Η Διαχειριστικη ομαδας θα επρεπε να ειναι...

Η Δ.Ο στο μελλον θα πρεπει να ειναι...

• Περισσοτερο ελαστικη.

Votes: 9 13,4%
  • Περισσοτερο αυστηρη.

Votes: 21 31,3%
  • Να συνεχισει οπως σημερα.Αψογη δουλεια!

Votes: 26 38,8%
  • Δεν παει να βγαλει τα ματια της?

Votes: 11 16,4%

• Total voters
    67
Reaction score
0
Είναι υπέροχοι, είναι μοναδικοί, είναι οι καλύτεροι... :happy_9:
Φιλε νομιζω οτι εισαι λιγο ....υπερβολικος!!! "happy_1"
Ρε μπας και εισαι εγκαθετος της Δ.Ο.? :happy_5:
Εκτος αν κανεις ....αυτοκριτικη .(οχι νομιζες οτι θα σε αφηνα :happy_8: )

Reaction score
0
Μου είπαν ένα ανέκδοτο σήμερα.

Πόσοι mods χρειάζονται για να κλειδώσουν ένα topic; Τέσσερις!!!

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=37964&page=59

Αφού λοιπόν δεν μπορώ να απαντήσω εκεί...
Ακου "φιλε" για να τελειώνουμε με αυτην την χαζομαρα.
Εάν ήθελες να κανεις όπως λες κριτική για την κακη συμπεριφορά μου θα μπορούσες με όμορφο τροπο να μου υποδείξεις τα λαθη μου .
Αυτό θα μπορούσες να τον κανεις με κόσμιο τροπο η αν θέλεις με κάποιο pm
Ειμαι δεκτικός σε οτιδήποτε με αφορά και δεν ειμαι υπεράνω της οποιαδήποτε κριτικής.
Εσυ όμως αντι αυτού ολη αυτην την ωρα με θίγεις με άδικους χαρακτηρισμούς .
Προσπάθησα εγώ μέσω του thread και μέσω PM με τον καλύτερο τρόπο. Οι απαντήσεις που πήρα ήταν αστείες. Έχω και τα PM φυλαγμένα για κάθε ενδιαφερόμενο.

Δημιουργώ flame;
Για πιο λόγο να το κανω αυτό;
Μηπως για να ανεβάσω την θεαματικότητα του site ( λες και το εχει αναγκη)
Δεν γνωρίζουμε τον λόγο αλλά το αποτέλεσμα παραμένει.

Εχω αναφέρει παραπανω ποιος ηταν ο λογος του μηνύματος μου.
Δεν θέλεις να το δεχτείς δικαίωμα σου.
Δεν μπορω να κάνω τιποτα για αυτό.
Μην μιλας όμως για κριτική καθως μονο αυτό δεν πράττεις με τα παραπάνω.
Υπεκφεύγεις. Ο λόγος του μυνήματος ήταν να "την πείς" σε συγκεκριμένους χρήστες. Έχεις μπερδέψει την έννοια του moderating.

Το να με κατηγορείς παραπάνω ότι δημιουργώ προβλημα σε ένα τοπικ είναι αδικο , και φυσικά αυτό δεν είναι κριτικη αλλα κατηγορία.
Και μάλιστα με κατηγορείς για πραγματα που ποτε δεν μου εχει παραπονεθεί κανεις όπως είναι η συμπεριφορά μου απέναντι σε κάποιον προσωπικά και γενικότερα στο φορουμ .
Κριτική είναι. Σου υποδείξαμε και το σημείο του "παραπτώματος". Μπορούσες να κάνεις retract το comment σου (όπως σου είπα και σε ένα PM) και να πείς πώς δεν εννοούσες κάτι τέτοιο. Και τότε πίστεψε με δεν θα υπήρχε πρόβλημα.

Κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής.

Reaction score
0
Μου είπαν ένα ανέκδοτο σήμερα.

Πόσοι mods χρειάζονται για να κλειδώσουν ένα topic; Τέσσερις!!!

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=37964&page=59
Καταπληκτικό, όντως. Και ο τέταρτος που το κλείδωσε τελικά (Αkis) αγνόησε εντελώς τη συζήτηση για ένα σοβαρό θέμα που αφορά τη λειτουργία του site και τα έριξε στους χρήστες "που τσακώνονται για το ποια εταιρεία θα τους τα πάρει"....

Δεν ξέρω τί εντολές έχει δώσει η ΔΟ του Avsite (μια και σε αυτήν είναι αφιερωμένο το θέμα) στους συντονιστές που επέλεξε αλλά δύο πράγματα έχω μάθει να τα παίρνω ως δεδομένα:

1) Οι συντονιστές (moderators ακριβέστερα) προλαβαίνουν τα flames ή τα σταματούν. Εδώ έχουμε περιπτώσεις που τα αγνοούν επί μακρόν, τα επιτείνουν ή ακόμη χειρότερα τα ξεκινούν.

2) Τα γραπτά του mod δεν κρίνονται με τον ίδιο τρόπο όπως των απλών χρηστών. Άλλη βαρύτητα έχουν τα λεγόμενα ενός τυχαίου χρήστη και άλλη ενός mod που υποτίθεται ότι εκφράζει το site.

Όποιος δεν αντέχει να αυτολογοκριθεί λίγο ή να μαζέψει τους φίλους του όταν ξεφεύγουν καλύτερα να μην αναλαμβάνει τη σχετική ευθύνη.

Reaction score
4
Σεβασμος στον συνομιλητη σου!
Μπορεις να διαφωνεις και να το λες.
Μπορεις να θεωρεις τον αλλον κατωτερο σου γραφιστα σεκιουριτυ σερβιτορο κτλ αλλα ειναι δικη σου προσωπικη εκτιμηση. Δεν μπορεις να την εκφραζεις στο Forum.

Δεν μπορεις να εισαι εριστικος. Η Εριστικοτητα δεν ειναι τροπος γραφης η δειγμα επιπεδου και μορφωσεως. Ειναι καθαρο δειγμα κομπλεξισμου.

Οσο για το Dherty και εγω δεν ζητησα μπαναρισμα...
Ζητησα να ακουσω ενα συγνωμη και να μην ξανα απαντησει η γραψει σε δικο μου πost.

Oλα τα αλλα ειναι απλα λογια του αερα!

Ειναι απλα τα πραγματα...
ΣΕΒΑΣΜΟΣ σε ολα τα μελη!

Reaction score
14
Αναφέρομαι καθαρά σε άσχημους και ανυπόστατους χαρακτηρισμούς, οι οποίοι κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να μένουν, γιατί θα χαρακτηρίζουν εσαεί αυτόν που τους δέχθηκε, και όχι αυτόν που τους έγραψε. Στις περισσότερες φορές χρειάζεται κοινή λογική. Υπάρχουν περιπτώσεις που είναι καθαρή εξύβριση, κάτι που στον "πραγματικό" κόσμο θα είχε ακόμα και ποινικές κυρώσεις. Τέτοιες περιπτώσεις δεν πρέπει να μένουν σε κοινή θέα. Στο κάτω-κάτω δίνουν την εντύπωση ότι ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει και ότι, κυριολεκτικά, είμαστε forum ανοχής.

Συμφωνώ.

Άκουσα κάποτε οτι το σβήσιμο είναι λογοκρισία.

Όντως.

Το σβήσιμο δομημένου, νομοτελειακού λόγου, ο οποίος τηρεί τους γενικούς κανόνες του ορθώς φέρεσθαι και κινείται μέσα στο πνεύμα ενός thread αποτελεί λογοκρισία.
Το χιούμορ δεν εξαιρείται.

Το σβήσιμο ακατάσχετης εμπαθούς μπουρδολογίας, χωρίς αρχή και τέλος, άσχετης με το thread στο οποίο καταγράφεται δεν είναι λογοκρισία.
Οι προσωπικές επιθέσεις και οι υβρεις συμπεριλαμβάνονται.

Είναι διόρθωση.
Είναι συμμάζεμα. Είναι τακτοποίηση.

Τακτοποίηση ωστε να μην καταστεί άχρηστο ολόκληρο το thread.
(Κάτι που για αδιευκρίνιστους :happy_8: λόγους συμβαίνει πααααααρα πολύ συχνά στο Avsite. Υπερχαλαρό... πέρα από τα όρια της αδιαφορίας moderation; Μπορεί.)

.....και να κόβουν πιο γρήγορα άθλια ποστς και τόπικς όποιος και αν τα δημιουργεί , γνωστοί και άγνωστοι , και φυσικά να τους δίνεται η απλή απάντηση ότι το κείμενο παραβιάζει την ελευθερία του άλλου και φυσικά να διαγράφονται ( τα κείμενα ) Ετσι και οι flamecreators θα κόψουν την φόρα τους , και οι flameσυνεχιστές θα πάψουν να βρίσκουν αφορμές για να βρίζουν τους flamecreators ή με όποιον άλλον έχουν απωθημένα ... Το κλείδωμα δεν φτάνει κύριοι, ........

Προσωπικά βρίσκω τα κλειδώματα άχρηστα και ανούσια.
Να κλειδωθεί τι;
Τα μπινελίκια και ο παραλογισμός;
Και να παραμείνουν ες αεί σε κοινή θέα ώς ύλη του Avsite; :crazy_1:

Να μπαίνει να διαβάσει κάποιος για ...ενισχυτές...ας πούμε...και μέσα να πέφτει το ξύλο του γαλατικού χωριού για καλώδια;

Να έχει τίτλο το thread ....Φωτογραφίες που όλοι πρέπει να δούμε, :happy_6: να μπάινει και να σχολιάζει ο καθένας
ότι άσχετο του κατέβει στο κεφάλι, να ακολουθεί πολιτικ-ίζουσα παράνοια, ελαφρά έως χοντρά μπινελίκια και τέλος να στρέφεται όλος αυτός ο αχταρμάς στο αν οι συντονιστές του Avsite είναι απόγονοι του Χίτλερ ή όχι;

Και αυτό να είναι ύλη, pages, hits του Avsite; wall_2

Είναι λύση το κλείδωμα;
Το στερέωμα δηλαδή αυτού του ...εκτρώματος στο ευρετήριο ύλης ενός forum που ...θέλει;;;; :roll: να λέγεται μέσο μαζικής ενημέρωσης για τεχνολογία και συναφή θέματα;

Θεωρώ πως όχι.

Reaction score
0
Είναι λύση το κλείδωμα;
Το στερέωμα δηλαδή αυτού του ...εκτρώματος στο ευρετήριο ύλης ενός forum που ...θέλει;;;; :roll: να λέγεται μέσο μαζικής ενημέρωσης για τεχνολογία και συναφή θέματα;

Θεωρώ πως όχι.
Όχι το κλείδωμα ποτέ δεν υπήρξε λύση. Moderating και διαβαθμίσεις ban. Πρώτο παράπτωμα μία μέρα, δεύτερο τρείς και πάει λέγοντας μέχρι το μόνιμο. Μόνο έτσι δυστυχώς. Έτσι γίνεται σωστή δουλειά σε όλα τα μεγάλα forums.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Το κλείδωμα είναι άλλο πράγμα, κατά τη γνώμη μου. Σκοπός του είναι να μην τραβήξει άλλο μια διαφωνία που έχει εξελιχθεί σε φιλονικία. Δεν τιμωρείται κανένας. Αν το θέμα του thread εξακολουθεί να παρουσιάζει ενδιαφέρον, τα άσχετα posts μπορούν να μεταφερθούν αλλού για να καθαρίσει και να συνεχίσει, διαφορετικά το κλείδωμα είναι μια λύση, γιατί όταν τραβάει σε μάκρος ένας καυγάς, το επίπεδο πέφτει όλο και περισσότερο...

Reaction score
4
Συνεχιζετε τα λογια του αερα (οχι οτι ειναι ανουσια καθε αλλο) αλλα δεν βγαζουν πουθενα.

Η λυση ειναι μια την εγραψα και ας την ακολουθησουμε.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ.

Reaction score
1
Αναφέρομαι σε τοπικς που δεν έχουν θέμα για συζήτηση , είτε έχουν αλλά αυτό γίνεται αφορμή για να αλληλοβριστούν ... Και είναι εύκολα να τα εντοπίσετε ...

Reaction score
0
Συνεχιζετε τα λογια του αερα (οχι οτι ειναι ανουσια καθε αλλο) αλλα δεν βγαζουν πουθενα.

Η λυση ειναι μια την εγραψα και ας την ακολουθησουμε.

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ.
Λίγο οξύμωρο, δε βρίσκεις;

Ο σεβασμός και η αυτοσυγκράτηση είναι η αρχή όλων, δεν διαφωνεί κανείς. Επειδή όμως δεν είναι δυνατόν να επιδεικνύουν αυτά τα στοιχεία όλοι, σε όλα τα ποστ τους (όπως εσύ καλή ώρα στο παρατεθειμένο) χρειάζονται και ορισμένοι κανόνες για την αντιμετώπιση των παρεκκλίσεων από το ιδανικό.

Reaction score
4
Λίγο οξύμωρο, δε βρίσκεις;

Ο σεβασμός και η αυτοσυγκράτηση είναι η αρχή όλων, δεν διαφωνεί κανείς. Επειδή όμως δεν είναι δυνατόν να επιδεικνύουν αυτά τα στοιχεία όλοι, σε όλα τα ποστ τους (όπως εσύ καλή ώρα στο παρατεθειμένο) χρειάζονται και ορισμένοι κανόνες για την αντιμετώπιση των παρεκκλίσεων από το ιδανικό.
Μπορουμε να διαφωνουμε μπορουμε ακομα και να γραψουμε πχ αυτο που λες εγω το θεωρω ανοησια..
Δεν ειναι βρισια ειναι γνωμη.

Δεν μπορουμε να γραφουμε βρισιες του τυπου εισαι ηλιθιος μαλακας κτλ...
Δεν μπορουμε να χλευαζουμε επισης και να κοροιδευουμε μελη του Forum λογο επαγγελματος η παχους οπως εχει γινει στο παρελθον...

Υπαρχει η ελευθερια να σας πω ειναι λογια του αερα.
Δεν ειναι μεπτο καθολου.
Ακομα και να σας ελεγα οτι λετε ανοησιες και παλι δεν ειναι λογος για ban η για διαγραφη.

Ειναι σεβαστες ολες οι γνωμες!

Δεν ειμαστε μυγιαγγιχτοι ουτε 12 χρονων.

Σε καμια περιπτωση ομως δεν βριζουμε και δεν χλευαζουμε...

Τοσο απλα ειναι τα πραγματα ...

καθολου οξυμωρο δεν ηταν..
Απο που το καταλαβες αυτο?
Αλιμονο σε ενα forum αν δεν μπορουσες να πεις και μια κουβεντα παραπανω.. Τοτε ολοι θα ειχαν μπαναριστει...

Reaction score
4
Α και που εισαι?
Η ολη μου η φραση ηταν Συνεχιζετε τα λογια του αερα (οχι οτι ειναι ανουσια καθε αλλο) αλλα δεν βγαζουν πουθενα.

Μην δημιουργουμε εντυπωσεις με ενα copy paste αυτες που θελουμε εμεις ετσι δεν ειναι?

Reaction score
0
Α και που εισαι?
Η ολη μου η φραση ηταν Συνεχιζετε τα λογια του αερα (οχι οτι ειναι ανουσια καθε αλλο) αλλα δεν βγαζουν πουθενα.

Μην δημιουργουμε εντυπωσεις αυτες που θελουμε εμεις ετσι δεν ειναι?
Mπούρδες ... αυτά τα post σου πρέπει να είναι τα μόνα που πραγματικά δεν βγάζουν πουθενά , το "σεβασμός προς όλους" πρέπει να είναι ότι πιο πολυφορεμένο και γενικόλογο υπάρχει.
(μόνο για εντυπώσεις και τίποτα άλλο, αν με ρωτήσεις ...)

Reaction score
0
Tο παραπάνω post δεν το εννοώ, αλλά ήθελα να δείξω πως μπορεί να ξεκινήσει μια παρεξήγηση….
(όχι ότι δεν είχε αρχίσει και χωρίς εμένα)
Ο ένας μπορεί να κατηγορήσει κάποιους ότι λένε λόγια του αέρα, ο άλλος να το πάρει στραβά και να πει κάτι παραπάνω κλπ κλπ.

Σεβασμός χρειάζεται , αλλά συνήθως λέμε κάτι παραπάνω... και οι mod άνθρωποι είναι που κάνουν λάθη (πολλά μάλιστα) και άντε να βγει άκρη.

Reaction score
0
Α και που εισαι?

Μην δημιουργουμε εντυπωσεις αυτες που θελουμε εμεις ετσι δεν ειναι?
Τα λόγια του αέρα που δεν οδηγούν πουθενά αλλά παρ' όλα αυτά δεν είναι ανούσια είναι ένα μάλλον πρωτοφανές φαινόμενο.
Τέλος πάντων, εδώ είναι ένα thread σχολιασμού για τη βελτίωση του site, ας μην το κάνουμε ίδιο με αυτά που θέλουμε να αποφύγουμε.

Reaction score
4
Tο παραπάνω post δεν το εννοώ, αλλά ήθελα να δείξω πως μπορεί να ξεκινήσει μια παρεξήγηση….
Ο ένας μπορεί να κατηγορήσει κάποιος ότι λέει λόγια του αέρα, ο άλλος να το πάρει στραβά και να πει κάτι παραπάνω κλπ κλπ.

Και σεβασμός χρειάζεται, και οι mod άνθρωποι είναι που κάνουν λάθη (πολλά μάλιστα) και άντε να βγει άκρη…
Μα και να ξεκινησει μια παρεξηγηση συνεχιζει στο στυλ Ωχουουουου μας επρηξες.. Κοιτα φιλε επειδη θεωρω οτι αυτα που λες για μενα ειναι μπουρδες διαφωνω και σε παρακαλω ας μην το συνεχισουμε. Τελειωνει εδω.
Συμφωνουμε οτι διαφωνουμε...

Και τελειωνει η κουβεντα ομορφα και απλα...

Εχει γινει χιλιαδες φορες αυτο που μολις εγραψα!
Ε ΚΑΙ ???

Δεν λεει τιποτα..

Δεν μιλαμε για τετοια θεματα ουτε ο Ανδρεας εννοουσε τετοιου ειδους παρεξηγησεις...
Αυτα θα υπαρχουν παντα και εχουν και την πλακιτσα τους.

Ακομα και να μου πει καποιος λες μπουρδες Ε ? Και τι εγινε?
Θα απαντησω το ιδιο και θα τελειωσει η ιστορια...

Και το ξαναλεω και μια κουβεντα παραπανω να μας ξεφυγει σε ενα forum δεν ειναι λογος για Ban και για διαγραφες.
Θα ειχαμε μπαναριστει ολοι μας γιατι ολοι εχουμε χρησιμοποιησει εστω την λεξη βλακεια εκατονταδες φορες!

Δεν ειμαστε μυγιαγγιχτοι θα το ξαναπω...

Δεν μας ειπε κανεις να μην υπαρχουν παρεξηγησεις. Θα υπαρχουν για παντα αλλα θελω να ειναι ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΚΟΣΜΙΑ ΠΛΑΙΣΙΑ...

Το απαραδεκτο ειναι να βριζεις (ακομα και μεσα απο εντεχνο τροπο) οπως εκανε ο Rdoherty γιατι η βρισια και η προσβολη παραμενει το ιδιο ακομα και αν εχει ειπωθει εμεσα και οχι αμεσα...

Και το ξαναλεω οτι στην περιπτωση του Rdoherty δεν ηθελα διαγραφη. Ενα συγνωμη σε μενα στην Κατερινα στον unforgiven ηθελα...

Και ο Marvin τωρα μπορει να παρεξηγηθει με αυτο που εγραψα.
Οτι εκανε copy paste αυτο που ηθελε μονο να κανει, για να γραψει το δικο του και οχι ολη την φραση μου.

Ε ΚΑΙ ???

Ας παρεξηγηθει.. Δεν θα ερθουμε στα μαχαιρια για χαζομαρες.. Ομορφα και ωραια θα γραψουμε και θα μιλησουμε οπως κανουμε...

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ''Η ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ' Θα υπαρχουν παντα μεσα σε 5.500 κοσμο.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ειναι οταν αρχιζουμε και βριζουμε και ειρωνευομαστε.

Εκει ας εστιασουμε το προβλημα γιατι αυτο ειναι το πραγματικο προβλημα...

Ποσες φορες εμενα μου τα εχουν φουσκωσει ορισμενα ατομα απο εδω μεσα με αυτα που γραφουν... Δεν τους προσβαλα ποτε ομως... Θεωρω χαζομαρες αυτα που λενε... Ειναι ομως η γνωμη τους. (προσωπικα δεν την σεβομαι γιατι την θεωρω λαθος)
Και τι εννοω λοιπον με το σεβασμος σε ολα τα μελη αφου δεν την σεβομαι πρωτος εγω που ζηταω κατι τετοιο?

Εννοω το απλο.

Πρεπει να την δειχνουμε στο Forum. Στο μυαλο μας μεσα μπορουμε να σκεφτομαστε οτι θελουμε για τον αλλον.
Στο forum μεσα ομως πρεπει να δειχνουμε σεβασμο=ανοχη εως εκει που δεν μας προσβαλει σε προσωπικο επιπεδο αυτο που γραφει στο post.
Αν μας προσβαλει και μας υβριζει υπαρχουν τα αρμοδια οργανα στο site να λαβουν τα απαραιτητα μετρα.

Πιστευω να το εκανα περισσοτερο απλο τωρα...

Reaction score
4
Τα λόγια του αέρα που δεν οδηγούν πουθενά αλλά παρ' όλα αυτά δεν είναι ανούσια είναι ένα μάλλον πρωτοφανές φαινόμενο.
Τέλος πάντων, εδώ είναι ένα thread σχολιασμού για τη βελτίωση του site, ας μην το κάνουμε ίδιο με αυτά που θέλουμε να αποφύγουμε.
Εδω ο Marvin εξηγει με το δικο του σκεπτικο.
Πολυ σωστα κανει..

Μιλαει πχ για πρωτοφανες φαινομαινο.
Εγω πρεπει να παρεξηγηθω δηλ?

Ξερουμε ολοι οτι η κυριολεξια της λεξεως αλλαζει μορφη και εννοια αναλογα με πως θα την πουμε και θα την γραψουμε...

ΠΧ Λετε λογια του αερα γιατι αν και οχι ανουσια δεν οδηγουν πουθενα.
Εχει αλλη εννοια ομως.

Εννοουσα οτι ειναι λογια του αερα και δεν οδηγουν πουθενα για τον απλο λογο του οτι αν δεν δειχνουμε σεβασμο δεν μπορουμε να τα εφαρμοσουμε.

Αλλο παραδειγμα.
Αυτα που λετε Κ.Καραμανλη για την αναδασωση ειναι λογια του αερα γιατι ξερετε οτι δεν θα το εφαρμοσετε. (Το ειπε ο Παπανδρεου στην βουλη)
Εννοουσε μηπως...

Α) Ειναι λογια του αερα δηλ ανοησιες η αναδασωση?
β) Εννοουσε οτι ειναι λογια του αερα γιατι του ζηταει να τα εφαρμοσει αλλα ξερει οτι δεν θα το κανει?

Εγω βλεπω το Β σαν το σωστο. Εσεις?

Ο Marvin προτιμησε να το δεις οπως αυτος ηθελε με την στυγνη κυριολεξια των λεξεων.
Καποιοι αλλοι καταλαβαν τι ηθελα να πω...

Ειναι ενα απλο παραδειγμα...

ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ εγω τωρα τι εγινε?
ΤΙΠΟΤΑ δεν εγινε...

Εχει το δικο του σκεπτικο και καλα κανει! Δεν εβρισε δεν προσβαλε και δεν απαξιωσε κανεναν!

Ετσι πρεπει να φερομαστε ολοι σε ολους !!!

Reaction score
0
Δηλαδή με "απλά" λόγια, εσύ εννοούσες πως ότι και να πούμε, ότι προσπάθειες ή μέτρα και να παρθούν είναι "λόγια του αέρα" , αφού αν δεν δείχνουμε σεβασμό προς τον άλλο δεν γίνεται τίποτα ?
Ενώ όταν δείχνουμε (στο forum τουλάχιστον) δεν υπάρχουν και σοβαρές παρεξηγήσεις ?

Ενώ από την άλλη εμείς είδαμε την φράση σου κυριολεκτικά ως προσβολή , σαν αυτή του Παπαντρέου προς τον Καραμανλή?

ΥΓ
Αν δεν ήθελες να πεις αυτό άστο καλύτερα ... δεν νομίζω να βγάλω άκρη.

Reaction score
1
Ψήφισα ότι πρέπει να είναι πιο αυστηρή.

Κατ' αρχήν, σαν μια κοινότητα που είμαστε, πρέπει να υπάρχουν σαφείς κατεγραμμένοι κανόνες συμπεριφοράς και όρια όπως και κατεγραμμένες συνέπειες. Όταν κάποιο μέλος παραβεί αυτά τότε η διαχειριστική ομάδα θα πρέπει να εφαρμόζει αυτά κατά γράμμα....

Αισθάνομαι ότι η έλλειψη πλαισίου κάνει την δουλειά της διαχειριστικής ομάδας πιο δύσκολη αφού δεν υπάρχει σημείο αναφοράς και χειρίζεται την κάθε κατάσταση αναλόγως με τα κριτήρια της στιγμής.

Όπως βλέπουμε και από την τροπή της συζήτησης, σαν Έλληνες δεν έχουμε αυτο-έλεγχο. Πρέπει να πούμε το μακρί και το κοντό μας, είτε θέλει να το ακούσει ο άλλος είτε δεν θέλει.

Αυτή η παρεξηγημένη κατανόηση του τι εστί Δημοκρατία και ελευθερία λόγου δημιουργεί δυσάρεστες καταστάσεις που μας χαλάνε όλους. Προσωπικά παρακολουθώ το φόρουμ για να κερδίσω από την εμπειρία των άλλων αλλά και για να δώσω στους άλλους.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.931
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll