Η μουσική εξημερώνει τα ήθη ;

Reaction score
1.685
Απάντηση: Η μουσική εξημερώνει τα ήθη ;

Το επομενο κλειδωμα δικο μου.........να κλειδωσω και γω το...κατι τις μου!!!!!!!!:405::405::403:
Παει, χαλασες και εσυ.. :116:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.967

βλάση, κλείδωσέ το ρε!

Reaction score
2.248

Εγώ ακούω hard rock Εμμανουήλ :205:
Εάν ακούω και γράφω συνάμα..... άσε

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Re: Απάντηση: Η μουσική εξημερώνει τα ήθη ;

Το επομενο κλειδωμα δικο μου.........να κλειδωσω και γω το...κατι τις μου!!!!!!!!:405::405::403:
εσυ να κανεις 2 πραγματα. :116:
1. να κλειδωσεις τις βρωμολαμπες σου σε μπαουλο.
2. να κερασεις την ψαρουκλα που υποσχεθηκες γιατι τα @ορνοβιντεο παραμονευουν.

Reaction score
4.305

Κωστα (Papas) επειδη ολο το μαλιοτραβηγμα ξεκινησε απο κεινη την φραση "μαλλον πολυ ηπια" (η καπως ετσι) αναφερομενος σε καποιο γραπτο του ChrisHat, το οποιο κι εγω το πηρα σαν ειρωνια, δεν μας εξηγεις εστω και εκ των υστερων τι εννοουσες? Φυσικα θεωρω οτι η ολη συνεχεια ηταν μια υπερβολη που θα επρεπε οι συντονιστες να επεμβουν πολυ νωριτερα.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.018
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Η μουσική εξημερώνει τα ήθη ;

Κατι καλυτερο,,
Ενας προβολεας στα ματια του μανιακου..
Mάλλον έχεις συνδέσει την...ανάκριση γ΄ βαθμού με την εξημέρωση και τον κατευνασμό.:126:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Καλημέρα. Μισό να εξημερώσω τα ήθη και τα λέμε αργότερα. :116:
Δεν με βοηθάει κι ο PaulT...

...

Last edited by a moderator:

Reaction score
1.685

Κωστα (Papas) επειδη ολο το μαλιοτραβηγμα ξεκινησε απο κεινη την φραση "μαλλον πολυ ηπια" (η καπως ετσι) αναφερομενος σε καποιο γραπτο του ChrisHat, το οποιο κι εγω το πηρα σαν ειρωνια, δεν μας εξηγεις εστω και εκ των υστερων τι εννοουσες? Φυσικα θεωρω οτι η ολη συνεχεια ηταν μια υπερβολη που θα επρεπε οι συντονιστες να επεμβουν πολυ νωριτερα.
Δηλωνω δημοσιως, υπευθυνα, ρητα και κατηγορηματικα οτι η συγκεκριμενη φραση δεν αναφεροταν σε κανενα συγκεκριμενο ποστ και ειδικοτερα σε ποστ του ChrisHat.

Επισης, ακριβως επειδη δεν ειχε το παραμικρο ψηγμα ειρωνιας, εκνευριστηκα με την τοποθετηση του Alex.

Πως γινεται να βλεπετε "πραγματα" που δεν υπαρχουν?

Δεν εχει κανενα νοημα η επεξηγηση εκ των υστερων, θα μπορουσε καλλιστα "αυτος" που αισθανθηκε αποδεκτης της να ρωτησει ομορφα τι σημαινε..

Reaction score
4.305

Δηλωνω δημοσιως, υπευθυνα, ρητα και κατηγορηματικα οτι η συγκεκριμενη φραση δεν αναφεροταν σε κανενα συγκεκριμενο ποστ και ειδικοτερα σε ποστ του ChrisHat.

Επισης, ακριβως επειδη δεν ειχε το παραμικρο ψηγμα ειρωνιας, εκνευριστηκα με την τοποθετηση του Alex.

Σ ευχαριστω για την διευκρινηση. Παντως αν διαβασεις σαν τριτος την ροη του νηματος σου δινεται τετοια εντυπωση.

Προσωπικα καλυφθηκα. Το τι συμβαινουν σ αλλα φορουμ δεν με αφορα και δεν αφορα γενικα τα μελη του οποιουδηποτε φορουμ. Αυτα ας τα βρουν μεταξυ τους οι υπευθυνοι (διαχειριστες - ιδιοκτητες κλπ). Εαν θιγεται καποιος προσωπικα, ας ανοιξει εναν λογαριασμο κι ας ζητησει τον λογο.

Reaction score
1.685

Γιατι να μην ηταν τιποτα κα να σημαινε ακριβως οτι ελεγε δηλαδη?

Δεν εχουμε παντα την νηφαλιοτητα να μιλαμε και να γραφουμε σωστα, εχουμε και τις ανθρωπινες "στιγμες" μας...

Reaction score
1.685

Σ ευχαριστω για την διευκρινηση. Παντως αν διαβασεις σαν τριτος την ροη του νηματος σου δινεται τετοια εντυπωση.
Αν μου επιτρεπεις, διαφωνω.

Η κατασταση "αλλαξε σελιδα" και οδηγηθηκε ακομψα αλλου μεχρι το τελος, καμια ροη σε συνεχεια της συγκεκριμενης φρασης δεν υπηρξε..

Reaction score
4.305

Αν μου επιτρεπεις, διαφωνω.

Η κατασταση "αλλαξε σελιδα" και οδηγηθηκε ακομψα αλλου μεχρι το τελος, καμια ροη σε συνεχεια της συγκεκριμενης φρασης δεν υπηρξε..
Μαλλον δεν καταλαβες αυτο που εγραψα.
Εννοω την ροη του νηματος εως οτου εμφανιστηκε το δικο σου ποστ. Δεν μιαλω για τα παρακατω που με βρισκουν καθετα αντιθετο.
Πιστευω πως αν γινοταν η διευκρινηση εκεινη την στιγμη δεν θα υπηρχε η ασχημη εξελιξη. Φυσικα η διευκρινηση θα επρεπε να ζητηθει απο καποιον που καταλαβαινε οτι στο ποστ σου υπηρχε ειρωνικο υφος. Απο μερους σου εφ οσον δεν υπηρχε προθεση ηταν λογικο να μην δωσεις συνεχεια.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Δεν εχει κανενα νοημα η επεξηγηση εκ των υστερων, θα μπορουσε καλλιστα "αυτος" που αισθανθηκε αποδεκτης της να ρωτησει ομορφα τι σημαινε..
Βρε συ Κώστα, μας λες ότι δεν έχεις καταλάβει ακόμα ποια είναι η πηγή του προβλήματος;
Μας δουλεύεις;:114:
Μεγάλος άνθρωπος είσαι κι έχεις και λίγο μυαλό στο κεφάλι σου...

Το πρόβλημα ΔΕΝ έγκειται μόνο στο αν το επίμαχο σχόλιό σου αναφερόταν σε συγκεκριμένο post.
ΔΕΝ ήταν αυτό η κύρια αιτία της ενόχλησής μου.
Το πείραγμα, η πλάκα, ακόμα και η ειρωνεία με σκοπό το χαβαλέ είναι λογικό να υπάρχουν εντός μιας διαδικτυακής παρέας.

Λες να θιχτώ εγώ αν κάποιος με πειράξει π.χ. για την καράφλα μου ή με ειρωνευτεί για τα χαζο-Adamάκια μου;:114:
Το πολύ - πολύ να τον πειράξω κι εγώ μετά.

Επαναλαμβάνω για μια ακόμα φορά λοιπόν, πως αυτό που με ενόχλησε βαθύτατα ήταν ότι το συγκεκριμένο σχόλιό σου έγινε μετά από αντίστοιχο σχόλιο αλλού.

Ανάλογες "χρονικές συμπτώσεις" δε, είχαν παρατηρηθεί και σε άλλα thread.
Τα όσα έγραψες μάλιστα περί "αναγκαιότητας σχολιασμού των μαργαριταριών" ("αόριστα και ανώνυμα" και καλά) με (μας) επιβεβαιώνουν.

Εσύ κι εγώ και ο οποιοσδήποτε μπορούμε να σχολιάζουμε κάθε "μαργαριτάρι" που συναντούμε, αρκεί τα σχόλιά μας να λαμβάνουν χώρα στον αντίστοιχο δικτυακό τόπο ώστε να μπορεί να υπάρξει αντίλογος.

Αλλιώς, τα σχόλιά μας δικαιολογούν την ύπαρξή τους μόνο ως εστία έναρξης ενός διαδικτυακού ping pong αντεγκλήσεων, "άθλημα" στο οποίο συγκεκριμένα άτομα έχουν "διακριθεί" κατά καιρούς.

Αυτό δικαιολογεί το χαρακτηρισμό trolling.

Κατά τα άλλα, χαίρομαι για μια πρόσφατη τοποθέτησή σου εκεί, η οποία, όπως ήταν φυσικό, συνάντησε κάθετη άρνηση από το αφεντικό.

Περιμένω βέβαια από εσένα (και άλλους) να τηρήσετε την παραπάνω δέσμευση στην πράξη, αποδοκιμάζοντας κάθε αντίστοιχη μελλοντική προσπάθεια (που είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσουν ορισμένοι) και αρνούμενοι κάθε συμμετοχή - συνενοχή, για να σου πω και δυο φορές μπράβο.

Και βάζω εσένα μπροστά για τους παρακάτω δύο λόγους (μεταξύ άλλων):
1. Δεν είσαι απλό μέλος εκεί αλλά συντονιστής.
2. Στο παρελθόν έχεις νιώσει "στο πετσί σου" την "ευγένεια" και το "ήθος" του αφεντικού.

Ελπίζω λοιπόν να έχεις καταλάβει μέχρι τώρα ότι:
α. Δεν έχω κάποιο προσωπικό πρόβλημα μαζί σου. Από πού κι ως πού να έχω; Σε ξέρω; Με ξέρεις;
β. Δεν αποσκοπώ να σε "τρομοκρατήσω" ώστε να μη γράφεις εδώ. Η, κατά το δυνατόν, τεκμηριωμένη άποψη ενός ατόμου του οποίου οι γνώσεις, πώς να το κανουμε, δεν είναι και "του πεταματού" είναι χρήσιμη ακόμα και αν είναι λανθασμένη.
Αρκεί να είναι όντως τεκμηριωμένη και μην εξαντλείται π.χ. σε μπαρούφες περί των "απείρων bit" και της "συνεχούς δειγματοληψίας" των "αναλογικών" μέσων.:114:

Reaction score
1.685

Alex, μπορει να ειπαμε οτι ειπαμε και να εκνευριστηκα (ισως και λιγο παραπανω απο οσο επρεπε), αλλα πρεπει να σταματησει καπου αυτη η ταυτιση..

Σαφως εχω καποια ευθυνη για καποια πραγματα που γραφονται "εκει", αλλα δεν υπαρχει ουτε "αφεντικο" ουτε "καθοδηγηση" απο κανεναν. Τα πραγματα και οι ανθρωποι εχουν αλλαξει σε σχεση με αυτα που ξερατε..>πιστεψτε με.

Το πληκτρολογιο καμια φορα κανει τα δικα του "κολπα" και τις περισσοτερες φορες "εκθετει" αξιολογους ανθρωπους αδικα...

Το ...στανιο μου μεσα, μην βλεπουμε φαντασματα εκει που δεν υπαρχουν, ανθρωποι ειμαστε, λαθη μπορει να γινονται, κουβεντες μπορει να λεγονται, αλλα δεν υπαρχει τιποτα προσωπικο...ολοι φιλαρακια κατω απο το ιδιο ρημαδοχομπυ ειμαστε...

Ας μην ταυτιζουμε καθε σχολιο με την υποτιθεμενη καθοδηγηση απο "εκει"...στεναχωριεμαι πολυ περισσοτερο απο εσας...

Κατι τετοιο δεν ισχυει ειδικα για μενα._

Reaction score
4.305

Αλεξη διαφωνω με την ουσια της τοποθετης σου.

Υπαρχουν διαφορα φορουμ που πιθανον να γραφονται πραγματα που δεν μας αρεσουν. Θεωρω οτι μια δημοσια αντιπαραθεση σε ασχετο φορουμ με τον οποιο εθιχθη καποιος δεν ειναι η ενδεδειγμενη λυση του προβληματος.
Κι αυτο δεν το λεω μονο για σενα προσωπικα αλλα και για αλλα μελη που πιθανον αντιμετωπιζουν παρομοιες συμπεριφορες σε αλλα φορουμ.

Επισης θεωρω πολυ καλο που συζητιουνται τετοια ζητηματα για να μπορει οι εχοντες τα ηνια του φορουμ να ενεργησουν την επομενη φορα που θα ξαναπαρουσιαστει αντιστοιχο θεμα, με τον καλλυτερο τροπο.

Reaction score
2.054

Μιλαμε dejavu, σε λίγο θα μπαναριστεί ο Κώστας και ο Αντώνης επειδή δεν συμμορφώνονται, μετά το Meeting θα ζητήσει πλαγίως να αναφερθούν γραπτώς στο avsite στο πόσο εξαιρετικά έπαιζε το σύστημα and the beat goes on...

Όλα αυτά μέχρι να βρεθούν 10 καλά συστήματα και να πάρουν οι υπόλοιποι πόδι που απλά είναι αριθμοί στη σελίδα των μελών.

Μπεεεεεε

:114:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.145
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound