Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Reaction score
8.905
Τον έχω από τις 28... αλλά το καημένο το IPV D2 "γονατίζει"... είμαι σε αναμονή νέου μοντακίου με 2 μπαταρίες, από τα ελάχιστα συμπεράσματα που έβγαλα, εκτός ότι σαν γεύση είναι μια κατηγορία μόνος του, πιστεύω ότι, επιβάλλεται να δοκιμαστεί και με έλεγχο θερμοκρασίας, δηλαδή TCR για σύρμα Tungsten και επίσης καλό θα είναι να έχει και Preheat, για να "αρπάζει" άμεσα και να πιάνει την επιθυμητή θερμοκρασία! γιαυτό όταν θα είμαι έτοιμος θα επανέλθω!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.755
Βοήθεια!!!

Mini atomizer χωρίς διαρροές για νέο χρήστη, εκτός του Nautilus mini?

Κάτι σε 16mm αν γίνεται;

Last edited:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Βασίλη ,πας για ipv 5 ?
η κανένα μηχανικό με 2 σε παράλληλη διάταξη ?

Reaction score
15.548
Τον έχω από τις 28... αλλά το καημένο το IPV D2 "γονατίζει"... είμαι σε αναμονή νέου μοντακίου με 2 μπαταρίες, από τα ελάχιστα συμπεράσματα που έβγαλα, εκτός ότι σαν γεύση είναι μια κατηγορία μόνος του, πιστεύω ότι, επιβάλλεται να δοκιμαστεί και με έλεγχο θερμοκρασίας, δηλαδή TCR για σύρμα Tungsten και επίσης καλό θα είναι να έχει και Preheat, για να "αρπάζει" άμεσα και να πιάνει την επιθυμητή θερμοκρασία! γιαυτό όταν θα είμαι έτοιμος θα επανέλθω!

μονο ενα dna 200 μπορει να παιζει τα παντα....ακομα και τις μαλακιες :roflmao:

Reaction score
619
Παιδιά ειναι κουκλί το Eleaf iStick Pico και θα το παραγγείλω (εχει καλή τιμή και απο Ελλάδα.
http://www.ecig.gr/mods/mod-set/eleaf/ecig-ebox-75w-pico-body.html
Ειδα και την παρουσίαση στο e-kapnisma και φαίνεται καλή κατασκευή.
Το μόνο ειναι οτι δεν θα βιδώνουν ατμοποiητές με διάμετρο μεγαλύτερη των 22 mm.

Reaction score
8.905
Βασίλη ,πας για ipv 5 ?
η κανένα μηχανικό με 2 σε παράλληλη διάταξη ?
- μηχανικό ούτε από χάρισμα δεν θα κράταγα...:)

- εννοείται ότι θα πάρω μοντάκι με έλεγχο θερμοκρασίας... να σου πω την αλήθεια γλυκοκoιτάζω το sigelei 213 ;)

- μου δάνεισε ο Νίκος το sx mini του και παίζει μια χαρά τον Krixus, TCR 450, 220C, Powerfull, 50W και σκοτώνει...:smoke:

μονο ενα dna 200 μπορει να παιζει τα παντα....ακομα και τις μαλακιες :roflmao:
εσένα αγοράκι μου δεν σε παίρνει κανένας στα σοβαρά... και όχι μόνο σε αυτή την κατηγορία...:laugh: :laugh: :laugh:

Reaction score
5.880

Koυκλι!!
[DOUBLEPOST=1459618268][/DOUBLEPOST]
Παιδιά ειναι κουκλί το Eleaf iStick Pico και θα το παραγγείλω (εχει καλή τιμή και απο Ελλάδα.
http://www.ecig.gr/mods/mod-set/eleaf/ecig-ebox-75w-pico-body.html
Ειδα και την παρουσίαση στο e-kapnisma και φαίνεται καλή κατασκευή.
Το μόνο ειναι οτι δεν θα βιδώνουν ατμοποiητές με διάμετρο μεγαλύτερη των 22 mm.
Για τα λεφτα αυτα της προπαραγγελιας μια χαρα! Εμενα παντως με χαλανε πολλα επανω του.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Το Q class της YiHi θα είναι ενδιαφέρον ......:thumbsdown:αλλά μάλλον θα διακοσαρίζει
To Cuboid είναι δυνατό και οικονομικό αλλά "τουβλάκι"
Το "φλασκί" της vape-forward επίσης είναι καλό κομμάτι ,όμορφο (ανάλογα το γούστο ),τσιμπημένο σε σχέση με το RX που είναι της ίδιας οικογένειας .
Τα Sigelei φοράνε YiHi πλακέτες η δικές τους ?Από όσο θυμάμαι Sigelei & Pioneer4you συνεργάζονται με Yihi

μην πάρεις DNA 200.....έχει και η κουτσή μαρία και όλοι τα πουλάνε :rolleyes:

Reaction score
8.905
Πάνω από 80 ευρώ δεν δίνω, και τα 200 ευρώ τα θεωρώ κοροϊδία, το είπαμε, γλυκοκοιτάζω...;) το Sigelei 213 και είναι με δικό της τσίπ μάλλον, γιατί δεν έχω ξαναδεί τέτοιο μενού σε κανένα άλλο!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Χωρίς καπότα θα "σπάει"μάλλον εύκολα η βαφή του .Πούδρα δείχνει να είναι όπως το vtc mini

Reaction score
5.880
Mακαρι να ειναι σαν το Vtc Μανο!!
Το δικο μου εχει φαει αρκετες τουμπες και η βαφη εφυγε μονο εκει που χτυπησε,στο κατω μερος στις γωνιες.

Reaction score
8.905
Κατάλαβα........σπάει τα δόντια της τσατσάρας :D
:laugh: είμαι σε επαφή να μην γίνει κάποιο λάθος και μου στείλουν το χρυσό :D εγώ θέλω να πάρω το gun metal / black 8-)
[DOUBLEPOST=1459627510][/DOUBLEPOST]
SigeleiMHS.jpg

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος