Ηλεκτρονικό τσιγάρο

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.880
Αν σε ενδιαφερουν και οι "τσιγαρίσιες" κτυπα αυτον .......ειναι από τα καλυτερα "τελευταια κομματια"
Για "τσιγαρίσιες" έχω ήδη παραγγείλει αυτόν που είπε ο Μ, τον περιμένω μες στην βδομάδα. ;)

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.880
Την πάτησα με το French pipe tobacco της liqua, γιατί μου άρεσε και δεν είχε και νικοτίνη, οπότε το έκανα για πλάκα, και από χθες βράδυ το έχω γεμίσει 4 φορές, δηλαδή έφυγαν 20 ml σε λίγες ώρες! :(
Μπαταρία μετά από 20ml λίγο πάνω από τη μέση..

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
106.508
Βρε συ, μήπως φορτίζεις ταυτόχρονα; :p

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Τα 126 βατακια ρε ψαρακλα ειναι σα να πας τουρμπάτο αμάξι με τα χίλια .......κάβει σαν γ@μημένο .
καμμια απόλαυση δεν ειναι τσάμπα ......εκτος από την μαλακία :onthequiet:

Last edited:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.685
Τα 126 βατακια ρε ψαρακλα ειναι σα να πας τουρμπάτο αμάξι με τα χίλια .......κάβει σαν γ@μημένο .
καμμια απόλαυση δεν ειναι τσάμπα ......εκτος από την μαλακία :onthequiet:
Έκοψε τα γκάζια στα αυτοκίνητα και τα άρχισε στο ηλεκτρονικό. Άντε τώρα να τον μαζέψεις. :D

Αν δεν βάλουν κόφτη, θα παίρνει υγρά με το μπιτόνι. :roflmao:

Reaction score
15.548
το σκακι ειναι δυσκολο σε αυτη την ηλικια ...ε ; :p

Μανο μου ποια αποπειρα ειναι αυτη ?

7η η 8η ?
[DOUBLEPOST=1487614539][/DOUBLEPOST]

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.880
Πήγα πριν λίγο.
Όντως όμορφο, αλλά πολύ μποτίλια αδερφέ, καμία σχέση με το δικό μου, δε θα ήθελα να το κουβαλάω. Και φυσικά μεγάλο το κόστος.

Οπότε μένω στο πολύ βολικό μέγεθος του διμπάταρου που έχω, που είναι και κουκλί!

Εμφανισιακά βέβαια, αφού τα έβαλα δίπλα δίπλα, αυτό που έχω είναι κλάσεις πιο όμορφο από τη μποτίλια.. :)

Υποσχέθηκα μία δοκιμή και πήρα 6-αρι και 12-αρι για τεστ ντραιβ:

IMG_20170221_174137.jpg

Reaction score
62
Δεν πατε καλα καπνιζετε αυτες τις αηδιες κ οχι τα δικα μας καπνα κ οι αγροτες μας τι θα κανουν μωρε θα το κλεισουν το μαγαζι???

Reaction score
5.847
Το Cupoid παρεδωσε πνευμα τελικα σημερα το πρωι περασα απο ενα καταστημα να δω τι παιζει σε κατι οικονομικο μεχρι να παραγγειλω νεο μοντ.

Με ελαχιστα χρηματα χτυπησα αυτο το σετακι να κανω προς το παρων την δουλεια μου. Ολιγον τουβλο το sigelei 150w αλλα παιζει πολυ καλυτερα απο το Cupoid.

O πωλητης ατμιζε με Ubertoot UTA2,οπου μου εδωσε να δοκιμασω.
https://www.fasttech.com/product/2778100-ubertoot-uta2-styled-rta-rebuildable-tank-atomizer

Ατμοποιητης για ολα τα γουστα! Θες τσιγαρισια τζουρα,θες αερατη? Πολυ καλος και στα δυο. Στημενος με κανθαλ 0,40 στα 1,2 ohm η γευση που εδινε ειναι απιστευτη,και καλο ντουμανι! Μου τον εδωσε σε χωμα τιμη,λογω οτι ειχε βγαλει απο μεσα τα ανταλλακτικα βιδακια να τα δωσει σε πελατη οπου ειχε προβλημα.

Ηρθα σπιτι και του εβαλα τα βιδακια απο εναν Αromamizer rdta οπου εκατσαν κουτι. Τωρα κανει το μπανιο του για να στον στησω.

IMG_20170221_192037.jpg

Reaction score
15.548
Πήγα πριν λίγο.
Όντως όμορφο, αλλά πολύ μποτίλια αδερφέ, καμία σχέση με το δικό μου, δε θα ήθελα να το κουβαλάω. Και φυσικά μεγάλο το κόστος.

Οπότε μένω στο πολύ βολικό μέγεθος του διμπάταρου που έχω, που είναι και κουκλί!

Εμφανισιακά βέβαια, αφού τα έβαλα δίπλα δίπλα, αυτό που έχω είναι κλάσεις πιο όμορφο από τη μποτίλια.. :)
σημασια εχει να χρησιμοποιεις ενα mod και να σου αρεσει....οποτε καλα εκανες και δεν το πηρες

το κοστος θεωρω οτι ειναι τελευταιο....
...χαλας τοσα λεφτα σε αλλα ειδη ατμισματος(θα το δεις) υπερδιπλασια του mod...:D

Timaras

Reaction score
2.153
Ας πούμε ότι σταμάτησες το στριφτό,το βαρύ τσιγάρο που έκανες και άρχισες το άτμισμα και θέλεις με όχι πολλή ισχύ να τραβάς τσιγαρίσια τζούρα,όχι πολύ σφιχτή (γιατί και τα τσιγάρα δεν τα έκανες σφιχτά) και όταν πας κάτω τον ατμό να νιώθεις αυτό το συναίσθημα που ένιωθες όταν κάπνιζες (ότι δηλαδή τον πας μέχρι τα νυχοπόδαρα).

Τί πρέπει να πάρεις?

Τελευταια Μηνυματα

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.610
Members
38.470
Νεότερο μέλος
Minas Notaras