Η κυρά Λέγγω aka Lenco

melina

Cargo 200
Reaction score
45.361
Re: Απάντηση: Η κυρά Λέγγω aka Lenco

Σήμερα ήρθε το κορίτσι σε ωραία συσκευασία

Shure M97 packaging.jpg

Μπήκε στο cartiridge και είδα ότι επιτρέπει να πάει πολύ μπροστά. Μέτρησα και κατέληξα ότι μπορώ να έχω εύκολα effective length 219mm, το οποίο με Offset angle 25 μοίρες (θέλει στρίψιμο εντός του headshell) δίνει εξαιρετικά νούμερα.
Παρακάτω βλέπετε δεδομένα, υπολογισμούς, γραφήματα και προτράκτορα που σχεδίασα (σε επόμενο ποστ) για αυτές τις τιμές (219-25).

219-25 data.jpg

219-25 tracing distortion.jpg

219-25 tracing error.jpg

Επειδή δεν έχω όμως εκτυπωτή τώρα να τον τυπώσω την έβαλα πάνω σύμφωνα με τον προηγούμενο προτράκτορα ώστε να την ακούω λίγο να παίζει. Με το πρώτο άκουσμα έχω σαφώς καλύτερο ήχο, πιο πλούσιο, ίσως οι ψηλές συχνότητες να ακούγονται πιο πολύ, βγάζουν πιο βαθύ χαμηλό τα ηχεία σε σημείο που να νομίζω ότι αρχίζουν θέματα με το μπάσο στο χώρο και την τοποθέτηση των ηχείων. Επειδή όμως όλα αυτά είναι πολύ πρώτες εντυπώσεις και χωρίς να μπορώ να ακούσω με την ησυχία μου και όπως θέλω λόγω οικογένειας αυτή τη στιγμή κρατώ επιφυλάξεις για εντυπώσεις με την τελική ρύθμιση και με πιο σωστές ακροάσεις.
Γενικά όμως νοιώθω ευχαριστημένος με την επιλογή της κεφαλής.

Στη φωτο (σε επόμενο ποστ) αν κάνετε zoom θα δείτε και τη σκόνη που μαζεύει το βουρτσάκι....

Reaction score
29.622
Απάντηση: Η κυρά Λέγγω aka Lenco

Μπράβο καλοάκουστη. Καλόστητη.Μόνο πρόσεξε πως θα ρυθμίσεις.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.907
Members
38.518