Ηχεια Analysis - συναντησεις κατοχων

Reaction score
10
Ρε παιδια τι ζορι τραβατε, ο ανθρωπος δεν γουσταρει να απαντησει σε ανακριτικες ερωτησεις σε ενα forum. Οποιος εχει απορια για το ηχειο του ας τον παρει ενα τηλεφωνο!

ΕΛΕΟΣ!

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Διάβασε και επάνω και κάτω πότε έγινε updated η σελίδα!!!!!

ΕΙΣΑΙ ΑΠΡΟΣΕΚΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ :141:!!!!!!!!!!!!!!! :125:

Εχω την αίτηση του υπογεγραμμένη και θα φας μήνυση!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
11.767
Κάτι τέτοια διαβάζω και αναρωτιέμαι "Γιατί;;". Δηλαδή και να ήθελα Analysis Omega με αυτά που διαβάζω λέω "Ας πάρω καμμιά άλλη μάρκα μη μπλέξω", εγώ ο νέος και άσχετος με τον χώρο.

Reaction score
1.685
Διάβασε και επάνω και κάτω πότε έγινε updated η σελίδα!!!!!

ΕΙΣΑΙ ΑΠΡΟΣΕΚΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ :141:!!!!!!!!!!!!!!! :125:

Εχω την αίτηση του υπογεγραμμένη και θα φας μήνυση!!!!!!!!!!!!!!
Αλλος ειναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ο απροσεχτος και σε επαναφερω στην ταξη κοσμιως.
Θα πρεπει να ημουν απειρως ηλιθιος να γραψω κατι τετοιο χωρις να ειμαι 100% σιγουρος γι αυτο.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ UPDATED ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ .....ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΕΛΕΓΕ ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ!!!!!

Reaction score
4.250
Απάντηση: Ηχεια Analysis - συναντησεις κατοχων

Χρηστο παραφερεσαι. Μπορεις να εχεις τις αποψεις σου και τις διαφωνιες σου. Αλλα το τραβας το σχοινι. Ενταξει καμια φορα κανουμε την πλακα γραφουμε και καμια μ@λ@κια αλλα παντα μεσα σε καποια πλαισια. Αλωστε οποιος θιγεται προσπαθει με επιχειρηματα να πεισει τον αλλον και οχι με βρισιες. Μεχρι πριν λιγο ολα ηταν μελι γαλα με τις πλακιτσες αλλα και οπου χρειαζοταν σοβαροτητα υπηρχε. Να μην παμε προς τα πισω.
Φιλικα ολα αυτα.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Πολλά κατάλαβα...

Τη σελίδα αυτή που ΨΕΥΔΕΤΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΣ την έχω σώσει στο σκληρό μου ενώ η αίτηση του Τ. Χάρτζη με την φράση

"working as a technician at the Analysis Company that owns"

... υπάρχει στο αρχείο από 27 Δεκεμβρίου 2003.

Να που είχε δίκιο ο Τασος Χάρτζης ...λοιπόν...

Τώρα ψάχνω να δω ΠΟΣΑ από τα 65 Posts που έχει γράψει ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΣ εδώ στο AVSite αναφέρονται στην Analysis !!!

Reaction score
1.685
Δηλαδη πως το γραφει?
Ετσι οπως το εχει στο site "is working as a technician at the Analysis Audio ribbon speakers manufacturing Co." that owns.

η οπως το δινεις εσυ οτι στο "εγραψε" "working as a technician at the Analysis Company that owns"? ( ωραια Αγγλικα )

ΑΡΑ , ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΡΘΩΣΕ - ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ?

Και για τελευταια φορα σε καλω στην ταξη
, εδω δεν ειναι ACA να κανεις και να λες οτι θελεις......

66 Χρηστο, 66.
Κυριε Σκαλουμπακα, εχω την αδεια να γραψω για τα Analysis???
Δεν ντρεπ@μαστε λεω εγω...............

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Εχω ειδοποιήσει με e-mail τον Τάσο Χάρτζη να παρέμβει.

Θα παρακαλούσα μέχρι τότε να μην υπάρξει συνέχεια...

Reaction score
8
Χρηστο, γνωριζεις την συμπαθεια μου προς το προσωπο σου, αλλα θα ηθελα να κανω δυο παρατηρησουλες

1ον καποιες λεξεις ειναι ιδιαιτερα προσβλητικες για ενα μελος που συμμετεχει στην συζητηση και θα μου επιτρεψεις να τις διαγραψω και
2ον. οσο και αν επιθυμουμε το αντιθετο, οι χρηστες εχουν το δικαιωμα της ανωνυμιας.
Πιστευω νπορουμε να περασουμε τα μηνυματα που θελουμε χωρις χαρακτηρισμους και εντασεις μεταξυ μας.

Reaction score
1.685
Ειδοποιησε και τους Τζιαφη, Τσαντουλη και Κωνσταντινου για να υπαρξει μια ωραια κουβεντα.

Ευκαιρια ν απαντηθουν και τα ερωτηματα μας απο τον Κυριο Χαρτζη.

Και κατι που θελω να σου θυμισω.
Δουλευα για την Analysis πολυ πριν την "παρει" ο Τασος Χαρτζης κι αυτο μου δινει δικαιωμα να λεω αυτα που λεω.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ !!!!!!

ΔΕΝ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑ ΤΟΝ ΤΑΣΟ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΟΥ !!!!!

Reaction score
250
Απάντηση: Re: Ηχεια Analysis - συναντησεις κατοχων

Ρε παιδια τι ζορι τραβατε, ο ανθρωπος δεν γουσταρει να απαντησει σε ανακριτικες ερωτησεις σε ενα forum. Οποιος εχει απορια για το ηχειο του ας τον παρει ενα τηλεφωνο!

ΕΛΕΟΣ!
Κανένα ζόρι δεν τραβάμε ! Τουλάχιστον οι δικές μου ερωτήσεις διατυπώθηκαν με κόσμιο τρόπο και με προτροπή για ανταπόκριση που θα αποκαθιστούσε τις ισορροπίες και την σφαιρική πληροφόρηση.

Και μην μιλάς για ανακριτικές ερωτήσεις και άλλα χαριτωμένα!
Κύριος σκοπός των αποριών ήταν να προστατευθεί ο ίδιος ο κ.Χάρτζης από κακόβουλες ενέργειες που θα μπορούσαν να υποσκάψουν απίστευτα την προσπάθειά του. Φαντάζεσαι, κάποιος "καλοθελητής" ,ενθαρρυμένος από την έλλειψη 2-3 απαντήσεων που δεν δόθηκαν να αρχίσει να αλωνίζει όλα τα fora διεθνώς και να αναφέρει προβλήματα αξιοπιστίας του προϊόντος; Ποιο θα ήταν το μέλλον της εταιρίας;

Αν ο κ.Χάρτζης δεν ήθελε να δώσει καμία πληροφορία τότε ας μην έμπαινε καθόλου στο forum. Προτίμησε όμως να μπει και να μιλήσει για επιλήψιμες ενέργειες κάποιων που όμως δεν κατονομάζει.

Εγώ πάντως για τελευταία φορά δηλώνω ότι προσφέρομαι να καταγράψω οποιαδήποτε άποψη δική του η οποία αποκαθιστά μονομερή και μη αληθή καταγραφή γεγονότων και περιστατικών που υπάρχει εδώ!
Και επίσης με μεγάλη μου χαρά θα καταγράψω τις κατασκευαστικές επιλογές που ακολουθούνται τον τελευταίο καιρό. Επιλογές που λύνουν τα προβλήματα που παρουσιαζόντουσαν σε παλιά (το τονίζω: παλιά ηχεία).

Κατά τα άλλα οι υψηλοί τόνοι , οι απειλες και οι αναφορές από όλους σε δεδομένα που δεν αποδεικνύουν καλύτερα να λείπουν.

Τέλος να θυμίσω ότι ούτε ο κ.Τζιάφης , ούτε ο κ.Κων/νου ενδιαφέρονται να εμπλακούν σε θέματα σχετιζόμενα με την εταιρία! Καθένας τους έχει πάρει άλλον άκρως ενδιαφέροντα δρόμο .

Παρεμπιπτόντως εκφράζω τα συλληπητήρια μου στον Κ. Κων/νου
για τον πατέρα του που κήδεψε σήμερα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.931
Members
38.520