- Reaction score
- 5.847
Kαι δεν βλεπω καπου να υπαρχει.Δεν έχει στην συσκευασία δεύτερο ανταλλακτικό πυρέξ
Kαι δεν βλεπω καπου να υπαρχει.Δεν έχει στην συσκευασία δεύτερο ανταλλακτικό πυρέξ
Για "τσιγαρίσιες" έχω ήδη παραγγείλει αυτόν που είπε ο Μ, τον περιμένω μες στην βδομάδα.Αν σε ενδιαφερουν και οι "τσιγαρίσιες" κτυπα αυτον .......ειναι από τα καλυτερα "τελευταια κομματια"
Δεν συμφέρει. Ξαναγύρνα το στο κάπνισμα....δηλαδή έφυγαν 20 ml σε λίγες ώρες!
Έκοψε τα γκάζια στα αυτοκίνητα και τα άρχισε στο ηλεκτρονικό. Άντε τώρα να τον μαζέψεις.Τα 126 βατακια ρε ψαρακλα ειναι σα να πας τουρμπάτο αμάξι με τα χίλια .......κάβει σαν γ@μημένο .
καμμια απόλαυση δεν ειναι τσάμπα ......εκτος από την μαλακία![]()
Οσο γερναει ο ανθρωπας ......κανει στατικα σπορ πχ ατμισμα,ταβλι ,ντομινοΈκοψε τα γκάζια στα αυτοκίνητα και τα άρχισε στο ηλεκτρονικό
Πήγα πριν λίγο.
Ναι.Δεν πατε καλα...
σημασια εχει να χρησιμοποιεις ενα mod και να σου αρεσει....οποτε καλα εκανες και δεν το πηρεςΠήγα πριν λίγο.
Όντως όμορφο, αλλά πολύ μποτίλια αδερφέ, καμία σχέση με το δικό μου, δε θα ήθελα να το κουβαλάω. Και φυσικά μεγάλο το κόστος.
Οπότε μένω στο πολύ βολικό μέγεθος του διμπάταρου που έχω, που είναι και κουκλί!
Εμφανισιακά βέβαια, αφού τα έβαλα δίπλα δίπλα, αυτό που έχω είναι κλάσεις πιο όμορφο από τη μποτίλια..![]()