Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Reaction score
731
Καλησπέρα σας,

επειδή:
  1. θέλω να το ξεκινήσω :smoke:
  2. δεν γνωρίζω τίποτα περί αυτού :unsure:
  3. έχω μπερδευτεί :frown:
  4. δεν μπορώ να διαβάσω όλες τις σελίδες του νήματος :coffee::help:
Καλησπέρα, πέρασε ένας χρόνος από το παραπάνω μήνυμα που ζήταγα την βοήθειά σας για να αγοράσω ηλεκτρονικό..
Την επόμενη ημέρα πήγα στο Αιγάλεω, στο κατάστημα που πρότεινε ο rose.athens, όπου αφού τα παιδιά εκεί μου εξήγησαν διάφορα, έφυγα μετά από λίγη ώρα χαρούμενος με την τσαντούλα στο χέρι.....
Μου είχαν προτείνει σαν αρχή να δώσω λίγα χρήματα κι έτσι αγόρασα κάποιον μηχανισμό με 25 περίπου ευρώ.
Οι πρώτες εντυπώσεις άριστες. Η γεύση που είχα διαλέξει φοβερή. Μέσα σε λίγες ημέρες είχα ξεχάσει τελείως τα συμβατικά τσιγάρα.
Ούτε που ξανασκέφτηκα να καπνίσω τσιγάρο! Ο καπνός από τα τσιγάρα των άλλων με ενοχλούσε πάρα πολύ.
Μετά από περίπου 2 μήνες άρχισα να καταλαβαίνω διαφορά στις ανάσες μου, όταν ανέβαινα σκάλες ή έκανα το απογευματινό μου τζόκιγκ.
Κάθε ημέρα που περνούσε (και περνάει) ένιωθα και περισσότερο ηλίθιος που κάπνιζα τα προηγούμενα περίπου 30 χρόνια.

Κατά τα τέλη Ιουνίου, ένα Σαββατόβραδο, μου τελείωσαν τα υγρά και δεν είχα προβλέψει να αγοράσω. Καθότι Κυριακή η επόμενη ημέρα (κλειστό το κατάστημα) έμεινα ατσίγαρος. Την Δευτέρα λόγω φόρτου εργασίας δεν κατάφερα να πάω να αγοράσω. Την Τρίτη είπα δεν πειράζει θα πάω αύριο......... Την Τετάρτη δεν το ξανασκέφτηκα.

ΕΧΩ ΝΑ ΑΤΜΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΤΕ, ΚΑΠΟΥ ΤΕΛΗ ΙΟΥΝΙΟΥ

Η μεγάλη επιτυχία είναι ότι δεν σκέφτομαι καθόλου να καπνίσω ή να ατμίσω!!!!!
Είχα προσπαθήσει πολλές φορές στο παρελθόν να κόψω το τσιγάρο αλλά πάντα μετά από 1-2 μήνες το ξανάρχιζα.
Πιστεύω ότι το ηλεκτρονικό με βοήθησε πολύ προς αυτή τη κατεύθυνση.

ΑΛΛΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ.

Αν δεν ήταν αυτό το νήμα για να το διαβάζω και να μαθαίνω, ίσως να μην αποφάσιζα ποτέ, ή να αργούσα πολύ, να δοκιμάσω το ηλεκτρονικό.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ :hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi:

Ένιωσα την ανάγκη να το μοιραστώ μαζί σας και να σας ευχαριστήσω για την βοήθειά σας.

Αυτά τα λίγα..........

Υ.Γ. η ζωή είναι πολύ πιο ωραία χωρίς τσιγάρο..........

Last edited:

Timaras

Reaction score
2.153
Πολύ καλός καμία διαρροή , για χτύπημα δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί έχει να κάνει με το υγρό την νικοτίνη κτλπ
είναι πάρα πολύ τίμιος Φτηνός δεν έχει καμιά τρομερή ποιότητα κατασκευής (σε σύγκριση με kayfun τους έχω σχεδόν όλους )
προτείνετε !!!
Ενα πολύ σημαντικό για εμένα επειδή δουλεύω περισσότερο TC είναι ΑΡΙΣΤΟΣ !
Πιθανόν να είναι και το vt 75 nano της hcigar .
ως αναφορά την γευση με αρκετά μεγάλη αραίωση στα αρώματα με βάση αναδεικνύει το κάθε άρωμα !
Μοναδικό μειονέκτημα σοβαρό δεν είναι επισκέψιμο το ντεκ του εαν χρειαστεί να αλλάξεις βαμβακι ή συρμα
πρέπει να τον λύσεις όλο !
Είναι ένας allover άριστος mtl ατμοποιητής !
Ευχαριστώ!:drinks:

Reaction score
15.548
μα να ειναι διπλα μου και να μην μπορω να τον εχω ΣΚ για στρωσιμο με δυο τετοιες .>:(

s.jpg

Reaction score
8.905
Για την ιστορία ο Skill (όπως έλεγα το Σαββάτο του Κώστα) είναι προϊόν συνεργασίας ενός διάσημου Ρώσου ριβιούερ (Alex VapersMD) και της Twisted Messes (εδώ το βίντεο που τον παρουσιάζει, επίσης δείχνει και το αρχικό σχέδιο), έτσι λοιπόν και ο εξ Αμερικής & Ελληνικής καταγωγής ριβιούερ Mike Vapes βγάζει Ντρίπερ... και δείχνει να είναι καλός και σε τιμή σούπερ! Εντέλει έχει πολύ κοκό η βιομηχανία ατμίσματος.....

Vandyvape Icon RDA

Last edited:

Reaction score
15.548
επιτελους πιανεις σωστα τα coil :D

οταν λεμε τις καρφωσα .....

νατο ....:p

0.1ohm με διπλες flat clapton και εχει ακομα κενο για μεγαλυτερο πλατος !!

πολυ ωραιος γιαυτο που τον πηρα..

20170320_223844.jpg

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Αγιασμενα coils...και τον Χριστο με τετοιες προκες τον σταυρωσαν :D
Καλοάτμιστος...κουκλι ειναι

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Εντέλει έχει πολύ κοκό η βιομηχανία ατμίσματος.....
Οντως στην Αμερικη μιλάνε ξεκάθαρα για "βιομηχανία".....
Αυτον τον τυπο ,τον Μαϊκ ,δεν τον γουσταρω με τίποτα .Γυφτος μου κάνει και λαμογιο -προωθησάκιας .Ρηβιουερ μην χ3σω και έχει και 120.000 εγγεγραμένους :headbang:
Το ντριπεράκι του ειναι αντίγραφο
του Peerless /Geek vape Ο σχεδιαστής άλλωστε ειναι ο ίδιος άνθρωπος ,μαθευτηκε αυτο .
Το Govad που θα βρουμε ειναι το ερώτημα .....το διακινουν μονο αμερικάνικα μαγαζιά .Εξυπνη κινηση βεβαια για τον επιχειρηματία .Κρατάει τιμη και αυξημενη ζητηση με την χαμηλή προσφορά .Αμερικανικες μπίζνες

Reaction score
15.548
Αγιασμενα coils...και τον Χριστο με τετοιες προκες τον σταυρωσαν :D
Καλοάτμιστος...κουκλι ειναι
βρε συ !!!!

θα πεσει κεραυνος και θα σε καψει :D

ευχαριστω,,,,,,,,ωραιος ειναι..
.. με πολυ καλα post για τα coil που σφιγγουν καλα και απροβληματιστα σε πιεση....

το drip tip ειναι διαφανο στην βαση του και κοντα στο χρωμα του χρυσου ....
..δινει φως και μεσα !! ..και η εξωτερικη βαφη ειναι σατινε ..
γενικα δειχνει καλη κατασκευη...
Με 3mm post για coil θα φτιαξουμε ωραια πραγματα....:party:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Ρε φίλε ενα σχεδιο βγηκε και το μοιράστηκαν όλοι .......

Το Skill του Ρωσου το πηρε και η UD στον ουρανοπερπατητή της (Skywalker ) και έχω βασιμες υποψίες και η ADVKEN στο νεο RDA Gorge

UD Skywalker

με τιμη χωμα 15-16$ σε όλα τα κινεζομάγαζα

και η υποψία μου για τον ADVKEN Gorge

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas