- Reaction score
- 60.008
Απάντηση: Η γυναικάρα του ραπερ Ice T (!)
Εάν είναι τιμή σας να είστε νέα,τότε τί μπορεί να είναι όταν μιλάτε σαν πολύ...μεγαλύτερη;:126:Γιά μένα θα ήταν αίγλη να ήμουν ηλικιακά όσο πιστεύετε,δυστυχώς όμως δεν είμαι!
Θα πρεπε να είστε ευτυχής γιά τα γέλια στα γραφόμενά μου,γιατί υπάρχουν και τα...κλάματα(ακόμα χειρότερα) με αυτά που διαβάζω...
Σημαντική σημείωση:Μην παίρνετε στα σοβαρά οτιδήποτε δε σας εκφράζει,γιατί δεν είναι ανακριβή τα γραφόμενά μου.Τίποτα δεν είναι υποχρεωτικό να προσέξετε...Κρατείστε τις δικές σας ιδέες και...καλή τύχη.
Γιά την ειδικότητά μου δε σκοπεύω να υπερηφανευτώ και να κάνω διαφήμιση.Αλλά την ΄΄ειδικότητα΄΄ αυτού που προσποιείται το χαζό ή πράγματι είναι,δεν την έχω,ούτε την κατέχω,ούτε θα την καλλιεργήσω στο μέλλον.
Ακόμα κι αν ισχυριζόμουν ότι είμαι πλαστικός χειρουργός,πάλι δε θ'αποδεχόσαστε τους ισχυρισμούς μου.Οπότε προς τί το όφελός σας;
Και ολοκληρώνω το θέμα σε ό,τι αφορά εμένα,τονίζοντας ότι τελικά την ειλικρίνεια πολλοί εμίσησαν,το ψεύδος σχεδόν ουδείς. Μολαταύτα,εύχομαι σε σας καλή πρόοδο και καλή...ανάρρωση από τις μελλούμενες πλαστικές...(Μόνο μη βρεθείτε στο δρόμο μου και γίνω χειρουργός σας γιά καμιά ΄΄διορθωτική΄΄...χαχαχα)
(Ο πληθυντικός αποτελεί συνέχεια του τίτλου ευγενείας που εσείς θέσατε...:612
ήμουν σίγουρη ότι δεν ειστε πλαστικός χειρούργος...
δεν μας αναφέρατε ακόμη την ιδιότητα σας...τι γιατρός ακριβώς???ειδικότητα???
στην τέταρτη-πέμπτη δεκαετία ανήκει μάλλον η σύντροφος σας, αν υπάρχει, γιατί εγώ βρίσκομαι ακόμη στην τρίτη...και φυσικά δεν με ενδιαφέρουν οι διορθωτικές επεμβάσεις που σβήνουν τα σημάδια του χρόνου αλλά δεν κατακρίνω και όσες γυναίκες το κάνουν για να φαίνονται νεότερες...και το ειρωνικό "χαχαχαχα" σας δεν το καταλαβαίνω...είναι η άμυνα ή η επίθεση σας σε μία πολύ μικρότερη σας???
γιατί εκνευρίζεστε τόσο γιατρέ μου???ψυχραιμία...![]()
Ορίστε λοιπόν που πιάσαμε τις εικασίες γιά τις συντρόφους των μελών και τις δεκαετίες τους...χωρίς να μας έχουν φταίξει σε τίποτε να το κουράζουμε το θέμα...εννοειται...όλοι τη γνώμη μας λέμε... απλά κάποιοι εκφράζονται κάπως...τεσπα...το ξεχειλώσαμε το θέμα...
δεν είναι τίποτα άλλο..ξεφύγαμε...και είναι και αφιέρωμα στην τσοντο-σεξουαλο τάδε του κυρίου τάδε
Εάν είναι τιμή σας να είστε νέα,τότε τί μπορεί να είναι όταν μιλάτε σαν πολύ...μεγαλύτερη;:126:Γιά μένα θα ήταν αίγλη να ήμουν ηλικιακά όσο πιστεύετε,δυστυχώς όμως δεν είμαι!
Θα πρεπε να είστε ευτυχής γιά τα γέλια στα γραφόμενά μου,γιατί υπάρχουν και τα...κλάματα(ακόμα χειρότερα) με αυτά που διαβάζω...
Σημαντική σημείωση:Μην παίρνετε στα σοβαρά οτιδήποτε δε σας εκφράζει,γιατί δεν είναι ανακριβή τα γραφόμενά μου.Τίποτα δεν είναι υποχρεωτικό να προσέξετε...Κρατείστε τις δικές σας ιδέες και...καλή τύχη.
Γιά την ειδικότητά μου δε σκοπεύω να υπερηφανευτώ και να κάνω διαφήμιση.Αλλά την ΄΄ειδικότητα΄΄ αυτού που προσποιείται το χαζό ή πράγματι είναι,δεν την έχω,ούτε την κατέχω,ούτε θα την καλλιεργήσω στο μέλλον.
Ακόμα κι αν ισχυριζόμουν ότι είμαι πλαστικός χειρουργός,πάλι δε θ'αποδεχόσαστε τους ισχυρισμούς μου.Οπότε προς τί το όφελός σας;
Και ολοκληρώνω το θέμα σε ό,τι αφορά εμένα,τονίζοντας ότι τελικά την ειλικρίνεια πολλοί εμίσησαν,το ψεύδος σχεδόν ουδείς. Μολαταύτα,εύχομαι σε σας καλή πρόοδο και καλή...ανάρρωση από τις μελλούμενες πλαστικές...(Μόνο μη βρεθείτε στο δρόμο μου και γίνω χειρουργός σας γιά καμιά ΄΄διορθωτική΄΄...χαχαχα)
(Ο πληθυντικός αποτελεί συνέχεια του τίτλου ευγενείας που εσείς θέσατε...:612