Η Διαχειριστικη ομαδας θα επρεπε να ειναι...

Η Δ.Ο στο μελλον θα πρεπει να ειναι...

• Περισσοτερο ελαστικη.

Votes: 9 13,4%
  • Περισσοτερο αυστηρη.

Votes: 21 31,3%
  • Να συνεχισει οπως σημερα.Αψογη δουλεια!

Votes: 26 38,8%
  • Δεν παει να βγαλει τα ματια της?

Votes: 11 16,4%

• Total voters
    67
Reaction score
14
Απάντηση: Η Διαχειριστικη ομαδας θα επρεπε να ειναι...

Εγώ πάλι όχι. Ιδιαίτερα αν "κτύπαγε" ιδιαίτερα ευαίσθητες χορδές.

Reaction score
0
Νίκο δεν είπα αυτό ούτε μίλησα για μαγκιές...
Μίλησα όμως για τον τρόμο που μας πιάνει όταν έχουμε μπροστά μας κάποιον καλύτερο από εμάς. Το θέμα συμπεριφοράς είναι ανεξάρτητο και δεν αφορά μόνον τους άλλους αλλά και τους εαυτούς μας, όσο κι αν νομίζουμε ότι είμαστε αλάθητοι...
Μην ψαρωνεις ρεεεεεεε.....μην εχεις ανασφαλειες!!!:happy_8:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Νίκο δεν είπα αυτό ούτε μίλησα για μαγκιές...
Μίλησα όμως για τον τρόμο που μας πιάνει όταν έχουμε μπροστά μας κάποιον καλύτερο από εμάς. Το θέμα συμπεριφοράς είναι ανεξάρτητο και δεν αφορά μόνον τους άλλους αλλά και τους εαυτούς μας, όσο κι αν νομίζουμε ότι είμαστε αλάθητοι...
Προσωπικα μιλωντας ,δεν με πιανει κανενας τρομος.
Παντου υπαρχει καποιος που ειναι καλυτερος ,δυνατοτερος,ομορφοτερος απο μας.
Αν η συμπεριφορα του δεν ειναι η πρεπουσα ...απλα δεν μου κανει.
Αλαθητος ειναι αυτος που δεν κανει τιποτε!:happy_4:

Reaction score
2

Η διαχειριση του φορουμ σε γενικες γραμμες ειναι πολυ καλη σε συγκριση με αλλα φορουμ που παρακολουθω. Το προβλημα μου και το μοναδικο ειναι οταν κλειδωνονται θεματα η διαγραφονται ποστ. Η καλυτερη λυση για μενα (και αυτο ειναι κατι που μ αρεσε παρα πολυ οταν ειχε γινει για πρωτη φορα) σε ασχετα ή υβριστικα ποσταρισματα ειναι η μεταφορα τους απο το κυριο θεμα και ταυτοχρονα το κλειδωμα τους ωστε αυτοι που εχουν ξεκινησει το ασχετο ή τον πολεμο , να μην μπορουν να τον συνεχισουν . Ο λογος που δεν μ αρεσει να κλειδωνονται θεματα ειναι οτι ολο και καποια παραπανω πληροφορια μπορει να προσθεσει καποιος και να ξεστραβωνομαστε οσοι μας ενδιαφερει το θεμα.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η Διαχειριστικη ομαδας θα επρεπε να ειναι..

Δεν το συζητάμε αυτό...
Εγώ όμως θα συγχωρούσα τις ιδιαιτερότητες κάποιου αν είχε την εν λόγω αξία.
Όποιος έχει πάρει πολύ αέρα επειδή έχει τεχνικές γνώσεις , επειδή είναι mod κλπ, συχνά εκφράζετε με τρόπο άσχημο προς τους άλλους ... η γνωστή μας κατάσταση και ως "ύπευση καλαμιού".

Φυσικά πρέπει να υπάρχει ανοχή και κατανόηση αυτής της ιδιαιτερότητας γιατί είναι εντελώς φυσικό και συμβαίνει σε κάποιο βαθμό στην συντριπτική πλειοψηφία τέτοιων ατόμων.

Μια "λύση" για τους mod είναι να τους την λέμε όταν κάνουν την χοντράδα.
Είναι πολύ κακό που στα πιο πολλά forum δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα γιατί γίνονται συνεχώς χειρότεροι... απλά να μην το παρακάνουμε γιατί χαλάει το forum.
Για τους άλλους δυστυχώς είναι πιο δύσκολο , αλλά αν τους δώσεις να καταλάβουν ότι η ανοχή που δείχνει το forum στην άσχημη συμπεριφορά τους είναι επειδή τους έχει "ανάγκη" λόγο γνώσεων και τίποτα άλλο, μπορεί μερικοί με φιλότιμο να το μειώσουν αρκετά.

Reaction score
7
Κατα την άποψή μου η διαχειριστική ομάδα έπρεπε να είναι αόρατη. Δεν έπρεπε να την ξέρει κανείς επειδή δεν παρεμβαίνει. Κατά την άποψή μου εδώ παραεπεμβαίνει και το πρόβλημα δεν είναι στην διαχειριστική ομάδα αλλά παρακάτω, οπότε αναγκάζεται να επέμβει η διαχείριση. Για να είναι όμως η ΔΟ αόρατη πρέπει η συντονιστική ομάδα να έχει εντελώς άλλα χαρακτηριστικά.

Reaction score
4
Ειναι σχεδον ακατορθωτο να φαινεσαι σωστος σε 5500 χιλιαδες ατομα.
Δεν μπορεις να υπολογισεις ποιο ειναι το σωστο σε τοσο κοσμο.

Ειναι σαν τον αφρο Noxsema ..... που οσο και να βαλεις ....παντα σου μενει στο χερι λιγο....
Δεν μπορεις να υπολογισεις...:happy_8:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Αν και είναι άσχετο με το θέμα μας και παρόλο που εγώ την απάντηση την γνωρίζω, Ανδρέα θα ήθελα μια μικρή τοποθέτηση επί της ανησυχίας του x-man. :cool_4:
To AVSite ειναι φτιαγμενο με τετοιο τροπο ωστε μπορει ανετα να συνεχισει την επιτυχημενη διαδρομη του ακομα και εαν ο ιδρυτης/ιδιοκτητης αυτου παψει να υπαρχει η αποχωρησει... :prof:

Με λιγα, καλα, και απλα λογια δηλαδη AVSite is here to stay!:cool_4:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Ο λόγος που κάποιος ποστάρει στην ΔΟΘ δεν είναι απαραίτητα ο χαβαλές, αλλά η επικοινωνία με φίλους και η ανταλλαγή απόψεων περί διαφορετικών θεμάτων.
Συμφωνούμε - κι εγώ γράφω στη ΔΟΘ άλλωστε.
Είναι ένα σημαντικό και, για μένα τουλάχιστον, απαραίτητο κομμάτι του forum.

Αυτό θα πρέπει να είναι κριτήριο (το ότι ποστάρουν μόνο στη ΔΟΘ)για την έκφραση η μη απόψεων περί αυτών που γράφουν σε τεχνικά θέματα; Δεν μπορώ να παρακολουθήσω το συσχετισμό.
Να σε βοηθήσω, Μιχάλη, με ένα παράδειγμα.
Ας υποθέσουμε ότι έχουμε ένα τεχνικό κατά βάση forum και σε αυτό υπάρχει ο Γιωργάκης που postάρει κατά 99% χρήσιμα πράγματα στο τεχνικό κομμάτι του forum και ο Κωστάκης που postάρει κατά 99% στη ΔΟΘ.

Aν, για τον Α ή Β λόγο, ο Γιωργάκης πάνω στη διαφωνία του με κάποιο τρίτο μέλος για κάποιο τεχνικό θέμα ξεφύγει απο τα όρια και εκφραστεί με άκομψο τρόπο, έχει το δικαίωμα ο Κωστάκης να ζητήσει την τιμωρία του Γιωργάκη?

Ρωτάω γιατί με ενδεχόμενο ban του Γιωργάκη ο Κωστάκης δε χάνει και τίποτα αφού χ3στηκε για το τεχνικό κομμάτι του forum ούτως ή άλλως - σε αντίθεση με τα μέλη που επισκέπονται το forum για να μάθουν 5 πράγματα (πέρα απο τον καιρό, ανέκδοτα, χαβαλέ, επικοινωνία με φίλους κλπ. - που και αυτά χρειάζονται βεβαίως-βεβαίως) και τα οποία έχουν πολλά να χάσουν απο ενδεχόμενη απομάκρυνση του Γιωργάκη απο το forum.

Πριν απαντήσει κάποιος το "αν διαφωνούν με την απομάκρυνση του Γιωργάκη, ας το πουν", να λάβετε υπόψην σας ότι τα περισσότερα από τα 5500 μέλη του AVSite που έχουν 20-30-100 post και αρκούνται στο να διαβάζουν, κατά κύριο λόγο, γράφτηκαν για να ενημερώνονται και όχι για να παίρνουν μέρος σε ίντριγκες κλπ. Οι άνθρωποι δεν έχουν τη "λόξα" που έχουμε εμείς με τη συμμετοχή στα "κοινά" του forum (ίσως είναι λογικό να μη νοιώθουν το forum τόσο "δικό τους") οπότε το πιθανότερο είναι να μην εκφραστούν καν.

Δηλαδή, επειδή εχω τεχνικές γνώσεις τίθεμαι αυτόματα στο απειροβλητο και δύναμαι να εκφέρω απόψεων που πρσβάλλουν και μειώνουν τα άλλα μέλη;
Το πας στο άλλο άκρο. Δεν είπα αυτό. Ούτε κι ο Νίκος υποστήριξε κάτι τέτοιο.

Τέλος, θεωρώ επισφαλές ή αυθαίρετο να αναφέρεις ότι το forum είναι κατα βάση τεχνικό. Αυτό από που συνεπάγεται;
Η ερώτησή μου ήταν καθαρά υποθετική (βλ. "αν υποθέσουμε ότι το forum είναι κατά βάση τεχνικό") και στηρίζεται στην αίσθηση που είχα όταν γράφτηκα εδώ (δίνει κι ο τίτλος ένα hint είναι η αλήθεια... :happy_8: ).

Όπως είπα και παραπάνω δεν θεωρώ ότι είμαστε οι αρμόδιοι να δώσουμε τη "γραμμή" του forum. Μπορούμε να έχουμε μία άποψη για το είδους του forum στο οποίο έχει εξελιχθεί το avsite, μπορούμε να υποθέσουμε ποιός ήταν αρχικά ο σκοπός του Ανδρέα αλλά, τελικώς, η απόφαση για τα πλαίσια στα οποία θα κινηθεί τώρα και στο μέλλον τα AVSite ανήκει στη ΔO. Μέχρι να τοποθετηθεί επί του θέματος η ΔΟ εμείς μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε.

Αυτά απο εμένα και συγγνώμη αν γίνομαι κακός. Είμαι απο Day 1 εδώ μέσα οπότε πιστεύω έχω το δικαίωμα να εκφράσω την ανησυχία μου που, ορισμένες φορές, βλέπω το "τεχνικό fοrum" στο οποίο γράφτηκα στις 09-08-2004, και το οποίο με μεγάλη χαρά είδα να γίνεται "τεχνικό forum"-Παρέα με τον καιρό, να ξεφεύγει προς το Παρέα-"τεχνικό forum" με κίνδυνο να μείνει στο τέλος μόνο η παρέα και 5-6 άτομα που θα κρατάνε το τεχνικό κομμάτι.

Πιστεύω πως κάποια στιγμή πρέπει να δούμε που βρίσκονται τα όρια μεταξύ χαβαλέ και ουσίας. Θεωρώ πως, ΑΝ τελικά βρισκόμαστε σε ένα Τεχνικό, κατά βάση, forum, δεν πειράζει, καμμια φορά, η ουσία και η γνώση να λειτουργούν εις βάρος του χαβαλέ, των τύπων, της παρέας ενώ το αντίθετο πειράζει.

Αν βρισκόμασταν στο Cosmopolitan.gr θα συμφωνούσαμε απόλυτα.

Reaction score
0

Η Δ.Ο στο μελλον θα πρεπει να ειναι...

1. Τυπική
2. Κατά το δυνατόν, δίκαιη και αντικειμενική χωρίς προκαταλήψεις και φαβοριτισμούς
3. Να ξαναδιαβάσει τους κανονισμούς του forum, διότι ως γνωστόν, η επανάληψη ''εστί μήτηρ πάσης μαθήσεως''

Reaction score
5
Καταπληκτικό, όντως. Και ο τέταρτος που το κλείδωσε τελικά (Αkis) αγνόησε εντελώς τη συζήτηση για ένα σοβαρό θέμα που αφορά τη λειτουργία του site και τα έριξε στους χρήστες "που τσακώνονται για το ποια εταιρεία θα τους τα πάρει"....
ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ που αφορά την λειτουργια του site? Τους διαπληκτισμούς μεταξύ 2-3-4 users που δεν συνεισέφερε ΤΙΠΟΤΑ στο συγκεκριμένο thread?
Η αφορμή για τον διαπληκτισμό ήταν σχόλια εν είδει αστείου για την συμπεριφορά συγκεκριμένων 1-2 μελών που μας (εννοώ των υπολοίπων 5000 μελών) τα έχουν πρήξει με τις κάθετες, φανατικές και τελικά ύποπτες απόψεις τους υπέρ μιας κονσόλας (GET A LIFE!!). Ίσως να ήταν παραπάνω ειρωνικά απ'όσο θα έπρεπε, αλλά εδώ είμαστε, ελληνικά ξέρει ο καθένας (ελπίζω) για να απαντήσει. Αντί αυτού αρχίζει η γκρίνια κατά των mods.

2) Τα γραπτά του mod δεν κρίνονται με τον ίδιο τρόπο όπως των απλών χρηστών. Άλλη βαρύτητα έχουν τα λεγόμενα ενός τυχαίου χρήστη και άλλη ενός mod που υποτίθεται ότι εκφράζει το site.
ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ;; Είστε με τα καλά σας; Μου λέει εμένα ο Ανδρέας κάθε πρωί τι να γράψω την υπόλοιπη ημέρα; Μου έχει δώσει ποτέ κατεύθυνση; Βρε, αφού δεν έχετε καταλάβει τίποτα για το avsite.gr γιατί το εξισώνετε με άλλα forums; Είναι διαφορετικά τα πράγματα εδώ.
Οι mods απλά υπάρχουν για να υπάρχουν πολλά ζευγάρια μάτια στα διάφορα topics. Δεν τα παίρνουν, δεν παίρνουν γραμμή, δεν συμμετέχουν σε κανα κλειστό club! Επιτέλους με την 'αντικαθεστωτική' καραμέλα! Απλά μέλη είμαστε, επιφορτισμένα με μια παραπάνω δουλειά, τίποτα παραπάνω! Αλλά βέβαια. Θεωρείτε ότι οι mods έχουν εξουσία (Ναι, τώρα ερεθίστικα...) και θέλετε λίγη. Θεμιτό, έτσι είναι η ανθρώπινη φύση.

Παρατηρώ ότι συνήθως η γκρίνια είναι από μικρά σε ηλικία μέλη. Εδώ μου βρήκατε να κάνετε την επανάστασή σας, μη θέσω!!!!

Grow up!! :happy_4:

Άντε, με συγχύσατε πρωί πρωί, γέρο άνθρωπο...

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Η Διαχειριστικη ομαδας θα επρεπε να ειναι...

To AVSite ειναι φτιαγμενο με τετοιο τροπο ωστε μπορει ανετα να συνεχισει την επιτυχημενη διαδρομη του ακομα και εαν ο ιδρυτης/ιδιοκτητης αυτου παψει να υπαρχει η αποχωρησει... :prof:

Με λιγα, καλα, και απλα λογια δηλαδη AVSite is here to stay!:cool_4:
θα μου επιτρέψεις να αμφιβάλλω. Δεν ξέρω που στηρίζεσαι σε αυτό που λες, αλλά όταν φεύγει ή αποχωρεί κάποιος που έχει φτιάξει κάτι που το αγαπάει, ποτέ δεν μπορεί να αντικατασταθεί επάξια από άλλον.
Γιατί; Απλά ποτέ δεν υπάρχει περίπτωση ο άλλος (αντικαταστάτης ή διάδοχος) να αγαπάει το ίδιο με αυτόν που το δημιούργησε.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Re: Απάντηση: Η Διαχειριστικη ομαδας θα επρεπε να ειναι...

....
Να σε βοηθήσω, Μιχάλη, με ένα παράδειγμα.
Ας υποθέσουμε ότι έχουμε ένα τεχνικό κατά βάση forum και σε αυτό υπάρχει ο Γιωργάκης που postάρει κατά 99% χρήσιμα πράγματα στο τεχνικό κομμάτι του forum και ο Κωστάκης που postάρει κατά 99% στη ΔΟΘ.

Aν, για τον Α ή Β λόγο, ο Γιωργάκης πάνω στη διαφωνία του με κάποιο τρίτο μέλος για κάποιο τεχνικό θέμα ξεφύγει απο τα όρια και εκφραστεί με άκομψο τρόπο, έχει το δικαίωμα ο Κωστάκης να ζητήσει την τιμωρία του Γιωργάκη?
.....
Το ερώτημα του Κώστα είναι πραγματικά σοβαρό και δίνει τροφή για σκέψη.

Ωστόσο, το κομμάτι που έχω επισημάνει θέτει το θέμα διαφορετικά. Ασφαλώς και ο Κωστάκης δεν μπορεί να παρέμβει σε μια τεχνική διαφωνία έστω κι αν τα πράγματα ξεφύγουν, γιατί πάντα θα υπάρχουν τεχνικά πράγματα που δεν τα ξέρει και που οδήγησαν, ενδεχομένως, στην οργισμένη διαφωνία.
Αν όμως ο Γιωργάκης φερθεί απρεπώς σε ένα θέμα που δεν συνίσταται σε διαφορά απόψεων επί τεχνικών θεμάτων αλλά σε κάτι που είναι προσεγγίσιμο από όλα τα μέλη και τα αφορά, τότε μιλάει επί ίσοις όροις και ο Κωστάκης, κατά τη γνώμη μου, έχει δικαίωμα να ζητήσει να αφαιρεθεί από το Γιωργάκη η δυνατότητα να φέρεται άσχημα.

Το ερώτημα είναι, πόσοι Γιωργάκηδες υπάρχουν σε κάθε χώρο συζήτησης? Πόσοι αποτελούν την εξαίρεση στον κανόνα του ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ?

sk

Reaction score
501
Καλημέρα σε όλους,
Είμαι ένας απ’ αυτούς που συμμετέχω κυρίως «διαβάζοντας».
Γιατί η «ενημέρωση» μου είναι ο κυριότερος λόγος της συμμετοχής μου.
Ένας άλλος λόγος είναι η δυνατότητα να ζητήσω «βοήθεια» βεβαίως βεβαίως.:happy_5:

Για την κάλυψη των παραπάνω, αναζητώ απόψεις «ουσιαστικές» ει δυνατόν «τεκμηριωμένες»..
Προέχει δηλαδή για μένα κυρίως το τι λέγεται και όχι το πως λέγεται.

Έτσι είμαι ιδιαίτερα ελαστικός με μέλη όπως π.χ. ο Κ.Κ. ή ο RD, γιατί αναγνωρίζω ότι με τα λεγόμενα τους μου προσφέρουν μια διαφορετική οπτική ή αν θέλετε μια διαφορετική θεώρηση πραγμάτων που λάμβανα λίγο πολύ ως δεδομένα.

Το όφελος είναι τέτοιο για μένα, που εύκολα παραβλέπω την κατά καιρούς και κατά περίπτωση «προβληματική» συμπεριφορά τους (δικαιολογημένη / αδικαιολόγητη – θελημένη / αθέλητη).
Με την ευκαιρία αυτή, θα ΄θελα να πω ότι αυτό το «προβληματική» πολλές φορές εντοπίζεται /επεξηγείται & αιτιολογείται, ως συμπεριφορά που δεν αρμόζει σε καλεσμένο σε ένα σπίτι.
Είναι μια συμπεριφορά προσβλητική απέναντι στον οικοδεσπότη.

Διαφωνώ με αυτό. Παρακολουθώντας από την γένεση του το forum, ποτέ δεν αισθάνθηκα «καλεσμένος» σε σπίτι.

Για μένα πιο πολύ μοιάζει με παρακολούθηση ενός αγώνα στο γήπεδο.
Εκεί – όπως και στο διαδίκτυο - δεν υπάρχει ενιαία άποψη περί συμπεριφοράς.
Ο καθένας είναι μόνος του.
Ο διπλανός μου μπορεί να βρίζει όσο θέλει τον διαιτητή, αλλά αυτό είναι μια συμπεριφορά που χαρακτηρίζει τον ίδιο και μόνο.
Προσωπικά, ούτε θα με παρασύρει σε ανάλογη συμπεριφορά, ούτε θα απαιτήσω να τον «βγάλουν έξω», ούτε και θα σηκωθώ να φύγω «προσβλημένος».
Η παραμονή μου εξαρτάται αποκλειστικά από την από την ποιότητα του αγώνα που παρακολουθώ.

Και έρχομαι στους συντονιστές.
Απ΄ αυτούς περιμένω κινήσεις που θα βελτιώσουν τον «αγώνα» που παρακολουθώ.
Ποιες και προς ποια κατεύθυνση ?
Ούτε που ξέρω.
Εντάξει υπάρχουν κάποιες προφανείς κινήσεις που θα ήθελα, όπως π.χ. θέματα που να μην πλατειάζουν, αποφυγή προσωπικών χαρακτηρισμών, τα γραπτά να μένουν (γιατί πρέπει να μένουν), αλλά το πως θα μπορούσαν να επιτευχθούν δεν το ξέρω.

Ούτε και θέλω να το ξέρω δηλαδή, γιατί πραγματικά πιστεύω ότι δεν με αφορά.
Αφορά τον εμπνευστή αυτού του Site, ο οποίος θα κινηθεί στην πορεία που έχει χαράξει, με το έμψυχο υλικό που έχει επιλέξει για να τον υποστηρίξει.

Εγώ – και πιστεύω το κάθε μέλος - το μόνο που μπορώ πρακτικά να γνωρίζω και να κρίνω, είναι το αποτέλεσμα των προσπαθειών τους – αυτό που προσλαμβάνω.

Μου κάνει ή δεν μου κάνει – τόσο απλά.

PS
Μαρία,
Το ερώτημα σου είναι δίκοπο μαχαίρι.
Προσωπικά μιλώντας, δεν θα ήμουν ακριβοδίκαιος.
Γιατί εάν π.χ. στόχος μου είναι να ταρακουνήσω και να ξεστραβώσω τον κόσμο, κάνοντας τον πιο συνειδητοποιημένο στις επιλογές του, θα έδειχνα μεγαλύτερη ανοχή / επιείκεια στον κ@λοχαρακτηρα που όμως συνεισφέρει δυναμικά προς αυτή την κατεύθυνση.
Αλλά και πάλι ..... ποιος είμαι εγώ ....:happy_4:

Reaction score
0
ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ που αφορά την λειτουργια του site? Τους διαπληκτισμούς μεταξύ 2-3-4 users που δεν συνεισέφερε ΤΙΠΟΤΑ στο συγκεκριμένο thread?
Η αφορμή για τον διαπληκτισμό ήταν σχόλια εν είδει αστείου για την συμπεριφορά συγκεκριμένων 1-2 μελών που μας (εννοώ των υπολοίπων 5000 μελών) τα έχουν πρήξει με τις κάθετες, φανατικές και τελικά ύποπτες απόψεις τους υπέρ μιας κονσόλας (GET A LIFE!!). Ίσως να ήταν παραπάνω ειρωνικά απ'όσο θα έπρεπε, αλλά εδώ είμαστε, ελληνικά ξέρει ο καθένας (ελπίζω) για να απαντήσει. Αντί αυτού αρχίζει η γκρίνια κατά των mods.
To θέμα αυτό ήταν ανοιχτό επί 2-3 εβδομάδες και δεν ξέρω αν είχε ξεφύγει από τα όρια νωρίτερα αλλά σε κάθε περίπτωση δεν κλειδώθηκε τότε, ούτε υπήρξε καμία παρέμβαση.
Αντιθέτως κλειδώθηκε όταν χρήστες άρχισαν να διαφωνούν με τα εριστικά γραφόμενα συντονιστών. Οπότε με τη δική μου λογική είναι αστείο να παραβλέπεται αυτό και να το κλειδώνετε για ότι υποτίθεται ότι είχε γίνει πριν μια εβδομάδα.

ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΥΤΑ;; Είστε με τα καλά σας; Μου λέει εμένα ο Ανδρέας κάθε πρωί τι να γράψω την υπόλοιπη ημέρα; Μου έχει δώσει ποτέ κατεύθυνση; Βρε, αφού δεν έχετε καταλάβει τίποτα για το avsite.gr γιατί το εξισώνετε με άλλα forums; Είναι διαφορετικά τα πράγματα εδώ.
Οι mods απλά υπάρχουν για να υπάρχουν πολλά ζευγάρια μάτια στα διάφορα topics. Δεν τα παίρνουν, δεν παίρνουν γραμμή, δεν συμμετέχουν σε κανα κλειστό club! Επιτέλους με την 'αντικαθεστωτική' καραμέλα! Απλά μέλη είμαστε, επιφορτισμένα με μια παραπάνω δουλειά, τίποτα παραπάνω! Αλλά βέβαια. Θεωρείτε ότι οι mods έχουν εξουσία (Ναι, τώρα ερεθίστικα...) και θέλετε λίγη. Θεμιτό, έτσι είναι η ανθρώπινη φύση.
Ποιά είναι η διαφορά δηλαδή; Τι διακρίνει το Avsite που το κάνει τόσο φανταστικό και μοναδικό στα παγκόσμια δεδομένα;
Ένα τεχνικό forum είναι, με συντονιστές που υποτίθεται ότι κρατάνε τη συζήτηση εντός θέματος και σε κάποιο ήρεμο τόνο.

Αν αντιθέτως είναι μια παρέα 10 φίλων που δεν ενδιαφέρεται να θεσπίσει κανόνες για την επικοινωνία των άλλων 4990 μελών ή τους αλλάζει κατά βούληση ή τους εφαρμόζει όποτε το θυμάται και αυτό είναι μια ιδανική κατάσταση που πρέπει να θαυμάζουμε λυπάμαι αλλά διαφωνώ.

Καλώς ή κακώς, στα άλλα forum που καταλαβαίνω πως δουλεύουν και τολμώ να εξισώνω με το avsite ένας mod έχει κάποιες αρμοδιότητες που φυσικά δεν μπορούν να έχουν όλοι. Προσωπικά δεν τις θέλω και δεν έχω επιδιώξει ποτέ να τις αποκτήσω σε κανένα forum. Αλλά αν αποφάσιζα να αναλάβω αυτή την έστω μικρή ευθύνη, θα φρόντιζα με την υπόλοιπη συμπεριφορά μου να μη δημιουργώ τις καταστάσεις που υποτίθεται ότι είμαι εκεί για να προλάβω.
Αν αυτά τα αυτονόητα δεν ισχύουν στο avsite.gr για το οποίο φαίνεται ότι δεν έχω καταλάβει τίποτα λυπάμαι.

Τέλος, αυτό είναι ένα τόπικ στο οποίο η ΔΟ ζητά τη γνώμη των μελών για τη λειτουργία του forum. Τους εφιστώ την προσοχή σε μια κατάσταση για την οποία παραπονέθηκαν και άλλοι χρήστες, όπως ακριβώς ζήτησε ο admin να κάνουμε στο πρώτο ποστ και δεν περιμένω καμία απάντηση από εσένα.

Reaction score
5
To θέμα αυτό ήταν ανοιχτό επί 2-3 εβδομάδες και δεν ξέρω αν είχε ξεφύγει από τα όρια νωρίτερα αλλά σε κάθε περίπτωση δεν κλειδώθηκε τότε, ούτε υπήρξε καμία παρέμβαση.
Αντιθέτως κλειδώθηκε όταν χρήστες άρχισαν να διαφωνούν με τα εριστικά γραφόμενα συντονιστών. Οπότε με τη δική μου λογική είναι αστείο να παραβλέπεται αυτό και να το κλειδώνετε για ότι υποτίθεται ότι είχε γίνει πριν μια εβδομάδα.
Εμ, είδες που δεν καταλαβαίνεις τίποτα; Στο εν λόγω θέμα έγραψα ότι ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΚΛΕΙΔΩΣΕΙ θέμα. Ανέχομαι, όπως όλοι μας εδώ, μερικά μέλη με κολλημένο εγκέφαλο. Μετά από 50+ σελίδες όμως, έφτασε το μαχαίρι στο κόκκαλο. Όλα έχουν όριο. Το ότι ο τελευταίος διαπληκτισμός έγινε μεταξύ κάποιου συντονιστή και κάποιου μέλους, ήταν καθαρά τυχαίο. Συγκυρία. Αν το πάρεις στατιστικά, οι συντονιστές περνούν περισσότερη ώρα στο site, άρα όλο και κάπου θα γράφουν.

Έχω πάρει απόφαση από εδώ και πέρα να κλειδώνονται θέματα στην κατηγορία που παρακολουθώ όταν παραστρατούν προς το κακό. Όταν τα προλαβαίνω. Έχω κι άλλες δουλειές ξέρεις...

Επιτέλους, ωραίο το καφενείο, αλλά από τον πολύ καφέ τεντώνουν τα νεύρα μας καμμιά φορά...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: Η Διαχειριστικη ομαδας θα επρεπε να ειναι...

Με την ευκαιρία αυτή, θα ΄θελα να πω ότι αυτό το «προβληματική» πολλές φορές εντοπίζεται /επεξηγείται & αιτιολογείται, ως συμπεριφορά που δεν αρμόζει σε καλεσμένο σε ένα σπίτι.
Είναι μια συμπεριφορά προσβλητική απέναντι στον οικοδεσπότη.

Διαφωνώ με αυτό. Παρακολουθώντας από την γένεση του το forum, ποτέ δεν αισθάνθηκα «καλεσμένος» σε σπίτι.

Για μένα πιο πολύ μοιάζει με παρακολούθηση ενός αγώνα στο γήπεδο.
Εκεί – όπως και στο διαδίκτυο - δεν υπάρχει ενιαία άποψη περί συμπεριφοράς.
Ο καθένας είναι μόνος του.
Ο διπλανός μου μπορεί να βρίζει όσο θέλει τον διαιτητή, αλλά αυτό είναι μια συμπεριφορά που χαρακτηρίζει τον ίδιο και μόνο.
Προσωπικά, ούτε θα με παρασύρει σε ανάλογη συμπεριφορά, ούτε θα απαιτήσω να τον «βγάλουν έξω», ούτε και θα σηκωθώ να φύγω «προσβλημένος».
Η παραμονή μου εξαρτάται αποκλειστικά από την από την ποιότητα του αγώνα που παρακολουθώ.
Quoted for truth.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv