Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Ισως να ειμαι ο τελευταιος που θα επρεπε να μιλησει - υποστηριξει ενεργα ηχεια καθως εχω ζησει με 10+ διαφορετικα ζευγη ηχεια στον χωρο μου τα 5 τελευταια χρονια που το παλευω με τον ηχο και απο αυτα μονο με 1 ενεργο. Επισης εχω καταληξει σε ηχεια ''κουδουνιστρες''. Εχω 2 ζευγη της Spendor στο σπιτι. Αλλα απο περιεργεια και επειδη ισως η απαντηση σου βοηθησει καποιον αλλο στη συνεχεια τι εννοεις περι περιορισμου και ευελιξιας? Εμενα ας πουμε δεν με βολεψε στα ενεργα το οτι ηθελαν μια μπριζα το καθενα αλλα φανταζομαι εσυ δεν μιλας για κατι τετοιο.
Εννοώ (διορθώστε με αν κανω λαθος) περιορισμό στη σκηνική απεικόνιση μιας κ εμενα μου αρεσει το ηχειο να εχει οσο πιο πολυ γίνεται μεγάλη σκηνική παρουσία κ να εξαφανίζεται στο χωρο μου κ ευελιξία στο οτι ενισχυτη ηχεια τα παντρεύεσαι!Ισως να ειμαι ο τελευταιος που θα επρεπε να μιλησει - υποστηριξει ενεργα ηχεια καθως εχω ζησει με 10+ διαφορετικα ζευγη ηχεια στον χωρο μου τα 5 τελευταια χρονια που το παλευω με τον ηχο και απο αυτα μονο με 1 ενεργο. Επισης εχω καταληξει σε ηχεια ''κουδουνιστρες''. Εχω 2 ζευγη της Spendor στο σπιτι. Αλλα απο περιεργεια και επειδη ισως η απαντηση σου βοηθησει καποιον αλλο στη συνεχεια τι εννοεις περι περιορισμου και ευελιξιας? Εμενα ας πουμε δεν με βολεψε στα ενεργα το οτι ηθελαν μια μπριζα το καθενα αλλα φανταζομαι εσυ δεν μιλας για κατι τετοιο.
Με τα focal που ειχα δεν υπηρχε ιδιαιτερο προβλημα με περιορισμο στην σκηνη, ηταν μια χαρα. Στο δευτερο σκελος που αφορα τον πειραματισμο με ενισχυτικα δεν εχω να πω κατι, αν ειναι κατι που θες να εχεις ως επιλογη οκ. Με τα ενεργα αν δεν κατσει... απλα αλλαζεις αναγκαστικα ολο το πακετο.Εννοώ (διορθώστε με αν κανω λαθος) περιορισμό στη σκηνική απεικόνιση μιας κ εμενα μου αρεσει το ηχειο να εχει οσο πιο πολυ γίνεται μεγάλη σκηνική παρουσία κ να εξαφανίζεται στο χωρο μου κ ευελιξία στο οτι ενισχυτη ηχεια τα παντρεύεσαι!
Καλημερα, ολοι για μειονεκτημα προφανως οικονομικο μιλαμε! γιατι στο συνολο των ηχειων κατηγοριας τιμης 1000 του πετας ενα nad 338 π,χ, κ εσυ κομπλε! Εγω απο την αλλη σκεφτομαι να κανω το αντιθετο κ να πραξω λιγο ανορθοδοξα, να παρω τον xtz που ειναι ενας ουδετερος, καθαρος κ αρκετα δυνατος ενισχυτης κ μετα να δω τι ηχειο θα του ταιριαξω!καλημερα ακουω συνεχεια τα ιδια οτι τα atc θελουν ακριβα ενισχυτικα για να παιξουν και το αναφερετε σαν μειονεκτημα,συγνωμη αλλα αυτο ειναι πλεονεκτημα το να παιρνειις ενα σχετικα φθηνο ηχειο και αναλογα τι του βαζεις επανω αυτο να παιζει ολο και καλυτερα.Και εγω θα ηθελα να εχω 300w με τα atc αλλα εγω τα εχω σε χωρο 30+τμ ο φιλος εδω τα θελει για 14τμ για αυτο του ειπα οτι με 60-100w θα ειναι ok
Χαχα, οχι δεν υπαρχει, ειμαι single father!Εφοσον δεν υπαρχει το WAF κανε οτι γουσταρεις !!
Που είναι (με διαφορά) η ορθότερη επιλογή.Ή να πάρεις ενεργά....
Τι ωραια που τα λες!!!Αν έχεις σχετικά περιορισμένο μπάτζετ για ενισχυτή, και ταυτόχρονα χρειάζεται σοβαρή ισχύς, οφείλεις να σταθείς στον καθρέφτη και να λες δυνατά "κράουν" μέχρι να πεισθείς, γιατί αν περιμένεις από άλλους τυχαία να σε πείσουν για την σωστή επιλογή, το έχασες το παιχνίδι.
Ακόμα και για την υποδεέστερη χρήση, πχ ενός πίσω ηχείου ή για τα άτμος στο ταβάνι, με τα σημερινά δεδομένα παρεχόμενης ισχύος σε λογικά κοστολογια, τα 200 βατ είναι λάθος επιλογή.
Κοιτάς 350 βατ και πάνω. Κι άστο κει να κάνει τη δουλειά του.
Οκ, να σας βαλω τωρα κατι δύσκολο? Ομορφο ενεργό σε αυτες τις τιμες υπαρχει? (Διότι ειμαι πολ μη/κος κ master interior designer παρακαλωΠου είναι (με διαφορά) η ορθότερη επιλογή.
Για πάνω από 10 λόγους.
Η ομορφιά είναι σχετική.Ομορφο ενεργό σε αυτες τις τιμες υπαρχει?
Συμφωνώ σε γενικές γραμμές.H ομορφια ειναι οτντως σχετικη κ προφανως κανεις δεν γνωριζει τι θεωρω εγω "ωραιο". Συνφωνω 100%, αλλα ρε παιδι μου τα focal alpha, τα dynaudio κλπ ειναι πιο ομορφα απο τα adam, neumann κλπ. Τα genelec τα ασπρα δε, υπεροχα!