Η ταμπακέρα και το «κοκοκο» του AVSITE !

Reaction score
250
Απάντηση: Η ταμπακέρα και το «κοκοκο» του AVSITE !

Επίσης να μας πει τέλος πάντων αν το κείμενο

που παρέθεσα είναι το κατα την γνώμη του παραποιημένο

ή θέλει κάτι άλλο να δημοσιεύσουμε !

Και αυτό όχι γιατί εγώ προσωπικά φοβάμαι κάτι αλλά γιατί

θεωρώ ότι η αλήθεια είναι πάνω απο όλα και πρέπει να

αναδεικνύεται με κάθε τρόπο !

Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι και οι άλλοι εδώ μέσα

έτσι σκέπτονται!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε...

Για την ταμπακιέρα θα μας πει κανείς;;;;;

Επιτέλους!

Υ.Γ. Το γέλιο τώρα αρχίζει... όταν η σκευωρία ξεσκεπάζεται και το απίστευτο ΕΠΩΝΥΜΟ ρεζιλίκι είναι προ των πυλών, τα ποντίκια "την κάνουν" πρώτοι από όλους... Για να δούμε ποιό θα είναι το "πρώτο" ποντικάκι...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑUDIOPOINT????

ΠΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ????

ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ?????

ΠΟΙΟΣ????????????????????????

Reaction score
7
Καταρχήν Νίκο εμπάθεια δεν υπάρχει, κριτική ναι, και αποδεδειγμένη. Αν σε αδικώ κάπου πεστο μου. Στο προκείμνο, ανοίγεις ένα thread και τα βάζεις με τον χώρο του hi-end, βόθροι, ιστορίες και τέτοια. Θιγεις τους πάντες,εξοργίζεις σοβαρούς ανθρώπους του χώρου, απόδειξη καμμία, φουλ αερολογίες και τελικά μαθαίνουμε και εμείς οι εκτός των τειχών (γιατί μέχρι εκείνη τη στιγμή μόνο 4-5 συντονιστές του avsite ήξεραν), ότι ένα site που ούτε η μάνα δεν το ξέρει (μας βάζεις όλους να το επισκεφθούμε, φευ τι μεγαλίτερη διαφίμηση και μάλιστα σε ένα απο τα μεγαλίτερα site του χώρου), οτι σας βρίζουν κλπ. Τι μεγάλο πρόβλημα, αναστάτώθηκε όλη η hi-end γιατί; Τώρα αν σε κούρασα συγνώμη. Εσύ όμως αναρωτήθηκες ποιούς αφορά αυτο το thread και τα σχετικά του, ή και οι προηγούμενες; έχουν θέση αυτά τα πράγματα σε μια κατηγορία σαν την hi-end;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ανακεφαλαίωση:
(για όσους μόλις άνοιξαν την οθόνη τους) :cool_4:

Δυόμιση μήνες πριν, κάποιοι ανώνυμοι σε κάποιο διαδικτυακό τόπο δημοπρασιών και εμπορικών συναλλαγών προϊόντων ήχου υψηλής πιστότητας και παρελκομένων, άρχισαν να χτυπούν το www.avsite.gr και τους συντονιστές τους, διότι όπως λένε εμείς εδώ, συγκαλύπτουμε τις υποτιθέμενες καταγγελίες κατά του περιοδικού ΗΧΟΣ που αυτοί δημοσίευσαν, καθώς είμαστε site φιλικά κείμενο στο συγκεκριμένο περιοδικό. Οι υποτιθέμενες καταγγελίες αφορούσαν στον εκβιασμό αντιπροσώπων από ανθρώπους του περιοδικού ΗΧΟΣ για να γραφτούν καλά λόγια για τις μηχανές που αντιπροσωπεύουν. Σύντομα όμως (3-4 μέρες μετά την αρχική δημοσίευση), ξέχασαν τις καταγγελίες τους και επί δύο μήνες επιδόθηκαν (και συνεχίζουν στον ίδιο ρυθμό), σε απερίγραπτες ύβρεις και ασύστολες κατηγορίες για το avsite.gr και ειδικότερα για τον Κώστα Κόγια, τον Σπύρο Μπλάτσιο, την αφεντομουτσουνάρα μου και τον ιδρυτή του χώρου, Ανδρέα Καφάτο.

Επιπροσθέτως, κρίθηκε σκόπιμο να μας κατηγορήσουν και για μερικά άλλα πράγματα. Μας κατηγόρησαν λοιπόν για μεροληψία έναντι των ριβιούερς που γράφουν στα περιοδικά, με την έννοια ότι εδώ γίνεται κριτική μόνον γι αυτούς που γράφουν στο περιοδικό high fidelity ενώ με τους άλλους, (του ΗΧΟΥ δηλαδή ή του high tech), δεν ασχολούμαστε. Επίσης δεν αναγνωρίζουν το δικαίωμα των μελών του site αλλά και του ίδιου του ιστοχώρου που τους φιλοξενεί, να ασκούν κριτική σε κείμενα συντελεστών του ειδικού τύπου, διότι αυτοί, λένε, είναι υπεράνω κριτικής και δεν μπορούν μερικοί ταπεινοί λαϊκοί (αλλά με ονοματεπώνυμο) να τους πιάσουν στο στόμα τους. Τέλος, μας κατηγόρησαν για όλα τα δεινά αυτού του χώρου που λέγεται hi end, διότι αποπροσανατολίζουμε τον κόσμο από το χόμπι των ακριβών συσκευών και των αξεσουάρ αυτών. Κοινώς, χαλάμε την πιάτσα με τοποθετήσεις και συζητήσεις που προσπαθούν να διαλευκάνουν θέματα όπως πχ αυτά των καλωδίων, της συνεισφοράς του χώρου στον ήχο κλπ, ενώ δεν ασχολούμαστε μόνον με πανάκριβες μηχανές και την διάδοση του χόμπι της κατανάλωσης, κάτι που θα βόλευε μόνον όσους βγάζουν χρήματα από την συγκεκριμένη λογική διάδοσης του χόμπι και δεν αναφέρομαι φυσικά στους σωστούς επαγγελματίες του χώρου, αλλά σε όσους κοιτάνε να "δαγκώσουν" με οποιονδήποτε τρόπο όποιον βρούνε μπροστά τους.

Η φρασεολογία που χρησιμοποιήθηκε ήταν η χειρότερη που έχει δημοσιευθεί ποτέ από διαδικτυακό τόπο, δείγμα γραφής ανθρώπων εξαιρετικά χαμηλού ήθους.

Υπομονετικά αντιμετωπίσαμε τις κατηγορίες και τον εξευτελισμό, μέχρι πριν από λίγες μέρες που προσωπικά δεν άντεξα και άνοιξα ένα θέμα γενικού περιεχομένου, καταδεικνύοντας την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο ή τουλάχιστον προσπαθεί διακαώς να επικρατήσει, (κοινώς βρώμα, μπόχα και δυσωδία), χωρίς φυσικά αναφορές σε ανθρώπους που ούτε άξιοι αναφοράς είναι, καθώς εκτός από αυτούς έχω κι άλλους υπόψη μου...

Χθες και σήμερα, έχουν καταρριφθεί και οι δύο υποτιθέμενες καταγγελίες για τις οποίες σκίζανε τα ρούχα τους και τις οποίες υποτίθεται ότι εμείς συγκαλύπταμε τόσο καιρό. Γι αυτές μίλησαν οι ίδιοι οι υποτιθέμενοι πρωταγωνιστές, δηλαδή οι ίδιοι οι αντιπρόσωποι, οι οποίοι αρνήθηκαν ότι υπέστησαν οποιουδήποτε είδους εκβιασμό.

Εν ολίγοις, αποκαλύφθηκε αφ' ενός το γεγονός ότι οι καταγγελίες ήταν (το λιγότερο) υπερβάλλοντας ζήλος, αφ' ετέρου ότι ο πραγματικός στόχος ήταν ο διαδικτυακός τόπος www.avsite.gr, κάποιοι συντονιστές του, ο ιδρυτής του, και κυρίως, ο Φώτης Φωτιάδης και το περιοδικό ΗΧΟΣ. Οι ανώνυμοι αυτοί κύριοι λοιπόν έκαναν έναν πολύ μεγάλο ντόρο στην προσπάθειά τους να θίξουν όλους τους παραπάνω εξυπηρετώντας τα δικά τους συμφέροντα. Επιπλέον, ως ένα site δημοπρασιών και εμπορικών συναλλαγών, ήταν δεδομένο ότι καίγονται για λίγη δημοσιότητα και επέλεξαν έτσι αυτόν τον τρόπο για να "μπάσουν" λίγο κόσμο στο μαγαζί τους.

Και όλα αυτά, υπό τον μανδύα και την σιγουριά της ανωνυμίας. Ανώνυμα, απευθύνθηκαν σε επώνυμους, βαφτίζοντάς μας με κοσμητικά επίθετα ικανά να κάνουν τον μεγαλύτερο λεχρίτη να κοκκινίσει.

Όλα τα περί ου ο λόγος, ας τα πούμε, κείμενα, είναι καταγεγραμμένα και αποθηκευμένα, κάτι που έγινε διότι οι εν λόγω κύριοι συνηθίζουν να τα κόβουν και να τα ράβουν κατά το δοκούν. Το www.aviste.gr, έχει εκφράσει την αποστροφή του στα γεγονότα αυτά και ζητάει το σβήσιμο των συγκεκριμένων κειμένων - ύβρεων - κατηγοριών από τον διαδικτυακό τόπο για τον οποίο συζητάμε. Προφανώς το www.avsite.gr, ο ιδιοκτήτης του αλλά και τα μέλη του, επιφυλάσσονται παντός νομίμου δικαιώματός τους...

...

Reaction score
10
Τα πραγματα ειναι οπως τα ανεφερε ο Νικος. Απορω πως αυτο το site ειναι ακομα online.
Οι ιδιοκτητες του παντως δεν φαινεται να ενοχλουνται και πολυ απο αυτα!
Το avsite δεν εχει κανενα λογο να συνεχισε να ασχολειται με αυτους τους αλητες.
Για μενα επιβαλεται να κινηθει νομικα.

Reaction score
14
Τα πραγματα ειναι οπως τα ανεφερε ο Νικος. Απορω πως αυτο το site ειναι ακομα online.
Οι ιδιοκτητες του παντως δεν φαινεται να ενοχλουνται και πολυ απο αυτα!
Το avsite δεν εχει κανενα λογο να συνεχισε να ασχολειται με αυτους τους αλητες.
Για μενα επιβαλεται να κινηθει νομικα.
σωστότατος και το συνυπογραφω

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Η ταμπακέρα και το «κοκοκο» του AVSITE !

Και τώρα, θα ήθελα εξηγήσεις από τον Audiophile62, κατά πρώτον, για αυτό το μήνυμα. Πειστικές εξηγήσεις.
Κε Κογια. Οταν σας ζητησα τη δικη σας τοποθετηση για τα καταγγελομενα ΑΠΟΦΥΓΑΤΕ πεισματικα να απαντησετε. Παρ ολα αυτα εγω αν και δεν ειμαι υποχρεωμενος να σας δωσω "πειστικες εξηγησεις" οπως επιτακτικα και προδηλως εριστικα , μου απευθυνεστε , θα σας πω οτι :

Εφ οσον μετ επιτασεως εκφραστηκαν τετοιου ειδους καταγγελιες οι οποιες αφορουν στον συγκεκριμενο αντιπροσωπο , ο οποιος μεχρι και την Τριτη δεν ειχε διαψευσει το ο,τιδηποτε και γνωστου του ΑΚΕΡΑΙΟΥ και ΕΝΤΙΜΟΥ χαρακτηρος του λογικο ηταν να υποθεσει κανεις κατι τετοιο.
Οσον αφορα την καταγραφη , αυτη η πληροφηση διεδοθη.
Οσον αφορα εμενα προσωπικα , ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ εχω με οποιοδηποτε site/forum σχετικο του χωρου , οπως και ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ προσωπικη η αλλη διαφορα με τα προσωπα που ενεπλακησαν στην αντιπαραθεση αυτη , καθοσον ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ουτε κατ οψιν !!!
Εφ οσον ο Κος Μασσελος ( για το προσωπο του οποιου ηδη εχω εκφραστει δημοσιως στο παρον forum ) εκανε μια τετοια τοποθετηση ( δοθεντος του ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ αυτης ) εγω δεν εχω τιποτα να προσθεσω. Πιθανον να ειναι κι ετσι η παλι πιθανον να ειναι αλλη μια εκφραση της μεγαλοθυμιας του ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ του χαρακτηρα προκειμενου να κλεισει το θεμα εδω. Ακομα κι ετσι αν ειναι ειναι θεμα δικο του και δεν αφορα ΚΑΝΕΝΑΝ αλλον.!!!
Ο σοφος λαος μας μεταξυ των πολλων παροιμιων του εχει υιοθετηση και την ακολουθη : "Χωρις φωτια καπνος δε βγαινει"

Για μενα προσωπικα μετα την προσφατη εξελιξη του πραγματος , το θεμα δεν με απασχολει , και το θεωρω ληξαν. Αλλωστε ουτε επιτεθηκα σε καποιον φραστικα η αλλως πως, ουτε νομιζω οτι προσεβαλλα κανεναν σε προσωπικο επιπεδο. Γι αυτο και μου ειναι δυσκολο να αντιληφθω την εριστικοτητα της συμπεριφορας σας απεναντι μου.
Φιλικα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Κύριε audiophile,
αν ήσασταν στην θέση ενός αναγνώστη και διαβάζατε κάποιον επωνύμως να λέει την θέση του για ένα τόσο σοβαρό θέμα και έναν άλλον, ανωνύμως να λέει την δική του, αντίθετη θέση για τα πράγματα, ποιόν θα πιστεύατε?

Γενικώς έχω βαρεθεί τα σενάρια από ανώνυμους που μπαινοβγαίνουν και λένε την εμπειρία τους. Είναι γελοίο να συζητάμε σοβαρά με κάποιον που δεν αποκαλύπτει το όνομά του.

Και επιτέλους, καταλάβετε όλοι οι καλοθελητές, ότι ποσώς μας ενδιαφέρει αν οι καταγγελίες είναι αλήθεια ή ψέματα. Μέχρι στιγμής αποδεικνύονται φούμαρα αλλά και πάλι... χεστήκαμε. Η εμπλοκή του avsite και των ανθρώπων του, έγινε για άλλους σκοπούς και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς πλέον.

Εν τω μεταξύ, οι γνωστοί νταήδες κρυμμένοι πίσω από την ανωνυμία τους, συνεχίζουν το ακατάσχετο υβρεολόγιο. Τζάμπα μάγκες πληκτρολογιακοί. Θυμάμαι πέρσι τέτοιον καιρό, ακριβώς έτσι έχανε την ψυχραιμία του κι ένα άλλο ανώνυμο μέλος, το οποίο μάλιστα παραθέριζε σε νησάκι. Είναι να μην πιάσουν οι ζέστες, βρωμάει ο τόπος...

Reaction score
5
Θυμάμαι πέρσι τέτοιον καιρό, ακριβώς έτσι έχανε την ψυχραιμία του κι ένα άλλο ανώνυμο μέλος, το οποίο μάλιστα παραθέριζε σε νησάκι. Είναι να μην πιάσουν οι ζέστες, βρωμάει ο τόπος...
γι'αυτο το καλοκαιράκι ακυρώνουμε οτι Overclocking εχουμε κάνει και βάζουμε τους ανεμιστήρες σε μεγαλύτερη ταχύτητα. επίσης καλό θα ήταν να μπει και κανα σύστημα υδρόψυξης (handmade by spresv) για τη απρόσκοπτη λειτουργία του συστήματος... :cool_3:

Reaction score
2
Ε, σου λεω να στησουμε ενα, εσυ δεν θες.

Πειραζει που δινω 1.6v καλοκαιριατικα με νερο? 3600+ 1.9 @ 3Ghz. Το πολυ-πολυ να μου θυμωσει :happy_9:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.134

Κε Κογια. Οταν σας ζητησα τη δικη σας τοποθετηση για τα καταγγελομενα ΑΠΟΦΥΓΑΤΕ πεισματικα να απαντησετε. Παρ ολα αυτα εγω αν και δεν ειμαι υποχρεωμενος να σας δωσω "πειστικες εξηγησεις" οπως επιτακτικα και προδηλως εριστικα , μου απευθυνεστε , θα σας πω οτι :

Εφ οσον μετ επιτασεως εκφραστηκαν τετοιου ειδους καταγγελιες οι οποιες αφορουν στον συγκεκριμενο αντιπροσωπο , ο οποιος μεχρι και την Τριτη δεν ειχε διαψευσει το ο,τιδηποτε και γνωστου του ΑΚΕΡΑΙΟΥ και ΕΝΤΙΜΟΥ χαρακτηρος του λογικο ηταν να υποθεσει κανεις κατι τετοιο.
Οσον αφορα την καταγραφη , αυτη η πληροφηση διεδοθη.
Οσον αφορα εμενα προσωπικα , ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ εχω με οποιοδηποτε site/forum σχετικο του χωρου , οπως και ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ προσωπικη η αλλη διαφορα με τα προσωπα που ενεπλακησαν στην αντιπαραθεση αυτη , καθοσον ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ουτε κατ οψιν !!!
Εφ οσον ο Κος Μασσελος ( για το προσωπο του οποιου ηδη εχω εκφραστει δημοσιως στο παρον forum ) εκανε μια τετοια τοποθετηση ( δοθεντος του ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΥ αυτης ) εγω δεν εχω τιποτα να προσθεσω. Πιθανον να ειναι κι ετσι η παλι πιθανον να ειναι αλλη μια εκφραση της μεγαλοθυμιας του ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥ του χαρακτηρα προκειμενου να κλεισει το θεμα εδω. Ακομα κι ετσι αν ειναι ειναι θεμα δικο του και δεν αφορα ΚΑΝΕΝΑΝ αλλον.!!!
Ο σοφος λαος μας μεταξυ των πολλων παροιμιων του εχει υιοθετηση και την ακολουθη : "Χωρις φωτια καπνος δε βγαινει"

Για μενα προσωπικα μετα την προσφατη εξελιξη του πραγματος , το θεμα δεν με απασχολει , και το θεωρω ληξαν. Αλλωστε ουτε επιτεθηκα σε καποιον φραστικα η αλλως πως, ουτε νομιζω οτι προσεβαλλα κανεναν σε προσωπικο επιπεδο. Γι αυτο και μου ειναι δυσκολο να αντιληφθω την εριστικοτητα της συμπεριφορας σας απεναντι μου.
Φιλικα.
Θα σου απαντήσω όταν ηρεμήσω.

Reaction score
10

Εμενα αυτό που μου κανει εντυπωση είναι ο Daniell γραφει κατι κατεβατα….Καλα ρε παιδι μου άλλη δουλεια δεν εχουν?

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69

Εμενα αυτό που μου κανει εντυπωση είναι ο Daniell γραφει κατι κατεβατα….Καλα ρε παιδι μου άλλη δουλεια δεν εχουν?

Παντως χρησιμοποιει αριστα την ελληνικη γλωσσα σε βαθμο που μου θυμιζει εναν αλλο αστερα του AVSITE (βεβαια σαν αθυροστομη αδελφη ψυχη του) που ειχε διαλυτικη παρουσια και εσιωπησε πριν μερικους μηνες .... ! Φυσικα και αυτος εχει αφθονο χρονο , αφθονο φθονο και αχρονο φθονο !
Αν σκεφθουμε ποιους βριζει καθως και οτι κανεις πιο αχαριστος του ευεργετηθεντος , παλι οι υποψιες βαρενουν τον ...φιλτατο φιλολογιζοντα ειρωνα .

Α βρε Ντοχερτυ .....μας ελειψες !! η μηπως ...οχι ;

Πολλα ΛΑΜΟΓΙΑ κρυβονται πισω απο την ιντερνετικη ανωνυμια και κατα συμπτωση γουσταρουν να τα κανουν ολα λιμπα .

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.058
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp