- Reaction score
- 10
Re: Απάντηση: Re: Ηχεια Analysis - συναντησεις κατοχων
Bασιλη δεν αναφερομαι σε σενα, ειναι εμφανες οτι καποιοι δεν ρωτουν καλοπροαιρετα και τραβανε ζορι...Και μαλιστα μεγαλο!
Kαι οι ερωτησεις τους εχουν σαφεστατα ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΟ χαρακτηρα!
Κανένα ζόρι δεν τραβάμε ! Τουλάχιστον οι δικές μου ερωτήσεις διατυπώθηκαν με κόσμιο τρόπο και με προτροπή για ανταπόκριση που θα αποκαθιστούσε τις ισορροπίες και την σφαιρική πληροφόρηση.
Και μην μιλάς για ανακριτικές ερωτήσεις και άλλα χαριτωμένα!
Κύριος σκοπός των αποριών ήταν να προστατευθεί ο ίδιος ο κ.Χάρτζης από κακόβουλες ενέργειες που θα μπορούσαν να υποσκάψουν απίστευτα την προσπάθειά του. Φαντάζεσαι, κάποιος "καλοθελητής" ,ενθαρρυμένος από την έλλειψη 2-3 απαντήσεων
που δεν δόθηκαν να αρχίσει να αλωνίζει όλα τα fora διεθνώς και να αναφέρει προβλήματα αξιοπιστίας του προϊόντος; Ποιο θα ήταν το μέλλον της εταιρίας;
Αν ο κ.Χάρτζης δεν ήθελε να δώσει καμία πληροφορία τότε ας μην έμπαινε καθόλου στο forum. Προτίμησε όμως να μπει και να μιλήσει για επιλήψιμες ενέργειες κάποιων που όμως δεν κατονομάζει.
Εγώ πάντως για τελευταία φορά δηλώνω ότι προσφέρομαι να καταγράψω οποιαδήποτε άποψη δική του η οποία αποκαθιστά μονομερή και μη αληθή καταγραφή γεγονότων και περιστατικών που υπάρχει εδώ!
Και επίσης με μεγάλη μου χαρά θα καταγράψω τις κατασκευαστικές επιλογές που ακολουθούνται τον τελευταίο καιρό. Επιλογές που λύνουν τα προβλήματα που παρουσιαζόντουσαν σε παλιά (το τονίζω: παλιά ηχεία).
Κατά τα άλλα οι υψηλοί τόνοι , οι απειλες και οι αναφορές από όλους σε δεδομένα που δεν αποδεικνύουν καλύτερα να λείπουν.
Τέλος να θυμίσω ότι ούτε ο κ.Τζιάφης , ούτε ο κ.Κων/νου ενδιαφέρονται να εμπλακούν σε θέματα σχετιζόμενα με την εταιρία! Καθένας τους έχει πάρει άλλον άκρως ενδιαφέροντα δρόμο .
Παρεμπιπτόντως εκφράζω τα συληπητήρια μου στον Κ. Κων/νου
για τον πατέρα του που κήδεψε σήμερα.
Bασιλη δεν αναφερομαι σε σενα, ειναι εμφανες οτι καποιοι δεν ρωτουν καλοπροαιρετα και τραβανε ζορι...Και μαλιστα μεγαλο!
Kαι οι ερωτησεις τους εχουν σαφεστατα ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΟ χαρακτηρα!