/DOUBLEPOST]
...μην με βαζεις σαν τον ΜΗ :D
δεν θα προσεβαλλα ποτε τον Μη ........:rolleyes:

Reaction score
8.905
Πώς τον συγκρίνεις με Kaufun v3 mini?
Εάν εμπιστεύεσαι τον bousardo (που είναι και καιφουνάκιας) τον έχει για reference τον Siren πλέον... εγώ δεν χρειάζομαι να τον δοκιμάσω, μπορώ να καταλάβω τις καινοτομίες που έχει, το ίδιο έκανα για τον advken cp v1.2 που πήρα...;)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.186
Κώστα θα σε τρελάνουν αυτοί.... θα μείνεις αγόρι μου στις τσιγαρίσιες και θα πάρεις αυτόν. σε 22mm...
τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο τηλέφωνο....

Οκ! Τον παρήγγειλα. ;)

Βρήκα τζάμπα κι αυτά και τα πήρα:

IMG_20170216_160453.jpg

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.186
Ατμίζει κορυφαία για πνευμονικές!

Είμαι σούπερ ικανοποιημένος!

Για τις τσιγαρισιες περιμένω να μου φέρουν τον 22-αρη που πρότεινε ο Μ να τον καρφώσω στο πικο και θα είμαι πλήρης για κάθε περίπτωση!

Reaction score
15.548
γιατι βιαζεσαι βρε.....:roflmao:

......ποσα πηρε ο busardo ; :laugh:

και δεν εχει και στασιμα αυτος σε σχεση με τον siren ;)
...φοβερη καινοτομια....προσφατη ..εδω και 2-3 χρονια Genesis:lolsign:

Last edited:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Ρε Κεφάλα σου ξυνιζει ο Μπουσαρντος και ποσταρεις αυτον τον τυπάκο από κατω που τον κανανε ρεζιλι περισυ ολοι οι άλλοι μαζί
περαν που λέει μαλακιες συνεχεια κανοντας καραγκιοζιλίκια ........:onthequiet:

Reaction score
8.905
Ρε Κεφάλα σου ξυνιζει ο Μπουσαρντος και ποσταρεις αυτον τον τυπάκο από κατω που τον κανανε ρεζιλι περισυ ολοι οι άλλοι μαζί περαν που λέει μαλακιες συνεχεια κανοντας καραγκιοζιλίκια ........:onthequiet:
Τι ασχολείσαι βρε Μάνο... να ήταν μόνο ότι πήγε να συγκρίνει έναν τεχνικό ριβιούερ με έναν τηλεμάρκετινγ....:gotcha:

Εγώ προτείνω στον Ear έναν σφιχτό (MTL) ατμοποιητή και αυτός μας τρολάρει με έναν (DTL) αεράτο...:errwhat:

...φοβερη καινοτομια...προσφατη...εδω και 2-3 χρονια Genesis..
Άσε που νόμιζε ότι η "καινοτομία" ήταν το στύλ genesis και μας κάνει μαθήματα ότι είναι εδώ και 2-3 χρόνια (στην αρχή έγραψε 2 και μετά το διόρθωσε) ακόμα και σε αυτό παραπληροφόρηση... οι πρώτοι genesis σαν σχέδιο εμφανίστηκαν το 2010 και επίσημα κυκλοφόρησαν το 2011 / 2012... δηλαδή πριν 5+ χρόνια! Εδώ ένα ριβιού πριν 5 χρόνια...:prankster:

Καληνύχτα σας.:drinks:

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος