Απάντηση: Ηχεια εως 350Ε για λαμπατο ενισχυτη.
αλλά το ερώτημα παραμένει: πού πατάμε για να φτιάξουμε ένα ηχείο υψηλής ευαισθησίας, στο γούφερ ή στο τουίτερ? Αν τα ηχεία κλιπς έχουν γούφερ υψηλής ευαισθησίας ώστε να ματσάρουν τα επίσης υψηλής ευ. τουίτερ, τότε δεν είναι περίεργο και που η φόκαλ έβγαλε ηχείο υψηλής ευ. με το 6άρι... η φόκαλ δεν είναι καμία χθεσινή εταιρία...
να το πω διαφορετικά: γιατί η απορία να είναι: "μα πώς το φόκαλ έχει 90 ντιμπί με 6άρι γούφερ;"
και να μην είναι "μα πώς το φόκαλ έχει 90 ντιμπί χωρίς κόρνα;"
προσωπικά δεν έχω δει ηχείο με κόρνα και χαμηλή ή έστω μέτρια ευαισθησία
και βέβαια σχεδόν όλα τα επαγγελματικά έχουν κόρνα
anamfisvitically!!gdevelek ισως το πας μακρυτερα απο τις γνωσεις μου, αλλα εαν καποιο ηχειο βασιζεται στο tweeter του για να ανεβασει το επιπεδο ευαισθησιας, και δεν ειναι αρμονικη η αποδοση ευαισθησιας και απο τους 2 δρομους, τοτε αυτο το ηχειο δεν θα παιζει αυτο που λεμε "λαμπρα";
αλλά το ερώτημα παραμένει: πού πατάμε για να φτιάξουμε ένα ηχείο υψηλής ευαισθησίας, στο γούφερ ή στο τουίτερ? Αν τα ηχεία κλιπς έχουν γούφερ υψηλής ευαισθησίας ώστε να ματσάρουν τα επίσης υψηλής ευ. τουίτερ, τότε δεν είναι περίεργο και που η φόκαλ έβγαλε ηχείο υψηλής ευ. με το 6άρι... η φόκαλ δεν είναι καμία χθεσινή εταιρία...
να το πω διαφορετικά: γιατί η απορία να είναι: "μα πώς το φόκαλ έχει 90 ντιμπί με 6άρι γούφερ;"
και να μην είναι "μα πώς το φόκαλ έχει 90 ντιμπί χωρίς κόρνα;"
προσωπικά δεν έχω δει ηχείο με κόρνα και χαμηλή ή έστω μέτρια ευαισθησία
και βέβαια σχεδόν όλα τα επαγγελματικά έχουν κόρνα