Η γυναικάρα του ραπερ Ice T

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Απάντηση: Η γυναικάρα του ραπερ Ice T (!)

ήμουν σίγουρη ότι δεν ειστε πλαστικός χειρούργος...
δεν μας αναφέρατε ακόμη την ιδιότητα σας...τι γιατρός ακριβώς???ειδικότητα???
στην τέταρτη-πέμπτη δεκαετία ανήκει μάλλον η σύντροφος σας, αν υπάρχει, γιατί εγώ βρίσκομαι ακόμη στην τρίτη...και φυσικά δεν με ενδιαφέρουν οι διορθωτικές επεμβάσεις που σβήνουν τα σημάδια του χρόνου αλλά δεν κατακρίνω και όσες γυναίκες το κάνουν για να φαίνονται νεότερες...και το ειρωνικό "χαχαχαχα" σας δεν το καταλαβαίνω...είναι η άμυνα ή η επίθεση σας σε μία πολύ μικρότερη σας???
γιατί εκνευρίζεστε τόσο γιατρέ μου???ψυχραιμία...:D
εννοειται...όλοι τη γνώμη μας λέμε... απλά κάποιοι εκφράζονται κάπως...τεσπα...το ξεχειλώσαμε το θέμα...
δεν είναι τίποτα άλλο..ξεφύγαμε...και είναι και αφιέρωμα στην τσοντο-σεξουαλο τάδε του κυρίου τάδε
Ορίστε λοιπόν που πιάσαμε τις εικασίες γιά τις συντρόφους των μελών και τις δεκαετίες τους...χωρίς να μας έχουν φταίξει σε τίποτε να το κουράζουμε το θέμα...
Εάν είναι τιμή σας να είστε νέα,τότε τί μπορεί να είναι όταν μιλάτε σαν πολύ...μεγαλύτερη;:126:Γιά μένα θα ήταν αίγλη να ήμουν ηλικιακά όσο πιστεύετε,δυστυχώς όμως δεν είμαι!
Θα πρεπε να είστε ευτυχής γιά τα γέλια στα γραφόμενά μου,γιατί υπάρχουν και τα...κλάματα(ακόμα χειρότερα) με αυτά που διαβάζω...
Σημαντική σημείωση:Μην παίρνετε στα σοβαρά οτιδήποτε δε σας εκφράζει,γιατί δεν είναι ανακριβή τα γραφόμενά μου.Τίποτα δεν είναι υποχρεωτικό να προσέξετε...Κρατείστε τις δικές σας ιδέες και...καλή τύχη.
Γιά την ειδικότητά μου δε σκοπεύω να υπερηφανευτώ και να κάνω διαφήμιση.Αλλά την ΄΄ειδικότητα΄΄ αυτού που προσποιείται το χαζό ή πράγματι είναι,δεν την έχω,ούτε την κατέχω,ούτε θα την καλλιεργήσω στο μέλλον.
Ακόμα κι αν ισχυριζόμουν ότι είμαι πλαστικός χειρουργός,πάλι δε θ'αποδεχόσαστε τους ισχυρισμούς μου.Οπότε προς τί το όφελός σας;
Και ολοκληρώνω το θέμα σε ό,τι αφορά εμένα,τονίζοντας ότι τελικά την ειλικρίνεια πολλοί εμίσησαν,το ψεύδος σχεδόν ουδείς. Μολαταύτα,εύχομαι σε σας καλή πρόοδο και καλή...ανάρρωση από τις μελλούμενες πλαστικές...(Μόνο μη βρεθείτε στο δρόμο μου και γίνω χειρουργός σας γιά καμιά ΄΄διορθωτική΄΄...χαχαχα)
(Ο πληθυντικός αποτελεί συνέχεια του τίτλου ευγενείας που εσείς θέσατε...:612:)

Reaction score
0

Ορίστε λοιπόν που πιάσαμε τις εικασίες γιά τις συντρόφους των μελών και τις δεκαετίες τους...χωρίς να μας έχουν φταίξει σε τίποτε να το κουράζουμε το θέμα...
Εάν είναι τιμή σας να είστε νέα,τότε τί μπορεί να είναι όταν μιλάτε σαν πολύ...μεγαλύτερη;Γιά μένα θα ήταν αίγλη να ήμουν ηλικιακά όσο πιστεύετε,δυστυχώς όμως δεν είμαι!
Θα πρεπε να είστε ευτυχής γιά τα γέλια στα γραφόμενά μου,γιατί υπάρχουν και τα...κλάματα(ακόμα χειρότερα) με αυτά που διαβάζω...

Και ολοκληρώνω το θέμα σε ό,τι αφορά εμένα,τονίζοντας ότι τελικά την ειλικρίνεια πολλοί εμίσησαν,το ψεύδος σχεδόν ουδείς. Μολαταύτα,εύχομαι σε σας καλή πρόοδο και καλή...ανάρρωση από τις μελλούμενες πλαστικές...(Μόνο μη βρεθείτε στο δρόμο μου και γίνω χειρουργός σας γιά καμιά ΄΄διορθωτική΄΄...χαχαχα)
(Ο πληθυντικός αποτελεί συνέχεια του τίτλου ευγενείας που εσείς θέσατε...)
χαίρομαι αν ο λόγος μου δεν είναι παιδικός και παραπέμπει σε δεκαετία άλλη απο αυτή που ανήκω... και πραγματικά δεν έχω κανένα μα κανένα πρόβλημα να αποδείξω την ηλικία και το αντικείμενο της δουλειάς μου γιατί ακόμη και από το avatar μου φαίνεται ότι είμαι από τα άτομα που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να κρύβονται πίσω από την ανωνυμία τους...και όσον αφορά το θέμα "ηλικια" εσείς το ανοίξατε και εγώ απλά όφειλα να σας απαντήσω...

οι μελλοντικές πλαστικές, αν υπάρξουν, μάλλον αργούν πολύ για εμένα.....αλλά και στο δρόμο μου να βρεθείτε κάποια στιγμή ως γιατρός μου να είστε σίγουρος ότι face to face θα μου μιλήσετε πολύ διαφορετικά...

αν θέλετε απλά και δεν καταπατώ το απόρρητο σας, λύστε μου μια απορία...μήπως είστε ωτορυνολαρυγγολογος???αυτο ισως εξηγούσε πολλά...

καλό σας απόγευμα γιατρέ μου!!!!

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.698

Ότι βγάζει ένα κάρο λεφτά από τις φωτογραφίες τουρλώνοντας το ψεύτικά στήθη της για αληθινά?
Ξέρω πως διαφωνούμε αλλά εδώ το χάλασες τελείως. :136:

Ποιος σου είπε ότι θέλει να κοροϊδέψει τον κόσμο πως τα στήθη της είναι αληθινά;
Προσωπικά, στη γυναίκα που βλέπω μόνο σεξουαλικά, μου αρέσουν τα τεχνητά στήθη κι όχι τα φυσικά.
Δεν εξετάζω γιατί τα έβαλε, τι ανασφάλειες έχει (αν έχει), αν θα πρέπει να κάνει συντήρηση σε μερικά χρόνια κλπ Κρίνω αυτό που βλέπω κι εφόσον μου αρέσει that's all.

Όλες οι ενέργειες στη ζωή μας έχουν και το ρίσκο τους. Αν όμως κάποια από αυτές μας ανεβάζει ψυχολογικά τότε πιστεύω πως αξίζει να το ρισκάρουμε. Κάποια πράγματα έχουν γίνει ένα με την καθημερινότητά μας και επειδή τα θεωρούμε πια αναγκαία δε φανταζόμαστε τη ζωή μας χωρίς αυτά. Το αυτοκίνητο και το αεροπλάνο δεν έχουν το ρίσκο τους; Αλλά είναι απαραίτητα.

Πάντα θα υπάρχουν και οι ακραίες καταστάσεις αλλά δεν μπορούμε να τις έχουμε για παράδειγμα.

Reaction score
40

αν θέλετε απλά και δεν καταπατώ το απόρρητο σας, λύστε μου μια απορία...μήπως είστε ωτορυνολαρυγγολογος???αυτο ισως εξηγούσε πολλά...

καλό σας απόγευμα γιατρέ μου!!!!
Τι θα εξηγούσε δηλαδή ...ίσως? Τέτοιες αιχμές περί ειδικότητας δε νομίζω πως θα πρέπει να αιωρούνται στον αέρα με μια δόση απαξίωσης να πω?

Reaction score
1.213

Όλες οι ενέργειες στη ζωή μας έχουν και το ρίσκο τους. Αν όμως κάποια από αυτές μας ανεβάζει ψυχολογικά τότε πιστεύω πως αξίζει να το ρισκάρουμε. Κάποια πράγματα έχουν γίνει ένα με την καθημερινότητά μας και επειδή τα θεωρούμε πια αναγκαία δε φανταζόμαστε τη ζωή μας χωρίς αυτά. Το αυτοκίνητο και το αεροπλάνο δεν έχουν το ρίσκο τους; Αλλά είναι απαραίτητα.
Nα το αποφευγεις και το αυτοκινητο.Ιδιως αν ειναι μεγαλυτερο απο το δικο μου...:143:

Reaction score
40

Ξέρω πως διαφωνούμε αλλά εδώ το χάλασες τελείως.

Ποιος σου είπε ότι θέλει να κοροϊδέψει τον κόσμο πως τα στήθη της είναι αληθινά;
Προσωπικά, στη γυναίκα που βλέπω μόνο σεξουαλικά, μου αρέσουν τα τεχνητά στήθη κι όχι τα φυσικά.
Δεν εξετάζω γιατί τα έβαλε, τι ανασφάλειες έχει (αν έχει), αν θα πρέπει να κάνει συντήρηση σε μερικά χρόνια κλπ Κρίνω αυτό που βλέπω κι εφόσον μου αρέσει that's all.

Πάντα θα υπάρχουν και οι ακραίες καταστάσεις αλλά δεν μπορούμε να τις έχουμε για παράδειγμα.
:142:Άλεξ ίσως να είσαι από τους λίγους που τους αρέσουν μόνο τα πλαστικά μεμέ. Αυτό είναι θέμα δικό σου.
Όμως δεν βλέπω καμιά λογική γυναίκες να ανεβαίνουν ψυχολογικά για να γίνουν στο τέλος της γραφής άλλη μια στη λίστα των ανδρών....τι σόι ικανοποίηση είναι αυτή να γίνεσαι το παιχνιδάκι ενός άνδρα μέχρι να βρει παιχνιδάκι άλλο με μεγαλύτερα πλαστικά μεμέ? Φυσικά ούτε αυτό σε ενδιαφέρει γιατί δεν είναι πρόβλημα δικό σου αλλά της οποιασδήποτε κοκοΤ.

Θεωρείς απαραίτητα το αυτοκίνητο και το αεροπλάνο...σωστά...τα μεμέ της κυρίας γιατί είναι τόσο απαραίτητα?
Να σου πω? :126:Για να βγάλει κανένα δολάριο ή ευρώ κατά περίπτωση που θα της πετάξει κάποιος, για να πάει να κουνιέται σαν χαζή δίπλα από κανένα ράπερ (καλλιτέχνη :108:) και όχι στην οδό Αθηνάς (λειτούργημα δηλωμένο ) γιατί εκεί τα νυχτωκάματα είναι χαμηλού κόστους....:138:

ΥΓ. Τα αεροπλάνα και τα αυτοκίνητα θέλουν και αυτά το….σέρβις τους ….ίσως λιγότερο από τα σιλικονάτα μεμέ.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

:142:Άλεξ ίσως να είσαι από τους λίγους που τους αρέσουν μόνο τα πλαστικά μεμέ. Αυτό είναι θέμα δικό σου.
μπα, και γω εκανα χρονια να ξεπερασω την πλαστικη φουσκωτη κουκλα μου και να συνηθισω το πραγματικο το κρεατενιο!:142:

Reaction score
40

μπα, και γω εκανα χρονια να ξεπερασω την πλαστικη φουσκωτη κουκλα μου και να συνηθισω το πραγματικο το κρεατενιο!:142:
:121: Θα μπορούσα να δείξω κατανόηση μόνο αν σου τραγουδούσε τα τραγούδια των.....vandergraft generator...τότε μάλιστα:135:

Reaction score
0

Τι θα εξηγούσε δηλαδή ...ίσως? Τέτοιες αιχμές περί ειδικότητας δε νομίζω πως θα πρέπει να αιωρούνται στον αέρα με μια δόση απαξίωσης να πω?
καθόλου απαξίωση..... δεν έχω τίποτα απολύτως με την συγκεκριμένη ειδικότητα ...ίσα ίσα..τυχαίνει να έχω κανα 2 φίλους ωτορυνολαρυγγολόγους και να έχω κάνει και 5-10 συζητήσεις παραπάνω...αν μου απαντήσει ο γιατρό fedra θα εξηγήσω τι εννοώ...

Reaction score
40

καθόλου απαξίωση..... δεν έχω τίποτα απολύτως με την συγκεκριμένη ειδικότητα ...ίσα ίσα..τυχαίνει να έχω κανα 2 φίλους ωτορυνολαρυγγολόγους και να έχω κάνει και 5-10 συζητήσεις παραπάνω...αν μου απαντήσει ο γιατρό fedra θα εξηγήσω τι εννοώ...
Εντάξει τότε, γιατί ίσως να υπάρχουν μέλη με αυτή την ειδικότητα και τέτοιες αδιευκρίνιστες αιχμές να ήταν αιτία αντιπαράθεσης εντονότερου βαθμού…
Ελπίζω να σου απαντήσει για να καταλάβουμε τι εννοείς.

Reaction score
1.213

Εντάξει τότε, γιατί ίσως να υπάρχουν μέλη με αυτή την ειδικότητα και τέτοιες αδιευκρίνιστες αιχμές να ήταν αιτία αντιπαράθεσης εντονότερου βαθμού…
Δεν πειραζουν οι αιχμες .Μεγαλα παιδακια ειμαστε ...:137:
Και οσοι δεν ειμαστε....εδω ειναι ο γιατρος..:138:

Εξαλλου μπορει να υπαρχουν και μελη που εχουν κανει πλαστικη εγχειρηση.Μηπως ειναι οτι καλυτερο να εμφανιζονται ολοι σαν νευρωτικοι , καταθλιπτικοι, η πορνοσταρ ? Η αυτο δεν μας πειραζει.:114:.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.698

Να σου πω? Για να βγάλει κανένα δολάριο ή ευρώ κατά περίπτωση που θα της πετάξει κάποιος, για να πάει να κουνιέται σαν χαζή δίπλα από κανένα ράπερ (καλλιτέχνη ) και όχι στην οδό Αθηνάς (λειτούργημα δηλωμένο ) γιατί εκεί τα νυχτωκάματα είναι χαμηλού κόστους....
Αν δεν είχε κάποια έξτρα προσόντα δεν θα μπορούσε να κάνει ούτε αυτά που εσύ ανέφερες. Έκανε τις επιλογές της, πήρε τα ρίσκα της, ζύγισε το αποτέλεσμα και κατέληξε σε αυτά.
(Σχεδόν) όλα για τα λεφτά γίνονται. Αν είχαν όλοι τα οικονομικά που θα ήθελαν θα είχαμε παγώσει σαν κοινωνία. Όλοι θα ζητούσαν και κανείς δεν θα πρόσφερε.

Κι εμένα δεν μου αρέσουν πολλά πράγματα αλλά δε γίνομαι πρωτοστάτης αντίδρασης κάθε φορά που αναφέρονται.

Και οι ώριμες ευκατάστατες κυρίες που κάνουν πλαστικές "ματαιοδοξίας", πάλι κατ' εμέ καλά πράττουν. Ποιος είμαι εγώ
που θα τις κρίνω από τη στιγμή που έχουν τη δυνατότητα να κάνουν ό,τι θέλουν;

Και τέλος, δεν είναι αξίωμα ότι η τέλεια γυναίκα πρέπει να έχει τον super ψυχικό κόσμο, να ξεχωρίζει με το πνεύμα της και να ακούει Mozart. Αλλιώς στις τσόντες θα έπαιζε η Λιάνα Κανέλλη και η Margaret Thatcher.

Reaction score
1.213

Ας ψηφισουμε :

1.Nαι στην pamela :114:

O επομενος...:137:

Reaction score
0

Δεν πειραζουν οι αιχμες .Μεγαλα παιδακια ειμαστε ...:137:
Και οσοι δεν ειμαστε....εδω ειναι ο γιατρος..:138:

Εξαλλου μπορει να υπαρχουν και μελη που εχουν κανει πλαστικη εγχειρηση.Μηπως ειναι οτι καλυτερο να εμφανιζονται ολοι σαν νευρωτικοι , καταθλιπτικοι, η πορνοσταρ ? Η αυτο δεν μας πειραζει.:114:.

πολύ εύστοχος κύριε meletov...!!!

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.667

[RELIOPS=Fedra πρόσεχε!!! ]

:137:[/RELIOPS]

Reaction score
40

Δεν πειραζουν οι αιχμες .Μεγαλα παιδακια ειμαστε ...
Και οσοι δεν ειμαστε....εδω ειναι ο γιατρος..

Που είναι? Εσύ?:142:

Υπάρχουν πολλών ειδών πλαστικές εγχειρήσεις. Στην προσπάθειά τους κάποιοι να υπερασπιστούν τη γνώμη τους ανέφεραν ρινοπλαστικές ....λέιζερ :126: κλπ.
Όμως στην ουσία η συζήτηση ξέφυγε γιατί το θέμα μας ήταν η γυναικάρα του Τ αν είναι πραγματικά γυναικάρα με αυτά τα πλαστικά τούμπανο μεμέ, αν είναι πρότυπο γυναικάρας κλπ.
Τι δουλειά έχουν τα μέλη που έχουν κάνει, αν έχουν κάνει πλαστική σε οποιοδήποτε μέρος του σώματός τους ? Αυτό είναι το θέμα μας? Αυτό δείχνουν οι φωτογραφίες που σχολιάσαμε?
Έτσι μιλάμε γενικά και αόριστα και τα βάζουμε όλα σε ένα τσουβάλι?

Γνωρίζεις ποιοί είναι?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης