Ηχεια Analysis - συναντησεις κατοχων

Reaction score
8
ευχαριστουμε για την συμβουλη ισως την ακολουθησουμε

αυτο που θα επιθυμουσες και εσυ αν ειχες ενα ελλατωματικο προιον

και μεχρι να βρεθει η οποια λυση το θεμα θα τρεχει, εκτος εαν θεωρεις τον πελατη υπευθυνο για τα κατασκευαστικα λαθη της εταιριας, πραγμα για το οποιο γνωριζω οτι δεν θα παρω απαντηση αλλα θα συνεχισω επιμενοντας.

Reaction score
1
το συζητήσατε, το ΞΕΣΚΙΣΑΤΕ το ΔΥΣΦΗΜΗΣΑΤΕ τι άλλο θέλετε τωρα??

καπνος χωρις φωτια δεν υπαρχει. καθε νοημων αναγνωστης ευκολα θα καταλαβει τι πραγματικα συμβαινει.
ανατριχίλα και δεος για ενα απο τα καλυτερα ηχεια στον κοσμο.

Reaction score
1.685
Να ρωτησω κατι που μπορει να ελεχθει αλλα δεν το θυμαμαι.
Ηλια και Θαναση τα ηχεια σας μιας εποχης ειναι του καθενος?

Reaction score
3.519
Θανάση Κ. , νομίζω ότι το καλυτερο που έχεις να κάνεις τις επόμενες ημέρες είναι να ζητήσεις από τον κ. Χάρτζη τον έλεγχο και την επισκευή, εφόσον απαιτείται, των ηχείων σαυ, από το να χάνεις πολύτιμο χρόνο αριστερά-δεξιά στα forums.
Εχω την αίσθηση, συμπεραίνοντας και από τα θετικά σχόλια ή τα γραπτά αυτών που τον γνωρίζουν ως άνθρωπο ή ως επαγγελματία, ότι δεν θα βγεις χαμένος από αυτή την ιστορία.

Reaction score
1
Θανάση Κ. , νομίζω ότι το καλυτερο που έχεις να κάνεις τις επόμενες ημέρες είναι να ζητήσεις από τον κ. Χάρτζη τον έλεγχο και την επισκευή, εφόσον απαιτείται, των ηχείων σαυ, από το να χάνεις πολύτιμο χρόνο αριστερά-δεξιά στα forums.
Εχω την αίσθηση, συμπεραίνοντας και από τα θετικά σχόλια ή τα γραπτά αυτών που τον γνωρίζουν ως άνθρωπο ή ως επαγγελματία, ότι δεν θα βγεις χαμένος από αυτή την ιστορία.

:615:

γεια σου g.kar, χαθηκαμε :619:

Reaction score
3.519
:615:

γεια σου g.kar, χαθηκαμε :619:
Γεια σου Ηλία , σε διαβάζω και μαθαίνω τα νέα σου :142:
Να τα πούμε φίλε μου. Καλές ακροάσεις και με γεια σου οι νέες αναβαθμίσεις.

Reaction score
1
Γεια σου Ηλία , σε διαβάζω και μαθαίνω τα νέα σου

Δεν με αφηνουν να αγιασω. :204:

(...)

Υ.Γ αληθεια, η κάμπια που ειναι ?

(μη ρωτησει κανεις ποιος ειναι η κάμπια ετσι?- θα αρχισει παλι να γραφει κατεβατά και δεν θελω) :204:

Reaction score
1.685
Απάντηση: Ηχεια Analysis - συναντησεις κατοχων

"Κυριε" Σκαλουμπακα, θα περιμενω μεχρι και την Τριτη να αποδειξετε με ακραδαντα στοιχεια τους προς εμε βαρυτατους χαρακτηρισμους σας, ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ , ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ , ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΗΣ κλπ .

Αν δεν το κανετε , σε πρωτη φαση , θα φανω ικανοποιημενος στην υποχρεωση να ανακαλεσετε και να ζητησετε δημοσιως συγνωμη γι αυτες σας τις χυδαιοτητες , ισως υπαρξει και συνεχεια....

ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΤΗΝ "ΓΛΥΤΩΣΕΙ" ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΥΤΟΣ Ο "ΚΥΡΙΟΣ"....

ΥΓ. Δηλωνω οτι δεν θα αναφερθω πλεον στο εν λογω συμβαν ( με τον Κυριο Σκαλουμπακα ) και θα το θεωρησω ληξαν εαν ικανοποιηθει η παραπανω συνθηκη..

Κωστας Παπας.

Reaction score
4.250

Kosta επανερχεσαι σ ενα θεμα που τοσο πολυ εχει συζητηθει και στην ουσια θα θελαμε ολοι να κλεισει. Επειδη ειπωθηκαν πολλα (και οχι παντα κολακευτηκα) ενας λογος παραπανω να δωσουμε τελος στην συζητηση. Ο καθενας εχει βγαλει τα συμπερασματα του για πολλα πραγματα.

Reaction score
1.685
Απάντηση: Η συνέχεια αλλού...

Συμφωνω απολυτα μαζι σου Βασσιλη , αλλα δεν θελω με τιποτα posts σαν το παρακατω να "περασουν στα ψιλα γραμματα" διοτι πως να το κανουμε? ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΧΟΝΤΡΟ.

Επειδή ολα τα ΨΕΜΜΑΤΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΠΑ αποδεικνύονται, παρακαλώ τους διαχειριστές να μην σβηστεί ΤΙΠΟΤΑ από αυτό το ΤΟΠΙΚ.

Δηλώνω και πάλι ότι αν ήμουν στη θέση του κου Χάρτζη θα έκανα αγωγή για δυσφήμιση και δηλώ ότι αν αυτό γίνει, θα παρουσιαστώ ως μάρτυρας ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ εναντίον του κου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΠΑ.

Σε συννενόηση μαζί του θα δούμε αν ανοιχτει και ΤΟΠΙΚ στο FOROYM του A.C.A. με μόνον τυχόν διαμαρτυρόμενους ιδιοκτήτες των ANALYSIS και επαναλάβω και την ερώτηση που έκανα ΔΗΜΟΣΙΑ:

"Ποιός είναι αυτός ο διαμαρτυρόμενος ιδιοκτήτης που πρώτα από άλλους ... :126: έγραψε κάτι εναντίον των ANALYSIS"

Φαίνεται ότι ο κος Χάρτζης γνωρίζει το ποιόν του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΠΑ και τις ΜΥΘΟΜΑΝΕΙΣ "ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ" του, γι' αυτό δεν μετέχει σε αυτή τη συζήτηση, πράγμα το οποίο και εγώ πλέον τον αποτρέπω να κάνει...

Το τοπικ στο A.C.A. το σκέπτομαι, γιατί βλέπω μία τάση από τους διαχειριστές να μου στέλνουν PM διαμαρτυρόμενοι για την "γλώσσα" μου και ουσιαστικά να κρατούν ίσες αποστάσεις στη τελευταία ΚΑΚΟΠΙΣΤΗ και ΓΕΛΟΙΑ αναφορά του κου ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΠΑ οτι άλλαξα τη ιστο-σελίδα ενώ τα UPDATES φαινονται (και ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ - για τους γνωρίζοντες σχεδιασμό HTML σελίδων...) και επιπλέον υπάρχει η ΑΙΤΗΣΗ εγγραφής στο A.C.A. του κου Χάρτζη από 27 Δεκ 2003.

Κάλεσα τον κο Τσαντουλή να έρθει στο σπίτι μου σήμερα για την ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΠΑ αλλά λόγω ασθένειας μου είπε ότι αδυνατεί, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ οπωσδήποτε...

Τίποτα άλλο... και... η συνέχεια αλλού...

Χρήστος Π. Σκαλούμπακας
Πρόεδρος του A.C.A.

(να ευχηθώ τα ειλικρινά μου συλλυπητήρια στον κο Κωνσταντίνου για την απώλεια του πατέρα του!)

Reaction score
1.685
Απάντηση: Re: Ηχεια Analysis - συναντησεις κατοχων

Κι αυτο επισης...

Κοίτα να δεις φίλε Ηλία.

Η επιτυχία κάποιου ΠΑΝΤΑ δημιουργεί ΠΕΙΡΑΣΜΟΥΣ...

Μου συνέβη και μένα με το A.C.A... που κάποιοι προσπάθησαν να το "κλέψουν"...

Επομένως το έχω αισθανθεί στο πετσί μου αυτό που προσπαθεί να κάνει στον Τάσο Χάρτζη ο Κώστας Παπάς...

Και ούτε ασσο έχει στο μανίκι του ούτε τίποτα.

Φαίνεται ότι είναι και ΕΚΒΙΑΣΤΗΣ εκτός από ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ...

Reaction score
1.685

Ακομα τιποτα.
Και να φανταστειτε οτι ο "κυριος" αυτος ειχε καποτε δηλωσει το κατωθι κι ειχε και την απαιτηση να γινει πραξη.

Μήπως θα πρέπει να το επαναλάβω?

Κατηγορίες που ΑΣΥΣΤΟΛΑ εκτοξεύονται ΔΗΜΟΣΙΑ... πρέπει ΔΗΜΟΣΙΑ να στοιχειοθετούνται!!!
Τι να πει κανεις?

ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!

Reaction score
8
λοιπον για να επανελθουμε στο θεμα μας, αντιγραφω απο το ποστ του Κωστα εαρ, για την επισκευη των ριμπονς των μαγκνεπαν και περιμενω σχολια και συγκρισεις τιμων λιγο πριν τραλλαθω.

Κόστος αλλαγής? Τελευταία φορά που τα άλλαξα 120 ευρώ το ζεύγος αν δε κάνω λάθος. Δε τα επισκεύασα - αντικατέστησα μόνος μου, τα έστειλα στην επίσημη αντιπροσωπεία, στη Lyric.
Tην απόδειξη ακόμα την έχω, αλλά πιθανά μέχρι τώρα να έχει διαφοροποιηθεί η τιμή.

Όπως και να έχει δεν είναι σημαντικό ποσό και αυτό είναι η ουσία.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Το κακό είναι ότι η Lyric δεν αντιπροσωπεύει πλέον την Magnepan. Ως εκ τούτου, δεν παραγγέλνει ribbons. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι παραγγείλει κάποιος από το εξωτερικό και αφού τα πάρει να τα δώσει στη Lyric ή κάπου αλλού για να του τα περάσουν. Το κόστος μάλλον θα είναι λίγο παραπάνω μιας και το kit πρέπει να έχει ribon που αρκεί για τρία ηχεία. Μένει κι ένα στην άκρη.

Τώρα από που στο εξωτερικό μπορείς να παραγγείλει κανείς. Θα το ψάξουμε. :126:

...

Reaction score
1
δεν ειχα σκοπο να το τηρησω και δεν εγραψα επειδη παρηλθαν.

πετρο, ποτε θα ακουσουμε τα super ακουστικα σου?

Reaction score
8
γεια σου φιλε Λιακο

τελικα σε αυτο το ταξιδι περα απο τα μηχανηματα, το σπουδαιοτερο ειναι η χαρα του να γνωριζεις ανθρωπους που αξιζουν και να κανεις φιλιες που κρατουν.

Reaction score
1
γεια σου φιλε Λιακο

τελικα σε αυτο το ταξιδι περα απο τα μηχανηματα, το σπουδαιοτερο ειναι η χαρα του να γνωριζεις ανθρωπους που αξιζουν και να κανεις φιλιες που κρατουν.

γεια σου Θανασαρα!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.930
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv