Κώστας Φ.
Truth hurts. Here's a teddy bear.
- Reaction score
- 895
Re: Απάντηση: Re: Ηχείο - πλήρες ηχοσύστημα - η δύναμη της λογικής
Το βέβαιο είναι ότι όποιο και να πάρεις θα παίζει σωστότερα από αντίστοιχα "χαϊεντάδικα" συστήματα κόστους 30.000 ευρώ.
Γενικότερα μιλώντας σίγουρα υπάρχουν αρκετοί που θα αγόραζαν τέτοιες λύσεις (δεν ψάχνουν όλοι τη μούρη και τις εύηχες παραμορφώσεις - βλ. χροιές) απλά είναι δύσκολο να τα βρουν κάπου στημένα για να δουν τι χάνουν..
Εγώ μπορεί να τα έσκαγα για τα ΚΗ βασιζόμενος μόνο στις μετρήσεις τους αλλά καταλαβαίνω ότι για τους περισσότερους δεν υπάρχουν καν ως επιλογή δεδομένου ότι δεν μπορούν να τα ακούσουν κάπου.
Άσε που δεν υπάρχει και η ανάλογη πλύση εγκεφάλου τα περιοδικά (γιατί υπάρχουν κι ορισμένοι που δεν θα αγόραζαν με βάση μετρήσεις αλλά από την άλλη δεν κολλάνε και να αγοράσουν στα "τυφλά" με βάση δοκιμές στον "ειδικό" τύπο :140
.
Ψυρίζουμε τη μαϊμού τώρα, αλλά πιστευώ ότι στο κοστολόγιο αυτό με δύο 500άρια KH (με τις καινούργιες ψηφιακές πλακέτες κατά προτίμηση) και δύο 900ρια sub θα είσαι καλύτερα (τουλάχιστον από πλευράς τοποθέτησης, ευκολιών και παραμετροποίησης με τα DSP σου + φυσικά τη δυνατότητα να ακούς τα HD format σου στο home cinema) ενώ σου μένουν και ρέστα για να πάρεις κάποια από τα μικρότερα για περιφερειακά. :126:Το ADAM μέσα στην ασχήμια του είναι όντως πανέμορφο!
Αλλά πέρα από τα λεφτά που ζητάει, ζυγίζει και 170 κιλά την αγανάκτηση.
Φαντάσου να τα πάρεις (το εύχομαι ολόψυχα), νάρθω να τα ακούσω και να σου πω: "φέρτα 5 πόντους πιο μπροστά να δούμε τι θα γίνει.":135:
Πάντως μου έκαναν εντύπωση τα χαιεντάδικα... 15ιντσα.
Το βέβαιο είναι ότι όποιο και να πάρεις θα παίζει σωστότερα από αντίστοιχα "χαϊεντάδικα" συστήματα κόστους 30.000 ευρώ.
Γενικότερα μιλώντας σίγουρα υπάρχουν αρκετοί που θα αγόραζαν τέτοιες λύσεις (δεν ψάχνουν όλοι τη μούρη και τις εύηχες παραμορφώσεις - βλ. χροιές) απλά είναι δύσκολο να τα βρουν κάπου στημένα για να δουν τι χάνουν..
Εγώ μπορεί να τα έσκαγα για τα ΚΗ βασιζόμενος μόνο στις μετρήσεις τους αλλά καταλαβαίνω ότι για τους περισσότερους δεν υπάρχουν καν ως επιλογή δεδομένου ότι δεν μπορούν να τα ακούσουν κάπου.
Άσε που δεν υπάρχει και η ανάλογη πλύση εγκεφάλου τα περιοδικά (γιατί υπάρχουν κι ορισμένοι που δεν θα αγόραζαν με βάση μετρήσεις αλλά από την άλλη δεν κολλάνε και να αγοράσουν στα "τυφλά" με βάση δοκιμές στον "ειδικό" τύπο :140